Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşım genelde başka bir şehirde aşılama olucaksan kendi şehrindeki doktor seni takip ediyor günü gelincede gönderiyor.bunu tüp bebek uygulamalarındada yapanlar var.4 saatlik yolu gidip gelmek bayağı zor olabilir senin için.kolay gelsin.

ne güzel demişsin burp çıkarsız paylaşmak.şimdilerde pek olmuyor.seni yargılamadan suçlamadan hata aramadan derdini paylaşanlar.iyi ki bulmuşum burayı ve sizleri.teşekkürler herkese...

benimde adetimin 3.günü bugün ve doktorum gonal-f 450 lik verdi bana;pazartesiye kadar uygulayacağım karnımdan.Pazartesi tekrar gideceğim ama bana bayramı falan söylemedi;sadece 10-12 gün sonra eşiminden sperm alınacağını ve aşılama başlatacağını söyledi.Umarım hepimiz için hayırlı olur.:Saruboceq:Ama yaşadıklarımızı paylaşalım isterim çünkü insanın içinde ne kadar umut varsa o kadarda paylaşma ihtiyacı hissediyor;en azından ben öyle oldum valla

selam kızlar.. bende 2. aşılamamı olucam bu ay.. geçen cuma adetin 2. günü kontrole gittim. yine serophene 50 mg verdi. . bu sefer 2 tane al dedi. yarın kontrole gidicem.. eğer bir sorun yoksa, yumurtalar büyümüşse pazartesi aşılamam olcak.. dua edin.. çok heyecanlıyım..
birde sanırım muayene için oruçlu olmamam gerekiyor.. bu konuda bilgisi olan varmı..? okuduklarımdan anladığım kadarıyla muayene oruca mani oluyor.. ama bilemedim..
listeye benide eklerseniz sevinirm.. 14 eylül için şimdilik aşılama diyelim ama yarın ne söyler dr bilmiyorum.. bu ay hepimize bişeyler olsun ve pıtır pıtır hamile haberleri dökülsn sayfamıza..
Allahım içinde olduğumuz bu mübarek ayda, son 10 güne sakladığın Kadir gecesi duasıyla bizlerinde bebeklerini hayırlısıyla gönder.. emanetlerimizi sabırlıkla bekliyoruz.. Rabbim hepimizn yardımcısı olsun..

sl34 merhaba canım.. yarın kontrole gidicemde sna birşey sorabilirmiyim? şuan tek sen ve ben varız sanırımda.. ne yapcağımı şaşırdım.. muayenede oruç bozulurmu? jelden dolayı oruç olmuyor diye okudum internette.. sen bişey biliyormusun bu konuda?

burp walla sorma ben medicana international`a gidiyorum çevresi eczane kaynıyor ama yok ilaç. söylediklerine göre de 2 aydır gelmiyor ama bilemiyorum hastanede bize gonal f satıyor 340 lira ki onu bulmak kolay bunu satmıyor hepi topu 12 lira. enteresan ben olsam hediye ederim hastama o kadar merkez var benim merkezimi seçti diye para hırsı bürümüş bunların gözünü nolcak yani

akşam üzeri oluyor ve 13 gün sonra çamaşırımda bir kahverengi leke görüyorum... bir aşılama daha hüsranla bitti. çok kötüyüm kızlar, çok... bu satırları ağlayarak yazıyorum, ne diyeyim hayırlısı olsun...

canım bence hiçbir sağlık sorununu geciktirmemelisin...... inşallah olur da böyle birşeye gerek kalmaz ..........

yazını okuduğumda içim bi acayip oldu yaa.ismain gerçekten anlamlı olmuş.inşallah dediğin gibi olur.burda sızlanırız hiç uyuyamıyoruz diye...

evet canım öyle olmuş...... inşallah sızlanırız başka bir bölüme terfi ederiz orda yakınıp dururuz.........

yazını okuduğumda içim bi acayip oldu yaa.ismain gerçekten anlamlı olmuş.inşallah dediğin gibi olur.burda sızlanırız hiç uyuyamıyoruz diye...

inşallah canım başka bir bölümde sızlanır dururuz...... terfi edebilseydik............

hayırlısı olsun canım.......

ne güzel söylemişsin emanetlerimizi sabırla bekliyoruz diye........ inşallah hepimiz seneye bu zamanlar kucağımızda bebişlerimizle konuşuruz.......

belki yerleşme kanamasıdır üzme kendini........

bugün temizlik yaptım, ondan mı acaba? ya bak hala bir şey arıyorum, bir ümit belki... ama yoook, bu aşılamada negatif. üçüncüye gücüm yok... uyku tutmuyor... sabahlarım galiba, yarın okulda da sorarlar artık sonuç ne diye, bir de millete olmadı de... sahte tesellilerle uğraş...

özlemciğim yok yok, adet galiba. böyle pütürlü bir kahverengi küçük bir leke ve karın ağrısı... bilet alıp anneme kaçacağım hazır bayram tatili varken

hayırlısı olsun canım.......

çok saol canım;hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.Bende sabah iğnemden önce doktoru aramak için sabırsızlanıyorum;onun verdiği tarihe göre bayram denk geliyor;sorun olur mu acaba çatlayacağım gece gece meraktankafamçokkarıştı

Arkadaşım söylemek ne kadar kolaysa çekene kendini iyi hissettirmek te bir o kadar zor:çok üzgünüm:Ama pes etmemelisin;en azından denemelisin;milletin sahte tesellilerine gelince;hiiiiç aldırma canım;onlar ne kadar sahte teselli olurlarsa sende o kadar kendini iyi hissettiğin imajını ver ki daha az konuşsunlar...Umarım çıkacağın tatil sana iyi gelira.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…