Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk başta burpcum hadi bakalım hayırlısı olsun yarın güzel haberler ver bize ver çarşamba ya da perşembe bitsin şu iş...canım doktor ilişki konusunda ne dedi benim bazı yerlerde okuduğum kadarıyla tüp bebekte yasakmış...merak ettim canım o yüzden soruyorum yanlış anlama aynı şeyleri bende yaşıycam çünkü....))

bebingcim aynen bende bunaldım evime şurda 10 dk hastane altımda araba ama gel gelelim bıktım artık ama mecburen gidicez ben bu ay kist kontrolü bile yaptırmadım napıyım zaten doğum kont ilacına başladım çıktıysada erir..( çok biliyorum ya doktor oldum artık)

geçen ys 88 le msn de konuştuk kimse onu merak etmediği için girip okuyormuş ama yazmıyormuş öyle dedi valla bende herkesin kendi derdi var herkes kendi girip kendini anlatıyor dedim inşallah bunu okurda girmeye devam eder...

boncukcum şu anda seni anlamamız çok zor fakat emin ol ben kendi adıma konuşayım keşke hamile olsamda böyle sıkıntılar yaşasam diyorum allah beterinden korusun tabiki..inşallah 3 ayın bittikten sonra bunların hepsi geçer ve sağlıkla kucağına alırsın...

tuanay da ihmal etmeye başladı dimi kızlar klava: çıkartalım ona da...

gelelim bayrama..evliliğimin 3. yılına giriyorum 6. bayram ve ben eşimle evimde bayram geçirmedim..bu senede öyle olucak..malesef asker olunca böyle ya nöbet ya da görev..çok sıkıldım artık ama elden gelen bir şey yok yani bir bayram tatili hayal anca emekli olunca(

burpcum ya herşey hayırlısıyla olacak inşallah kendine iyi bak tabi bebişlerin sana ihtiyacı olacak.... beslenme herşeye dikkat et.. onlar her türlü safhayı bölüne bölüne gerçeklştirecekler.... mayoz mitoz artık nasılsa:) morula safhasına gelirler:) bide blastoit mi vardı ?eski biyoloji bilgilerimizi yokladım gibi oldu.... dualarımız seninle perşembe gellllllllllllll bence perşembe olacak:)

evet ya denizcim yeşim de yok halbuki o da hiç aksatmazdı... ama bizde giremedik kaç gün... belkide ondandır o gelir bizi bırakmaz bence..... madem giriyor yazsın birşeyler de hatırlatsın yaşadığını:)

ah canım denizcim eşin asker demek zordur beklemek tabi onsuz bayram geçirmek ama olsun o da görevde sonucta.seni bırakmasının nedeni gecerli.

özlemcim valla biyoloji örtmeni oldun sen şimdide.işte bu beyinlerin fazla calışması engelliyor bebek oluşmasını biliyosun di mi

kızlar kısa kısa yazıp yolluyorum sakın kızmayın tamam mı.
uzun yazıp gönderemeyince sinirlerim bozuluyor cunki.

tuanaycım simdide sana sesleniyorum giremiyorsun heralde nete.yoksa bizi bırakmazsın değil mi.

Kızlar ben geldim,sizleri asla unutmadım ama nete giremedim.Benim kırmızılar daha dün tam anlamıyla gelmeye başladı,bir geldi ama pir geldi,parça parça düşürüyorum yumurtacıklarımı.Kafamı dağıtayım diye kocamla gezip duruyoruz işte.Ama artık iyiyim.
Burpcum,evladın hayırlı uğurlu olsun diyeceğim,artık senin bedenine girmesine ne kaldı ki,aramızda en şanslı olanımız sensin.Çünkü en yakın olan sensin.Bu kadar mücadeleden sonra daha fazlasını hakettin ama anne olacaksın daha ne olsun.Herşey çok güzel olacak demiyorum herşey çok güzel,şimdi güzel,anladın mı??Erteleyip durmayalım şu güzel olacak meselesini.Ananas ye bol bol.Su iç.Çok da takma.Dedik ya sen elinden geleni yaptın,muradına erdinnnn,başka söz istemem,keşke diye geçirme içinden çünkü öyle.
Denizcim,bir daha ki kurban demiyorum bak iyi oku,ramazan bayramına kucağında çocuğunla girersin inşallah,eşin görevde bile olsa senin bıdık sana sahip çıkar,durur aslanlar gibi annesinin yanında.Bize gelirsiniz,biz de size iadeyi ziyaret yaparız.Ne güzel bayramımız olur.
Semracım,demek 7 aylık canın ablasısın.Ne güzel yaa,annem benim bebeğim olmuyor diye çok üzülüyor,geçenlerde espiriyle takıldım,belki sen deneseydin şimdiye kadar hamileydin diye,Allah büyük torununu seveceği günlerde gelecek.Sağlığına dikkat et.Tam hastalık zamanı.Allah korusun.
Öslemim,regl oldun mu cnm,senin nasıl gidiyor,temizlik falan baya hamarat kadınsın anlaşılan.Sen kocacığına şöyle güzelll böreklerde yapıyorsundur da,senden iyi anne olur kararımı verdim :))
Bebing cnm yaa,bence bu ay dra falan gitme,bırak seyrine,kistmi yumurta mı anlayamaz,gideceksen reglin 3. günü gidecektin,bu ay ilaçların etkisi devam ediyor,takılın böyle kendi kendinize,belki daha iyi olacak.
Boncuk,ginger kapsülü deneseydin belki iyi gelirdi birtanem,şu an senin çektiklerini çekebilmek için varını yoğunu vermek isteyen,çırpınıp duran o kadar çok insan var ki,ikiz annesi olmak hiç kolay değil,herşey 2 x,Allah sağlık versin de,12. haftadan sonra hiçbirseyin kalmaz...

canım benim ya..allah yardımcın olsun,inşallah güzel bir başlangıç olduu.artık içinde yeni umutlar var dimi?canım senin aşılama ile gebelik sağlanmış zaten bence döllenme problemi olmaz.güzel haberler alıcaksın emin ol.transferden sonra sakın tatile falan gitme,dinlen.iş bile yapmamaya çalış olucak emin ol.hemde ikiz benim içime doğuyor.:icecream:

evet canım kardeşim erkek ismi ata can,benimki daha belli değil ama ben kız istiyorum kız olursa ismi ada olucak ata ya uygun:ecrin_bebek:

benden başka kimse yokmu yaaa....bende olmasam sayfa ilerlemicek helade....klava:

kızlar az öncesine kadar moralim çok bozuktu abimin oğlunu ankarada hastaneye kaldırmışlar 40 ateş bir sürü hastane gezmişler domuz gribi kesin demiş bir tanesi ama tahlil falan yapmadan ateş yüksek diye en son özel hastaneye götürmüşler tahlil yapılmış ama asıl domuz gribi tahlili değilmiş bir kan testiymiş 23 ü geçince domuz gribi şüphesi oluyormuş yeğenimin 16 çıkmış anlamadım ama asıl testi yapmaları da gerekmiyor mu belki kuluçka dönemi falandır off neyse bir daha kontrole çağırmışlar ama astımda var onun için domuz gribi ilacı vermişler ama tahlil sonucu çıkana kadar burda mahvolduk allah korusun tetikte bekliyorduk hemen yola çıkmak için ama içimiz biraz rahatladı ateşi de düşmüş allahım kimseye yaşatmasın çok zor ya..

oooooo tuanaycım seni de aramızda görmekten mutluyuz vallahi:) nerelerdesin canım sen ya özlettin kendini... ben hala adet olmadım ay ne sıkıyım ya bırakamadım gitti bebek olsa şimdiye bırakırdım diyeceğim ama onuda bırakamamıştım:) ilaç bitti 4 gün oldu hala tık yok... dr geç olursun demiştide o nedenle biraz dert etmiyorum şimdilik... marifet kısmına gelince becerikliyimdir vesselam yeni tarifler denemeye bayılırım e türk kadınında olduğu gibi göz kararım vardır:) temizlik ise en dikkat ettiğim konu asla kötü kokan bir evim olmamalı dışarıya mis gibi kokular yayılmalı biraz titizlik sevyesindeyim aşarsam hasta olurum yani o limitteyim:))) anne olurum inşallah ....

geçmiş olsun canım ya... aman dikkat edelim ne olur önümüzdek ay durum daha vahim bir hal alacak diyorlar tedbiri elden bırakmayalım gerisi allahtan....

evet canım ya geçerli bir nedeni var ama hem beklemek zor hem de iyi mi değil mi düşünmek insanı çıldırtıyor allahım bütün hepsini korusun...

burpum ya sana bu kişinin aramızdaki uzmanı olarak sormak ve bilgi edinmek istiyorum ... ben 1 aşılama oldum diğer 2 yi kaçırdım ya çeşitli sebeplerden dolayı şimdi 2. aşılamayı olmadan tüp yaptıramıyorum mu ben? ne gerekli bunun için... hem ben adını buldum bebişimin kesin annesi gibi ay parçası olacağından:) aygaz olacak:)) diğer tüp gaz isimleri de sizin olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…