selam kızlar bugun biraz keyifsizim hasta gibi giremedim ondanm.
ne güzel döşemişssiniz aferin size.bide biraz kendimi özleteyim istedim hep ben giriyorum diye
burp cum allah yardımcın olsun yarın.
özlemcim valla iyi ki varsın
selam...siz bu satırları okurken ben çooookdan işte olucam.bu saatte kalkmaya isyan ediydumn hep ama bebek benden çalışkan sanırım 5 de kalkardım hep(istanbul da yaşamanın zorluları malum trafik derdi)şimdi hamilelikden sonra 3 oldu.napıcam ya hiç uykum gelmiyor.hadi herkese iyi çalışmalar...[/QU
ah canım ya ne kadar erken kalkıyorsun.çok üzüldüm ya.erken yatıyorsundur aksamları heralde.valla ben bi kaç kez sana cevap yazmıstım sen hiç cevaplamayınca benle konusmak istemediğini düşündüm ve artık yazmamaya basladım.artık yazarım canım.bebişinde ne olduğunu anlamıyordur bu saatte niye kalktı bu annem diyordur.ama bebekler sever gezmeyi.
geçmiş olsun arkadasım.hadi atlattın cok sükür tranfer ne zaman?
cok merak ediyodum seni ya. oh iyisin yazdıklarına bakılırsa.lütfen biraz ye iç keyfine bak yoksa kafanı kırarım hiç acımam.
işte şimdi kritik nokta transfer günü yarın 11 de belli olacak eeğer yumurtalarım döllenmediyse avucumu yalayacağım transfer falan olamayacak ama eğer yumoşlarım bölünürse ve sağlıklıysa transfer çarşamba veya perşembe olacak şimdi dinleniyorum elma portakal havuç suyu içip brüksel lahanası yiyorum ben böyle sağlıklı şeyler hayatta yapmazdım delikafadulden şimdi bebiş olsun diye nasıl kendime nasıl dikkat ediyorum anlatamam ilk aşılamada tam zopalıktım ama şimdi çok dikkat ediyorum :)))))))))
aferin sana o zaman.inşallah yarın güzel bi haber alırsında devamı gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?