sağolun arkadaşlar, inşallah sizlerden güzel haberler alır da moral bulurum... artık üçüncüye tüp bebek düşünüyorum. o da yaza kalır. okullar açılıyor. izin, sevk hep problem oluyor. il dışı tedaviye gidiyorum çünkü. hayırlısı bakalım...
ya varya aslında kimseye söylemeyeceksin dediğin doğru benimde duymayan kalmadı ben bazen nazara da inanıyorum........ herkes derdini paylaşıyor gibi görünüyor sonra arkasını dönüp dedikodunu yapıyor boşversene o insan müsveddelerini ya ayrıca kimseye hiçbir şey anlatmak zorunda da değilsin....... sağlıcakla kal.......
ya dur şimdiden teslim bayrağını çekme bu ay için ben kanamayla birlikte ikinci aşılama peşine düştüm zorla bana hcg yaptılar ben aman gerek yok negatif dedim sonucu bile beklemeden eve geldim başladım deli gibi ağır kaldırmaya iş yapmaya sonra hastaneden bir aradılar hamilesiniz düşük yapabilirsiniz diye şaşırdım kaldım aman tatlım sen dikkat etmeye devam et test gününü bekle moralinide yüksek tut
arkadaşlar ben bugün kontrole gittim. 6 tane kaliteli yumurta olmuş..2-3 tanede küçükler varmış.. bu akşam çatlatma iğnesini olucam. pazar günü 2. aşılamam olucak.. bu sefer daha stresliyim.. dua edin bana..
eşim hiç istemiyor aşılamayı.. o istemiyor diye bu seferkinde içim hiç rahat değil..
allah hepimizin yüzünü bu ay güldürür inşallah..
merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim akşam pregnyl olucam ama ilacı bulmak çok zor oldu hangi eczaneyi arasam ilaç piyasada yok diyorlar en son bir tane bir tane ayrı ayrı yerlerden buldum cumartesi aşılamam olacak ne olur dua edin bugün doktorum aysun hanım isviçrede olduğu için selman bey ilgilendi bu olmazsa mutlaka myom ameliyatı olmasının diyor onun için ameliyat olup 4-5 ay sonra yeniden başlıycam çalışmalara ama ameliyattan da korkuyorum geçen sefer başka bir doktor tamamen rahmini kaybetme riski var demişti ne yapacağımı şaşırdım Allahım ne olur tutsun ve sorunsuz bir gebelik geçireyim
benimde adetimin 3.günü bugün ve doktorum gonal-f 450 lik verdi bana;pazartesiye kadar uygulayacağım karnımdan.Pazartesi tekrar gideceğim ama bana bayramı falan söylemedi;sadece 10-12 gün sonra eşiminden sperm alınacağını ve aşılama başlatacağını söyledi.Umarım hepimiz için hayırlı olur.:Saruboceq:Ama yaşadıklarımızı paylaşalım isterim çünkü insanın içinde ne kadar umut varsa o kadarda paylaşma ihtiyacı hissediyor;en azından ben öyle oldum valla
akşam üzeri oluyor ve 13 gün sonra çamaşırımda bir kahverengi leke görüyorum... bir aşılama daha hüsranla bitti. çok kötüyüm kızlar, çok... bu satırları ağlayarak yazıyorum, ne diyeyim hayırlısı olsun...
ya varya aslında kimseye söylemeyeceksin dediğin doğru benimde duymayan kalmadı ben bazen nazara da inanıyorum........ herkes derdini paylaşıyor gibi görünüyor sonra arkasını dönüp dedikodunu yapıyor boşversene o insan müsveddelerini ya ayrıca kimseye hiçbir şey anlatmak zorunda da değilsin....... sağlıcakla kal.......
bende varım.................ilk aşılama ..belli değil.............3 ekim
tabi benim bir sorunum var klomen kullanıyorum geçen ay yumurta oluşmadı bu ay oluşursa aşılama olucak.yani ben daha aşılama evresine geçsem hamile kalmış gibi sevincem..:)
kızlar benimde bugün adetimin 3.günü ve dr a gittim bu ay aşılama yapacaktık ama aşılama tarihi bayrama denk geldiği için olmayacak galiba ben de yumurtalar bayramdan sonra gelişir belki diyerek dr u ikna etmeye çalıştım bakalım dr yine de klomen verdi ve arife günü yumurtalara bakıcak duruma göre de bayramdan sonra belki aşılama olucak ama bayramda olmayacak bu ay da boşa geçsin istemiyorum dr da acele etme bir daha ki ay yaparız dedi bilmiyorum artık Allah hepimizin sonunu hayır etsin
canım konuştum bugün doktorumla;bayrama denk geliyor diye;onun zaten bayramda tüp bebek randevusu bile varmış;sorun olmayacağını söyledi;inşallah aynı anda umut ettiğimiz güzel dileğimizi paylaşıp;meleğimize kavuşuruz
tabi benim bir sorunum var klomen kullanıyorum geçen ay yumurta oluşmadı bu ay oluşursa aşılama olucak.yani ben daha aşılama evresine geçsem hamile kalmış gibi sevincem..:)
canım ne güzel senin dr yapıcak bayramda aşılamayı sen tüp bebek merkezine mi gidiyorsun benim dr da ben gelirim bayramda aşılmayı yaparım ama spermi yıkayacak olanlar gelmez dedi onun için yapamayız dedi
canım ben özel bir hastaneye gidiyorum ama tüp bebek merkezi değil;yıkama işlemi için 2 yer önermişti doktorum;ama sonuçta onlarda çalışıyorki sorun yok dedi;bir ihtimal daha var;o da aşılama yerine o gün çatlatma yapabilir;tam tarihi sanırım pazartesi kontrolumde alacağım ama haber veririm sanadaama anladığım kadarıyla her koşulda aynı döneme denk geliyoruz:1hug:
canım ben de yarın klomen e başlıyorum ve arife günü yani 12.günümde dr kontrolüm var birbirimizle haberleşelim dertleşelim umarım bebiş haberlerini paylaşırız
klomen i bana biraz açar mısın?pek bilgim yok ta:kedi:bu arada bencede haberleşelim canım;insan böyle zamanda gerçekten paylaşıma ihtiyaç duyuyor...
canım klomen de yumurta sayısını arttıran ve yumurtayı geliştiren bir ilaç sen iğne olanını kullanıyorsun bu hap olanı adetin 5.günü kullanmaya başlıyorsun ve 5 gün kullanıyorsun .1.aşılamda ben de iğne kullanmıştım.Sen hiç klomen kullanmamışmıydın genelde aşılamadan da önce klomen tedavisi uygulanıyor canım senin problemin neydi
Hayır canım kullanmadım;bizim problem;eşimin varikosel ameliyatı sonrası sperm sayımının çok fazla değişmemiş olması;ve benimde yumurtalarımın dengesiz oluşması;dengesiz derken 1 ay gayet ii diğer ay yok ..gibi oluşundan aşılama ya yönlendirdi doktorum
kızlar bugün merkezde saçı başı artık ağarmış 9 aşılama 5 tüp bebek yapmış birinin maddi olarakta çöktüğğü için son şansı olan tüp bebek sonucunu öğrendim hamileymiş inanın kendimden daha fazla sevindim sabreden derviş muradına erermiş bu olsa gerek[/QUOTE
valla bende sevindim ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?