Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir de internetten test almıştım, bugün gelmesi lazım. ona gerek bile kalmayacak galiba (( okuldan eve nasıl geldim anlatamam...

canım ya üzme kendini bu kadar herşey olacağına varır....... olmazsa da yıpratma kendini ALLAH vereceği zamanı bilir....... biraz da böyle düşün ..... biz ne yaparsak yapalım takdir o'nun .... ne kadar kendimizi sıkarsak sıkalım olacağın önüne geçemiyoruz....... öyle olsaydı herşey bizim elimizde olsaydı 3 aylık bebeğimi kürtaj masasında bırakmazdım değil mi? veren de alan da o..... sabır sadece sabır tatlım....... eli ayağı düzgün olsun da geç olsun üzme kendini...... hem belkide vardır niye bu kadar karamsarsın........

bende ilk aşılamama çok güveniyordum ama olmadı.... bu ay tekrar deneyelim dedim ama yumurtam gelişmedi iğneye rağmen... çok üzüldüm ağladım ama elimden gelen hiç birşey yok dua etmekten başka..... baktım olacak gibi değil özlem kendine gel dedim ...... şimdi kendimi başka yönlere yönlerdirmeye çalışıyorum aldığım kiloları vermeye başladım ....... ne yapayım onu düşüneceğime kilo vermeyi düşünüyorum rahatlıyorum...........

kızlar benimde bugün adetimin 3.günü ve dr a gittim bu ay aşılama yapacaktık ama aşılama tarihi bayrama denk geldiği için olmayacak galiba ben de yumurtalar bayramdan sonra gelişir belki diyerek dr u ikna etmeye çalıştım bakalım dr yine de klomen verdi ve arife günü yumurtalara bakıcak duruma göre de bayramdan sonra belki aşılama olucak ama bayramda olmayacak bu ay da boşa geçsin istemiyorum dr da acele etme bir daha ki ay yaparız dedi bilmiyorum artık Allah hepimizin sonunu hayır etsin

canım üzme kendini bak kendin söylüyorsun daha test yapmak için erken olduğunu idrar testinde zaten bir süre geçtikten sonra çıkıyor onun için negatif çıktı diye üzülme kendini yıpratma hepimiz için hayırlısı olsun geç olsun ama sağlıklı eli ayağı düzgün bebişlerimiz olsun

bugün sabahtan beri çarşılardaydım.herkesde forummda sohbet etmiş ne güzel yaa.keşke sürekli böyle olsa.hiç denk getiremiyorum.

sağol bitanem, tabii senin yaşadıkların çok zor. zaten olursa da burdaki düşük ve kürtajları okudum. bu sefer öyle olacak mı diye kafa yoracağım. allah ne verirse hayırlısını versin inşallah. ben sadece 5 ay bebek için uğraştım olmayınca aşılamaya gittik. teyzem 12 yıl uğraştı, gerçekten zor bir süreç, allah böyle imtihan ediyor bizi, işte kuluz o nedenle olan biteni maalesef kul gibi karşılaşıyoruz. inşallah allah bu mübarek günlerde ettiğimiz duaları kabul eder ve hepimize birer hediye nasip eder...

buradaki çıkarsız paylaşımlara bayılıyorum kimsenin kimseye çıkarı yok ama kendi sıkıntıları olsada birbirlerine destek olması günümüz şartlarında nerede görülebilirki başka o nedenle burayı ayrı bir seviyorum derttaşlarım benim savaşçılarım benim

canım inşallah güzel haberler alır güzel haberler veririz...... aslında bende beklenen ve özlenen bir bebeğim..... ailem 3 yıl hiç düşünmemişler ve 3 yıl da olmamış .... bizimkilerinde gitmedikleri dr kalmamış derken tesadüf ben olmuşum......babamda ben bunu çok istedim özledim özlem olacak kızımın adı demiş o nedenle ismimi çok severim çok anlamlı gelir bana....... şimdi sanki sıra bende annemin yaşadıklarnı yaşıyorum gibi.....inşallah bende bir gün bebeğimi kucağıma alırım ............ dilerim herkes önümüzdeki yıl hiç uyuyamaz sabahlara kadar kalkarlar... cimcimeler bizi rahat bırakmazlar........

canım evet sana gönülden katlanıyorum .......

demek sen o özleten cadolozlardan birisin haa demek öyleeee :))))))) bak bak ilahi adalet işte demekki seninde bebişin gelecek ve senin için değerinin ne olduğunu çok iyi bilecek

demek sen o özleten cadolozlardan birisin haa demek öyleeee :))))))) bak bak ilahi adalet işte demekki seninde bebişin gelecek ve senin için değerinin ne olduğunu çok iyi bilecek

valla aynen öyle ......... cadalozluk ordan diyosun yani:)hihoyyyt

merhaba özlem5723.öncelikle üzüldüm.senin için.bende ilk defa aşılama yaptırcam,ama ne yapcam bilmiyorum.henüz rahim filmi alıp öyle gel diyorlar.egede tedavi görüyorum ama 4 saat uzaktayım acaba böyle uzakta aşılama olumu ?

canım çok teşekkür ederim ........ muğla'da yapmıyorlar mı neden izmir? eğer illede orda diyorsan dr kontrolü için orda kalmalısın yada gidip geleceksin ki bu da zor ve yorucu.....dr un 3 günde 1 falan kontrolü gerek bunu yapabilirsen git ....... ama bence muğla yı bir araştır derim ben....

merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim akşam pregnyl olucam ama ilacı bulmak çok zor oldu hangi eczaneyi arasam ilaç piyasada yok diyorlar en son bir tane bir tane ayrı ayrı yerlerden buldum cumartesi aşılamam olacak ne olur dua edin bugün doktorum aysun hanım isviçrede olduğu için selman bey ilgilendi bu olmazsa mutlaka myom ameliyatı olmasının diyor onun için ameliyat olup 4-5 ay sonra yeniden başlıycam çalışmalara ama ameliyattan da korkuyorum geçen sefer başka bir doktor tamamen rahmini kaybetme riski var demişti ne yapacağımı şaşırdım Allahım ne olur tutsun ve sorunsuz bir gebelik geçireyim

hadi hayırlısı canım inşallah tutar bebişin sarılr sanada annesini ameliyattan kurtarır annesini
ilaçlarda genelde tüp bebek merkezlerinin yakınlarındaki eczanelerde bulunuyor yada herhangi bir eczaneye sipariş edip iki üç saate kadar getirmelerinide sağlayabiliyorsun ama neyseki sonunda bulmuşsun

bende özleme katılıyorum öncelikle muğlada bir merkez araştırmaya bak ama mecbur kalırsanda spermiogram rahim filmi smear testi sonuçlarınla birlikte adetinin ikinci gününü denk getirecek şekilde git belki yumurta takibini muğlada yaptırıp aynı zamanda doktorunla irtibatta olup aşılama günüde gideblirsin.

yazını okuduğumda içim bi acayip oldu yaa.ismain gerçekten anlamlı olmuş.inşallah dediğin gibi olur.burda sızlanırız hiç uyuyamıyoruz diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…