Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim canım amin hepimize rahatlıkla gelsin artık bebişler

aç valla şarabını çek kafayı bebiş gelince içemiyeceksin bizim içinde kadeh kaldır :)))))))))

kanıma girmeyin gaza geliyorum bakın::))

yüzde kaç bi ihtimal bilmiyorum ama bu tahlil yaptırma işi bile keyfimi düzeltti nedense.

aslında kendimizi bırakmamamız lazım ama insanın elinde değil ki..arada bunalımda iyi oluyor..bebingcim belki daha moralin çok bozuk ama şimdi ne yapmayı düşünüyorsun nasıl bir yol izleyeceksin?

yüzde kaç bi ihtimal bilmiyorum ama bu tahlil yaptırma işi bile keyfimi düzeltti nedense.

inşallah canım ya bak boncuk ta öyle olmuş herşeyde var bir hayır..bende 19. gün adet oldum hep geç oldu sizi görüyorum 11. gün 12. gün hemen geliyor benim yıkıntım daha çok oldu umutlandım çünkü neyse inşallah bir mucize gelir...

yaw hem mucize bekliyoruz hem de kafa çekicez diyoruz:)))

Peki sen kahve iç,ben de sana fal bakarım,laf aramızda baya iyiyimdirCADIARZU

aslında kendimizi bırakmamamız lazım ama insanın elinde değil ki..arada bunalımda iyi oluyor..bebingcim belki daha moralin çok bozuk ama şimdi ne yapmayı düşünüyorsun nasıl bir yol izleyeceksin?

aslında işlerimi halledip birkaç gün tatile gitmeyi düşünüyorum bu yaz tatile cıkamamıştım.orda sakinleşip kafamı toparlıycam.sanki öyle daha iyi olacak.ama birkaç ay ara veririm kendimi toplar tüp bebeği denerim büyük ihtimalle.asılama 2 tane yeter.senin fikrin ne olur benim için

en iyisini yaparsın rahatlarsın biraz bencede tüp bebek canım belki bu arada kendiliğinden olur böyle olan çok aşılamadan sonra onun için yinede ara verip dinlenirken yumurtlama dönemini takip et hiç belli olmaz..

tuanaycım sen izmirde nerde oturuyorsun msnleri aldık ama bir türlü denk gelemedikk..

ooooooo maşallah coşmuşuz ya ne güzel ne güzel.... bebing canım ya okuduklarım beni çok mutlu etti umarım dedikleri gibi olur ve tutunmuştur bir afacan belli mi olur.... fal bana da bakın ya bende çok severim inanmam ama zevkli gelir nedense.... bir de herkes içmeyi seviyormuş valla aman ha bebişlere dikkat ne olur ne olmaz... tatil keyi kulağa hoş geliyor kış için uygun yerleri seçmek lazım değsin yani...

inşallah canım ya ayyyy sabah ne yapacağım ben ya şimdiden ellerim titriyor başım dönüyor valla...

Öslem cnm,sabahtan gidip kan verecksin değil mi,hadi cnmcım,inşallah güzel bir cuma günü haberi verirsin.Senin için dua ediyorum;Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…