Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar yarın büyük gün dualarınızı bekliyorum

ya varya aslında kimseye söylemeyeceksin dediğin doğru benimde duymayan kalmadı ben bazen nazara da inanıyorum........ herkes derdini paylaşıyor gibi görünüyor sonra arkasını dönüp dedikodunu yapıyor boşversene o insan müsveddelerini ya ayrıca kimseye hiçbir şey anlatmak zorunda da değilsin....... sağlıcakla kal.......

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar yarın büyük gün dualarınızı bekliyorum

sizlerede hayirli cumalar arkadaslar.rabbim su mubarek gunun mubarek ayin yuzu suyu hurmetine hepimize saglikli,hayirli evlatlar nasip eder insallah. dualarimiz seninle,allah yardimcin olsun..

sizlerede hayirli cumalar arkadaslar.rabbim su mubarek gunun mubarek ayin yuzu suyu hurmetine hepimize saglikli,hayirli evlatlar nasip eder insallah. dualarimiz seninle,allah yardimcin olsun..

İnşallah arkadaşım!bende karnımdan iğneye bugün başladım ve pazartesi kontrolum olacak hayırlısıyla

hayirlisi olsun canim.dilerim yumurtalarin gelisir ve asilaman gerceklesir..

sağolun arkadaşlar, inşallah sizlerden güzel haberler alır da moral bulurum... artık üçüncüye tüp bebek düşünüyorum. o da yaza kalır. okullar açılıyor. izin, sevk hep problem oluyor. il dışı tedaviye gidiyorum çünkü. hayırlısı bakalım...

selam kızlar bu ayda olamıyor aşılammammafoldumbenbayramın 2.gününe denk geliyor drum ilişki öneririz kullan gel klomeni dedi ama sanırım gtmem....öbür aya kaldı yine 3 aydır böle oluyo vardır bi hayır dyrmm napayım elden gelen bişi yokkk

özlem 5723, xxeylülxx ve diğer arkadaşlar çok ama çok teşekkür ediyorum umarım hep beraber iyi haberlerle ekim ayına gireriz

arkadaşlar ben bugün kontrole gittim. 6 tane kaliteli yumurta olmuş..2-3 tanede küçükler varmış.. bu akşam çatlatma iğnesini olucam. pazar günü 2. aşılamam olucak.. bu sefer daha stresliyim.. dua edin bana..
eşim hiç istemiyor aşılamayı.. o istemiyor diye bu seferkinde içim hiç rahat değil..
allah hepimizin yüzünü bu ay güldürür inşallah..

canım hayırlısı olsun.. üzme kendini ... nasip bu ay böyleymiş.. dur bakalım gün doğmadan neler doğar.. bakrsın sen beklerken bebeğin gelir.. stres yapma.. üzme kendini.. olur inşallah... dediğin gibi vardır bi hayır..
sevgiler..

Hayirlisi olsun canim fazla stres yapma baska seylere odaklan mesela ben kendimi yemek yapmaya adadim surekli mutfakta biseylerle ugrasiyorum boylelikle dusunumuyorum cunku dusundugum zaman kotu oluyorum sende kafani biseylerle meskul et ve dusunme.Ozelinize kacmiyorsa kocan neden istemiyorum asilamayi canim merak ettim....Hakkinda hayirlisi olsun canim....insallah tutar

bende bişeyler yapayım diyorum.. ama her planımı düşüncemi onun etrafnına çizmişim.. dağılmıyor aklım.. bulmam lazım benimde .. dediğin gibi .. ama neeee??
o kendi olsun istiyor.. böle çok uğraşıyoruz.. neden acele ediyorsun ki diyor..daha genciz diyor.. off.. bende biran evvel olsun isityorum.. biilmiyorum.. zaten birimiz isterken diğermiz istemeyince ne kadr olur onu merak ediyorum.. Rabbim isterse olur, da şimdilik sadece ben istiyorum demekki..
sizin sorun neydi tatlım..

kızlar ben kaçtım.. yağmur bastırmadan eve ulaşsam iyi olur.. bizim oranınn yolları kapanıyor sonra.. malum basın expres yolunu hepinizi duymuşsunuzdur..
hayırlı akşamlar hepinize.Allah dualarınızı kabul etsin inşallah..hayırlı iftarlar..

bende pco var canim yumurtalarim cok fazla ama maalesef buyumuyor hepsi kucuk kaliyo
bakalim bu ay birtane yumurtam gelismisti catlatma ignesi oldum sonucu persembe gunu alicam canim insaallah hamileyimdir canim....
Ayrica kocan seni uzmemek icin oyle tepki veriyodur yoksa kim istemez baba olmayi canim sikma kendini bosuna....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…