Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hayırlı uğurlu olsun.mide bulantın için karnını sürekli tok tut ve bol su iç iyi geliyor.kalp atışlarını duymadan inanamıyor insan dimi ama onu duydukdan sonra herşey bitiyor.sakın korkma,herşey güzel olur inşallah.

Ben geldim.Bebing ne haber tatlım,uğramamış diye yazmışsın ama ben uğramış sana bugün neler hissediyorsun diye bile sormuştum,görmedin herhalde cnm,benim az önce belim başladı ağrımaya,azıcık moralim bpzulmadı dersem yalan olur,insanoğlu işte ümit etmeden yaşayamıyor.
Öslem,cnm nasılsın.Başlamadı mı senin bulantıların daha,bu bekleme sürecine göre başlaması gerkiyordu ama yarından sonra öğrenince başlar herhalde :)))

Semaayrancı arkadaşım,acaba sen de hiç belirti olmuşmuydu,kaçıncı gün de öğrenmiştin,merak etmeden de duramıyorum hani.Cevabın için şimdiden teşekkürler...

bugullll kız bugün ayrı düştük şimdi burda yakaladım seni kaçak seni

inş. canım yaa bi duysak şu kalp atışını dünyalar benim olkucak işte o zaman hamişe olduğuma inanıcam :CüvCüv:

tuanay cım gördümde ben sonra yine uğrarsın diye düşündüğümden öyle yazmıştım.zaman geçmiyor dakikaları saatler gibi yaşıyorum ben. onun için cok uzun zaman olmuş gibi geliyor.ufacık bir belirti insanın aklını basından alıyor.benimde kasıklarımda agrı basladı yazık kocişim gözümün içine bakıyor lavaboya gitcem diyorum kapıda bekliyor.kıyamam ona.nasıl seyler yasıyor içinde kimbilir bana hissettirmeden.

aksam annemlere yemege gidicez.şimdi onlarda gözümün içine bakıcaklar.onlar böyle yaptıkca benim içim parcalanıyor.dahada üzülüyorum ama anne-baba olmak demek ki ne kadar uyarsamda.yada onlar ne kadar dikkat etsede daha da caktırıyorlar aslında..

boncukcum bende sana cok soru sordum ama kacıncı gün tahlil yaptırdın bi belirtin var mıydı?

canım tabiki sorucaksın yoksa nasıl bilgileniriz ...ben 12. gün test yaptırdım ve çıktı belirtim sadece göğüslerim şişmişti başka bi belirtim yoktu

Son düzenleme:
ahh boncukcum duyacaksın Allah ın izniyle.hamile kalıncaya kadar ayrı bir stres ama kaldıktan sonrada baska stresler bekliyor diy mi insanı? sen hep pozitif ol ne de olsa kıymetli bebekler bunlar....

boncukcum cok sağol hem bırakmadın bizi hemde cok ilgileniyorsun cok mutlu oluyorum hep dua edicem bebeklerini sağlıkla kucağına al diye.acaba 12.gün e kadar regl olmazsam bende yaptırsammı tahlil.bugun 10.gün yani cumaya.bilemiyorum.her an hastalanacakmışım gibi hissediyorum.değerin kaç çıkmıştı,bi belirti var mıydı canım?

semracım sende bi ara girmez olmuştun diy mi topiğe.nasıl geçiyor hamilelik.sen ilk gebemizsin bizim.boncuk gibi var mı sendede bulantı filan.

tuanay cım hemen ağrım oldu diye üzülme.çünki bu ilk aşılaman vücudun nasıl tepki vericek bilemeyiz.bu regl belirtilerini yasayıp hamile çıkanlarda az değil.nasıl karnının şişliği bi ara bayağı gergin diyordun.

Karnımın gerginliği geçti gibi arada kasılmalar oluyor ve de gaz.Belim ara ara ağrıyor bugün.Zaten beklemekten yapacak başka birsey yok.Yarın eşimin doğumgünü.Her yıl hayaller kurardım hep hamile olduğum haberini verebilmek için.Ama şu an artık böyle hayaller kurmaktan vazgeçtim.Az kaldı,umarım ve yine umarım ki,Allahım yüzümüzü ve isteyen herkesin yüzünü güldürür.

canım 12. günde kesin çıkıyo beklemene hiç gerek yok regl olmazsan cumaya yaptır testini benim değerim 14,54 çıkmıştı bu arada sorularını cevaplamaya her an hazırım tabiki sorucaksınız ki herkes bilgilensin yardımcı oluyorsam sevindim opuyorumnanaktan

ilk aşılamamda acayip gaz sorunum olmuştu.bu sefer olmadı benimde.yarın özel bir gün sizin için bi daha ki doğum gününde yalnız olmayacaksınız o yuzden tadını cıkarın basbasa olmanın.ben de cok kurardım öyle hayaller insanın canını cok acıtabiliyor ama.en iyisi akışına bırakmak.süpriz olmayıversin gebelik haberimiz.çağla sıkel in test sonucunu kocası almış mesela.ay bana bi haller oluyor hiç magazin sevmem.nasıl da aklımda kalmış:roflol::roflol::roflol:

canım yaaa.herhalde regl olmak üzereyim bayagı karnım agrıyor.ama olmazsam yaptırıcam galiba.sen böyle yazınca fikrim değişti.

nekadar iyi geliyor dimi aynı cephedeki arkadaşlarımızın karşı kıyıya geçip bize ellerini uzatması gibi yollarına devam etmek yerine geriye dönüp diğerlerine yardım etmeleri allah hamileliklerini kolayca sonuçlandırsında bebişlerini alsınlar inşallah forumumuzun hamişleri nazar boncukları sema ve boncuk

geçmiş olsun canım yaa deprem çok ürkütüyor insanı istanbul yeni yeni etkisinden kurtuldu allah kimseye yaşatmasın

ağlama sesleri pek cazip gelmedi yauv özlem kıkırdamaları desek delikafadulden

burp cum tedavin inşallah hayırlı olacak.ilacın dozu gerçekten yuksek ama normal asılamaya göre daha fazla yumrtaya ihtiyacın var.inşallah güzel haberler vericen yeni yıla bebişinle giricen

aman aman ağzından bal damlıyor allah hepimize bebiş nasip eder inşallah

hiç olmama ihtimalini aklına getirme olumlu ol canım alacaksın bebişini kucağına yanlızca buna odaklan

canım benim bebişler 6 haftalık oldu :CüvCüv:

maşallah bizim forumumuz ilk mercimeklerine ve annelerine şenlendiriyorsunuz vallaha forumu

hormonlar işte inişli çıkışlı duygular yaşatıyor insana

ya sen ne tatlı bir şeysin öyle yaaa nasıl ilaç gibi geldi biliyormusun söylediklerin vallaha duamı aldın allah kolaylıkla bebişini kucağına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip eder inşallah sana

cadoloz seni nasılda biliyor her aşamayı artık bebek bakımı ile ilgili herşeyi öğrenirsin inşallah allah bu forumu gebelik forumuna çevirir inşallah zaten iki hamişimizde var bizimkilerde yoldadır inşallah yinede eylül ayı savaşçılarıyız öyle yada böyle savaşa devam ediyoruz zafer kazananlarla omuz omuza delikafadulden inşallah hepimiz güzel haberler alacağız

canlarım benim birtanesiniz vallaha böyle pozitif duyguların karşısında umutlanmamak mümkünmü allah razı olsun vallaha allah hepimize en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallah

Bebing sana çok kızıyorum yaaa,ağzına doladın yok regl olacan da,ya bırak yaaa,kocana da yazık sana da yazık.Ben olmayacağım regl falan,Allahın izniyle hamileyimmmmm.....dermişim... dedim....

kızlar son bombamı sona sakladım :) dün akşam forumda gezerken tuvalete gittim bir yanma hissettim bir baktım kan işiyorum sonra yanma şiddetini arttırdı eşim geldi doktora gidelim dedi ben wc den çıkamıyordum bir türlü neyse akşam10 gibi acile gittim 4 hastanenin acilini dolaştım bir işe yarar doktor bulamadım en son üsküdarda bir özel hastaneye gittik bu arada ben yolda doğuracak gibi bağırıyorum kırmızıda geeeç diyorum eşim eds var diyor dörtlünü yaaaak diye avaz avaz doğuma gider gibi hastane hastane dolaştık sokaklarda en sonunda serum bağladılar antibiyotik buzkopan ağrıkesici iğneler yedim sabah 5 gibi biraz rahatladım nasıl biber gibi yandı nasıl kanamam oldu anlatamam daha öncede başıma gelmişti ilk evlendiğimde
idra testinde mikrobi bir durum çıktı muhtemelen mısırda mikrop kaptım doktor batın ultrasonuda çektir böbrek taşı olabilir dedi cumartesi belki çektiriirim
tabi tüm bunları yaşarken korkudan öldüm tedavimi etkileyecekmi diye çünkü sonuçta bu bir enfeksiyon ve bize hiç iyi gelmediğini biliyorum zaten doğurganlığımız az bir de bu üzerine tuz biber oldu
bir alay ilaç verdiler kullanıyorum
doktorumu arayıp sordum bir sakıncası varmı diye
transfere kadar hiç bir sakıncası yok dedi istediğin gibi kullanabilirsintedavini etkilemez dedi inşallah öyledir
hatta ben bir ara iptal edilecek die bile endişelendim
aman kızlar siz siz olun kendinize iyi bakın şakası yok sağlığın
ağrım geçtikten sonra dünyanın en mutlu insanı oldum resmen vücudum mutluluk hormonu salgıladı
hatta hayatta yapmayacağım şeyi yaptım dönüşte eşimle yemek bile yedik gecenin 5 inde :) hayat daha bir tatlı geldi ağrı kesilince
herşeyin başı sağlık arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…