boncuk cum sana yine soru sorucam senin kanaman nasıldı agrın var mıydı
Öslem cnm,sabahtan gidip kan verecksin değil mi,hadi cnmcım,inşallah güzel bir cuma günü haberi verirsin.Senin için dua ediyorum;Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.
gunaydın kızlar sözünüzü dinledim ve kan testi yaptırdım.sonucu alınca yine yazarım
bir mucize gerekliydi.ama maalesef sonuç negatif.....
bir mucize gerekliydi.ama maalesef sonuç negatif.....
Mucizeler genelde hiç beklemediğimiz anda gelir,bazen gelmekte o kadar çok direnirler ki gerçektem mucize olurlar.Ya da biz mucize olarak gördüğümüz için hamileliği,o yüzden kolayca gerçekleşmiyor,ne bileyim saçmalıyorum işte,ne olursa olsun,umudunu hiç yitirme dostum,bir gün biz de güleceğiz.bir mucize gerekliydi.ama maalesef sonuç negatif.....
özlemcim yapma idrar testi ya o moral bozar şimdi.en güzeli kan testi canım.
İdrar testi senin için çok belirleyici olmayablir,kanda niye baktırmadın ki.Hemen ümidini yitirme sakın.:uhm:yaptım canım ve yanıtımı aldım tabiki yine negatifff..... çok sıkıldım artık ne yapacağımı da bilemiyorum... budün sabahtan yaptım dua ettim eşime güzel bir haber verebilirim diye ama ne gezer.... o da eve gelir gelmez aradı ondan habersiz yaptığımı sanıyordum ama yanılıyormuşum evde 1 test vardı o yaptımı diye hergün kontrol ediyormuş meğer ve eve geldi dedi biliyorum testi yapmışsın negatif mi diye o an yıkıldım gerçekten ona bir bebiş vermeyi ne çok istiyorum halbuki.... canım benim nede çok sever ve takip edermiş beni... telefon eder etmez bana hazırlan ankaraya gidiyoruz dedi orada gittiğim bir dr var onu aradım ama yarın yokmuş bilemiyorum şimdi.... artık gerçekten sabrım kalmadı ve çok sıkıldım..... 7 ekimde adet görmüştüm saydım nerdeyse 38 gün falan olmuş şimdi çok korkuyorum bu yumurtalar kiste mi dönüştü diye çünkü kist kanamayı geciktiriyormuş... allahım sabır ver ne olur ............:Saruboceq:
kızlar sabah hastaneye gittim aşılama olduğum bölümden tüp bebek için 2 aşılamanın tutmadığına dair yazı aldım ve tüp bebekte dosyam çıktı herşey tamam tahliller sperm testi rahim filmi zaten yapılmıştı ama kağıdı verdim ki hemşire demesin mi klomenle yapılan aşılamayı aşılama saymıyoruz raporla tüp bebek yaptırman için önce göbekten iğneli 2 aşılama geçirmen gerekiyor diye o olmadan devlet tüp bebek için rapor vermiyormuş bende dedim daha önce sormuştum durum kritikse direk tüp bebek olur diye tüpler kapalı olunca öyle oluyormuş benimde açık..bir de insan gibi sordum dedim ki ben endo hastasıyım daha 5 ay var tekrar kist çıkabilir doktorla görüşücem neymiş onlar görüşcekmiş doktor dosyama bakıp karar vercekmiş bana telefon açacaklar ilaç kullan ya da kullanma diye bende çok sinirlendim bana stresinizin acısını bizden çıkartmayın diyor ama anlamıyor ki beni adam gibi doktor benimle konuşsun gerekirse muayene etsin değil mi..bende dedim yazın dosyaya madem doktor görecek aşılama olmak istemiyor diye o da sinirlendi oldu isteklerinizi yazalım dedi elimde kalacaktı...dedim istemiyorum direk tüp bebek olsun doktorlar işine geldiği zaman aşılama olmadığı halde yapıldı diye rapor veriyor..bende gittim eczaneye evlenmeden öncede kullandığım doğum kont. ilacından aldım 2 ay kullanıcam tekrar kist çıkmasına razı gelemem..şimdi bu zaman zarfında rapor çıkartınca raporun geçtiği izmirde özel sağlık kurumu bulmam lazım..moralim çok bozuldu birde çıkan hesapta rapor olsa bile 2500 tl raporsuz 5000 tl üniversite hastanesi bir de buraya verip kahır çekeceğime özelde yaptırıcam ama kafama takıldı neden o zaman klomenle aşılama olur dediler benimde çok güzel yumurtalarım oldu niye şimdi sayılmıyor acaba iğneyle yaptırsam şansım olur muydu diyorum bizim bu grupta herkes iğneyle yaptırdı değil mi klomenle aşılaması olan var mı?anlıyacağınız bir de prosedür işleri insanı deli ediyor...
İdrar testi senin için çok belirleyici olmayablir,kanda niye baktırmadın ki.Hemen ümidini yitirme sakın.:uhm:
kızlar sabah hastaneye gittim aşılama olduğum bölümden tüp bebek için 2 aşılamanın tutmadığına dair yazı aldım ve tüp bebekte dosyam çıktı herşey tamam tahliller sperm testi rahim filmi zaten yapılmıştı ama kağıdı verdim ki hemşire demesin mi klomenle yapılan aşılamayı aşılama saymıyoruz raporla tüp bebek yaptırman için önce göbekten iğneli 2 aşılama geçirmen gerekiyor diye o olmadan devlet tüp bebek için rapor vermiyormuş bende dedim daha önce sormuştum durum kritikse direk tüp bebek olur diye tüpler kapalı olunca öyle oluyormuş benimde açık..bir de insan gibi sordum dedim ki ben endo hastasıyım daha 5 ay var tekrar kist çıkabilir doktorla görüşücem neymiş onlar görüşcekmiş doktor dosyama bakıp karar vercekmiş bana telefon açacaklar ilaç kullan ya da kullanma diye bende çok sinirlendim bana stresinizin acısını bizden çıkartmayın diyor ama anlamıyor ki beni adam gibi doktor benimle konuşsun gerekirse muayene etsin değil mi..bende dedim yazın dosyaya madem doktor görecek aşılama olmak istemiyor diye o da sinirlendi oldu isteklerinizi yazalım dedi elimde kalacaktı...dedim istemiyorum direk tüp bebek olsun doktorlar işine geldiği zaman aşılama olmadığı halde yapıldı diye rapor veriyor..bende gittim eczaneye evlenmeden öncede kullandığım doğum kont. ilacından aldım 2 ay kullanıcam tekrar kist çıkmasına razı gelemem..şimdi bu zaman zarfında rapor çıkartınca raporun geçtiği izmirde özel sağlık kurumu bulmam lazım..moralim çok bozuldu birde çıkan hesapta rapor olsa bile 2500 tl raporsuz 5000 tl üniversite hastanesi bir de buraya verip kahır çekeceğime özelde yaptırıcam ama kafama takıldı neden o zaman klomenle aşılama olur dediler benimde çok güzel yumurtalarım oldu niye şimdi sayılmıyor acaba iğneyle yaptırsam şansım olur muydu diyorum bizim bu grupta herkes iğneyle yaptırdı değil mi klomenle aşılaması olan var mı?anlıyacağınız bir de prosedür işleri insanı deli ediyor...
canım ya nedense ben hep güvenirim bu teste olduğunde pozitifide göstermişti çünkü.... ben size söylemeyi unuttum hastalanıp hastaneye gitmiştim ya ondan 5-6 gün sonra durup dururken akşam 10 gibi başım öyle bir döndü ki uzanmış tv izliyordum o beni ya rabbim inşallah ya dedirtmişti ama olmadı işte ... ama öyle böyle bir dönme değil korkuttu beni bayağı .... ara ara yine oluyor başımda uzun zamandır çok ağrıyor başka birşey var mı acaba diye çok korkuyorum....
Cnm hemen mi başlamayı düşünüyorsun tedaviye,sana yardımcı olabilirim yer bulma konusunda.Sen kararını ver,telefonlaşır,konuşuruz.Ama önce bir rahatlamaya çalış,hayalkırıklığının yarattığı sıkıntıyı atlatmaya çalış.Kocanla eğer müsait olursanız 2 gün kaçın biryerlere.Beynini boşalt,öyle başla bu tedaviye.Çünkü daha yorucu ve tedavi olarak daha sabır isteyen bir süreç.Ama tutma ihtimali ne güzel ki daha yüksek olan bir süreç.İnşallah rabbim,gönlümüze göre verir.Benim bel ağrım müthiş,son gaz devam ediyor.evet kızlar bende iniş çıkışlar yasamaktayım su an cok normal doktorumu aramadım henüz.bazen beceremedi diye düşünüyorum zaten.kanamam cok o da halsiz bıraktı.ama iyiyim bu kadar iyi olacagımı sanmıyordum.yıkılırım sanmıştım.alışkanlık oldu galiba.aklımdan cıkarmak istiyorum ama nasıl olur ki bu bilemiyorum....
bana izmir tüp bebek merkezi lazım.parası önemli değil.sadece iyi bir merkez olması önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?