benimde ilk denemem olucak.eşimin sperm sayısı düşük.yarın öglen 1 de aşılama olucak umudum yok ama dua edn.korkuyorum çok.
canım dediğin doğru olabilir gerçekten benim de tutmadı ilk aşılamam inşallah 2.si tutacak 1.aşılamada ben hiç ağrı falan hissetmemiştim ağrı olunca mı hamile kalınıyor acaba aşılaması ve aşılama sonrası ağrı yaşamadan hamile kalan var mı arkadaşlar merak ediyorum
merhaba arkadaşlar ilk denemem hüsranla sonuçlandı çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok ikincisine inşallah güzel şeyler paylaşırım yaptıracak olanlaın allah yardımcısı olsun.
kizlar adetim bir gun gecikti aceba nezaman test yapsam cikar
kizlar bir sey soracagim.asilamanin yapildigi gunu ilk mi sayiyoruz? ben 3 eylulde yaptirmistim asilamami 3 ten sonrami sayicam yoksa 3 u'demi sayicam?
kizlar adetim bir gun gecikti aceba nezaman test yapsam cikar
merhaba arkadaşlar ilk denemem hüsranla sonuçlandı çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok ikincisine inşallah güzel şeyler paylaşırım yaptıracak olanlaın allah yardımcısı olsun.
canım bence birkaç gün bekle sabredebilirsen pembe akıntıdan bahsetmişsin hala devam ediyor mu yerleşme kanaması olabilir mi acaba
keje canım sen ne yaptın doktora gittin mi bugün
ya arkadaşlar benim aşılamam çok acılı olmuştu canım çok yanmıştı....... bu aşılama işlemi anestezi ile yapılamaz mı? eğer yapılıyorsa öyle yaptırayım............
evet canim hala devam ediyo sevinsemmi uzulsemmi inan bilmiyorum.bilmiyorum bana oyle geliyo olabilir ama gittikce sanki koyulasiyo heran adet olabilirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?