Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK ıNFERTıLıTE SAVAŞÇILARI

Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- ılk aşılama ------------- ----------------------------
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------ılk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- ılk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- 12 eylül
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- ılk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ------------------ ----------------------------------- --------------------------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- 18 Eylül
keje-01 ---------------- -------------------------------- ----------------------------
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül

kızlar bugün merkezde saçı başı artık ağarmış 9 aşılama 5 tüp bebek yapmış birinin maddi olarakta çöktüğğü için son şansı olan tüp bebek sonucunu öğrendim hamileymiş inanın kendimden daha fazla sevindim sabreden derviş muradına erermiş bu olsa gerek

ya dur şimdiden teslim bayrağını çekme bu ay için ben kanamayla birlikte ikinci aşılama peşine düştüm zorla bana hcg yaptılar ben aman gerek yok negatif dedim sonucu bile beklemeden eve geldim başladım deli gibi ağır kaldırmaya iş yapmaya sonra hastaneden bir aradılar hamilesiniz düşük yapabilirsiniz diye şaşırdım kaldım aman tatlım sen dikkat etmeye devam et test gününü bekle moralinide yüksek tut

bende birinci derece akrabam hariç kimseye bir şey söylemedim henüz çocuk düşünmüyorum dedim artık yerlerse :) ne uğraşacam hamile olan havaya girecek yok nazar değer diye çocuğu olan acıyan gözlerle bakacak yok teselli yok sonuç ne olacak soruları hiç kaldırabileceğim şeyler değil. Bunun bir çeşit kompleks olduğunu biliyorum ama kendimi böyle daha rahat hissediyorum.

canım benim, ben de arkadaşın demesiyle doktorumu aradım. o da hcg ye baktır dedi. hastaneye gittim bu akşam 8.30'da, şimdi olmaz dediler. ben de gittim idrar testi aldım evde yaptım ama tek çizgiyi görünce iyice emin oldum. aslında yoğun bir kanamam yok. dün geceden beri damla damla geliyor.adetlerimden hiçbiri gibi değil. ağrım bile belli belirsiz. sende kanama nasıldı? ağrın var mıydı? ufff bak boşa ümitleniyorum yine...

Çok sevindim arkadaşım ;umarım herşey istediğin gibi gelişir;eşinin aşılama istemiyor sanma eminim o da bu sıkıntı stres ve telaşta neye karar vereceğini şaşırmıştır..Bu yüzden sakın moralini bozma iyi haberlerinle dönersin umarım:Saruboceq:

bende varım.................ilk aşılama ..belli değil.............3 ekim

tabi benim bir sorunum var klomen kullanıyorum geçen ay yumurta oluşmadı bu ay oluşursa aşılama olucak.yani ben daha aşılama evresine geçsem hamile kalmış gibi sevincem..:)

canım inşallah ameliyata gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın

canım benim 2.aşılamam olacağı için dr a ben söyledim aşılamanın bayrama denk gelebileceğini dr bayramda olmaz deyince ben de yumurtalar belki geç gelişir bayramdan sonra belki yaparız aşılama deyince yumurta takibi yapmaya ikna ettim ama herhalde bayramda kendimiz deneyeceğiz artık sen de dr una bir sor istersen aşılama olursak aynı günlere denk gelicek sanırım sonucu birlikte bekleyeceğiz hayırlısı olsun diyelim a.s.

canım belki yerleşme kanamasıdır bekle bakalım duruma göre test yaparsın hayırlısı olsun

arkadaşım ben de katılıyorum sana kimseye söylememek lazım biz ailelerimize bile söylemedik birkaç yakın arkadaşımız biliyor sadece adet olduğum zaman birkaç gün kendi kendimize üzülüp tekrar başlıyoruz söylemiş olsak insanlar durmadan arayıp soracak olmadı mı yine diye iyice sinirimiz bozulacak .Tatilde çok üzüldük zaten abimin eşi hamile ve adet olduğum gün onlara gittik ve durmadan bebeğin ultrason görüntülerini gösterdiler eşimle sevinsek mi üzülsek mi bilemedik gülümsemeye çalıştık sadece:çok üzgünüm:

[

inşallah canım!benimde 2 ay önce oluşmadı;geçen ay oluştu; derken gonal-f 450 ye başladım bugün!pzt ise kontrole gideceğim!umarım sende rahat bir şekilde atlatırsın bu döneminia.s.

canım konuştum bugün doktorumla;bayrama denk geliyor diye;onun zaten bayramda tüp bebek randevusu bile varmış;sorun olmayacağını söyledi;inşallah aynı anda umut ettiğimiz güzel dileğimizi paylaşıp;meleğimize kavuşuruz

canım ne güzel senin dr yapıcak bayramda aşılamayı sen tüp bebek merkezine mi gidiyorsun benim dr da ben gelirim bayramda aşılmayı yaparım ama spermi yıkayacak olanlar gelmez dedi onun için yapamayız dedi

canım hayırlısı olsun umarım ilk denemende hamile kalırsına.s.

canım ne güzel senin dr yapıcak bayramda aşılamayı sen tüp bebek merkezine mi gidiyorsun benim dr da ben gelirim bayramda aşılmayı yaparım ama spermi yıkayacak olanlar gelmez dedi onun için yapamayız dedi

canım ben özel bir hastaneye gidiyorum ama tüp bebek merkezi değil;yıkama işlemi için 2 yer önermişti doktorum;ama sonuçta onlarda çalışıyorki sorun yok dedi;bir ihtimal daha var;o da aşılama yerine o gün çatlatma yapabilir;tam tarihi sanırım pazartesi kontrolumde alacağım ama haber veririm sanadaama anladığım kadarıyla her koşulda aynı döneme denk geliyoruz:1hug:

canım ben de yarın klomen e başlıyorum ve arife günü yani 12.günümde dr kontrolüm var birbirimizle haberleşelim dertleşelim umarım bebiş haberlerini paylaşırız

canım ben de yarın klomen e başlıyorum ve arife günü yani 12.günümde dr kontrolüm var birbirimizle haberleşelim dertleşelim umarım bebiş haberlerini paylaşırız

klomen i bana biraz açar mısın?pek bilgim yok ta:kedi:bu arada bencede haberleşelim canım;insan böyle zamanda gerçekten paylaşıma ihtiyaç duyuyor...

klomen i bana biraz açar mısın?pek bilgim yok ta:kedi:bu arada bencede haberleşelim canım;insan böyle zamanda gerçekten paylaşıma ihtiyaç duyuyor...

canım klomen de yumurta sayısını arttıran ve yumurtayı geliştiren bir ilaç sen iğne olanını kullanıyorsun bu hap olanı adetin 5.günü kullanmaya başlıyorsun ve 5 gün kullanıyorsun .1.aşılamda ben de iğne kullanmıştım.Sen hiç klomen kullanmamışmıydın genelde aşılamadan da önce klomen tedavisi uygulanıyor canım senin problemin neydi

Hayır canım kullanmadım;bizim problem;eşimin varikosel ameliyatı sonrası sperm sayımının çok fazla değişmemiş olması;ve benimde yumurtalarımın dengesiz oluşması;dengesiz derken 1 ay gayet ii diğer ay yok ..gibi oluşundan aşılama ya yönlendirdi doktorum

canım hayırlı olsun bende 1 ay klomen kullandım dediğin gibi gelişmedi diğer ay iğneyle 1 yumurta gelişti o da tutmadı..... bu ay iğne kullandığım halde yine gelişmedi ...... sanırım benim solda bir sorun var ..... çünkü her ay sırayla çalışıyorlar sola gelince olmuyor......

hadi hayırlısı aramıza hoşgeldin...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…