teşekkür ederim canım amin hepimize rahatlıkla gelsin artık bebişler
aç valla şarabını çek kafayı bebiş gelince içemiyeceksin bizim içinde kadeh kaldır :)))))))))
yüzde kaç bi ihtimal bilmiyorum ama bu tahlil yaptırma işi bile keyfimi düzeltti nedense.
Peki sen kahve iç,ben de sana fal bakarım,laf aramızda baya iyiyimdirCADIARZUiyiyim canım ya gezindim geldim manisadaydım arkadaşlar yakınlar nette yok okuyamadım çıkarkende haber veremedim aniden oldu sizleri de merakta bıraktım..bornova da oturuyorum canım süper olur neden olmasın ben zaten bu aralar şen dul..
sen şu hayırlı sonucunu al pozitif olsun içki olmaz o zaman ben seninle kahve içerim..sende bebişe yararlı bişeyler içersin yaaa inşallah...
aslında kendimizi bırakmamamız lazım ama insanın elinde değil ki..arada bunalımda iyi oluyor..bebingcim belki daha moralin çok bozuk ama şimdi ne yapmayı düşünüyorsun nasıl bir yol izleyeceksin?
Peki sen kahve iç,ben de sana fal bakarım,laf aramızda baya iyiyimdirCADIARZU
Peki sen kahve iç,ben de sana fal bakarım,laf aramızda baya iyiyimdirCADIARZU
aslında işlerimi halledip birkaç gün tatile gitmeyi düşünüyorum bu yaz tatile cıkamamıştım.orda sakinleşip kafamı toparlıycam.sanki öyle daha iyi olacak.ama birkaç ay ara veririm kendimi toplar tüp bebeği denerim büyük ihtimalle.asılama 2 tane yeter.senin fikrin ne olur benim için
tüp bebek yaptırırsam bende izmire gelicem görüşürüz ozaman
bu aksam super oldu hiç böyle bir arada olmamıstık bi tek özlem yok sanırım
burdayım geldim kızlar merhaba biraz geç oldu ama sizin yüzünüzden maşallah muhabbet süper ama aaa hepsini okudum..
dedim ya bende bunalımdayım bebek gezmesine gitmiycem bir daha:))))
özlemcim tuanaycım umudum sizlersiniz nolur güzel haber verin inşallah hamilesinizdir...herkesin morali bozuk ya nolcak bizim halimiz..ama umudu olanlar moral veriyor bize..
bende yarın hastaneye gidicem 2 aşılama olup tutmadığına dair kağıt alıp tüp bebek dosyama koydurucam sonra heyete girecek sonuç çıkıncada eşimin gelmesini bekliycez bu arada korkum çukulata kistinin tekrar etmemesi yarın doktorla konuşucam gerekirse doğum kontrol hapına başlayıp baskılasın diye nasılsa eşimde yok ama doğum kontrol hapını bırakınca bünye eskiye dönüyor değil mi?
,şimdi doktorum bir yol gösterecek ama eminim hap kullan diyecek çünkü tekrar çıkması tüp bebeği erteliyecek bu sefer..kafam karıştı yine...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?