Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum ya belki de biz öyle görmek istediğimiz için öyle .... hem ablanın da 2. çocuk için zamanı gelmiş bence kızma ona:) hem bak çocuğunu çok kötü ifadelerle anlatmaya çalışıyor sırf sen üzülmeyesin diye hem düşünsene gerçekten öyle olduğunu bu kez daha çok üzülmez misin? onlar bizim en yakınlarımız öyle düşünme onlarda senin iyiliğini isterler... yumişlerin inşallah olacak kalbini ferah tut... bize kaliteli 2 yumiş yeter :))) geçen gün dediğin de kafama çok yattı hakikaten demekki biz ilaç almasak bizim yumişlerin büyümeye hiç niyeti olmuyor ya yazık bize vallahi.... bu durum beni çok ama çok üzüyor.......

burpcum ya bizim kalan gaziler ve hamişlerimiz için yeni ve orjinal bir liste bekliyorumm yaparsın di mi tatlım....

kızlarrrr uyanmadınız mı hala....... bakın bugün de siz yoksunuz aaldım yoklamayı

bebingcim sen nerelerdesin.... sen olmadan tadı tuzu yok sensiz olmuyoooo

burpum ya sen ne yaptın .... hadi bakalım ya büyük güne az kaldı... inşallah olacak inşallah allah bizlere de nasip edecek....

ya sizi üzmek ya da kızdırmak hiç istemiyorum ama bazen içimden sanki bana hiç kısmet olmayacakmış gibi geliyor... gerçi ben kendim de geç gelen bir bebeğim ama ne bileyim bazen kimin ahını aldım diye düşünmeden edemiyorum... neden allahım ben diye sorgulamak artık çok yordu beni...

heyyyy heyyyy bugün buranın sahibi benim..... sahip olduğum birşey olsun bari...

inşallah canım dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gidecek..aralık ayında mutlu sona ulaşıp 2010 a en mutlu insan olarak gireceksin...daha öncede söyledim bende aynı durumdayım sevinemiyorum hamilelik haberlerine hayatta hiçkimsenin ne malını ne kıyafetini kıskanmadım hayatta herşeyde elimde olanları sevmesini bildim ama şimdi elimde olmayan birşeyi çok istiyorum..eşime tüp bebek bile olsa garantisi yok biliyorsun değil mi dedim o da bana değil kendine söyle benim için önemli değil allah izin verirse olana kadar yaparız dedi halbuki ben ona söylerken kendimi bu sonuca hazırlamış olarak söylemedim ve karar verdim olumsuzluğa kesinlikle yer yok kesinlikle olur mu olmaz mı diye düşünmüycem hep olucakmış gibi düşünücem olmazsa o zaman bakarız duruma şimdiden nasıl üzülürüm senaryoları yazmak istemiyorum sende öyle yap lütfen..ben hatta olayı abarttım kafamda evle ilgili planlar yapmaya bile başladım odaları değiştiririm küçük park yataklar var ya çok şeker onlardan alırım yatak odamda yanı başımda olur hep..güzel hayaller değil mi neyse bana geldiler yine..herşey güzel olacak arkadaşlar bizde bir gün muradımıza ereceğiz..kader birliğimiz sonucumuza kadar devam edicek sizi tanımamış olsaydım bu hırsım da olmazdı aşılamalar olmadı der beklerdim saf gibi elimizden gelen ne varsa, vakit kaybetmeden şartlarımız elverdiği sürece bu savaşa devam...

kızlarrrr uyanmadınız mı hala....... bakın bugün de siz yoksunuz aaldım yoklamayı

ay canım sorma uyanmaz mıyız hemde erkenden ama valla belim kopuyo tezmilikten ama burdayım valla..sende bir umutsuz burp bitti sen başladın şimdi klava:geliyor valla ya tamam hiçbirimiz çok da aman aman iyi hallerde değiliz ama umutsuzluk lafı yok..bak 49 yaşında kibariye hamile kaldı düşürmüş çocuğunu üzüldüm ama ne demiş 2. çocuğu çok istiyoruz durmadan denemeye devam edicez demiş..umuda bak :) allahın izniyle hepimiz gönlümüzün muradına ericez ah meselesine gelince allahım o kadar büyük ki çocukla sınamaz inşallah hiç birimizi.. ne günahımız varsa çekicez öbür tarafta..kızlar çok tasavvuf oldu ama gerçekler...

canım benim güzel dileklerin için sağol öncelikle.. çok dua ediyorum sizler için .yarın tüm kalbimle yanındayım inşallah herşey güzel olcak canım.gelelim ablan meselesine...şimdi sen ablana kızıyorsun ona nazın geçiyor ama bence ablan senin üzülmen için yapmamıştır bunu.ben aşılama olucağım zaman tedaviye başlamadan önce en yakın arkadaşım hamile kaldı ben tatildeydim beni aradı ve bana direk söyledi tedavi olduğumu bildiği halde ondan sonra görümcem daha 1 yıl olmadı evlneli onun hamile haberini aldık ama gerçekden hiç bana nispeten olduğunu düşünmedim,daha sonrada diğer yakın arkadaşım hamileymiş ama ben aşılama olucam diye eşiyle kararlaştırmışlar bana söylememişler.şuan çevremde 5-6 tane hamile var.ben ahmile kalmadan öncede onlar için gerçekden sevindim,tabi onlara özendim ama hiç kırılmadı.sende kırılma,hele ki ablan senin üzülmeni hiç istemez.içini temiz tut.allaha sığın allah istediğini sana verecek.lütfen bu dediğimi yap.lütfen canım tamam mı?yarın hepimiz yanındayız.(bebişde arkadaşıları için dua ediyor)

canım ya aynen bende temizlik yaptım bir de ardından baktım komşum apartmanı yıkıyor ee hadi yardım edeyim dedim valla aynen benimde belim kopuyor... kibariye düşürmüş mü hiç haberim olmadı (sanki beni araması gerekirdi gibi yazmışım) üzüldüm .... inşallah bizde birgün bu sayfalarda güzel haberler vereceğiz:Saruboceq:

bu arada burpcum paylaşmayı unuttum ben geçen yıl çocuk düşünmeye başlamıştım.ama olmadı eşim ameliyat oldu(varkosel)falan derken bi öğrendikki ANNEM hamile.hemde 3,5 aylık.ama anlamamış.annem 42 yaşında çok genç ama çocuk ihtiyacı yok.yani torun için sabirsızlanıyordu.çok doktora gitti ladırmak için ama hiçbir doktor almadı ve kardeşim oldu şuan 7 aylık ismini ben koydu ata can..çok seviyoruz onu hiç istemedik ama çok seviyoruz.allah öyle büyük ki dünyaya geliceği varmış geldi.o yüzden ablana sakın gücenme onun nasibi şimdiymiş.inşallah önümüzdeki ay bu zamanlar da senin bebişlerini, (hay allahım allah söyletti valla ikiz olcak)konuşucaz.hadi görüşürüz tatlım.

selam kızlar bugun biraz keyifsizim hasta gibi giremedim ondanm.
ne güzel döşemişssiniz aferin size.bide biraz kendimi özleteyim istedim hep ben giriyorum diye

burp cum allah yardımcın olsun yarın.

özlemcim valla iyi ki varsın

bana bişey demek yokmu bebingcimmÇok üzgünüm çoook:enbuyukkk:

canım ya ne güzelll kardeşin var demek... hakikaten kader bu işte geleceği saat gün varmış işte var mı ötesi? sağlıcakla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…