Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya bence bazı şeyler saklı kalmalı.......kimsenin sana o gözle bakması hoş değil..... kompleks falan da yapmıyoruz tedbir alıyoruz....... benim bir tanıdığım vardı kilo aldım deyip geçiştiriyordu 7 aylıktı bizlere ve AİLESİNE söylediğinde...... niye diye sorduğumda nazar değmesin demişti......... o gün saçma bulduğum şey şimdi doğru geliyor...... gerçi o da abarttı ama neyse........

hala gerçek olmasın diye dua ediyorum, ama gittikçe çoğalıyor kanamam. adet görüyorum ciddi ciddi...

özlem sen de mi uyumadın, sen uyu bence kendine çoook iyi bak. sen meleğin için iyi ol... ben olamadım : (((

evet o bayağı bir abartmış olayı laelaelaelaelae

hala gerçek olmasın diye dua ediyorum, ama gittikçe çoğalıyor kanamam. adet görüyorum ciddi ciddi...

valla hiç öyle düşünme kanamaylada hamile kalmış olabiliyorsun sen genede hcg ye kadar emin olma kendinide üzme

kızlar selam herkese ben de ağustos ayı mağluplerindenim 29 ağustosta aşılama yaptırdım dün beta_hcg sıfır çıktı ben de adet olmayı bekliyorum

selam kızlar,şu hamileliğini saklayanlara sinir oluyorum ya.ne var sanki.anlaşılmıyor sanıyolar.nazar filan değmez ben inanmam bebeğe bişiy olucaksa olur.yazdıklarınızı okudum.dün o kadar yoğundum ki.bitürlü bilgisayarın başına geçemedim.cok şey kaçırmışım.aslında cocuk sahibi olmaya karar verdiğinizde kimseyle paylaşmamak gerekmiş.ben bikaç arkadasıma olabilir demiştim.işin kötüsü annemlere söylemiştim.şimdi her ay umutla bakıyorlar.kendimden daha çok onlara üzülüyorum.aşılamadan arkadaşlarımın haberi yok tabi ama onlar hamileler ve doktorda karsılasırsak diye ödüm kopuyor.

Pazartesi günü test yapmayı beklerken bugün adet oldum.ılk aşılamam tutmadı arkadaşlar((((((((

benimde solda sorun vardı canım;geçen ay tamtersi çok iyiydi tam doktor birleşme günü verdi o gün biz eşimle yatak döşek hasta olduk;kısmet değilmiş demekle yetindim bende!şimdi ise 3 günlük bir gonal f 450 lik kullandıktan sonra pazartesi kontrolum olacak

evet aileler durumu bilince bir umut bekliyorlar...........

Pazartesi günü test yapmayı beklerken bugün adet oldum.İlk aşılamam tutmadı arkadaşlar((((((((

ilk aşılama genellikle tutmuyor diyorlardı da inanmıyordum ama bizzat yaşadım ve sizlerle bir kez daha kesinleştirdim......... neyse arkadaşım devam ediyoruz geçmiş olsun........

inşallah bu kez olur canım........

canım sanırım eşinin sperm sayısı normal olsaydı senin yumurtalarının gelişimi için klomen verirlerdi onun için demek ki dr un hemen aşılamaya yönlendirmiş (böyle yazınca kendimi dr gibi hissettim vallahi) hayırlısı olsun arkadaşım

ilk aşılama genellikle tutmuyor diyorlardı da inanmıyordum ama bizzat yaşadım ve sizlerle bir kez daha kesinleştirdim......... neyse arkadaşım devam ediyoruz geçmiş olsun........

canım dediğin doğru olabilir gerçekten benim de tutmadı ilk aşılamam inşallah 2.si tutacak 1.aşılamada ben hiç ağrı falan hissetmemiştim ağrı olunca mı hamile kalınıyor acaba aşılaması ve aşılama sonrası ağrı yaşamadan hamile kalan var mı arkadaşlar merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…