Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb lar burada yeniyim cuma günü aşılamam yapılacak sanırım burada aşılama yaptıranlar var

tam yerine geldin canım aşılama yaptırmak şöyle dursun buradaki cadılar bu işin profesörü yakında her ay birbirimize aşılama yapacağız vallaha neredeyse :))
bu işin şakası tabi sormak istediğin bir şey varsa yardımcı oluruz tatlım

mrb lar burada yeniyim cuma günü aşılamam yapılacak sanırım burada aşılama yaptıranlar var

hoşgeldin arkadasım bizler artık saka bi yana bu işin profesörü olduk.istediğin herşeyi bize sorabilirsin.elimizden geldiğince yardımcı olmaya calışırız.sadece soru sormana gerek yok sohbet edip paylaşabiliriz.bu dönemlerde desteğe cok ihtiyacı insanın oluyor

burp cum inanamadım okuduklarıma cok gecmiş olsun.şimdi iyisin di mi?
kesin mısır da oldu.biz sana demedik mi iyi bak kendine diye.döveriz valla seni.cabuk iyileş.
ahahah.cok geçmiş olsun.bol su iç tamam mı?
bu memlekettede işin olunca doğru dürüst doktor bulunmaz zaten bide istanbulda olucan yani.
tedavine zararı olmaz canım hatta iyi olur.

kesinlikle olmaz bekle ya....lmazpuyorumnanaktan

inşallah bende güzel haberler vermeyi ne çok istiyorum bir bilseniz...:Saruboceq::CüvCüv:

valla doğru diyorsun ben ilkinde dr söyledikten sonra hisssettim herşeyi yoksa birşeyim yoktu ne güzel yuvarlanıp gidiyordum....:lepi:

bende hep istemişimdir ama hiç nasip olmamıştır ... arkadaşım inşallah sana nasip olur biz o günü geçtik yakında da birşey yok:)

ayyyy sen mi ben mi benimde başıma bela bu çağla ... o da benimle aynı anda düşük yapmıştı benden 2 gün sonra o şimdi çocuğunu kucağına aldı bense hala bekliyorum ve ona sinir oluyorum kadının ne suçu varsa....

burpcum ya kıkırdarlar benimkiler hatta yakın çevrem seninkiler konuşarak çıkacaklar diyorlar:) inşallah bakımını da yaparım ayyy olsunlarda ben herşeye razıyım...

geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık tabiki... mısırı hep duyuyordum pis diye seninle bir kez daha kanıtlamış oldular ... ya bunlar nasıl müslümanlar bir de temizlik imandan gelir derler pehhh..... tedavin çok iyi sonuçlanacak inşallah... geçen gece yatığım yerden dua ediyorum senin yüzünden komik bir şey yaşadım ve gelsin anlatacağım dedim:) dua ederken allahım burp a da bebiş nasip et dedim ve sonra burp ne ya diye gülmeye başladım sonra allahım affet safhasına geçtim eşimde ne oldu neya gülüyorsun dedi bende diyemedim tabi .... sonra ya özlem sen bu kızın adını biliyorsun ne demeye öyle diyorsun diye kızdım hayır sonra dualarım başkasına falan gidecek ha başka burp yoktur ama :)
afiyet olsun bu arada benim yerimede yeseydin... bebişine yarar inşallah..:Saruboceq::ecrin_bebek::CüvCüv:

badeciğim hoşgeldin aramıza yardımcı olmaya çalışırız ancak bir şartla ... hep bizimle kalıp arkadaşımız olacaksan ... yok istediğimi alırım sonra da giderim diyorsan ben almayayım:) tedavin hayırlı olsun bu arada....

canlarım bi kaç gündür giremedim moralim bozuk olduğundan şimdi iyiyim.umarım sizde iyisinizdir?öpüyorum hepinizi

canlarım bi kaç gündür giremedim moralim bozuk olduğundan şimdi iyiyim.umarım sizde iyisinizdir?öpüyorum hepinizi

ne oldu arkadasım neyin var.biraz biliyorum ama.devam etmez cözersiniz diye düüşünmüştüm.yardıma ihtiyacın olursa özelden de konusabiliriz.lütfen iyi ol

canım ya kendine dikkat et iyi bak... gelir geçer üzme kendini ne olur...opuyorumnanaktan

kızlar benim eski işyerimden izmirden bi arkadaşım vardı sebepsiz inferliteydi 1 yıl kendileri denedi olmadı 35 yaşındaydı arkadaşım sonrasında kloemen yumurta takibi derken olmadı temmuzda aşılama yaptırdı tuttu ama bebeğin kalbi durdu yaşamadı.kürtaj olunca dr 3 ay yasakladı ama bunlar zaten olmuyo die normal yolla korunmamışlar ve kendinden hamile kaldı 11 haftalık ama dr 3 ay ara verilmediğinden bebekte gelişim bozukluğu olabilir demiş ama şuanda bişey yok yine de tereddütlü sevinemiyo garibim bebeğe bişey olcak die.inşallah bişey olmaz bütün dualarım onunla...size moral olsun die yazdım bitanelerim...

allahtan ümit kesilmez sözünün ne kadar doğru olduğu bir kez daha kanıtlanmış işte... inşallah tamamına erdirir......... bana da dr öyle demişti 3 ay korun diye valla ben 8-9 aydır korunuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…