Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senin tedavinde hayırlısıyla başlar ve sonuçlanır inşallah...

tesekkür ederim kızlar size.ben adet olduğumu dusunuyorum eşim de sizin gibi düşünüyor.ama test yaptırmaya cesaretim yok.bilmiyorum ki....boncukcum seninkini düşününce belki diorum ama.hakkımızda hayırlısı...

Bebing cnm,doktorum bana da adet görsen de görmesen de 14. gün sonra test yaptıracaksın dedi.Sen de yaptır bazen kimyasal gebelik olabiliyormuş,bir yaptırsan diyorum,yoğun mu kanaman nasıl bilmiyorum ama güzelim,insan ümidini kaybetmek istemiyor bir türlü!

tuanaycım hiç benim doktor demedi öyle şey ne raahat adammıış ya..14.gün ne zaman?kafam durdu ya.nasıl canım acıyor.kanamam cok yoğun değil haatta cok az ama agrım var.tamam ya gaza geldim bende yaptırıcam test o zaman.

canım çok geçmiş olsun ya inşallah tekrarlamaz ve gönül rahatlığı ile transfer gerçekleşir bebişler de gelir..

canım ne denir ki bilmiyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak 3 gündür şehir dışındaydım şimdi de yazdıklarınızı tek tek okuyorum ama aklım sizdeydi 3 günde 5 bebekli arkadaş gezdim yeni geldim eve ben nasılım tabiki onlar adına çok mutluyum ama her an bunalım havasındayım perşembe olmasa açıcam bir şarap ama işte.. umarım bu perşembe fikri engel olurda şeytana uymam

sana moral vermem lazım ama bende de yok ki tatlım nasip diyoruz ama yinede üzülüyoruz...

denizcim çok sağol.sözün bittiği yerdeyim.bizde merak etmiştik seni.ne diyim çok zor bişiy seviniyorsunn arkadasın için ama canın yanıyor bir yandan.en iyisi kafayı cekmek ama bende bebek olayına basladığımızdan beri alkol almıyorum.sanırım dağıtmak lazım

bir mucize olsa ve sizin dediğiniz gibi pozitif sonuçlansa keske.
Sen yarın git,erkenden kanını ver,kanaman yoğun bile olsa yap bunu çok rica ediyorum,lütfen bebing,erken oldu senin biraz,birden çok yumurta olduğu zamanlar,döllenmeyenler,normal adet olur gibi atılıp kanama olurken,döllenen yumrta yolculuğunu devam ettiriyormuş.Ne olur ne olmaz yaptır testini...klava:

Denizcim,nasılsın tatlım,izmirde hangi semtte oturuyorsun,bir gece seninle oturup içelim şu şarabı ne dersin??

burdayım geldim kızlar merhaba biraz geç oldu ama sizin yüzünüzden maşallah muhabbet süper ama aaa hepsini okudum..

dedim ya bende bunalımdayım bebek gezmesine gitmiycem bir daha:))))
özlemcim tuanaycım umudum sizlersiniz nolur güzel haber verin inşallah hamilesinizdir...herkesin morali bozuk ya nolcak bizim halimiz..ama umudu olanlar moral veriyor bize..
bende yarın hastaneye gidicem 2 aşılama olup tutmadığına dair kağıt alıp tüp bebek dosyama koydurucam sonra heyete girecek sonuç çıkıncada eşimin gelmesini bekliycez bu arada korkum çukulata kistinin tekrar etmemesi yarın doktorla konuşucam gerekirse doğum kontrol hapına başlayıp baskılasın diye nasılsa eşimde yok ama doğum kontrol hapını bırakınca bünye eskiye dönüyor değil mi?
,şimdi doktorum bir yol gösterecek ama eminim hap kullan diyecek çünkü tekrar çıkması tüp bebeği erteliyecek bu sefer..kafam karıştı yine...:)))

canım çok geçmiş olsun ya inşallah tekrarlamaz ve gönül rahatlığı ile transfer gerçekleşir bebişler de gelir..

teşekkür ederim canım amin hepimize rahatlıkla gelsin artık bebişler

aç valla şarabını çek kafayı bebiş gelince içemiyeceksin bizim içinde kadeh kaldır :)))))))))

iyiyim canım ya gezindim geldim manisadaydım arkadaşlar yakınlar nette yok okuyamadım çıkarkende haber veremedim aniden oldu sizleri de merakta bıraktım..bornova da oturuyorum canım süper olur neden olmasın ben zaten bu aralar şen dul..

sen şu hayırlı sonucunu al pozitif olsun içki olmaz o zaman ben seninle kahve içerim..sende bebişe yararlı bişeyler içersin yaaa inşallah...

canım asılamalardan önce ben hep doğum kontrol hapı kullandm.ayrıca tup bebek tedavisindede kullanıyorlar canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…