canım benim inş darısı sizlere ama daha kalp seslerini duyamadık pazartesine inş. duyucaz...ya ben 3 kişilik yemeyi bırak açım. 3 gündür hiç bişey yiyemiyorum krakerlerle duruyorum miydem çok fecii bi şekilde bulanıyo ikiz olduğu için yoğun yaşıyorum bulantıları
canım hayırlı uğurlu olsun.mide bulantın için karnını sürekli tok tut ve bol su iç iyi geliyor.kalp atışlarını duymadan inanamıyor insan dimi ama onu duydukdan sonra herşey bitiyor.sakın korkma,herşey güzel olur inşallah.
boncukcum bende sana cok soru sordum ama kacıncı gün tahlil yaptırdın bi belirtin var mıydı?
boncukcum cok sağol hem bırakmadın bizi hemde cok ilgileniyorsun cok mutlu oluyorum hep dua edicem bebeklerini sağlıkla kucağına al diye.acaba 12.gün e kadar regl olmazsam bende yaptırsammı tahlil.bugun 10.gün yani cumaya.bilemiyorum.her an hastalanacakmışım gibi hissediyorum.değerin kaç çıkmıştı,bi belirti var mıydı canım?
Karnımın gerginliği geçti gibi arada kasılmalar oluyor ve de gaz.Belim ara ara ağrıyor bugün.Zaten beklemekten yapacak başka birsey yok.Yarın eşimin doğumgünü.Her yıl hayaller kurardım hep hamile olduğum haberini verebilmek için.Ama şu an artık böyle hayaller kurmaktan vazgeçtim.Az kaldı,umarım ve yine umarım ki,Allahım yüzümüzü ve isteyen herkesin yüzünü güldürür.
canım 12. günde kesin çıkıyo beklemene hiç gerek yok regl olmazsan cumaya yaptır testini benim değerim 14,54 çıkmıştı bu arada sorularını cevaplamaya her an hazırım tabiki sorucaksınız ki herkes bilgilensin yardımcı oluyorsam sevindim opuyorumnanaktan
boncukcum cok sağol hem bırakmadın bizi hemde cok ilgileniyorsun cok mutlu oluyorum hep dua edicem bebeklerini sağlıkla kucağına al diye.acaba 12.gün e kadar regl olmazsam bende yaptırsammı tahlil.bugun 10.gün yani cumaya.bilemiyorum.her an hastalanacakmışım gibi hissediyorum.değerin kaç çıkmıştı,bi belirti var mıydı canım?
inşallah arkadaşım ya nasıl istiyorum artık bir bilsen ... rabbim hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq: bu arada dün gece de burada deprem oldu korkuttu bayağı :1shok: beni bu havalar mahvetti diyelim bizde:) ruhsal olarak çökertiyor hakikaten :gitme::bbo:
aman canım yediğine içtiğine dikkat et ne olur o minik mercimeklerin sana ihtiyacı var.... seni çok iyi anlıyorum bende aynı sorunları yaşadım ama onların ihtiyacı var sana unutma... kalp atışlarını inşallah duyacaksın .. ayyy minicikler ya ...ya rabbim ne olur bana ve bekleyen herkese bebiş nasip et... bizimde evimizde eşimizle beraber ağlamasına uyanacağımız şirin bebişler ver ne olur...:Saruboceq:
burp cum tedavin inşallah hayırlı olacak.ilacın dozu gerçekten yuksek ama normal asılamaya göre daha fazla yumrtaya ihtiyacın var.inşallah güzel haberler vericen yeni yıla bebişinle giricen
akıntım yok canım ama bi his bu olmuş gibi geliyor biraz belim agrıyor biraz kasıklarım regl öncesi belirtiler işte.yani aslında jel e gerek yok diye düşündüm ben tutunucaksa jel olmadan tutunur zaten.bugun bu hissettiklerim geçmişin birikimleriyle oldu sanırım her ay umutla bekliyorum bu sefer zamanı diyorum bu sefer olacak diyorum.nerdeyse 1,5 yıl olacak.etrafımda herkes hamile kaldı.bebekleri doğdu.
beni normal kontrollerimi yapan doktorum cok inandırmıştı asılamayla tutacagına.bende bu yuzden cok inandım.özellikle 2.sinde ihtimalin daha cok olduğuna inandım.şimdi günler yaklaştıkca olmama ihtimali içimi acıtıyor.
canım benim bebişler 6 haftalık oldu :CüvCüv:
tuanaycım sağol ya.bir ara toparlar gibi oldum ama yine fenayım.ne oldu bana böyle bilmiyorum.
çokk kötü hissediyorum sanki negatif oldugunu öğrenmişim gibi canım sıkkın.ne zaman test yapmam lazım sen bu konuda bilgilisindir heralde.
sen nasılsın kendi derdimden soramadım bir türlü
sevgili burp cum içimden ne geçiyorsa bugünlerde hep gerçekleşiyor.senin bu yazını okuduğumda ise içimden bu defa bebeğini bu defa bulucaksın diyor.lütfen strese sokma kendini.ben eminim bu defa olucak.içime doğdu.
burpcum ya nasıl bir sabırdır bilmiyorum ama bekliyorum... belkide korkuyorum ondandır beklemem ne bileyim.. inşallah canım güzel bir haber vermeyi de almayıda çok istiyorum.... senin puregonun yüksek olması gerek çünkü çok sayıda yumiş oluşacakki toplanabilsin belki 4 günden sonra düşürebilirler... benim dr step down ya da step up falan diyordu yani ya düşük dozdan başlayıp yukarı çekmek yada tam tersi:) o nedenle sorun etme... 5 benim araştırmalarım sonucunda ise mükemmel denilen kısımda endometrium zaten aldığın ilaçla ve gün geçtikçe hamileliğe uyum sağlamak için kalınlaşıyor o haline de bizim dr three line ooo çok güzel tamam tamam diyordu valla bende asistanı gibi oldum artık .... hatta bana ya bu okumuşlarla uğraşmak çok zor diğer hastalarım sizin kadar uğraştırmıyorlar dedi:) gülerek.... inşallah toplanacak canım sen canını sıkma .... kendine iyi bak kalbini ferah tut ve bol bol dua et bizde ediyoruz emin ol....
Burpcum hoşgeldin,sefalar getirdin.Yeni sürecinde,kolaylıklar diliyorum ve bu sürecin sonunda bebeğine ya da bebeklerine bir an önce kavuşmanı diliyorum.Ama Sema arkadaşımızda hissetmiş,benim de hislerim çok kuvvetlidir,oldu bil sen bu işi.Çok yoğun hissettim,sonu çok güzel olacak cnm.
burp cum de nette.herhalde yazdıklarımızı okumaya calışıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?