Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim sennin son regl tarihin ne zamandı...

canım ya benim 7 ekimdi.... ama ben 28 günde bir regl olanlardan değilim benimki 34-35 günü buluyor o nedenle bekliyorum .... birde gittiğimde yumişler çatlamamıştı o nedenle hesap yapamıyorum... cumaya yapacağım inşallah güzel ve hayırlı haberler aılrım ve veririm... ama nedense içim hiç öyle demiyor sanki her an birşey olacak gibi şişlik var biraz bende sizde böyle birşey var mı? kendimi de dinlemek istemiyorum ne bileyim öyle sallantıdayım... sabrımın sonu selamettir inşallah.... ne olur dualarınızı eksik etmeyin...

aman canım yediğine içtiğine dikkat et ne olur o minik mercimeklerin sana ihtiyacı var.... seni çok iyi anlıyorum bende aynı sorunları yaşadım ama onların ihtiyacı var sana unutma... kalp atışlarını inşallah duyacaksın .. ayyy minicikler ya ...ya rabbim ne olur bana ve bekleyen herkese bebiş nasip et... bizimde evimizde eşimizle beraber ağlamasına uyanacağımız şirin bebişler ver ne olur...:Saruboceq:

ah kıyamam sana ben ya.kötu haber gibi olmasın ama bu bulantın 3 aya kadar surebilir canım.

özlemcim valla benim karnım da acayip şiş.vucudumda genel anlamda sislik var isteeediğim herseyi giyemiyorum cünki.inşallah cuma ya güzel bir haber alıcaz.

Öslemcim,sonunda büyük gün cuma ha?çok sevindim,kalbini ferah tut,hayırlısıyla güzel haberi alacağız inşallah...

bebing , tuanay kızlar çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririm.....

özlemcim hayırlısıyla inşallah güzel haberi vericeksin arkadasım.
dunden daha iyiyim ama inanılmaz yağmur var dısarıda tabi gunes yok aslında su an ihtiyacım olan sey gunesli guzel bir gün bu havalarda normal insanlar bile depresyona giriyor.2 günün var demek mutlu sona saatler kaldı desek olacak.

boncuk cum sana bişiy sormak istiyorum 3.aşılamaya nasıl karar verdin yani doktorun mu istedi sen mi genelde 2. aşılamada olmayınca hep tüp bebeğe geçiyorlar da.merak ettim bende.tabi iyi kide karar vermişsin.

Kızlar slm herkese,nasılsınız bugün bakalım,bebing 10.günde durumun nasıl cnm,yağmurun verdiği kasvet dışında halin,durumun nedir???

boncuk cum sana bişiy sormak istiyorum 3.aşılamaya nasıl karar verdin yani doktorun mu istedi sen mi genelde 2. aşılamada olmayınca hep tüp bebeğe geçiyorlar da.merak ettim bende.tabi iyi kide karar vermişsin.

canım ben 2. aşılamada hamile kalmıştım ya hani tabi boş gebelik oldu ...dr umda bana sen hamile kalabiliyosun sana 3. aşılamayıda deneyelim olmazsa tüp bebeğe geçelim diye karar verdi eğer 2. de hamile kalmasaydım direk tüpe geçicektik ama yinede iyikide 3. yaptırmışız

boncukcum bende sana cok soru sordum ama kacıncı gün tahlil yaptırdın bi belirtin var mıydı?

inşallah arkadaşım ya nasıl istiyorum artık bir bilsen ... rabbim hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq: bu arada dün gece de burada deprem oldu korkuttu bayağı :1shok: beni bu havalar mahvetti diyelim bizde:) ruhsal olarak çökertiyor hakikaten :gitme::bbo:

canım sıkılıyor özlemcim napayım.soru soruyorum bende işte.

geçmiş olsun canım cok salladı mı?
ben cok korkarım depremden...

ben olmadı bi blog acayım yazayım durayım.içimi belki boşaltırsam yazaraak rahatlarım.
bu yıl tatile gidemedim ben ondan böyle sıksık daralıyorum.şu sonuc belli olsun da en iyisi birkaç gun kacayım....

ben olmadı bi blog acayım yazayım durayım.içimi belki boşaltırsam yazaraak rahatlarım.
bu yıl tatile gidemedim ben ondan böyle sıksık daralıyorum.şu sonuc belli olsun da en iyisi birkaç gun kacayım....

canım benim ya şaka olsun diye öyle söyledim ben ne zaman istersen yanındayım.... herkes benimle aynı fikirdedir emin ol :) sonuçta burada 1 sayfa ilerlerse mutlu oluyoruz.... bizde sana sorup öğreniyoruz.... yaz tatili gerçekten önemli dediğine kesinlikle katılıyorum.... ne olursa aklına ne gelirse sor elimizden geldiğince yardımcı oluruz tatlım..

saka yaptığını düşünmüştüm bende zaten.bazen diyorum gidip test yaptırayım beklemekten kurtulayım.sonrada cok erken otur oturduğun yerde diyorum.stres tavan yaptı bende cünki regl belirtileri basladı.kendimi duruma hazırlamaya calışıyorum bilinçaltımda buda ceneme vuruyor.

tuanay yoğun bugün herhalde uğramamış topiğe.burp işlerini anca hallediyordur zaten.boncuk sağolsun sorularıma yılmadan cevap veriyor.
özlemcim valla okuldan dönüşü iple cekiyorum.bi yarının kaldı inşallah guzel haberler verirsin.sürekli neti kontrol edicem cuma günü.öğleden sonra haber verirsin heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…