kizlar dun ben test yaptim tabi bu cok erken cunku daha 1 hafta sonra test yapmam lazim ama iste dayanamayip yaptim ve hayallerim yikilidi umudum tukendi o tek cizgiyi gordum ve inanmayip birdaha birdaha yaptim sonuc negatif. allahim cildiracagim.esim ne oldu hayirdir dedi sen test yaptin demi dedi ,evet dedim ama daha 1 hafta var neden boyle bisey yaptin bak kendini ve beni cok uzuyosun dedi bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur ama inan lutfen dedi ama beni susturmak mumkunmu inanin sabaha kadar agladim uykumda bile artik aglayarak uyaniyorum birde uzerine tuz biber yabanci bi kanalda canli bir dogum gosteriyorlardi oturdum bide ona agladim.........
bende ilk aşılamama çok güveniyordum ama olmadı.... bu ay tekrar deneyelim dedim ama yumurtam gelişmedi iğneye rağmen... çok üzüldüm ağladım ama elimden gelen hiç birşey yok dua etmekten başka..... baktım olacak gibi değil özlem kendine gel dedim ...... şimdi kendimi başka yönlere yönlerdirmeye çalışıyorum aldığım kiloları vermeye başladım ....... ne yapayım onu düşüneceğime kilo vermeyi düşünüyorum rahatlıyorum...........
sağol bitanem, tabii senin yaşadıkların çok zor. zaten olursa da burdaki düşük ve kürtajları okudum. bu sefer öyle olacak mı diye kafa yoracağım. allah ne verirse hayırlısını versin inşallah. ben sadece 5 ay bebek için uğraştım olmayınca aşılamaya gittik. teyzem 12 yıl uğraştı, gerçekten zor bir süreç, allah böyle imtihan ediyor bizi, işte kuluz o nedenle olan biteni maalesef kul gibi karşılaşıyoruz. inşallah allah bu mübarek günlerde ettiğimiz duaları kabul eder ve hepimize birer hediye nasip eder...
buradaki çıkarsız paylaşımlara bayılıyorum kimsenin kimseye çıkarı yok ama kendi sıkıntıları olsada birbirlerine destek olması günümüz şartlarında nerede görülebilirki başka o nedenle burayı ayrı bir seviyorum derttaşlarım benim savaşçılarım benim
canım inşallah güzel haberler alır güzel haberler veririz...... aslında bende beklenen ve özlenen bir bebeğim..... ailem 3 yıl hiç düşünmemişler ve 3 yıl da olmamış .... bizimkilerinde gitmedikleri dr kalmamış derken tesadüf ben olmuşum......babamda ben bunu çok istedim özledim özlem olacak kızımın adı demiş o nedenle ismimi çok severim çok anlamlı gelir bana....... şimdi sanki sıra bende annemin yaşadıklarnı yaşıyorum gibi.....inşallah bende bir gün bebeğimi kucağıma alırım ............ dilerim herkes önümüzdeki yıl hiç uyuyamaz sabahlara kadar kalkarlar... cimcimeler bizi rahat bırakmazlar........
demek sen o özleten cadolozlardan birisin haa demek öyleeee :))))))) bak bak ilahi adalet işte demekki seninde bebişin gelecek ve senin için değerinin ne olduğunu çok iyi bilecek
merhaba özlem5723.öncelikle üzüldüm.senin için.bende ilk defa aşılama yaptırcam,ama ne yapcam bilmiyorum.henüz rahim filmi alıp öyle gel diyorlar.egede tedavi görüyorum ama 4 saat uzaktayım acaba böyle uzakta aşılama olumu ?
merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim akşam pregnyl olucam ama ilacı bulmak çok zor oldu hangi eczaneyi arasam ilaç piyasada yok diyorlar en son bir tane bir tane ayrı ayrı yerlerden buldum cumartesi aşılamam olacak ne olur dua edin bugün doktorum aysun hanım isviçrede olduğu için selman bey ilgilendi bu olmazsa mutlaka myom ameliyatı olmasının diyor onun için ameliyat olup 4-5 ay sonra yeniden başlıycam çalışmalara ama ameliyattan da korkuyorum geçen sefer başka bir doktor tamamen rahmini kaybetme riski var demişti ne yapacağımı şaşırdım Allahım ne olur tutsun ve sorunsuz bir gebelik geçireyim
valla aynen öyle ......... cadalozluk ordan diyosun yani:)hihoyyyt
merhaba özlem5723.öncelikle üzüldüm.senin için.bende ilk defa aşılama yaptırcam,ama ne yapcam bilmiyorum.henüz rahim filmi alıp öyle gel diyorlar.egede tedavi görüyorum ama 4 saat uzaktayım acaba böyle uzakta aşılama olumu ?
canım inşallah güzel haberler alır güzel haberler veririz...... aslında bende beklenen ve özlenen bir bebeğim..... ailem 3 yıl hiç düşünmemişler ve 3 yıl da olmamış .... bizimkilerinde gitmedikleri dr kalmamış derken tesadüf ben olmuşum......babamda ben bunu çok istedim özledim özlem olacak kızımın adı demiş o nedenle ismimi çok severim çok anlamlı gelir bana....... şimdi sanki sıra bende annemin yaşadıklarnı yaşıyorum gibi.....inşallah bende bir gün bebeğimi kucağıma alırım ............ dilerim herkes önümüzdeki yıl hiç uyuyamaz sabahlara kadar kalkarlar... cimcimeler bizi rahat bırakmazlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?