selam...siz bu satırları okurken ben çooookdan işte olucam.bu saatte kalkmaya isyan ediydumn hep ama bebek benden çalışkan sanırım 5 de kalkardım hep(istanbul da yaşamanın zorluları malum trafik derdi)şimdi hamilelikden sonra 3 oldu.napıcam ya hiç uykum gelmiyor.hadi herkese iyi çalışmalar...[/QU
ah canım ya ne kadar erken kalkıyorsun.çok üzüldüm ya.erken yatıyorsundur aksamları heralde.valla ben bi kaç kez sana cevap yazmıstım sen hiç cevaplamayınca benle konusmak istemediğini düşündüm ve artık yazmamaya basladım.artık yazarım canım.bebişinde ne olduğunu anlamıyordur bu saatte niye kalktı bu annem diyordur.ama bebekler sever gezmeyi.
evet canım çok erken kalkıyorum.genelde cevap vermeye çalışırım sizler benim kader arkadaşlarımsınız hiç cevap vermem mi?valla bebek benden önce kalkıyor heraldeyarın akşam iş çıkışı doktora gidicem ense kalınlığına falan bakıcak doktor,3 ay bitmiş geç bile kalmışsın dedi.kan testi falan yapılacak.benim için dua edin inşallah herşey yolundadır...
sabah gider gitmez önce eşimi aldılar sperm vermesi için aç karna gitmiştim ben beni aldılar üzerime kullan at ameliyat kıyafetlerinden geçirdiler sadece alt kısmınızı soyunup sütyeninizin kopçasını söktürüyorlar sonra ameliyathaneye aldılar bizim sadık dostumuz çatala çıkarttılar ama bir fark bu çatalın kol koyma yerleri var ve daha büyük kollarınızı ve bacaklarınızı bağlıyorlar anestezi etkisi ile kol bacak fırlatmayın diye :))) sonra anestezist geliğ damar yolu açıyor merkezdeki çalışanlar embrilogdan anestezi uzmanından hemşiresine kadar çok sevecenler birde bana karşı mahçup oldukları için pervane oldular benim ilk hatayı yapan doktorum geldi elimi tuttu sırf dua etmek için gelmiş benimle birlikte sanki annemmiş gibi dualar eşliğinde anestezi verildi ama tam uyumuyorsunuz yumurta toplanırkende hissediyorsuuz benim rahmim ters olduğu için bayağı bir ağrı duydum komik olan sanırım anestezinin etkisi ile beni masa ile birlikte dikleştirdiler sandım :))) ameliyat ışıklarını tepemde görmem gerekirken aşağıda gördüm sanki ben bayağı bir yüksekteyimde işlem yapanlar aşağıdaymış gibi geldi bana hatta sordum perspektife ne oldu dikleştirdinizmi beni diye tüm bu işlem yarım saat kadar sürdü topu topu 2 yumurtam alındı sonra odaya aldılar orada yatmamı söylediler midem bulanırsa tost ve ayran aldırmamı söylediler ben yemekle aram olmadığı için halimden memnundum 20 dk.sonra kendimi iyi hissettim hemen üzerimi giyindim ve eşimin yanına bekleme salonuna gittim kolumdaki kanülü çıkarttırmadan hemde sonra hemşireler beni aramış kasıklarımda harekete duyarlı ağrılar var bana iki tablet ilaç birde crinone jel verdiler şimdi gelir gelmez o jeli uyguladım ve ilaçlarımı içtim şimdi eşim katı meyve sıkıyor bol bol meyve suyuiçip brokoli bezelye gibi sebzeler yemeyi düşünüyorum
kızlar ne olur dua edin 2 taneciğim kaliteli olsun bölünsün döllensinde anneciğine tutunsunlar
kızlar şimdilik tüp bebek tedavisinin aman aman bir zorluğunu görmedim yani aşılamadan çokta sıkıntılı bir işlem değil gerçi benim ağrı eşiğim biraz yüksektir dayanıklıyımdır ama iğne ile bir probleminiz yoksa okadaarda gözde büyütülecek bir işlem değil ama şimdi hala anestezinin etkisi vardır heralde :))) sonrasını ve kısmetse transferden sonrasınıda yazarım size
işim duaya kaldı kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin bende sizin için edeceğim
semracım annen ne kadar genc ne guzel bişiy ya.kardesin kız mı erkek mi bilmiyorum ama teyze yada dayı yegen ne güzel anlasırlar oynarlar buyuyunce gezer tozarlar.benim bi arkadasım vardı okulda bir üst sınftaydı dayısı super olurdu.
ys88 girmez oldu di mi kızlar
nbnh cim biz seni unutmadık ama sende biraz aktif ol.daha cok yaz bize.
boncukcum ah arkadasım bulantılar dan bile mutlu olmalısın.tatlı sıkıntılar bunlar.eminim cok zordur ama napıcan şimdiden kendilerini sana hissettiriyor veletler.imkanın oldukca gir biz buralardayız.3.ayda geçicek inşallah bulantıların yanlış bilmiyorsam...
kızlar az öncesine kadar moralim çok bozuktu abimin oğlunu ankarada hastaneye kaldırmışlar 40 ateş bir sürü hastane gezmişler domuz gribi kesin demiş bir tanesi ama tahlil falan yapmadan ateş yüksek diye en son özel hastaneye götürmüşler tahlil yapılmış ama asıl domuz gribi tahlili değilmiş bir kan testiymiş 23 ü geçince domuz gribi şüphesi oluyormuş yeğenimin 16 çıkmış anlamadım ama asıl testi yapmaları da gerekmiyor mu belki kuluçka dönemi falandır off neyse bir daha kontrole çağırmışlar ama astımda var onun için domuz gribi ilacı vermişler ama tahlil sonucu çıkana kadar burda mahvolduk allah korusun tetikte bekliyorduk hemen yola çıkmak için ama içimiz biraz rahatladı ateşi de düşmüş allahım kimseye yaşatmasın çok zor ya..
ah canım denizcim eşin asker demek zordur beklemek tabi onsuz bayram geçirmek ama olsun o da görevde sonucta.seni bırakmasının nedeni gecerli.
özlemcim valla biyoloji örtmeni oldun sen şimdide.işte bu beyinlerin fazla calışması engelliyor bebek oluşmasını biliyosun di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?