Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanaycım sağol ya.bir ara toparlar gibi oldum ama yine fenayım.ne oldu bana böyle bilmiyorum.
çokk kötü hissediyorum sanki negatif oldugunu öğrenmişim gibi canım sıkkın.ne zaman test yapmam lazım sen bu konuda bilgilisindir heralde.

sen nasılsın kendi derdimden soramadım bir türlü

boncuk cum gecmiş olsun tatlım.ne zordur bulantı ama olsun bebişlerin büyüyorlar.inşallah doğal bir ilaçla rahatlarsın.bool su içmek gerekliiymiş damarların sııvya ihtiyacı oldugunda bulantı olusabiliyormuş bir yazıda okumuştum bide tuzlu kraker.midende sürekli uğrasıcak bişyiler olursa bulantın azalır

Semacım,bebeğin hayırlı ve uğurlu olsun.Sağlıkla sonuna kadar gitsin inşallah.

sağol canım allah sizlerede nasip etsin inşallah.tüm kalbimle dua ediyorum ve sizleri hiç bırakmıyorum diğer hamile kalanlar gibi çekip gitmiyorum hep sizin yanınızdayım.güzel haberler alıcam eminim.

Tatlım,ben yorgunum sadece.İdrarımı daha rahat yapabiliyorum bugün.Ananasın çok faydası oldu.Cnm arkadaşım,senin bu konuda daha tecrübeli olman lazım,bu ikinci ve inşallah bebeğini yakaladığın son denemen olacak.Bana kalırsa pzrtesiden önce yapmamak gerek herhalde diye düşünüyorum.Sabır,sabır ya sabır.

dinlenmelisin arkadasım.sevindim daha rahatlamış olmana.bendede kasık agrısı nerdeyse hiç kalmadı idrar yaparken.evet tecrübeliyim ama bi an geliyor sanki hiç bişey yasanmamış gibi hissediyorum.yoksa bütün bunlara dayanamzdım ben her tedavimde bir önce yasadıklarımı sıfırlayıp baslıyorum her biri sanki ilkmişcesine.tahlil işini sormamın nedeni jinekologlarla calıştığın için kacıncı gün kanda cıktığını bilmiyorum zaten benim doktorum 15 gun sonra olmazsam beni ara diyor tahlil filan yaptır hiç demiyor.acaba kaçıcı gün kanda çıkıyor diye nette bayagı araştırdım ama her yerde farklı bilgi var maalesef.

Cnm doktorların hemen hemen hepsinin ortak kararı sonucun %99 12. günde belli olduğu.Ama değerin iyice yükselmesi açısından 14.gün diyenlerde var.Eşin nasıl heyecanlı mı?Bence sen cumaya tahlili verirsin gibi geliyor ama :)Bu arada crinon jel kullanıyor musun?

canım ben gecen sefer 12.günde regl olmuştum.yok ya yaptırmıcam ben tahlil ptsei ye kadar.benim derdim su an regl olmak tuvalete gitmek istemiyorum bu yuzden.benim doktorum hiç jel vermedi.sen kullanıyorsun herhalde.ne işe yarıyor.

tuanaycım aslında esim çok heyecanlı.ama benim bu iniş çıkışlarım yuzunden o da ne yapacagını bilmiyor.sadece bakıyor.ben ne dersem öyle.hani sevinsem sevinecek üzülsem üzülecek.tabi kendi yasamadığı için bazı seyleri anlayamıyor.senin eşin nasıl

burp cum tedavin inşallah hayırlı olacak.ilacın dozu gerçekten yuksek ama normal asılamaya göre daha fazla yumrtaya ihtiyacın var.inşallah güzel haberler vericen yeni yıla bebişinle giricen

Bebing cnm,daha bugün 9.gün,merak etme regl olmazsın,akıntıların mı arttı?jel,progesteron ilacı,sözde bebeğin rahime tutunmasını kolaylaştırıp,düşük olmasını engelliyormuş.Benim eşimde şu an için bir değişiklik yok.Sadece benim ağrılarım için çok üzülüyordu.Yani hissettiğimiz bariz birsey yok.Aylarca beklemek ve alınan negatif sonuçlardan sonra,umutlusun ama olacağına tam inanamıyorsun,mucize diyorsun,aşılamayla hamile kalmış kişilerin hikayelerini tekrar tekrar okuyorsun,belki de sıra bizde diyorsun,işte böyle,karmakarışk duygular.kafamçokkarıştı

akıntım yok canım ama bi his bu olmuş gibi geliyor biraz belim agrıyor biraz kasıklarım regl öncesi belirtiler işte.yani aslında jel e gerek yok diye düşündüm ben tutunucaksa jel olmadan tutunur zaten.bugun bu hissettiklerim geçmişin birikimleriyle oldu sanırım her ay umutla bekliyorum bu sefer zamanı diyorum bu sefer olacak diyorum.nerdeyse 1,5 yıl olacak.etrafımda herkes hamile kaldı.bebekleri doğdu.

beni normal kontrollerimi yapan doktorum cok inandırmıştı asılamayla tutacagına.bende bu yuzden cok inandım.özellikle 2.sinde ihtimalin daha cok olduğuna inandım.şimdi günler yaklaştıkca olmama ihtimali içimi acıtıyor.

ooooo hanımlar maşallah coşmuşuz.... hep böyle olsun ya.... ne güzel...

canım benim bebişler 6 haftalık oldu :CüvCüv:

oh masallah insanın içi acılıyor böyle.kalbleri atıyormu simdi onların.mercimek kadarlardır diymi.darısı basımıza valla.sende iyi bak kendine 3 canlısın artık sen.ama sakın 3 kişilik yeme....hihoyyyt

oh masallah insanın içi acılıyor böyle.kalbleri atıyormu simdi onların.mercimek kadarlardır diymi.darısı basımıza valla.sende iyi bak kendine 3 canlısın artık sen.ama sakın 3 kişilik yeme....hihoyyyt

canım benim inş darısı sizlere ama daha kalp seslerini duyamadık pazartesine inş. duyucaz...ya ben 3 kişilik yemeyi bırak açım. 3 gündür hiç bişey yiyemiyorum krakerlerle duruyorum miydem çok fecii bi şekilde bulanıyo ikiz olduğu için yoğun yaşıyorum bulantıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…