Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aaa sen olmadan olur mu hiç.. geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et havalar aldatıcı olabilir... özledik tabi ama bir daha bu kadar özletme ... sen bu sayfanın renkli şekerisin... sende iyiki varsın..opuyorumnanaktan

kızlar meraba ben geldim son 1 haftadır yazamıyorum bulantılarım çok sıklaştı başım yerden kalkmıyo ne yemek nede içmek hepsi benim için hayal nolucak halim yaa bulantı hapları bile işe yaramıyo bide başıma troid bezi hormonlarım yükselmiş o çıktı şimdi onun için tedavi altinda olmam lazımmış yoksa bebekte gelişme geriliğine yol açıyomuş araya bayram girdi bayramdan sonra direk hastanelere offfff nasıl başa çıkıcam kızlar yaa allah yardımcımız olsun

boncuğum seni görüyorum ama sanırım okuyorsun neyse yarın beceripte girersem yazdıklarını cevaplarım öptümmm

selam...siz bu satırları okurken ben çooookdan işte olucam.bu saatte kalkmaya isyan ediydumn hep ama bebek benden çalışkan sanırım 5 de kalkardım hep(istanbul da yaşamanın zorluları malum trafik derdi)şimdi hamilelikden sonra 3 oldu.napıcam ya hiç uykum gelmiyor.hadi herkese iyi çalışmalar...

kızla dun bi kere cevap yazdım ya sonrada bidaha sayfaya giremedim.işten geldim dünya kadar işim var ama oturdum netin basına dene Allah dene kac saat ugrastım bilemiyorum.ne olcak bu ssayfanın hali böyle anlamadım gitti.eşim mac izliyorduda kızmadı artık.bilgisayara olan olucak sinirden fırlatıp atacam en sonunda.

tuanayda belki sayfaya girememiştir.yada hafta sonu gezip tozmuştur...

burp e de cok fazla bişiy yazamadım ya.canım benim hersey yolunda gidicek ve pozitifi görücek inşallah bu ay.sonra pıtır pıtır arkasından gelicez bizde...

semracım annen ne kadar genc ne guzel bişiy ya.kardesin kız mı erkek mi bilmiyorum ama teyze yada dayı yegen ne güzel anlasırlar oynarlar buyuyunce gezer tozarlar.benim bi arkadasım vardı okulda bir üst sınftaydı dayısı super olurdu.

ys88 girmez oldu di mi kızlar

nbnh cim biz seni unutmadık ama sende biraz aktif ol.daha cok yaz bize.

boncukcum ah arkadasım bulantılar dan bile mutlu olmalısın.tatlı sıkıntılar bunlar.eminim cok zordur ama napıcan şimdiden kendilerini sana hissettiriyor veletler.imkanın oldukca gir biz buralardayız.3.ayda geçicek inşallah bulantıların yanlış bilmiyorsam...

kızlar siz işten gelinceye kadar buraların hakimi benim.doldurucam sayfaları böö gelicek sizede.napmış bu kız cıldırmış mı diye...

bayram yaklasıyor napıcaksınız bayramda? burp cugumun bebişleri içinde yerleşicek büyüycek bayramda bayram sonrası ceee eee diycek annelerine.valla niye coğul yazdıysam.bu iki yumişte tutucak heralde..
aslında bu asamalarıda öğreniyoruz benim için bir artı oluyor valla bu yumurta toplama işlemi nasıl oluyor transfer nasıl oluyor canın acıyor mu..cok merak ediyordum.sonucta yasayan biri olmayınca nasıl öğrenicen...

yarın gucumu toplarsam doktora gidicem ben.kist filan var mı diye merak ediyorum inşallah yoktur.ama gitmek istemiyorum doktora artık cok sıkıldım.annem bugun doktora gidicekti hiç normalde onu yalnız bırakmam.ama gidesim gelmedi valla.zaten kendi doktoruma gitmeyi düşünmüyorum normal usg den baktırıcam.

canlarım benim dün size neler yazdım neler ama sayfa yollamama izin vermedi defalarca defalarca kah copy pass la denedim kahalıntı yaparak yazdığım onca şeyi yitirdim çıldırttı beni sayfa şimdide korkudan kısa yazıyorum

canlarım yumurtaları toplattım geldim sizlere ayrıntısını vermek boynumun borcu inşallah kendiliğinden hamiş kalırsınız ama kalmasanızda hepinizin kararı tüp bebek

sabah gider gitmez önce eşimi aldılar sperm vermesi için aç karna gitmiştim ben beni aldılar üzerime kullan at ameliyat kıyafetlerinden geçirdiler sadece alt kısmınızı soyunup sütyeninizin kopçasını söktürüyorlar sonra ameliyathaneye aldılar bizim sadık dostumuz çatala çıkarttılar ama bir fark bu çatalın kol koyma yerleri var ve daha büyük kollarınızı ve bacaklarınızı bağlıyorlar anestezi etkisi ile kol bacak fırlatmayın diye :))) sonra anestezist geliğ damar yolu açıyor merkezdeki çalışanlar embrilogdan anestezi uzmanından hemşiresine kadar çok sevecenler birde bana karşı mahçup oldukları için pervane oldular benim ilk hatayı yapan doktorum geldi elimi tuttu sırf dua etmek için gelmiş benimle birlikte sanki annemmiş gibi dualar eşliğinde anestezi verildi ama tam uyumuyorsunuz yumurta toplanırkende hissediyorsuuz benim rahmim ters olduğu için bayağı bir ağrı duydum komik olan sanırım anestezinin etkisi ile beni masa ile birlikte dikleştirdiler sandım :))) ameliyat ışıklarını tepemde görmem gerekirken aşağıda gördüm sanki ben bayağı bir yüksekteyimde işlem yapanlar aşağıdaymış gibi geldi bana hatta sordum perspektife ne oldu dikleştirdinizmi beni diye tüm bu işlem yarım saat kadar sürdü topu topu 2 yumurtam alındı sonra odaya aldılar orada yatmamı söylediler midem bulanırsa tost ve ayran aldırmamı söylediler ben yemekle aram olmadığı için halimden memnundum 20 dk.sonra kendimi iyi hissettim hemen üzerimi giyindim ve eşimin yanına bekleme salonuna gittim kolumdaki kanülü çıkarttırmadan hemde sonra hemşireler beni aramış kasıklarımda harekete duyarlı ağrılar var bana iki tablet ilaç birde crinone jel verdiler şimdi gelir gelmez o jeli uyguladım ve ilaçlarımı içtim şimdi eşim katı meyve sıkıyor bol bol meyve suyuiçip brokoli bezelye gibi sebzeler yemeyi düşünüyorum
kızlar ne olur dua edin 2 taneciğim kaliteli olsun bölünsün döllensinde anneciğine tutunsunlar
kızlar şimdilik tüp bebek tedavisinin aman aman bir zorluğunu görmedim yani aşılamadan çokta sıkıntılı bir işlem değil gerçi benim ağrı eşiğim biraz yüksektir dayanıklıyımdır ama iğne ile bir probleminiz yoksa okadaarda gözde büyütülecek bir işlem değil ama şimdi hala anestezinin etkisi vardır heralde :))) sonrasını ve kısmetse transferden sonrasınıda yazarım size
işim duaya kaldı kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin bende sizin için edeceğim

bebingim ne tatlısın sen yaa özlemimin dediği giibi sayfanın tatlı şekerisin sen
semracım gerçektende kardeşinin durumu enteresan olmuş baldan tatlıdır heralde kardeş benim hep ablam var hiç kardeşim yok dolayısı ile itiraf ediyorum fazlaca şımardığımı ben bile görebiliyorum
boncukcuğum çok üzüldüm canım yaa buda senin nazarboncuğun olsun ve bir an önce yolunagirer inşallah bu değerler yükseldiği gibi düşüveriyorda sen kontrolü elden bırakma genede tabi
ilk defa bu bayram kıçımı kırıp oturacağım kızlar geçen sefer hatırlarsınız ilk aşılamadan sonra tatile gitmiştim 3 saat treking yapmıştım sonra düşük yapmıştım hemde yaz tatilimizi yapmıştık bu eksta annemlerin yazlığına gitmiştim yani gitmesemde olurdu yani şimdide annemler gene kaplıcaya gidiyorlar normalde bizde giderdik onlarla orada çok güzel dağlar var göller var yürüyüş yapardık çok keyif alırdık ama bu sefer gitmiyorum kıracağım dizimi bebişlerimin yerleşmesine yardımcı olacağım ki bu iyi ihtimal tabi transfer gerçekleşmezse hiç bir anlamı olmaz ozaman gideriz ama inşallah bu olmaz

geçmiş olsun arkadasım.hadi atlattın cok sükür tranfer ne zaman?

cok merak ediyodum seni ya. oh iyisin yazdıklarına bakılırsa.lütfen biraz ye iç keyfine bak yoksa kafanı kırarım hiç acımam.

geçmiş olsun arkadasım.hadi atlattın cok sükür tranfer ne zaman?

cok merak ediyodum seni ya. oh iyisin yazdıklarına bakılırsa.lütfen biraz ye iç keyfine bak yoksa kafanı kırarım hiç acımam.

işte şimdi kritik nokta transfer günü yarın 11 de belli olacak eeğer yumurtalarım döllenmediyse avucumu yalayacağım transfer falan olamayacak ama eğer yumoşlarım bölünürse ve sağlıklıysa transfer çarşamba veya perşembe olacak şimdi dinleniyorum elma portakal havuç suyu içip brüksel lahanası yiyorum ben böyle sağlıklı şeyler hayatta yapmazdım delikafadulden şimdi bebiş olsun diye nasıl kendime nasıl dikkat ediyorum anlatamam ilk aşılamada tam zopalıktım ama şimdi çok dikkat ediyorum :)))))))))

aferin sana o zaman.inşallah yarın güzel bi haber alırsında devamı gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…