• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 8-9-10-11 Bat bekleyenler 🐣♥️

Merhaba kızlar naptınız benim bat yarın veya çarşamba. Dün test yapmıştım yoktu Regl bekliyorum 🥲. Yumurtlama zamanımıda bildiğim için geç döllenme ihtimalide geçti

Bat 10 eylül ne dersiniz

Eklentiler

• 1000098240.webp
    1000098240.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 85
Aynı zamanda tiroid hastası olduğum için hızlıca kan vermek istedim ve bugün akşam üzeri nöbetçi kadın doğumcuya giderek tahlil verdim. Ultrasonda da bakıldı, henüz kese yoktu ama doktor rahim kalınlaşmaya başlamış gebelik olabilir hemen beta HCG ve TSH isteyelim dedi tiroidim için. HCG 77.8 çıkmış, gerçekten hamileymişim 🥹🥹 yükselişi takip ederek kese görmek için zaman bekleyeceğiz artık. Rabbim bu ay bize nasip etti çok şükür, dilerim burada pozitif bekleyen herkes en tez vakitte güzel haberi alır. Ufak bir bilgi paylaşmak isterim sadece, ilk defa bu ay ovulasyon testi yapmayıp takvimden kontrol ederek ilişki denememiz oldu. Bu denemelerde de Instagram'da birgebeningunlugu hesabındaki Ebru Ceylan'ın tavsiyesi olan 20 saniye kuralını denedik. Belki tesadüf belki fayda, eğer ki sizlere de faydası olacaksa lütfen deneyin. Denemesi bedava sonuçta 😊 buradan güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım 🥰

Aynı zamanda tiroid hastası olduğum için hızlıca kan vermek istedim ve bugün akşam üzeri nöbetçi kadın doğumcuya giderek tahlil verdim. Ultrasonda da bakıldı, henüz kese yoktu ama doktor rahim kalınlaşmaya başlamış gebelik olabilir hemen beta HCG ve TSH isteyelim dedi tiroidim için. HCG 77.8 çıkmış, gerçekten hamileymişim 🥹🥹 yükselişi takip ederek kese görmek için zaman bekleyeceğiz artık. Rabbim bu ay bize nasip etti çok şükür, dilerim burada pozitif bekleyen herkes en tez vakitte güzel haberi alır. Ufak bir bilgi paylaşmak isterim sadece, ilk defa bu ay ovulasyon testi yapmayıp takvimden kontrol ederek ilişki denememiz oldu. Bu denemelerde de Instagram'da birgebeningunlugu hesabındaki Ebru Ceylan'ın tavsiyesi olan 20 saniye kuralını denedik. Belki tesadüf belki fayda, eğer ki sizlere de faydası olacaksa lütfen deneyin. Denemesi bedava sonuçta 😊 buradan güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım 🥰
Ayy ne güzel maşallah sağlıkla artsın canım gözünaydın 🧿 darısı biz bekleyenlerin başına 💕

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🥺 amin

Ben de sizlerle birlikte güzel haberler bekliyordum bu ay, bat 11 Eylül fakat Maalesef 5 gün erken geldi ve 6 Eylül'de regl oldum.
Zaten benim durumum zordu da, insan bir ümitle mucize olur diye bekliyor işte.
Neyse zaten, bir sorun çıkmazsa Ekim ayında tüp Bebek tedavisine başlayacağım, inşallah o olumlu sonuçlanır hayırlısıyla..
Hamile olduğunu öğrenen güzellikler, tebrikler, sağlıkla kavuşun inşallah.
Bizlere dua etmeyi unutmayın.🤍🤍

Back
X