özlemcim yarın cocukların yanında uyuklayacaksın sen.uykunuz yok mu sizin....
bende çok heyecanlıyım ama bir yanım hala olmadı diyoryine bi dünya sey yazmışım dimi?
sonra okurken kendimde inanamıyorum amma cok sey yazmışım diyorum.ama cok rahatlıyorum yazarken.yada bu konuyla ilgili birşeyler okurken.normalde ne bilgisayar ne internet cok mecburi olmadıkça kullanmayı sevmediğim şeyler.ama şimdi iyi ki varmış diyorum.
bugun yine dünden bir fark yok sürekli bir agrı.ilaçta içmek istemiyorum.surekli tuvalete gitme hissi.
tuanaycım hala kararlı mısın? bugun test yaptırıcakmısın? benimde içime kurt düşürdün.gücümü toparlasam bende gidicem test yaptırmaya.ama negatif sonuc almaya cesaretim yok.
burp iyisin di mi canım?aman ilaçlarını ihmal etme.bi daha ki kontrolün ne zaman?
özlemcim yarın buyuk gun.senin kadar heyecanlıyım....
ys 88cim kendini iyi hissedersen yada konuşmak istersen ben buralardayım...
Doktorum azarladı beni,test yaptırıcam dedim,yok efendim daha erkenmiş miş miş de,sabah idrar testi yaptım dayanamadım,kocaman tek çizgi.Ama onuda söyledim,inandıramadım.Hamileyim diye düşün dedi.Bugüne kadar hep olumsuz oldun da eline ne geçti dedi.Ben de tamam o zaman hamileyim dedim,ama belim ve daha çok dizlerim ağrıdan kopuyor.Ama hamileyim ben,kesin hamileyimmm:)))
kızlar size güzel bir haber vermek isterdim ama veremicem.hepiniziin morali bozulacak simdi ama cok üzgünüm ben regl oldum......
ne diyeceğimi bilemiyorum.moralim sıfır.sok oldum inanın....,,
napıcağımı da bilmiyorum.cok caresiz hissediyorum kendimi....
yine umutların tükendiği andayım.basladığım yere geri döndüm.....
peki şimdi ne olucakkkk..
sen ciddi misin ya? sen ne zaman aşılama olmuştun ,kaç gün oldu ? nasıl ya inanamıyorum canım benim üzülme demek kar etmiyor ama daha sende gençsin olacak inşallah .... umutlarımızı öldürmüyoruz olduruyoruz biraz sabredip önümüzdeki aya erteliyoruz sadece.... hepimiz birkaç aya kadar inşallah hamiş kalacağız rabbimin izniyle... canım herşeyin başı sağlık unutma ... biz hep yanındayız bunu da unutma:)opuyorumnanaktan
sağol canım.bugun 11.günümdü.ansızın geliverdi işte.şoktayım.ne hissetiğimi bende bilemiyorum zaten.şu an önümüzdeki ayları düşünmek için erken.buna gücüm yok en azından bir süre.herzaman ki gibi zaman....
geçen seferde 12.günde regl olmuştum zaten....
inşallah siz güzel haberler verirsiniz?
Ben geldim.Bebing ne haber tatlım,uğramamış diye yazmışsın ama ben uğramış sana bugün neler hissediyorsun diye bile sormuştum,görmedin herhalde cnm,benim az önce belim başladı ağrımaya,azıcık moralim bpzulmadı dersem yalan olur,insanoğlu işte ümit etmeden yaşayamıyor.
Öslem,cnm nasılsın.Başlamadı mı senin bulantıların daha,bu bekleme sürecine göre başlaması gerkiyordu ama yarından sonra öğrenince başlar herhalde :)))
Semaayrancı arkadaşım,acaba sen de hiç belirti olmuşmuydu,kaçıncı gün de öğrenmiştin,merak etmeden de duramıyorum hani.Cevabın için şimdiden teşekkürler...
Tatlım,teşekkürler kırmayıp yazdığın için,benimkisi bir umut kırıntısı aramak.Benim günüm pzartesi ama ağrılar başlayınca ve bugün 11. günde tek çizgiyi görünce yıkıldım resmen,hayırlısı olsun ne yapalım.Belki senin gibi sevinirim ben de:)):Saruboceq:canım merhaba.kusura bakma ben akşamları giriyorum erkendende yatıyorum çalıştığım için dün cevap yazamadım yeni okudum.ben idrar testini yaptım 2 defa falan hepğ tek çizgi çıktı.14. gün kan testi yaptırdım 14. günde öğrendim.bende hiç bir belirti yoktu ama sadece su gibi akıntı (şeffaf) ve bel ağrısı vardı.ara sıra karnımın alt kısmında ağrı oluodu ama doktorum bu ağrıların normal olduğunu söylemişti.bel ağrın varsa bendede vardı inşallah olumlu sonuçlar alırın.ne zaman tahlil yaptırıyorsun?
yine bi dünya sey yazmışım dimi?
sonra okurken kendimde inanamıyorum amma cok sey yazmışım diyorum.ama cok rahatlıyorum yazarken.yada bu konuyla ilgili birşeyler okurken.normalde ne bilgisayar ne internet cok mecburi olmadıkça kullanmayı sevmediğim şeyler.ama şimdi iyi ki varmış diyorum.
bugun yine dünden bir fark yok sürekli bir agrı.ilaçta içmek istemiyorum.surekli tuvalete gitme hissi.
tuanaycım hala kararlı mısın? bugun test yaptırıcakmısın? benimde içime kurt düşürdün.gücümü toparlasam bende gidicem test yaptırmaya.ama negatif sonuc almaya cesaretim yok.
burp iyisin di mi canım?aman ilaçlarını ihmal etme.bi daha ki kontrolün ne zaman?
özlemcim yarın buyuk gun.senin kadar heyecanlıyım....
ys 88cim kendini iyi hissedersen yada konuşmak istersen ben buralardayım...
Doktorum azarladı beni,test yaptırıcam dedim,yok efendim daha erkenmiş miş miş de,sabah idrar testi yaptım dayanamadım,kocaman tek çizgi.Ama onuda söyledim,inandıramadım.Hamileyim diye düşün dedi.Bugüne kadar hep olumsuz oldun da eline ne geçti dedi.Ben de tamam o zaman hamileyim dedim,ama belim ve daha çok dizlerim ağrıdan kopuyor.Ama hamileyim ben,kesin hamileyimmm:)))
kızlar size güzel bir haber vermek isterdim ama veremicem.hepiniziin morali bozulacak simdi ama cok üzgünüm ben regl oldum......
canlarım bi kaç gündür giremedim moralim bozuk olduğundan şimdi iyiyim.umarım sizde iyisinizdir?öpüyorum hepinizi
burp cum inanamadım okuduklarıma cok gecmiş olsun.şimdi iyisin di mi?
kesin mısır da oldu.biz sana demedik mi iyi bak kendine diye.döveriz valla seni.cabuk iyileş.
ahahah.cok geçmiş olsun.bol su iç tamam mı?
bu memlekettede işin olunca doğru dürüst doktor bulunmaz zaten bide istanbulda olucan yani.
tedavine zararı olmaz canım hatta iyi olur.
burpcum ya kıkırdarlar benimkiler hatta yakın çevrem seninkiler konuşarak çıkacaklar diyorlar:) inşallah bakımını da yaparım ayyy olsunlarda ben herşeye razıyım...
geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık tabiki... mısırı hep duyuyordum pis diye seninle bir kez daha kanıtlamış oldular ... ya bunlar nasıl müslümanlar bir de temizlik imandan gelir derler pehhh..... tedavin çok iyi sonuçlanacak inşallah... geçen gece yatığım yerden dua ediyorum senin yüzünden komik bir şey yaşadım ve gelsin anlatacağım dedim:) dua ederken allahım burp a da bebiş nasip et dedim ve sonra burp ne ya diye gülmeye başladım sonra allahım affet safhasına geçtim eşimde ne oldu neya gülüyorsun dedi bende diyemedim tabi .... sonra ya özlem sen bu kızın adını biliyorsun ne demeye öyle diyorsun diye kızdım hayır sonra dualarım başkasına falan gidecek ha başka burp yoktur ama :)
afiyet olsun bu arada benim yerimede yeseydin... bebişine yarar inşallah..:Saruboceq::ecrin_bebek::CüvCüv:
Tatlım,teşekkürler kırmayıp yazdığın için,benimkisi bir umut kırıntısı aramak.Benim günüm pzartesi ama ağrılar başlayınca ve bugün 11. günde tek çizgiyi görünce yıkıldım resmen,hayırlısı olsun ne yapalım.Belki senin gibi sevinirim ben de:)):Saruboceq:[/tuanaycım ben 12. günde o testlerde tek çizgi görmüştüm.sen o testlee fln güvenme.kan testini yaptır bakalım.hakkında hayırlısı olsun inşallah.
burpcum ya seni güldürebildiysem ne mutlu bana ....inşallah ömrün hep şen kahkalarla geçer.... ayy inşallah rabbim güzel bir haber vermeyi nasip eder bakalım artık kader kısmet :)
neyse mısırdan hastalanmadan geldin ya gerçi ufak birşey atlattık ama olsun geçti şimdi değil mi?
canım ya senin tedavin ne alemde ne zaman kontrol .... hayırlısıyla olacak inşallah...
cumartesi kontrolüm var canm inşallah bu aksilik tedavimi olumsuz etkilemez
umarım yarın vereceğin haberle havalara uçarım ve hala hastalanmadığına göre bayağı umutluyum geliyor geliyor geliyor geliyor laaaaaaaaaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?