Eylül 8-9-10-11 Bat bekleyenler 🐣♥️

Bende regl oldum piiii
Birdahaki ay hiçbişeyle takip etmicem ovulasyon falan ve kendime sözüm regl geçmeden test yapmıcam
Ben de elendim kızlar maalesef adet oldum. Akışına bırakacam artık takip falan da etmeyecem, belirti falan da aramayacam. Nasipte ne varsa o. Allah herkesin gönlüne göre versin

Ben de elendim kızlar maalesef adet oldum. Akışına bırakacam artık takip falan da etmeyecem, belirti falan da aramayacam. Nasipte ne varsa o. Allah herkesin gönlüne göre versin
En hayırlı, en sağlıklı olacağı zamanda gelsin inşallah. Lütfen canınızı sıkmayın, bu ay olmadıysa demek ki en güzel zamanını bekliyor. Buradan güzel haberlerinizi takip edeceğim

Adetime 5 gün var ovulasyon günlerini değerlendirdik. İki test yaptım sabah akşam gözle görülür Silik çizgi çıktı. Prodoctor markası sizce var mı bir şeyler
Soldakinde sanki çizgi görüyorum ben de, birkaç gün bekleyip testi tekrarlayın veya kan verin bence inşallah hamilesinizdir

En hayırlı, en sağlıklı olacağı zamanda gelsin inşallah. Lütfen canınızı sıkmayın, bu ay olmadıysa demek ki en güzel zamanını bekliyor. Buradan güzel haberlerinizi takip edeceğim
Bugün regli günüm test yaptım yine sizce varmı silik çizgi iki üç tane daha yaptım hepsi böyle hafif silik yada bana mı öyle.geliyor

Eklentiler

• IMG_20250911_144731~2.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
Amin amin inşallah hepimiz en güzel en hayırlı haberleri alırız ama ne yapsak da stresli bi süreç. Ve stres yaptıkça da her şey daha zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…