mrb lar burada yeniyim cuma günü aşılamam yapılacak sanırım burada aşılama yaptıranlar var
mrb lar burada yeniyim cuma günü aşılamam yapılacak sanırım burada aşılama yaptıranlar var
saka yaptığını düşünmüştüm bende zaten.bazen diyorum gidip test yaptırayım beklemekten kurtulayım.sonrada cok erken otur oturduğun yerde diyorum.stres tavan yaptı bende cünki regl belirtileri basladı.kendimi duruma hazırlamaya calışıyorum bilinçaltımda buda ceneme vuruyor.
tuanay yoğun bugün herhalde uğramamış topiğe.burp işlerini anca hallediyordur zaten.boncuk sağolsun sorularıma yılmadan cevap veriyor.
özlemcim valla okuldan dönüşü iple cekiyorum.bi yarının kaldı inşallah guzel haberler verirsin.sürekli neti kontrol edicem cuma günü.öğleden sonra haber verirsin heralde.
Ben geldim.Bebing ne haber tatlım,uğramamış diye yazmışsın ama ben uğramış sana bugün neler hissediyorsun diye bile sormuştum,görmedin herhalde cnm,benim az önce belim başladı ağrımaya,azıcık moralim bpzulmadı dersem yalan olur,insanoğlu işte ümit etmeden yaşayamıyor.
Öslem,cnm nasılsın.Başlamadı mı senin bulantıların daha,bu bekleme sürecine göre başlaması gerkiyordu ama yarından sonra öğrenince başlar herhalde :)))
Semaayrancı arkadaşım,acaba sen de hiç belirti olmuşmuydu,kaçıncı gün de öğrenmiştin,merak etmeden de duramıyorum hani.Cevabın için şimdiden teşekkürler...
Karnımın gerginliği geçti gibi arada kasılmalar oluyor ve de gaz.Belim ara ara ağrıyor bugün.Zaten beklemekten yapacak başka birsey yok.Yarın eşimin doğumgünü.Her yıl hayaller kurardım hep hamile olduğum haberini verebilmek için.Ama şu an artık böyle hayaller kurmaktan vazgeçtim.Az kaldı,umarım ve yine umarım ki,Allahım yüzümüzü ve isteyen herkesin yüzünü güldürür.
ilk aşılamamda acayip gaz sorunum olmuştu.bu sefer olmadı benimde.yarın özel bir gün sizin için bi daha ki doğum gününde yalnız olmayacaksınız o yuzden tadını cıkarın basbasa olmanın.ben de cok kurardım öyle hayaller insanın canını cok acıtabiliyor ama.en iyisi akışına bırakmak.süpriz olmayıversin gebelik haberimiz.çağla sıkel in test sonucunu kocası almış mesela.ay bana bi haller oluyor hiç magazin sevmem.nasıl da aklımda kalmış:roflol::roflol::roflol:
kızlar son bombamı sona sakladım :) dün akşam forumda gezerken tuvalete gittim bir yanma hissettim bir baktım kan işiyorum sonra yanma şiddetini arttırdı eşim geldi doktora gidelim dedi ben wc den çıkamıyordum bir türlü neyse akşam10 gibi acile gittim 4 hastanenin acilini dolaştım bir işe yarar doktor bulamadım en son üsküdarda bir özel hastaneye gittik bu arada ben yolda doğuracak gibi bağırıyorum kırmızıda geeeç diyorum eşim eds var diyor dörtlünü yaaaak diye avaz avaz doğuma gider gibi hastane hastane dolaştık sokaklarda en sonunda serum bağladılar antibiyotik buzkopan ağrıkesici iğneler yedim sabah 5 gibi biraz rahatladım nasıl biber gibi yandı nasıl kanamam oldu anlatamam daha öncede başıma gelmişti ilk evlendiğimde
idra testinde mikrobi bir durum çıktı muhtemelen mısırda mikrop kaptım doktor batın ultrasonuda çektir böbrek taşı olabilir dedi cumartesi belki çektiriirim
tabi tüm bunları yaşarken korkudan öldüm tedavimi etkileyecekmi diye çünkü sonuçta bu bir enfeksiyon ve bize hiç iyi gelmediğini biliyorum zaten doğurganlığımız az bir de bu üzerine tuz biber oldu
bir alay ilaç verdiler kullanıyorum
doktorumu arayıp sordum bir sakıncası varmı diye
transfere kadar hiç bir sakıncası yok dedi istediğin gibi kullanabilirsintedavini etkilemez dedi inşallah öyledir
hatta ben bir ara iptal edilecek die bile endişelendim
aman kızlar siz siz olun kendinize iyi bakın şakası yok sağlığın
ağrım geçtikten sonra dünyanın en mutlu insanı oldum resmen vücudum mutluluk hormonu salgıladı
hatta hayatta yapmayacağım şeyi yaptım dönüşte eşimle yemek bile yedik gecenin 5 inde :) hayat daha bir tatlı geldi ağrı kesilince
herşeyin başı sağlık arkadaşlar
inş. canım yaa bi duysak şu kalp atışını dünyalar benim olkucak işte o zaman hamişe olduğuma inanıcam :CüvCüv:
canlarım bi kaç gündür giremedim moralim bozuk olduğundan şimdi iyiyim.umarım sizde iyisinizdir?öpüyorum hepinizi
canlarım bi kaç gündür giremedim moralim bozuk olduğundan şimdi iyiyim.umarım sizde iyisinizdir?öpüyorum hepinizi
kızlar benim eski işyerimden izmirden bi arkadaşım vardı sebepsiz inferliteydi 1 yıl kendileri denedi olmadı 35 yaşındaydı arkadaşım sonrasında kloemen yumurta takibi derken olmadı temmuzda aşılama yaptırdı tuttu ama bebeğin kalbi durdu yaşamadı.kürtaj olunca dr 3 ay yasakladı ama bunlar zaten olmuyo die normal yolla korunmamışlar ve kendinden hamile kaldı 11 haftalık ama dr 3 ay ara verilmediğinden bebekte gelişim bozukluğu olabilir demiş ama şuanda bişey yok yine de tereddütlü sevinemiyo garibim bebeğe bişey olcak die.inşallah bişey olmaz bütün dualarım onunla...size moral olsun die yazdım bitanelerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?