özlemcim sennin son regl tarihin ne zamandı...
canım benim inş darısı sizlere ama daha kalp seslerini duyamadık pazartesine inş. duyucaz...ya ben 3 kişilik yemeyi bırak açım. 3 gündür hiç bişey yiyemiyorum krakerlerle duruyorum miydem çok fecii bi şekilde bulanıyo ikiz olduğu için yoğun yaşıyorum bulantıları
canım benim inş darısı sizlere ama daha kalp seslerini duyamadık pazartesine inş. duyucaz...ya ben 3 kişilik yemeyi bırak açım. 3 gündür hiç bişey yiyemiyorum krakerlerle duruyorum miydem çok fecii bi şekilde bulanıyo ikiz olduğu için yoğun yaşıyorum bulantıları
boncuk cum sana bişiy sormak istiyorum 3.aşılamaya nasıl karar verdin yani doktorun mu istedi sen mi genelde 2. aşılamada olmayınca hep tüp bebeğe geçiyorlar da.merak ettim bende.tabi iyi kide karar vermişsin.
özlemcim hayırlısıyla inşallah güzel haberi vericeksin arkadasım.
dunden daha iyiyim ama inanılmaz yağmur var dısarıda tabi gunes yok aslında su an ihtiyacım olan sey gunesli guzel bir gün bu havalarda normal insanlar bile depresyona giriyor.2 günün var demek mutlu sona saatler kaldı desek olacak.
boncukcum bende sana cok soru sordum ama kacıncı gün tahlil yaptırdın bi belirtin var mıydı?
ben olmadı bi blog acayım yazayım durayım.içimi belki boşaltırsam yazaraak rahatlarım.
bu yıl tatile gidemedim ben ondan böyle sıksık daralıyorum.şu sonuc belli olsun da en iyisi birkaç gun kacayım....
canım benim ya şaka olsun diye öyle söyledim ben ne zaman istersen yanındayım.... herkes benimle aynı fikirdedir emin ol :) sonuçta burada 1 sayfa ilerlerse mutlu oluyoruz.... bizde sana sorup öğreniyoruz.... yaz tatili gerçekten önemli dediğine kesinlikle katılıyorum.... ne olursa aklına ne gelirse sor elimizden geldiğince yardımcı oluruz tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?