kizlar valla sabah gittim hamilelik testi aldim ama yapmaya cesaretim yok daha moralimide bozmak istemiyorum ama biryandanda merak ediyorum aceba oldumu olmadimi diyee digital hamilelik testi aldim en iyisiymis adetinin 6 gun oncesinden yapabiliyormusun.ama korkuyorum ya cikmazsa..
ay özlemcim valla bugün okulda arkadaş hadi gidelim hastaneye test yaptıralım dedi. valla sırf olumsuzu görünce milletin önünde ağlayacağımı bildiğim için gitmem dedim ve başladım oracıkta ağlamaya. bu süreç inan psikolojimi mahvetti. ama allah inşallah nasip eder de hep beraber aynı anda birbirlerimize seviniriz, inşallah allahım. peki o evde yaptığın bildiğimiz idrar testlerimi? onların ilişkiden 20 günden sonra sonuç verdiğini biliyordum ben...
ya haberleri ağlayarak izliyoruz hepinize büyük geçmiş olsun gerçekten ALLAH bir daha hiçbir ilimize yaşatmasın.................
canım teşekkür ederim az öncede eşimle dışarı çıktık bir işimiz vardı otobanda arabamı kullanıyordum denizaltımı kullanıyorum anlamadım çok yağmur yağıyordu dışarda umarım şu saatlerde insanların evi batmaz sabah işe giderken bir evin önünde halılar gördüm kendi kendime hava yağışlı benden beter temizlik manyaklarıda var dedim sonra aklıma geldi kimbilir çatısı akıyordur gariplerimin halıları öyle ıslanmıştır allah herkezin yardımcısı olsun.
kızlar yarın 14. gün ve ne olduğu belli olacak. ama benim kan testi yaptırmaya gücüm yok. olumsuzu orada öğrenirsem milletin önünde zırıl zırıl ağlarım ve ben bunu kaldıramayacağım. bu nedenle oturup adetimi bekleyeceğim. bazıları 17. gün adet olmuşlar. pazartesiye dek bekleyeceğim. eğer olmazsam hamişim demektir. allahım inşallah...
kizlar dun ben test yaptim tabi bu cok erken cunku daha 1 hafta sonra test yapmam lazim ama iste dayanamayip yaptim ve hayallerim yikilidi umudum tukendi o tek cizgiyi gordum ve inanmayip birdaha birdaha yaptim sonuc negatif. allahim cildiracagim.esim ne oldu hayirdir dedi sen test yaptin demi dedi ,evet dedim ama daha 1 hafta var neden boyle bisey yaptin bak kendini ve beni cok uzuyosun dedi bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur ama inan lutfen dedi ama beni susturmak mumkunmu inanin sabaha kadar agladim uykumda bile artik aglayarak uyaniyorum birde uzerine tuz biber yabanci bi kanalda canli bir dogum gosteriyorlardi oturdum bide ona agladim.........
kizlar dun ben test yaptim tabi bu cok erken cunku daha 1 hafta sonra test yapmam lazim ama iste dayanamayip yaptim ve hayallerim yikilidi umudum tukendi o tek cizgiyi gordum ve inanmayip birdaha birdaha yaptim sonuc negatif. allahim cildiracagim.esim ne oldu hayirdir dedi sen test yaptin demi dedi ,evet dedim ama daha 1 hafta var neden boyle bisey yaptin bak kendini ve beni cok uzuyosun dedi bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur ama inan lutfen dedi ama beni susturmak mumkunmu inanin sabaha kadar agladim uykumda bile artik aglayarak uyaniyorum birde uzerine tuz biber yabanci bi kanalda canli bir dogum gosteriyorlardi oturdum bide ona agladim.........
Iste salak kafama ben birde internetten okadar arastirdim o testi en iyisini aldim adetinin gecikmesine gerek yokmus diye okudum internette ne biliyim iste oyle aldandim yaptim yapmaz olaydim....
Ama kizlar bende adet belirtileri basladi.....Birkere daha deniycem burda olmazsa turkiyede tup bebek yaptiracagim...
ya canım sen kendini boş yere hırpalamışsın günün gelmemiş yada geçmemiş neden yaptın ki................ olsun 12 -13 gün sonra yap ...... hem kendini hem bizi üzme ... inşallah 3-5 gün sonra olumlu sonuçlar alırsın bizi de sevindirirsin...... silkin kendine gel umutsuz düşünme..... meleğinide sıkıntıya sokma.....
insallah canim bunu butun kalbimle istiyorummmm bir gun insallah hepimizin olacak diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?