kızlar son bombamı sona sakladım :) dün akşam forumda gezerken tuvalete gittim bir yanma hissettim bir baktım kan işiyorum sonra yanma şiddetini arttırdı eşim geldi doktora gidelim dedi ben wc den çıkamıyordum bir türlü neyse akşam10 gibi acile gittim 4 hastanenin acilini dolaştım bir işe yarar doktor bulamadım en son üsküdarda bir özel hastaneye gittik bu arada ben yolda doğuracak gibi bağırıyorum kırmızıda geeeç diyorum eşim eds var diyor dörtlünü yaaaak diye avaz avaz doğuma gider gibi hastane hastane dolaştık sokaklarda en sonunda serum bağladılar antibiyotik buzkopan ağrıkesici iğneler yedim sabah 5 gibi biraz rahatladım nasıl biber gibi yandı nasıl kanamam oldu anlatamam daha öncede başıma gelmişti ilk evlendiğimde
idra testinde mikrobi bir durum çıktı muhtemelen mısırda mikrop kaptım doktor batın ultrasonuda çektir böbrek taşı olabilir dedi cumartesi belki çektiriirim
tabi tüm bunları yaşarken korkudan öldüm tedavimi etkileyecekmi diye çünkü sonuçta bu bir enfeksiyon ve bize hiç iyi gelmediğini biliyorum zaten doğurganlığımız az bir de bu üzerine tuz biber oldu
bir alay ilaç verdiler kullanıyorum
doktorumu arayıp sordum bir sakıncası varmı diye
transfere kadar hiç bir sakıncası yok dedi istediğin gibi kullanabilirsintedavini etkilemez dedi inşallah öyledir
hatta ben bir ara iptal edilecek die bile endişelendim
aman kızlar siz siz olun kendinize iyi bakın şakası yok sağlığın
ağrım geçtikten sonra dünyanın en mutlu insanı oldum resmen vücudum mutluluk hormonu salgıladı
hatta hayatta yapmayacağım şeyi yaptım dönüşte eşimle yemek bile yedik gecenin 5 inde :) hayat daha bir tatlı geldi ağrı kesilince
herşeyin başı sağlık arkadaşlar
kızlar size güzel bir haber vermek isterdim ama veremicem.hepiniziin morali bozulacak simdi ama cok üzgünüm ben regl oldum......
ne diyeceğimi bilemiyorum.moralim sıfır.sok oldum inanın....,,
napıcağımı da bilmiyorum.cok caresiz hissediyorum kendimi....
yine umutların tükendiği andayım.basladığım yere geri döndüm.....
peki şimdi ne olucakkkk..
canım ne denir ki bilmiyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak 3 gündür şehir dışındaydım şimdi de yazdıklarınızı tek tek okuyorum ama aklım sizdeydi 3 günde 5 bebekli arkadaş gezdim yeni geldim eve ben nasılım tabiki onlar adına çok mutluyum ama her an bunalım havasındayım perşembe olmasa açıcam bir şarap ama işte.. umarım bu perşembe fikri engel olurda şeytana uymam
sana moral vermem lazım ama bende de yok ki tatlım nasip diyoruz ama yinede üzülüyoruz...
Sen yarın git,erkenden kanını ver,kanaman yoğun bile olsa yap bunu çok rica ediyorum,lütfen bebing,erken oldu senin biraz,birden çok yumurta olduğu zamanlar,döllenmeyenler,normal adet olur gibi atılıp kanama olurken,döllenen yumrta yolculuğunu devam ettiriyormuş.Ne olur ne olmaz yaptır testini...bir mucize olsa ve sizin dediğiniz gibi pozitif sonuçlansa keske.
bon cuk cum sen kacıncı gün yaptırdın testini
Denizcim,nasılsın tatlım,izmirde hangi semtte oturuyorsun,bir gece seninle oturup içelim şu şarabı ne dersin??[/QUOTE
ohhhhhhh siz" oturup için biz napalım karsıdan mı bakalım ciğerci kedisi gibi.netten katılırız artık.tamam yaptırıcam testi yarın
canım çok geçmiş olsun ya inşallah tekrarlamaz ve gönül rahatlığı ile transfer gerçekleşir bebişler de gelir..
canım ne denir ki bilmiyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak 3 gündür şehir dışındaydım şimdi de yazdıklarınızı tek tek okuyorum ama aklım sizdeydi 3 günde 5 bebekli arkadaş gezdim yeni geldim eve ben nasılım tabiki onlar adına çok mutluyum ama her an bunalım havasındayım perşembe olmasa açıcam bir şarap ama işte.. umarım bu perşembe fikri engel olurda şeytana uymam
sana moral vermem lazım ama bende de yok ki tatlım nasip diyoruz ama yinede üzülüyoruz...
burdayım geldim kızlar merhaba biraz geç oldu ama sizin yüzünüzden maşallah muhabbet süper ama aaa hepsini okudum..
dedim ya bende bunalımdayım bebek gezmesine gitmiycem bir daha:))))
özlemcim tuanaycım umudum sizlersiniz nolur güzel haber verin inşallah hamilesinizdir...herkesin morali bozuk ya nolcak bizim halimiz..ama umudu olanlar moral veriyor bize..
bende yarın hastaneye gidicem 2 aşılama olup tutmadığına dair kağıt alıp tüp bebek dosyama koydurucam sonra heyete girecek sonuç çıkıncada eşimin gelmesini bekliycez bu arada korkum çukulata kistinin tekrar etmemesi yarın doktorla konuşucam gerekirse doğum kontrol hapına başlayıp baskılasın diye nasılsa eşimde yok ama doğum kontrol hapını bırakınca bünye eskiye dönüyor değil mi?
,şimdi doktorum bir yol gösterecek ama eminim hap kullan diyecek çünkü tekrar çıkması tüp bebeği erteliyecek bu sefer..kafam karıştı yine...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?