dün bende giremedim bu topiğe bugünde giremiyordum ana sayfadan yönlendirince girebildim
dün kontrole gittim iki yumurta biri 18 mm diğeri 17 mm lucrini ve pregonu kestirdiler akşam göbekten çatlatma iğnemi oldum bugün sadece bebe aspirini ve folbiol alacağım yanında folic asitte içerim folbiol de folic asit tarzı bir ilaç ama folbiol ucuz olunca insan güvenmiyor:))) akşam hiç bir şey yemeyeceğim yarın işte mucizenin gerçekleşeceği büyük gün iki tanecik yumurtamı toooplayacaklar
boş çıkmaz inşallah kalitelidirler inşallah allahım çok önemli benim için o iki yumurtanın kaliteli olması döllenmesi sonuçta eninde sonunda transfer edecekleri iki yumurtaydı ben hamallık yapmadan turnayı gözünden vursam ne olurdusanki :))) kızlar dua edin bana ne olur
kızlarrrr uyanmadınız mı hala....... bakın bugün de siz yoksunuzaaldım yoklamayı
selam özlemcim kimse yok yine noluyo ya neden kimse yok?
birde ablamın hamileliği ile ilgili hem ablamın hem annemin kıskanmıyayım diye söyledikleri saçmalıklar beni uyuz ediyor dün annemin söyledikleri eşimide uyuz etmiş
sürekli 38 yaşında olduğu için geç hamilelik olumsuzluklarından bahsediyorlar sanki hep olumsuzluklardan bahsederlerse bu durum beni daha az rahatsız edeceklermiş gibi hep bir şikayet ablamdada öyle aman benim hamileliğim sonuçlanmazki zaten geç hamilelik down olasılığı var şu var bu var hep olumsuzdan bahsediyor
benim kızdığımsa kızı 6 yaşında yani 6 yıl aklına çocuk yapmak gelmedide benim tedavimde yangından mal kaçırır gibi neden hamile kaldı hemen ona kızıyorum zaten çocukluğundan beri ben ne yapsam anında yapar ne alsam alır nereye gitsem gider offfff offffffffffffff
bu konuda gerçekten eminim ben tedaviye başlamasam ikinci çocuğu düşünmüyordu bile uyuz
ay canım sorma uyanmaz mıyız hemde erkenden ama valla belim kopuyo tezmilikten ama burdayım valla..sende bir umutsuz burp bitti sen başladın şimdiklava:geliyor valla ya tamam hiçbirimiz çok da aman aman iyi hallerde değiliz ama umutsuzluk lafı yok..bak 49 yaşında kibariye hamile kaldı düşürmüş çocuğunu üzüldüm ama ne demiş 2. çocuğu çok istiyoruz durmadan denemeye devam edicez demiş..umuda bak :) allahın izniyle hepimiz gönlümüzün muradına ericez ah meselesine gelince allahım o kadar büyük ki çocukla sınamaz inşallah hiç birimizi.. ne günahımız varsa çekicez öbür tarafta..kızlar çok tasavvuf oldu ama gerçekler...
selam cici anne adayı:) valla herkesin işi var galiba...opuyorumnanaktan
birde ablamın hamileliği ile ilgili hem ablamın hem annemin kıskanmıyayım diye söyledikleri saçmalıklar beni uyuz ediyor dün annemin söyledikleri eşimide uyuz etmiş
sürekli 38 yaşında olduğu için geç hamilelik olumsuzluklarından bahsediyorlar sanki hep olumsuzluklardan bahsederlerse bu durum beni daha az rahatsız edeceklermiş gibi hep bir şikayet ablamdada öyle aman benim hamileliğim sonuçlanmazki zaten geç hamilelik down olasılığı var şu var bu var hep olumsuzdan bahsediyor
benim kızdığımsa kızı 6 yaşında yani 6 yıl aklına çocuk yapmak gelmedide benim tedavimde yangından mal kaçırır gibi neden hamile kaldı hemen ona kızıyorum zaten çocukluğundan beri ben ne yapsam anında yapar ne alsam alır nereye gitsem gider offfff offffffffffffff
bu konuda gerçekten eminim ben tedaviye başlamasam ikinci çocuğu düşünmüyordu bile uyuz
selam kızlar bugun biraz keyifsizim hasta gibi giremedim ondanm.
ne güzel döşemişssiniz aferin size.bide biraz kendimi özleteyim istedim hep ben giriyorum diye
burp cum allah yardımcın olsun yarın.
özlemcim valla iyi ki varsın
bu arada burpcum paylaşmayı unuttum ben geçen yıl çocuk düşünmeye başlamıştım.ama olmadı eşim ameliyat oldu(varkosel)falan derken bi öğrendikki ANNEM hamile.hemde 3,5 aylık.ama anlamamış.annem 42 yaşında çok genç ama çocuk ihtiyacı yok.yani torun için sabirsızlanıyordu.çok doktora gitti ladırmak için ama hiçbir doktor almadı ve kardeşim oldu şuan 7 aylık ismini ben koydu ata can..çok seviyoruz onu hiç istemedik ama çok seviyoruz.allah öyle büyük ki dünyaya geliceği varmış geldi.o yüzden ablana sakın gücenme onun nasibi şimdiymiş.inşallah önümüzdeki ay bu zamanlar da senin bebişlerini, (hay allahım allah söyletti valla ikiz olcak)konuşucaz.hadi görüşürüz tatlım.
selam özlemcim.naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?