Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya bende bir cesaret yaparım ama ellerim titreyerek ve kalbim yerinden fırlayacakmış gibi güm güm atarak yapıyorum........ ama merak herşeyin ötesine geçiyor.... sonuçta kötü olursa üzülme ... ne zaman nasipse o zaman olur...... eli ayağı düzgün olsunda .........

ay özlemcim valla bugün okulda arkadaş hadi gidelim hastaneye test yaptıralım dedi. valla sırf olumsuzu görünce milletin önünde ağlayacağımı bildiğim için gitmem dedim ve başladım oracıkta ağlamaya. bu süreç inan psikolojimi mahvetti. ama allah inşallah nasip eder de hep beraber aynı anda birbirlerimize seviniriz, inşallah allahım. peki o evde yaptığın bildiğimiz idrar testlerimi? onların ilişkiden 20 günden sonra sonuç verdiğini biliyordum ben...

canım o testler aşılama sonrası 12 13 gündede sonuç verebiliyorlarmış.... o testler hcg 50 den yukarıdaysa sonuç veriyor bayağı birr araştırma yaptı eşim ordan biliyorum..... ayrıca başka bir başlıkta birinin bu testi 11. gün yaptığını ve 2. çizgiyi silikte olsa gördüğünü ve şu an hamile olduğunu okumuştum onunda 7 yıldan sonra gelen bir bebekti.......... inşallah seninki de kapıyı çalmıştır ne dersin?

senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm ben de aynı tepkiyi veriridim herhalde şimdiden düşünüyorum doktor mutlaka gel demezse test bile yaptırmak istemiyorum o kadar korkuyorum yani

istanbul dışındaki kızlar hassasiyetiniz için teşekkür ederiz gerçekten çok şaşırdık bugün iş yerinde güneşli güneşli otururken 25 km ötemizde selde can pazarı yaşanıyordu

ya haberleri ağlayarak izliyoruz hepinize büyük geçmiş olsun gerçekten ALLAH bir daha hiçbir ilimize yaşatmasın.................

ya haberleri ağlayarak izliyoruz hepinize büyük geçmiş olsun gerçekten ALLAH bir daha hiçbir ilimize yaşatmasın.................

canım teşekkür ederim az öncede eşimle dışarı çıktık bir işimiz vardı otobanda arabamı kullanıyordum denizaltımı kullanıyorum anlamadım çok yağmur yağıyordu dışarda umarım şu saatlerde insanların evi batmaz sabah işe giderken bir evin önünde halılar gördüm kendi kendime hava yağışlı benden beter temizlik manyaklarıda var dedim sonra aklıma geldi kimbilir çatısı akıyordur gariplerimin halıları öyle ıslanmıştır allah herkezin yardımcısı olsun.

sizde bir sorun yok anladığım kadarıyla çok sevindim. ama yağışlar devam edecekmiş önleminizi alın yada giriş katında olanları uyarın allah daha büyük acılar yaratmasın........

canım hayırlı olur inşallah beklemek zor ama dayanabildiğin kadar dayan bence beklemek de istemiyorsan en güzeli kan testi yaptırıp rahatlamak insan hayal kırıklığına uğruyor olmadığı zaman ama bir de hamile olursan ne büyük mutluluk olura.s.

cansed çok heyecanlandım ya sabah yap şu testi lütfen..... yada dr a git n'olur............

cansed benim 12. gün kanda çıkmıştı boşuna germe kendini yap kurtul bu endişedende sayfamıza ilk güzel haberi ver veremesende bir sonraki adıma yaklaşmış olacaksın unutma tüm bunlar infertilitede binlerce kadının yaşadığı şeyler artık doğal karşılamak lazım biz sadece etrafımızdaki sağlıklı insanları görüp neden bizimkide bu kadar kolay olmuyor diyoruz ama öyle değil binlerce kadın infertilite ile savaşıyor ve bu savaşı kazanmayan yok.
ınan hiç kazanmayan olmuyor ilkinde yada 3. de yada 7. de eninde sonunda oluyor biraz sabır biraz mücadele gücü

kizlar dun ben test yaptim tabi bu cok erken cunku daha 1 hafta sonra test yapmam lazim ama iste dayanamayip yaptim ve hayallerim yikilidi umudum tukendi o tek cizgiyi gordum ve inanmayip birdaha birdaha yaptim sonuc negatif. allahim cildiracagim.esim ne oldu hayirdir dedi sen test yaptin demi dedi ,evet dedim ama daha 1 hafta var neden boyle bisey yaptin bak kendini ve beni cok uzuyosun dedi bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur ama inan lutfen dedi ama beni susturmak mumkunmu inanin sabaha kadar agladim uykumda bile artik aglayarak uyaniyorum birde uzerine tuz biber yabanci bi kanalda canli bir dogum gosteriyorlardi oturdum bide ona agladim.........

al işte tam dayaklıksın haaa benim 12. gün kan testimde pozitifi gördükten sonra 14 gün de tekrar kan testi yaptılar gene pozitif çıktı ve bende yıllardır ikinci çizgiyi göremedim aman idrar testi yapayımda ikinci çizgiyi görebilme zevkini yaşayayım diye yaptım ve kanda pozitif çıktığı halde idrarda çıkmadı yani sen neden şimdiden üzüyorsun kendini

Canım benim,
Acele etmişsin. Benim tutan aşılamamda 7. gün hem de şu bir hafta önceden kesin sonuç verir denen testten yapmıştım. Ne kadar hırpalamıştım kendimi. Ondan sonra da ikna oldum erken yaptığıma ve regli günümü bekledim. Ancak o günkü idrar testi pozitifi göstermişti. Gereksiz hırpalıyorsun kendini, acele etme. sabret bir hafta daha. hadi canım, üzme kendini.

Iste salak kafama ben birde internetten okadar arastirdim o testi en iyisini aldim adetinin gecikmesine gerek yokmus diye okudum internette ne biliyim iste oyle aldandim yaptim yapmaz olaydim....
Ama kizlar bende adet belirtileri basladi.....Birkere daha deniycem burda olmazsa turkiyede tup bebek yaptiracagim...

ya canım sen kendini boş yere hırpalamışsın günün gelmemiş yada geçmemiş neden yaptın ki................ olsun 12 -13 gün sonra yap ...... hem kendini hem bizi üzme ... inşallah 3-5 gün sonra olumlu sonuçlar alırsın bizi de sevindirirsin...... silkin kendine gel umutsuz düşünme..... meleğinide sıkıntıya sokma.....

adet belirtileri ve gebelik belirtileri aynı o nedenle sıkma kendini......

insallah canim bunu butun kalbimle istiyorummmm bir gun insallah hepimizin olacak diye dusunuyorum

ya arkadaşlar, benim her adetten önce orada oturunca hafif bir acı oluşur. bugün o acı belirdi oturunca hissettim. ben adet olacam herhalde, moralim çooook bozuk, ağlayacağım neredeyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…