Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım ya ankara bir de tam yeri hastalık soğuğu seviyor zaten...

valla bizde bayramda annemlere gideceğiz korkuyorum artık ankaraya gitmeye gerçi geçen hafta sonu da ordaydık birşey olmadı ama psikolojisi bile yetiyor... bizde çankırı da yaşıyoruz ve buranın ankara ile iletişimi çok güçlü 1.5 saat olunca öğrenci bile oradaki dersaneye gidiyor o nedenle aslında burası da pek tekin değil:)opuyorumnanaktan

ya valla benim bu beyin hep düşünüyor ay diyorum düşünce suçundan beni de almasınlar içeri:) kaydirigubbakcemile

allah iyiliğini versin özlemcim şu halde güldürdün beni süpersin:))sorduğun soruya ben de bildiğim kadarıyla cevap vereyim ama burp daha iyi bilir tabi işin içinde tüpler açıksa ve sprem sayısı 20 milyon üstüyse raporlu olarak 2 aşılama geçirmeden raporlu tüp bebekten faydalanamıyorsun..ama tüpler kapalıysa vaya sperm sayısı 5 milyonun altındaysa aşılama olmadan direk tüp bebek raporu çıkıyor bende rapor için bekliyordum ama kanallar açık olduğu ve sperm sayısı 20 mil.üstü olduğu için 2 aşılama olmadan tüp bebek raporu çıkmaz dediler..ve vazgeçtim sırf bu yüzden özel yaptırıcam olmazsa yine devlet hakkımı kullanırım ama ben duydum ki bazı doktorlar raporu ona göre ayarlarlarsa direk tüp bebek raporu alınabiliyormuş ben düşmedim öyle doktora:)))

canım asıl sen dikkat et bugün domuz gribi haritası vermişler nette izmir yok ama sıcak iklim olduğundan..biz biraz daha şanslıyız ama hiç bir şeyin garantisi yok tabi..ziyaretlerinizi yaparsınız ankarada fazla kalabalık yerlere girmezsiniz..

nerde vermişler haritayı ya bende bakıyım.
bende cok korkuyorum domuz gribinden hasta birini görsem kacasım geliyor.ama elden ne gelir ki.
denizcim çok geçmiş olsun.ilaç filan yok benim bildiğim kadarıyla domuz gribi içi özel bi ilaç
valla pek guzel yazmıssınız ne yazacagımı sasırdım

tuanayım cok sukur dönmüşün.meraklandık özledik valla.gez canım gezmekten zarar gelmez.

özlemcim hamarat arkadasım bebiş olunca vakit kalmaz işlere.belki bizde pasaklı oluruz.

semracım 3.ay bitmiş mi vay be zaman nasıl geçiyor ihmal etme kontrollerini.

tuanay cım cok birikmiştir simdi okunacaklar diymi
yarın sabahtan gidicem ultrasonla bi baktırıcam eşim istiyor çünki.ihmal etmiyelim diyor daha önce bu yüzden tedaviye bayagı ara vermek zorunda kalmıştımda.annemde benden meraklıymış sabah o götürücek.inşallah yoktur bişiy ilaça gerek olmadan takılırız böyle.olacagına dair bi umudum yok ama yinede bekliyor insan

sayfa yavasladığında moralim bozuluyor böyle yazılar artınca keyifleniyorum.eskiden eşim akaşam nete girince cok kızardım şimdi ben bırakamıyorum bilgisayarı elimden acaba bişiyler yazdınız mı diye.bağımlılık oldu vallahi.

su türk milleti öpmeyi sarılmayı ne cok seviyor bende yakınlarım dısında hiç hoşlanmam öpüşmekten.şimdi grip cıkalı daha da bi uzak durur oldum.insanlarda bana gıcık oluyor biliyorum ama napıyım sevmiyorum sapur supur ne gerek var kırk yılda. gördüğün insanlarla öpüşmeye.haksızmıyım ya.grip olsak ilaç içemeyiz iş güç var nasıl olcak di mi ama.cocukken ne güzel yatardık misler gibi.

ne mutlu sizin yüzünüzde bir gülümsemeye sebep olduysam... değerli bilgilern için teşekkür ederim... peki bu başbakan olacak şahıs neden çocuk yapın diyorda işleri kolaylaştırmıyor... herşeyin önünde engel var hep... param var pulum var ama yok bekle ne bu şimdi.... ha tamam olmaz beklerim dersin bir kez daha deneyim dersin ama bence bunların hepsi daha fazla para gibi geliyor aşılama olabilmek için 3 ay iğne kullandım ee nerde bunun karı klomenle olsam neyse puregon kullandım... ben kaç aydır ne yaşıyorum başımızdaki vatandaşın haberi yok tabi ancak çıksın bas bas bağırarak söylesin .... kardeşim yardımcı ol ki bizde vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirelim değil mi?turkbayragi

valla ya geçenlerde bir komşumda oturuyorum çocuğu elinden cevizi düşürdü kadın hiç oralı değil ... bende fırladım aldım tabi ... ayyy ya ben dayanamam böyle şeye dedim ama sizin gibi olmayı isterdim dedim o da bana özlem hanım bir bebişiniz olsun o zaman anlarsınız beni dedi oğlanlar yaramaz zaten zavallı kadın yılmış demek... bizde mi öyle oluruz acep baksana kırılmamış cevizin peşinden bile koşuyorum hemde komşumun evinde:)alkisalkisalkis

ay hadi inşallah canım ya sorun çıkmadan gelirsiniz... dualarımız seninle...:Saruboceq:

biz türkler öyleyiz evet seviyoruz samimiyeti... ama dediğinde doğru sırf şirin olalım diye ölecek de değiliz ya bırak gıcık olalım virüsü kovalım... ha birde son dönemde ben çok yaşıyorum veli geliyor ee haliyle bayanlar ço sarılıp öpmek istiyorlar bende domuz gribi dolayısıyla çocuklara da yasakladım diye geri çeviriyorum el cevap aman hocam ben hasta değilim diyen bir zat ki kendi teşhisini kendi koymuş oluyor çoğu zaman:) ve ama ama diye kalan bir ben... ha bir de ben var benden içeri ( biyoloji tamam biraz da felsefe arkadaşlar:)) artık her gün bir ders benden hemde bakın saatine göre para da almıyorum agaya beleşşşşş:roflol:

kimse girmemişşşş ( bende çıktım o zaman... HERKESE ıYı GECELER RENKLı RÜYALAR....
burpcum dualarım seninle .....

Evet canım perşembe benim için harika olur hem blasta yaklaşmış olur embriyolar derken bile tereddüt ediyorum korkudan hemde perşembe yarım gün çarşamba tam gün çok önemli bir dersim var ama bebiş olsunda dersi boşveririm
canım tüp bebek tedavisine başlamanla birlikte ilişkiyi unut :) uzun protokolde doğum kontrol hapı ile başlıyorsun ve lucrin kullanmaya adetinin 21. gününden itibaren başlıyorsun ve o andan itibaren ilişki yasak çünkü bir sonraki adet döneminde doğumkontrol hapı bitmiş oluyor ve lucrin kullanırken hamile kalmak sakıncalıymış yumurta toplamada transferde zaten yasak hamile haberi alana kadar yada allah korusun olumsuz haberi alana kadar eşler yandı biz zaten dünya ahret bacımsın muhabbetine girdik öyle ev arkadaşı gibi takılıyoruz zaten eşiminde benim çektiklerime üzülmesinden dolayı normalde çok düşkün olmasına rağmen şu aralar aklına bile gelmiyor şartladı heralde kendini :)) bu işler yaşlandırdı bizi yauuv

canım benim inşallah ağzından bal damlıyor burada forumumuzu zaten hamilelik forumuna çevireceğiz inşallah adı temmuz aşılama kalsın millette derki bu hatunlar hala ne konuşuyor bir girerler oohh biz mide bulantılarından aşermelerden konuşuyoruz :)))

ys 88 sana sesleniyoruz.girip te okuyup cıkmak yok yazacaksın iki satır ona göre....

varmı öyle gönül koymak ys88 biz burada kader arkadaşlarıyız beraber başladık beraber bitireceğiz

simdi bu ay sadece burp var diymi işlemde olan gerisi kendi halinde....

ya bu ay hepimiz hamile kalsak allahım ne güzel olur :lepi: :lepi:

ne kadar güzel moral vermişsin insanı umutla dolduruyor bu yazdıkların yani biz birbirimize çok iyi geliyoruz neredeyse ailemden iyi anlıyorsunuz beni onlar gak dese ters oluyor guk dese ters oluyor ne yapacaklarını şaşırdılar bizim ne yaşadığımızı anca biz biliriz öyle değilmi

evet güzelim çok haklısın eski tecrübelerim olmasa kesin çıkardım gene tatile ama dizimi kırıp oturacağım oturduğum yerde ama inşallah transferim yapılırda 11 de embriyolarımın kalitesini öğrenmek için hastaneyi arayacağım düşününce kalbim güm güm atıyor allahım inşallah döllenmişlerdir ve sağlıklıdırlar

evet canım kardeşim erkek ismi ata can,benimki daha belli değil ama ben kız istiyorum kız olursa ismi ada olucak ata ya uygun:ecrin_bebek:

ada ismi çok güzel bizim eşimle bir ada maceramız vardı ıssız adaya kadar yüzmüştük marmariste o sıralar 2 aydır çocuk deniyorduk nekadar edepsizis dimi o adaya yarım gün yüzmüştük ve kimsecikler yoktu e bizde çocuk denedik orada :tomato: eğer tutsaydı adını ada verecektik ama ne bilelim o sıralar kör kütük kısır olduğumuzu evet kızlar kabul ediyorum çok edepsiziz

canım benim benim öğrencimede domuz gribi teşhisi koydular kardeşlerinede biri 3 biri 6 yaşında ama şu an tüm griplilere direk domuz gribiymiş gibi yaklaşıp öyle tedavi ediyorlar tedaviside normal grip ilaçları sakın endişe etme çocukta ateş çok tehlikeli ama şu an biraz daha iyiymiş herşeyden önemlisi ateşi düşmüş domuz gribi olsa bukadar çabuk iyileşmezdi sakın korkma maşallah bir şey olmaz yiğenine

yaa benim tek olmadığımı görmek ne kadar güzel ben misafirimin ağzından düşen kırıntıyı havada yakalıyorum döktüklerini onların gözü önünde temizliyorum nekadar ayıp ama o kırıntılar orda dururken oturamıyorum gecenin 12 sinde bile toz alıyorum eşim artık hastalık derecesine geldim diye çok tepki veriyor ve gizli gizli yapıyorum asla çamaşır suyuyla küveti duşa kabini ovalamadan yıkanamıyorum benim pisikomanyaklıklarım bitmek tükenmek bilmez bu kadar temiz olmama rağmen evimide hep pismiş gibi görüyorum hani bulumiler kendilerini zayıf olmalarına rağmen şişko görürler ya öyle işte şimdi tahmin edersiniz iş yapamadığım için ne kadar huzursuz olduğumu eşim sırf huyumu bildiği için temizlik yapa yapa geziyor :)))) ama çocuk yapınca vakitsizlikten bırak dağınıık kalsın diyebiliyormuş kadınlar bizde öyle oluuruz heralde hem iş hem çocuk olunca bırak dağınık kalsın :1closedeyes:

evet özlemim denizinde dediği gibi iki tane aşılama şart bazı doktorlar hallediyormuş ama eminim çok tanıdık değilse bir aşılama yaptıracak kadar özel muayyehanesine para akıtman gerekir heralde, genelde erkek kısırlığına direk tüp bebek veriyorlar ve direk tüp bebek raporu alabilmen için ya doktorun devlet hastanesindeki tüm doktorları tanıyacak yada sen hem ürolog ayarlayacaksın erkek kısırlığından dolayı direk tüp bebeğe geçmesi önerilmektedir raporu verecek hemde tüp bebek merkezindeki doktor erkek kısırlığı ve kadında atıyorum erken menepoz riskinden dolayı direk tüp bebeğe geçmesi öngörülmüştür diye rapor yazacak ve heyetten geçecek yazınca zor gibi gelsede tanıdıklarla çatır çatır olabilecek şeyler ama benim kayınpederim araya birilerini sokalım seni direk tüp bebeğe geçirelim dediğinde ben şansımı denemek istiyorum belki aşılama ile tutar demiştim
ayrıca özlemim ilk aşılamada enjeksiyonun yapılmadığı devleti ilgilendirmezki sonuçta sen o yola başlamışsın ama hormon değerlerin müsade etmedi başarısız oldu sonuçta sen ikinci aşılama denemesini yapmış oluyorsun bence bu konunun üzerine dur demekki senin yaptırman gereken aşama tüp bebek aşaması

bebingim ihmal etme tabi ama hemen yaptırmadım diyede sakın vicdan yapma bende acaba biraz beklesemiydim dioyrum belki yumurtalarım ilacı üst üste ala ala bağışıklık kazandıda o yüzden cevap vermedi diye düşünüyorum

aynen bende vıcık vıcık öpüşmekten hiç hoşlanmazdım zaten şimdi bomba gibi bahanemde oldu :)))))

ya o başkan şahıstan bana hiç bahsetme bulduğum yerde boğmak istiyorum halkı özellerin kucağına düşürmekten başka bir şey yapmadı tabi karısınında özel hastanesi var tuttu sgk heryerde geçiyor diye demeçler verdiler ne geçiyormuş dünya para ödeniyor özellerde benim hem ssk'am var hemde bir alay para ödediğim özel sağlık sigortam var ama okadar üçkağıtçılarki yok kadın hastalıkları ödemiyoruz yok şunu ödemiyoruz yok bunu ödemiyoruz bir alay sağlığa para harcıyoruz bende tüp bebekte rapor çıkararak aldım ilaçlarımı 2250 tl ödedim ilaçlara inanabiliyormusunuz devlet okadar komik bir kısmını karşılıyorki özellikle puregonda devlet desteği çok az

hiç kendini yadırgama ben olsam bırak kovalamak cevizi karga gibi havada yakalardım :))) allah şifamızı versin ne diyeyim

kimse girmemişşşş ( bende çıktım o zaman... HERKESE İYİ GECELER RENKLİ RÜYALAR....
burpcum dualarım seninle .....

canım benim eksik olma
ayrıca öğretmenler gününü kutluyorum

bi haber sitesinde gördüm canım haritayı..ilaç varmış hatta herkes o ilaca yüklenmiş zor bulmuşlar ama bu ilaç böbreklere zarar veriyormuş geçen haberlerde de çıkmıştı doktorlar gereksiz yere kullanmayın diyordu ama yeğenimde astımda oluğu için verelim dediş doktor..

çok haklısın arkadaşım sonuna kadar sana katılıyorum bunların hepsi para tabi ben bu yüzden dolayı kaç ay kaybettim bir de klomenle olan aşılamaları kabul etmediler..şimdi allah yazmasın eğer ocakta tüp tutmazsa mecbur 2 aşılama daha yapacaklar çünkü hemen 2. yi özel yaptırma imkanım yok allahım oralara varmaz inşallah..3 çocuk yapın demek kolayda biz 1 tane bile yapamıyoruz..

özlemcim burp cum öğretmenler gününüz kutlu olsun bugünlerde benimde içim acır hep çünkü küçüklükten beri hayalim ingilizce öğretmeni olmaktı ama malesef olmadı..
burpcum şu ada meselesi güzelmiş özlemin dediği gibi bizimkilerin ismi tüple bağlantılı olacak bu gidişle..bu konuya dair içimizde güzel anılarımız olamıycak malesef ..tek olsun da önemli değil onada razıyız..
bebingcim sen git kontrole için rahat olsun inşallah bişey çıkmıycak maksat rahatlamak..
burpcum doğum kontrol ilacı kullanıp hasta olupta iğnelere başladıktan sonra yasak değil mi?..doğum kontrol ilacı kullanırken yasak değil yani doğru mu anladım..çünkü aralık başında ilaca başlıycam ve eşim gelicek yani ocakta iğneler başlayana kadar özgürmüyüz..valla kendimi düşündüğüm için sormuyorum adam zaten 1 aydır yok birde gelince yasak dersem başlıycam tüp bebeğine diyecek:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…