kızlar benimde bugün adetimin 3.günü ve dr a gittim bu ay aşılama yapacaktık ama aşılama tarihi bayrama denk geldiği için olmayacak galiba ben de yumurtalar bayramdan sonra gelişir belki diyerek dr u ikna etmeye çalıştım bakalım dr yine de klomen verdi ve arife günü yumurtalara bakıcak duruma göre de bayramdan sonra belki aşılama olucak ama bayramda olmayacak bu ay da boşa geçsin istemiyorum dr da acele etme bir daha ki ay yaparız dedi bilmiyorum artık Allah hepimizin sonunu hayır etsin
merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim akşam pregnyl olucam ama ilacı bulmak çok zor oldu hangi eczaneyi arasam ilaç piyasada yok diyorlar en son bir tane bir tane ayrı ayrı yerlerden buldum cumartesi aşılamam olacak ne olur dua edin bugün doktorum aysun hanım isviçrede olduğu için selman bey ilgilendi bu olmazsa mutlaka myom ameliyatı olmasının diyor onun için ameliyat olup 4-5 ay sonra yeniden başlıycam çalışmalara ama ameliyattan da korkuyorum geçen sefer başka bir doktor tamamen rahmini kaybetme riski var demişti ne yapacağımı şaşırdım Allahım ne olur tutsun ve sorunsuz bir gebelik geçireyim
kadın olupta ben hayatta cadoloz değilim diyebilen varmı acaba :))))))))))
yazını okuduğumda içim bi acayip oldu yaa.ismain gerçekten anlamlı olmuş.inşallah dediğin gibi olur.burda sızlanırız hiç uyuyamıyoruz diye...
yazını okuduğumda içim bi acayip oldu yaa.ismain gerçekten anlamlı olmuş.inşallah dediğin gibi olur.burda sızlanırız hiç uyuyamıyoruz diye...
benimde adetimin 3.günü bugün ve doktorum gonal-f 450 lik verdi bana;pazartesiye kadar uygulayacağım karnımdan.Pazartesi tekrar gideceğim ama bana bayramı falan söylemedi;sadece 10-12 gün sonra eşiminden sperm alınacağını ve aşılama başlatacağını söyledi.Umarım hepimiz için hayırlı olur.:Saruboceq:Ama yaşadıklarımızı paylaşalım isterim çünkü insanın içinde ne kadar umut varsa o kadarda paylaşma ihtiyacı hissediyor;en azından ben öyle oldum valla
selam kızlar.. bende 2. aşılamamı olucam bu ay.. geçen cuma adetin 2. günü kontrole gittim. yine serophene 50 mg verdi. . bu sefer 2 tane al dedi. yarın kontrole gidicem.. eğer bir sorun yoksa, yumurtalar büyümüşse pazartesi aşılamam olcak.. dua edin.. çok heyecanlıyım..
birde sanırım muayene için oruçlu olmamam gerekiyor.. bu konuda bilgisi olan varmı..? okuduklarımdan anladığım kadarıyla muayene oruca mani oluyor.. ama bilemedim..
listeye benide eklerseniz sevinirm.. 14 eylül için şimdilik aşılama diyelim ama yarın ne söyler dr bilmiyorum.. bu ay hepimize bişeyler olsun ve pıtır pıtır hamile haberleri dökülsn sayfamıza..
Allahım içinde olduğumuz bu mübarek ayda, son 10 güne sakladığın Kadir gecesi duasıyla bizlerinde bebeklerini hayırlısıyla gönder.. emanetlerimizi sabırlıkla bekliyoruz.. Rabbim hepimizn yardımcısı olsun..
akşam üzeri oluyor ve 13 gün sonra çamaşırımda bir kahverengi leke görüyorum... bir aşılama daha hüsranla bitti. çok kötüyüm kızlar, çok... bu satırları ağlayarak yazıyorum, ne diyeyim hayırlısı olsun...
hayırlısı olsun canım.......
bugün temizlik yaptım, ondan mı acaba? ya bak hala bir şey arıyorum, bir ümit belki... ama yoook, bu aşılamada negatif. üçüncüye gücüm yok... uyku tutmuyor... sabahlarım galiba, yarın okulda da sorarlar artık sonuç ne diye, bir de millete olmadı de... sahte tesellilerle uğraş...
günaydın arkadaşlar...
herkese hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?