- Konu Sahibi nupelin123
EvetHayırlısı olsun canım bugün müydü regl günün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetHayırlısı olsun canım bugün müydü regl günün
İnşallah diğer ay diyelim güzelim her şeyde vardı bir hayır
Evet bizde istiyoruz benim bugün tarihim ama henüz yok akşama kadar bekleyip yarin yaparım artik ben genelde akşam üstü regl oluyorum 2 gün önce yaptım negatifti o yüzden umutlanmayın çalışıyorumUmarım gerek kalmaz da bu ay hamile kalmış olurum sizden mi gebelik düşünüyorsunuz adetinize kaç gün var yani aslında ben geçen ay 15'inde falan adet oldum ve erken oldum yani 3 gün 3 gün falan ama bu ay uygulama 13'ünde gösteriyor adet gününü bakalım bilmiyorum niye 13'ünde gösteriyor hadi bir gün fazla 31 çektiği için ay ama 14 olması lazım yani ben genelde 30 günde falan adet oluyorum
Ayy baya koyulaşmış canım yarın kan versen bile çıkabilir bence hayırlısı olsunEki Görüntüle 3641773 kızlar bat 9 Eylül ovülasyon testime bakınnn
Bat günün ne zaman canım Bir de hangi testi yaptın Benim bat günüm bugün Henüz daha regl de olmadım akşama doğru olurum genelde ben o yüzden yarını bekliyorum ama ben de dayanamadım 5 Eylül ile 6 Eylül test yaptım Erken hamilelik testiydi silik çizgi bile çıkmadı acaba markadan mı kaynaklı ya hamile mi değilim ya da daha benim için erken mi karar veremedim meraktan çatlıyorumAyy baya koyulaşmış canım yarın kan versen bile çıkabilir bence hayırlısı olsunben de dün yaptım bu kadar koyu değil ama çizgi çıktı bat gününü bekliylrumm
Benimde elimde gebelik testi yoktu ondan ovulasyon yaptım daha önce de öyle öğrendiğim olmuştu laboquick ovulasyon testi regl 2 gün kala pozitif vermişti öyle öğrenmiştim simdi de öyle gibi çıkıyor Bat 10 eylül.. bugün regl olmazsanız yarın sabah yapın testler bazen bozuk olabiliyor hayırlısı olsun inşallah tez zamanda alırsınız güzel haberi.. erken yapınca da cıkmayabilir bekleyelim bakalımBat günün ne zaman canım Bir de hangi testi yaptın Benim bat günüm bugün Henüz daha regl de olmadım akşama doğru olurum genelde ben o yüzden yarını bekliyorum ama ben de dayanamadım 5 Eylül ile 6 Eylül test yaptım Erken hamilelik testiydi silik çizgi bile çıkmadı acaba markadan mı kaynaklı ya hamile mi değilim ya da daha benim için erken mi karar veremedim meraktan çatlıyorum
Anladım teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı Size de hayırlı olsunBenimde elimde gebelik testi yoktu ondan ovulasyon yaptım daha önce de öyle öğrendiğim olmuştu laboquick ovulasyon testi regl 2 gün kala pozitif vermişti öyle öğrenmiştim simdi de öyle gibi çıkıyor Bat 10 eylül.. bugün regl olmazsanız yarın sabah yapın testler bazen bozuk olabiliyor hayırlısı olsun inşallah tez zamanda alırsınız güzel haberi.. erken yapınca da cıkmayabilir bekleyelim bakalım![]()
Fotoğraf kalitesi çok düştüğü için tam gözükmüyo canım bat ne zaman değer daha yeni yükseliyosa ondan böyle çıkıyo olabilirÇok silik 2 .çizgi var
Bat 10 eylül kuzumFotoğraf kalitesi çok düştüğü için tam gözükmüyo canım bat ne zaman değer daha yeni yükseliyosa ondan böyle çıkıyo olabilir
Tutunma olduysa beta yeni yükseliyordur canım o zaman batı bekleyelim benim de aynı 10 eylül hayırlısıyla görürüz inşallah pozitifleriBat 10 eylül kuzum
Amin inşaallah 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum şuan olmuyor diye bir sıkıntı yok demişti doktorİnşallah diğer ay diyelim güzelim her şeyde vardı bir hayır
Ben de az önce gittim test aldım dayanamadım negatif çıktı Bugün adet olmam gerekiyordu Henüz daha olmadım büyük bir ihtimal ben de hamile değilim Yarın ya da bu gece adet olurum diye düşünüyorum olmadı sanırım başaramadıkAmin inşaallah 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum şuan olmuyor diye bir sıkıntı yok demişti doktor
Belki geç dollenmedirBen de az önce gittim test aldım dayanamadım negatif çıktı Bugün adet olmam gerekiyordu Henüz daha olmadım büyük bir ihtimal ben de hamile değilim Yarın ya da bu gece adet olurum diye düşünüyorum olmadı sanırım başaramadık
Artık test yapan birkaç gün daha gecikirse kan testi veririm ya Çünkü gerçekten Üçtür test yapıyorum meraktan ikisini erken yaptım birinde Bugün yaptım çok üzücü bir şeymiş negatif sonuç görmekBelki geç dollenmedir