Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde ilk denemem olucak.eşimin sperm sayısı düşük.yarın öglen 1 de aşılama olucak umudum yok ama dua edn.korkuyorum çok.

benimde ilk denemem olucak.eşimin sperm sayısı düşük.yarın öglen 1 de aşılama olucak umudum yok ama dua edn.korkuyorum çok.

inşallah canım iyi haberleriniz alırsınız keşke direk aşılamaya geçmeden bitkisel olarak arttırmaya çalışsaydınız hayırlısı bakalım..

arkadaşlar lütfen bu konuda beni bilgilendirin,aşılamayla hamile kalan bi arkadaşım dediki, çatlatma iğneleri falan hikaye ,bilseydim o kadar vakit kaybetmeden hemen aşılama yaptırırdım dedi,doktor böyle bişi kabul edermi? böyle bişey tavsiye edemisiniz?
nolurrrrrrr yardım edin......

valla nerde okuduysam hep öyle yazmışlar inşallah 2. lerde tuttururuz...... bende de ağrı falan yoktu...........

kizlar cuma gunu bende pembe bi leke gelmeye basladi ve bu bugunde devam ediyo ayrica sadece sol yumurtam gelismisti orada hafif sislik var bastiramiyorum ve ara ara sanci yapiyoo.ben ilk once adet oldum sandim ama oyle adet kanamasi gibi bisey degil bu arada hafif pembe kirmiziya yakin bi akinti oldu..

merhaba arkadaşlar ilk denemem hüsranla sonuçlandı çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok ikincisine inşallah güzel şeyler paylaşırım yaptıracak olanlaın allah yardımcısı olsun.

hadi hayırlısı bakalım.....2 denememde başarısı oldu tüp bebek için para biriktiriyoruz...ne kadar acı dimi millet doğurup sokağa atıyo....bizimde imtihanımız burdanmış....

merhaba arkadaşlar ilk denemem hüsranla sonuçlandı çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok ikincisine inşallah güzel şeyler paylaşırım yaptıracak olanlaın allah yardımcısı olsun.

uzulme diyecegim ama bilirim insanin elinde degil..ama her seyde bir hayir vardir bunu asla unutma! demekki hayirlisi buymus.dilerim en kisa zamanda hamile kalirsin.

kizlar bir sey soracagim.asilamanin yapildigi gunu ilk mi sayiyoruz? ben 3 eylulde yaptirmistim asilamami 3 ten sonrami sayicam yoksa 3 u'demi sayicam?

4 gün sabah ilk idranınla bak cıkar ama kan testi hemen şimdi yasptır sonucu belli olur....

kizlar adetim bir gun gecikti aceba nezaman test yapsam cikar

canım bence birkaç gün bekle sabredebilirsen pembe akıntıdan bahsetmişsin hala devam ediyor mu yerleşme kanaması olabilir mi acaba

keje canım sen ne yaptın doktora gittin mi bugün

2. tutturacağız inşallah..........

ya arkadaşlar benim aşılamam çok acılı olmuştu canım çok yanmıştı....... bu aşılama işlemi anestezi ile yapılamaz mı? eğer yapılıyorsa öyle yaptırayım............

canım bence birkaç gün bekle sabredebilirsen pembe akıntıdan bahsetmişsin hala devam ediyor mu yerleşme kanaması olabilir mi acaba

keje canım sen ne yaptın doktora gittin mi bugün

evet canim hala devam ediyo sevinsemmi uzulsemmi inan bilmiyorum.bilmiyorum bana oyle geliyo olabilir ama gittikce sanki koyulasiyo heran adet olabilirim....

ya arkadaşlar benim aşılamam çok acılı olmuştu canım çok yanmıştı....... bu aşılama işlemi anestezi ile yapılamaz mı? eğer yapılıyorsa öyle yaptırayım............

ay canım yaa senin şansızlığın olmuş ilk sefer bence ikinciden hiç korkma eğer aynı kişi yapmayacaksa çünkü normalde hiç acımıyor bu işlemde

evet canim hala devam ediyo sevinsemmi uzulsemmi inan bilmiyorum.bilmiyorum bana oyle geliyo olabilir ama gittikce sanki koyulasiyo heran adet olabilirim....

sen temkinli olmaya devam et ağır kaldırma sakın moralinide yüksek tut tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…