Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yine bi dünya sey yazmışım dimi?
sonra okurken kendimde inanamıyorum amma cok sey yazmışım diyorum.ama cok rahatlıyorum yazarken.yada bu konuyla ilgili birşeyler okurken.normalde ne bilgisayar ne internet cok mecburi olmadıkça kullanmayı sevmediğim şeyler.ama şimdi iyi ki varmış diyorum.
bugun yine dünden bir fark yok sürekli bir agrı.ilaçta içmek istemiyorum.surekli tuvalete gitme hissi.

tuanaycım hala kararlı mısın? bugun test yaptırıcakmısın? benimde içime kurt düşürdün.gücümü toparlasam bende gidicem test yaptırmaya.ama negatif sonuc almaya cesaretim yok.

burp iyisin di mi canım?aman ilaçlarını ihmal etme.bi daha ki kontrolün ne zaman?

özlemcim yarın buyuk gun.senin kadar heyecanlıyım....

ys 88cim kendini iyi hissedersen yada konuşmak istersen ben buralardayım...

Doktorum azarladı beni,test yaptırıcam dedim,yok efendim daha erkenmiş miş miş de,sabah idrar testi yaptım dayanamadım,kocaman tek çizgi.Ama onuda söyledim,inandıramadım.Hamileyim diye düşün dedi.Bugüne kadar hep olumsuz oldun da eline ne geçti dedi.Ben de tamam o zaman hamileyim dedim,ama belim ve daha çok dizlerim ağrıdan kopuyor.Ama hamileyim ben,kesin hamileyimmm:)))

kızlar size güzel bir haber vermek isterdim ama veremicem.hepiniziin morali bozulacak simdi ama cok üzgünüm ben regl oldum......
ne diyeceğimi bilemiyorum.moralim sıfır.sok oldum inanın....,,
napıcağımı da bilmiyorum.cok caresiz hissediyorum kendimi....
yine umutların tükendiği andayım.basladığım yere geri döndüm.....
peki şimdi ne olucakkkk..

bende çok heyecanlıyım ama bir yanım hala olmadı diyor

ohh iyi yapmış acele edip olumsuzu görüp kendimizi yiyoruz tabi birileri bize dur diyecek... valla bizi dövseler yeridir ne kadar acele davranıyoruz bazen ama ben bu kez ısrarla bekliyorum gelecek bebişim diye.... aslında beyne olumlu mesajlar göndermek ve pozitif olmak gerçekten yararlıymış... hepimiz inanarak söyleyelim bence....

sen ciddi misin ya? sen ne zaman aşılama olmuştun ,kaç gün oldu ? nasıl ya inanamıyorum canım benim üzülme demek kar etmiyor ama daha sende gençsin olacak inşallah .... umutlarımızı öldürmüyoruz olduruyoruz biraz sabredip önümüzdeki aya erteliyoruz sadece.... hepimiz birkaç aya kadar inşallah hamiş kalacağız rabbimin izniyle... canım herşeyin başı sağlık unutma ... biz hep yanındayız bunu da unutma:)opuyorumnanaktan

sağol canım.bugun 11.günümdü.ansızın geliverdi işte.şoktayım.ne hissetiğimi bende bilemiyorum zaten.şu an önümüzdeki ayları düşünmek için erken.buna gücüm yok en azından bir süre.herzaman ki gibi zaman....
geçen seferde 12.günde regl olmuştum zaten....

evet tatlım ya bekle bakalım biraz ... hem ruhen hem bedenen dinlen bakalım...

bebing,senin şu an neler hissettiğini anlayamıyorum,hissediyorum sadece,çünkü ağrılar içinde ben de kıvranıyorum.Bence bizim aşılama ,yumurtalar çatladıktan sonra yapıldı herhalde,normalde 14.günde atılması gerekiyordu eğer tutmadıysa.Kader bu olsa gerek,bir anlamı olsa gerek,bir hayır vardır gerek,ama bu gerekler içimizde ki yangını söndürmeye yetmiyor.Bugün ağrılar içinde kıvranırken,benim ki kesin olmadı ama inşallah bebingi tutmuştur diye geçirdim,yemin ediyorum senin için dua ettim.Ama bu yaşadıklarımızın mutlaka bir sebebi olsa Gerek,bebing hiçbir şey diyemiyorummmmm.....

canım merhaba.kusura bakma ben akşamları giriyorum erkendende yatıyorum çalıştığım için dün cevap yazamadım yeni okudum.ben idrar testini yaptım 2 defa falan hepğ tek çizgi çıktı.14. gün kan testi yaptırdım 14. günde öğrendim.bende hiç bir belirti yoktu ama sadece su gibi akıntı (şeffaf) ve bel ağrısı vardı.ara sıra karnımın alt kısmında ağrı oluodu ama doktorum bu ağrıların normal olduğunu söylemişti.bel ağrın varsa bendede vardı inşallah olumlu sonuçlar alırın.ne zaman tahlil yaptırıyorsun?

Tatlım,teşekkürler kırmayıp yazdığın için,benimkisi bir umut kırıntısı aramak.Benim günüm pzartesi ama ağrılar başlayınca ve bugün 11. günde tek çizgiyi görünce yıkıldım resmen,hayırlısı olsun ne yapalım.Belki senin gibi sevinirim ben de:)):Saruboceq:

canım benim bir dahaki kontrolüm cumartesi günü inşallah bir sorun çıkmaz herşey pamuk ipliğine bağlı

yaa sonucu alana kadar kafanı rahat tut hamilesin tabiki sokma aklına olumsuz düşünceler

yaa canım sana bir şey söyliyeceğim ama ümit vermekte istemem adet olman bir kıstas değil okadar çok örnek gördümki adetli iken hamilelik yaşayan hem merkezde vardı hemde çevremde çok fazla örnek vardı sen mutlaka kan testi yapmalısın bende ilk tuttuğunda adet gördüm gerçi benimki düşük kanamasıymış 10 gün sürmüştü ama sen genede bir test yaptır tatlım inşallah muzur bir bebiş sıkıca tutunmuşturda yerleşme kanaması yaşatıyordur annesine inşallaaaaaaaah

canlarım bi kaç gündür giremedim moralim bozuk olduğundan şimdi iyiyim.umarım sizde iyisinizdir?öpüyorum hepinizi

tatlım moralini yüksek tut hayat herzeman dört dörtlük olmuyor inişler ve çıkışlar oluyor ve önemli olan bu iniş çıkışlarda güçlü durabilmen ve kendine en az zararı vermen ve biliyorsun bizim sorunumuzda moral yüksekliği çok önemli kendini düşünmüyorsan doğacak bebeğini düşün derler ya aynen öyle :))) umarım herşey yoluna girer

sorma canım saçma sapan doktorlar duruyor acillerde hemde en adı duyulmuş özel hastanelerde yani ama çok şükür son gittiğim hastanede tam anlamıyla buldum şifamı şimdi iyiyim inşallahta dediğin gibi tedavinin zararı olmaz

burpcum ya kıkırdarlar benimkiler hatta yakın çevrem seninkiler konuşarak çıkacaklar diyorlar:) inşallah bakımını da yaparım ayyy olsunlarda ben herşeye razıyım...

onlar bir doğsunda ister kıkırdasın ister vızıldasınlar :)))) razıyız herşeylerine

:))))) akşam akşam beni nasıl güldürdün biliyormusun cadı seni bebinge üzülmüş kaşlarımı çatmıştım :))) güldürdün beni canım benim allah dualarımızı kabul eder inşallah ben dahada ileriye gittim hamile ablama da dua ettiriyorum sizler içinde :))) allah hamilelerin dualarını kabul edermiş yaa :) inşallah birbirimize güzel haberler vereceğiz ve birbirimizin güzel duaları ile hayırlı bebişler alacağız kucağımıza :)
yarın senin büyük günün ne olur güzel haber ne olur dört gözle bekliyor olacağız güzel haberlerini
mısır gerçekten dediğin gibi pis bir ülke nasıl müslümanlar aklım almadı hainler ahlaki değerleri çok kötü para üstlerinin kesinlikle üzerine oturuyorlar her alışverişte eksik para üstü veriyorlar ve sen üsteleyince vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar çok fazla tacizkarlar ve insana yoluncak tavukmuş gibi bakıyorlar pislik yaşam şekilleri olmuş pisliği algılamıyorlar bile yol kenarlarında koyun kesiyorlar üst geçitlerden koyunları geçiriyorlar her yerde tüten çöp yığınları var 5 yıldızlı restorantların bile masa örtüleri çorba lekeleri yoğurt lekeleri zeytin çekirdekleri ile dolu inanılır gibi bir yer değil dediğim gibi müslümanlık bumu?

bebing canım sakın üzülme yinede umudunu kaybetme güzelim ...bende bu sefer test tarihimi beklerken 10. günümde kanamam oldu regl oldum diye çok ağladım ama yinede ben mucize peşindeydim yani testimi yaptırdım biliyosun sonucum 14.54 çıktı sınırda bi rakam dedi dr kanamam 5 gün sürdü daha sonra 3 gün sonunda tekrar bir test daha yaptırdım ve sonucum 94.67 çıktı yani hamileymişim kanamamı merak ediyosan söyliym o yerleşme kanamasıymış ama çok tıpkı adet olmuşcasına yoğundu şimdi sende git yarın test yaptır zaten 12. günün galiba inş. benim düşündüğüm gibidir tatlım ümidini kaybetme ki bebişin gelsin opuyorumnanaktan:CüvCüv:

Son düzenleme:

burpcum ya seni güldürebildiysem ne mutlu bana ....inşallah ömrün hep şen kahkalarla geçer.... ayy inşallah rabbim güzel bir haber vermeyi nasip eder bakalım artık kader kısmet :)
neyse mısırdan hastalanmadan geldin ya gerçi ufak birşey atlattık ama olsun geçti şimdi değil mi?
canım ya senin tedavin ne alemde ne zaman kontrol .... hayırlısıyla olacak inşallah...

cumartesi kontrolüm var canm inşallah bu aksilik tedavimi olumsuz etkilemez
umarım yarın vereceğin haberle havalara uçarım ve hala hastalanmadığına göre bayağı umutluyum geliyor geliyor geliyor geliyor laaaaaaaaaaaaaaaaaar

canım benim inşallah gelirler... ben kist falan varsa oluştuysa diye açıkçası tedirginim o nedenle pek umutlu değilim çünkü çok yumiş oluştu bu kullandığım ilaçlarında böyle bir etkisi var malesef... nasıl anlaşılır bilmiyorum ama adeti ertelediğini biliyorum umarım öyle birşey çıkmaz korkum birazda o yüzden ... bu zamana kadar kist falan bilmedim ama belli mi olur .... belirtileri var mı bunun bilemiyorum ki.... şimdi sen bana yine vesvese yapıyorum diye kızacaksın ama ne yapayım artık olumsuzluk neredeyse yanıbaşımızda arkadaşımız olmuş gibi bu durumda da pollyannacılık oynayamıyorum... inşallah vardır ve ben bu stresten kurtulurum... diyorum ya hiç umudum yok gibi... umarım yanılıyorumdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…