günaydın arkadaşlar...
herkese hayırlı cumalar...
bugün temizlik yaptım, ondan mı acaba? ya bak hala bir şey arıyorum, bir ümit belki... ama yoook, bu aşılamada negatif. üçüncüye gücüm yok... uyku tutmuyor... sabahlarım galiba, yarın okulda da sorarlar artık sonuç ne diye, bir de millete olmadı de... sahte tesellilerle uğraş...
günaydın arkadaşlar...
herkese hayırlı cumalar...
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar yarın büyük gün dualarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar yarın büyük gün dualarınızı bekliyorum
sizlerede hayirli cumalar arkadaslar.rabbim su mubarek gunun mubarek ayin yuzu suyu hurmetine hepimize saglikli,hayirli evlatlar nasip eder insallah. dualarimiz seninle,allah yardimcin olsun..
hayirlisi olsun canim.dilerim yumurtalarin gelisir ve asilaman gerceklesir..
İnşallah arkadaşım!bende karnımdan iğneye bugün başladım ve pazartesi kontrolum olacak hayırlısıyla
selam kızlar bu ayda olamıyor aşılammammafoldumbenbayramın 2.gününe denk geliyor drum ilişki öneririz kullan gel klomeni dedi ama sanırım gtmem....öbür aya kaldı yine 3 aydır böle oluyo vardır bi hayır dyrmm napayım elden gelen bişi yokkk
arkadaşlar ben bugün kontrole gittim. 6 tane kaliteli yumurta olmuş..2-3 tanede küçükler varmış.. bu akşam çatlatma iğnesini olucam. pazar günü 2. aşılamam olucak.. bu sefer daha stresliyim.. dua edin bana..
eşim hiç istemiyor aşılamayı.. o istemiyor diye bu seferkinde içim hiç rahat değil..
allah hepimizin yüzünü bu ay güldürür inşallah..
Hayirlisi olsun canim fazla stres yapma baska seylere odaklan mesela ben kendimi yemek yapmaya adadim surekli mutfakta biseylerle ugrasiyorum boylelikle dusunumuyorum cunku dusundugum zaman kotu oluyorum sende kafani biseylerle meskul et ve dusunme.Ozelinize kacmiyorsa kocan neden istemiyorum asilamayi canim merak ettim....Hakkinda hayirlisi olsun canim....insallah tutar
bende bişeyler yapayım diyorum.. ama her planımı düşüncemi onun etrafnına çizmişim.. dağılmıyor aklım.. bulmam lazım benimde .. dediğin gibi .. ama neeee??
o kendi olsun istiyor.. böle çok uğraşıyoruz.. neden acele ediyorsun ki diyor..daha genciz diyor.. off.. bende biran evvel olsun isityorum.. biilmiyorum.. zaten birimiz isterken diğermiz istemeyince ne kadr olur onu merak ediyorum.. Rabbim isterse olur, da şimdilik sadece ben istiyorum demekki..
sizin sorun neydi tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?