bende birinci derece akrabam hariç kimseye bir şey söylemedim henüz çocuk düşünmüyorum dedim artık yerlerse :) ne uğraşacam hamile olan havaya girecek yok nazar değer diye çocuğu olan acıyan gözlerle bakacak yok teselli yok sonuç ne olacak soruları hiç kaldırabileceğim şeyler değil. Bunun bir çeşit kompleks olduğunu biliyorum ama kendimi böyle daha rahat hissediyorum.
ya bence bazı şeyler saklı kalmalı.......kimsenin sana o gözle bakması hoş değil..... kompleks falan da yapmıyoruz tedbir alıyoruz....... benim bir tanıdığım vardı kilo aldım deyip geçiştiriyordu 7 aylıktı bizlere ve AİLESİNE söylediğinde...... niye diye sorduğumda nazar değmesin demişti......... o gün saçma bulduğum şey şimdi doğru geliyor...... gerçi o da abarttı ama neyse........
hala gerçek olmasın diye dua ediyorum, ama gittikçe çoğalıyor kanamam. adet görüyorum ciddi ciddi...
kızlar selam herkese ben de ağustos ayı mağluplerindenim 29 ağustosta aşılama yaptırdım dün beta_hcg sıfır çıktı ben de adet olmayı bekliyorum
Pazartesi günü test yapmayı beklerken bugün adet oldum.İlk aşılamam tutmadı arkadaşlar((((((((
kendimi okur gibi oldum arkadaşım.bende pazartesi test yapıcakken ctesi hasta olmuştum.üzülmek yok yola devam...
canım hayırlı olsun bende 1 ay klomen kullandım dediğin gibi gelişmedi diğer ay iğneyle 1 yumurta gelişti o da tutmadı..... bu ay iğne kullandığım halde yine gelişmedi ...... sanırım benim solda bir sorun var ..... çünkü her ay sırayla çalışıyorlar sola gelince olmuyor......
özlem sen de mi uyumadın, sen uyu bence kendine çoook iyi bak. sen meleğin için iyi ol... ben olamadım : (((
kızlar selam herkese ben de ağustos ayı mağluplerindenim 29 ağustosta aşılama yaptırdım dün beta_hcg sıfır çıktı ben de adet olmayı bekliyorum
selam kızlar,şu hamileliğini saklayanlara sinir oluyorum ya.ne var sanki.anlaşılmıyor sanıyolar.nazar filan değmez ben inanmam bebeğe bişiy olucaksa olur.yazdıklarınızı okudum.dün o kadar yoğundum ki.bitürlü bilgisayarın başına geçemedim.cok şey kaçırmışım.aslında cocuk sahibi olmaya karar verdiğinizde kimseyle paylaşmamak gerekmiş.ben bikaç arkadasıma olabilir demiştim.işin kötüsü annemlere söylemiştim.şimdi her ay umutla bakıyorlar.kendimden daha çok onlara üzülüyorum.aşılamadan arkadaşlarımın haberi yok tabi ama onlar hamileler ve doktorda karsılasırsak diye ödüm kopuyor.
Pazartesi günü test yapmayı beklerken bugün adet oldum.İlk aşılamam tutmadı arkadaşlar((((((((
benimde solda sorun vardı canım;geçen ay tamtersi çok iyiydi tam doktor birleşme günü verdi o gün biz eşimle yatak döşek hasta olduk;kısmet değilmiş demekle yetindim bende!şimdi ise 3 günlük bir gonal f 450 lik kullandıktan sonra pazartesi kontrolum olacak
Hayır canım kullanmadım;bizim problem;eşimin varikosel ameliyatı sonrası sperm sayımının çok fazla değişmemiş olması;ve benimde yumurtalarımın dengesiz oluşması;dengesiz derken 1 ay gayet ii diğer ay yok ..gibi oluşundan aşılama ya yönlendirdi doktorum
ilk aşılama genellikle tutmuyor diyorlardı da inanmıyordum ama bizzat yaşadım ve sizlerle bir kez daha kesinleştirdim......... neyse arkadaşım devam ediyoruz geçmiş olsun........
ilk aşılama genellikle tutmuyor diyorlardı da inanmıyordum ama bizzat yaşadım ve sizlerle bir kez daha kesinleştirdim......... neyse arkadaşım devam ediyoruz geçmiş olsun........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?