- 26 Ağustos 2025
- 53
- 25
- 3
- 27
- Konu Sahibi nupelin123
-
Herhangi bir belirtniz var mı kasık ağrısı gibiBat’ı 8-9-10-11 Eylül olanlar beraber bu heyecanı paylaşalım
Benim Bat 10 eylül, 27 Ağustosta yumurtlama oldu yumurtlamadan beri sağ kasığımda çok belirgin bi ağrı vardı. Bunun yumurtlama ağrısı olduğunu düşünüyorum. Bugün hala kasığımdaki ağrı devam ediyor ama önceki günlere oranla az. Onun dışında bi belirtim yok sanki ya. Akıntım yumurtlama sonrası kesilmişti kuruma başlamıştı ama bu akiam sanki biraz beyaz akıntım başladı.Herhangi bir belirtniz var mı kasık ağrısı gibi
Ya benimki de aynısıBenim Bat 10 eylül, 27 Ağustosta yumurtlama oldu yumurtlamadan beri sağ kasığımda çok belirgin bi ağrı vardı. Bunun yumurtlama ağrısı olduğunu düşünüyorum. Bugün hala kasığımdaki ağrı devam ediyor ama önceki günlere oranla az. Onun dışında bi belirtim yok sanki ya. Akıntım yumurtlama sonrası kesilmişti kuruma başlamıştı ama bu akiam sanki biraz beyaz akıntım başladı.
Test yaptiniz mi hicBenım de bat 8 Eylül beraber bekleyelım merhaba
7 gün var daha dıye yapmadım hayal kırıklığı olmasın dıye gecıktıkten sonra yapmayı düşünüyorum dayanabılırsemTest yaptiniz mi hic
Iyi dayaniyorsunuz ben sabah yaptim ama 2 ci cizgiyi görmek istedigim icinmi silim gördm bilmiyorm7 gün var daha dıye yapmadım hayal kırıklığı olmasın dıye gecıktıkten sonra yapmayı düşünüyorum dayanabılırsemgeçen ay çok ağrı belırtı vardı ama adet oldum o yüzden son zamana kadar beklıcem ıns
Canım cıplak gözle nasıl bılmıyorum da goremedım yurutlamadan kaç gün gectıBirde siz bakarmisiniz
8-9 gün fln gecti canimCanım cıplak gözle nasıl bılmıyorum da goremedım yurutlamadan kaç gün gectı
Erken canım daha adete 5 gün kala falan daha net oluyormuş tekrar bır daha bıkac gun sonra8-9 gün fln gecti canim
Kafama söz gecirebilsemErken canım daha adete 5 gün kala falan daha net oluyormuş tekrar bır daha bıkac gun sonra
Nde zamandır denıyorsunuz canım ılk mıKafama söz gecirebilsem
Yok canim 3 tane oglum varNde zamandır denıyorsunuz canım ılk mı
Yaa maşallah canımYok canim 3 tane oglum var
Yani cocuk istemiyoruz normalde ama korunmasiz iliski yasadik o yuzden tedirginim olursada olmasada hayirlisi diyorm ama süphelerim var bir yandan cok istiyorum bir yandan kaldirabilirmiyim diye dusunuyorum
Teskkur ederim canimYaa maşallah canımallahım hayırlısını versin
İnşallah inşallahYa benimki de aynısıinşallah hamişizdirrrrrr
Beim geçen ay 4 gün adetim gecikti, tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordum ( Belki de psikolojik) ama sonrasında adetim geldi. Tam bir hayal kırıklığı7 gün var daha dıye yapmadım hayal kırıklığı olmasın dıye gecıktıkten sonra yapmayı düşünüyorum dayanabılırsemgeçen ay çok ağrı belırtı vardı ama adet oldum o yüzden son zamana kadar beklıcem ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?