Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu sitenin ne sorunu var anlamadım.çözseler ya su sorunu.kaç saattir uğrasıyorum sayfaya girmek için.zaten sinirim bozuk kıracaktım bilgisayarı.

esimin arkadası aradı daha evleneli 2 ay olmuştu eşi 1,5 aylık hamileymiş.dünyam basıma yıkıldı sanki.tabi onlar adına sevindim ama kendi acım tavan yaptı.sanki içimdeki acıyı biri kurcaladıkca artıyor.biz ne kadar zamandır ugrasıyoruz.cok yorulmuş hissettim kendimi.
öyle bir duygu ki bu artıyor azalıyor fırtınalar kopuyor içimde sonra yerini derin bir sessizlik alıyor sonra yeniden umutlar yeşeriyor sonra tekrar umutsuzluklar baslıyor hep aynı yere dönüyoruz en basına...
sizlerinde canını sıktım özür dilerim ama tek size anlatıyorum birazdan kayınvalidemlere gidicez yine neyin var diyecekler yok yorgunum basım agrıyor üşütmüşüm dünya bahane uydurmak zorunda kalıcam.

gecen gün görümcem ne kaldı hastalık olarak dedi.içimden keşke yasadıklarımı bilsen ne yapardın dedim yada benim yerimde olsan.ufacık bir sorunu olsa mesela sivilce cıksa yüzünde dünyaarı yıkılır su yasadıklarımı bilse yaşasa ne olur hali acaba ama anlatamıyorum işte...sadece bakıyorummmm derin derin.
facebook kullanıyorsanız bir adam var şerif izgören akademisi var onun anlattıgı bir hikaye dolaşıyor 14 yasında bir kız cocugu umut dolu neseli ama 3 hafta sonra ölücek onu dinleyince herşey boş dedim.ama telefon gelince yine sanki çok buyuk bir sorun gibi yine daraldım.inanız işte...

herkesler gezmekte heralde uğrayan olmamış.akşama doldurursunuz inşallah sayfaları....sizleri tanımasamda görmesemde seviyoruz.iyi ki varsınız.teşekkürler...

canım çok haklısın valla sana moral vermek isterdim ama kelin merhemi olsa başına sürerdi değil mi aynı şeyleri bende yaşıyorum..sanki içimden fesatlık ve kıskançlık çığlıkları bağırıyor böyle bir insan değilim ama yakınım bile olsa hamile haberi aldığım zaman bir tuhaf oluyorum..Allahım bugünleri daha sağlıklı bir beyinle geçirmemiz için inşallah sabır verir bizimde bunları yaşamamız gerekiyormuş..

arkadaşlar ben geldimmm.bugün kontrolüm vardı.hayırlısıyla atlattık bugünüde.bebeğim çok iyiyiydi.ben yalnış hesaplıyormusum bebeğim 3. ayını bitirmiş.ben daha 2,5 aylık zannediyorum.ama uyuyodu,doktorum bir türlü uyandıramadı.ama kalbi falan çok güzel atıyodu.bakalım salı günü 2li tarama testleri falan var bakalım inşallah bişey çıkmaz.bebğim uyansaydı belki cinsiyetini görebilirdik ama malesef çok uykucuuuuuuuu...neyse arkadaşlar haber vereyim dedim.çok güzel bir duygu.yüce rabbim olmayanların hepsine yaşatır inşallah.

canımm ne mutlu sana allahım sonuna kadar götürsün ve kucağına almayı nasip etsin inşallah ...

babincim ya sende olmasan bu sayfanın ilerlemesi zor:) evet canım ya gezip tozdum geldim... benim dr um da 8. -9. gün dedi de daha ben hasta olamadım ilaç bitti şimdi bitkisel takılıyorum:)) ay hakikaten bu siteye girmek zulüm geçen gün komşumla konuşuyoruz onların gittiği bir düğün vardı martta kız şimdi doğurmuş hemde düğünde hamileymiş.. bazen dedikleriniz aklıma geliyor ve sadece gülüyorum... işte kimi hazır bekliyor :) kimi de bizim gibi yılları geçiriyor.... ya bir gecede hamile kalanlara ise şaşırıyorum sadece bizim ne eksiğimiz var yaaa valla benimde çoğu zaman sinirim tavan yapıyor.... bende artık çoluk çocuk görmek istemiyorummm.... sıkıldım artık hemde çokkk

:ecrin_bebek:
canım ya çok sevindim allah tamamına erdirsin... uykucu olanlar sonra azman oluyorlar aman dikkat et:))):ecrin_bebek:

burp cum ugrmamış onu yok yazalım bugun....

gezmekle iyi yapmışın canım.bu bitkisel takılmanın zararı var mı ki

burp cum ugrmamış onu yok yazalım bugun....

gezmekle iyi yapmışın canım.bu bitkisel takılmanın zararı var mı ki

geçen sefer de bu ilaç bittikten sonra kullanmıştım civanperçemini.... zaten kadın hastalıkları için iyi geliyormuş internette de okumuştum rahim içinde ne varsa temizliyormuş... diğer denediğimde de 3. gün olmuştum... zaten günde 1 bardak içiyorum fazla değil... umut işte :) millet hiçbir ey düşünmez uygulamaz olur biz herşeyi biliriz olmaz... bence ondan zaten... bilmek bünyeye zararmışşşşşopuyorumnanaktan

valla arkadasım doğru dedin.cok bilmek iyi değil.hep derim keske biraz saf olsam ddiye

bebingim nekadar hak veriyorum sana bir bilsen özlemimimn dediği gibi kelin merhemi olsa başına sürerdi ama emin olun bu haset fesat düşüncelerimizin tek nedeni kullandığımız ilaçlar ben yıllardır çocuğumun olamadığını biliyor sıkıntısını yaşıyordum ama çevremdeki hamile kalanları gördükçe onlar adına sevinebiliyordum bu duygu benim için tedaviye başladıktan sonra değişti beni tek sevindiren hamile haberleri bizim gibi tedavi gördükten sonra hamile kalanlardan haber aldığım taktirde oluyor bir gecede hamile kalanlar benim cinlerimi tepeme fırlatıyor ve eşim bana inanamıyor çok üzülüyor sen kesinlikle böyle bir insan değildin diyor ama tam terside tedavi gören birinin hamile kaldığını öğrenince mutluluktan uçuyorum sanki bir adım daha yaklaşıyor gibi hissediyorum hamileliğe kendimizi çokta suçlamamak lazım bebingim ablamın hamileliğini kaldırabilirdim ama görümcem hamile olsa hiç çekemezdim allahtan görümcemin öyle bir durumu yok yurt dışında ve 75 doğumlu olduğu halde henüz çocuk yapmaya karar vermedi

birde ablamın hamileliği ile ilgili hem ablamın hem annemin kıskanmıyayım diye söyledikleri saçmalıklar beni uyuz ediyor dün annemin söyledikleri eşimide uyuz etmiş
sürekli 38 yaşında olduğu için geç hamilelik olumsuzluklarından bahsediyorlar sanki hep olumsuzluklardan bahsederlerse bu durum beni daha az rahatsız edeceklermiş gibi hep bir şikayet ablamdada öyle aman benim hamileliğim sonuçlanmazki zaten geç hamilelik down olasılığı var şu var bu var hep olumsuzdan bahsediyor
benim kızdığımsa kızı 6 yaşında yani 6 yıl aklına çocuk yapmak gelmedide benim tedavimde yangından mal kaçırır gibi neden hamile kaldı hemen ona kızıyorum zaten çocukluğundan beri ben ne yapsam anında yapar ne alsam alır nereye gitsem gider offfff offffffffffffff
bu konuda gerçekten eminim ben tedaviye başlamasam ikinci çocuğu düşünmüyordu bile uyuz

böyle kötü düşünceler kafamızda dolaştıkçada allah kalbimize göre veriyor avucumuzu yalıyoruz malesef insanoğlu çok kötü olabiliyor şartlar dahilinde (((((((

dün bende giremedim bu topiğe bugünde giremiyordum ana sayfadan yönlendirince girebildim
dün kontrole gittim iki yumurta biri 18 mm diğeri 17 mm lucrini ve pregonu kestirdiler akşam göbekten çatlatma iğnemi oldum bugün sadece bebe aspirini ve folbiol alacağım yanında folic asitte içerim folbiol de folic asit tarzı bir ilaç ama folbiol ucuz olunca insan güvenmiyor:))) akşam hiç bir şey yemeyeceğim yarın işte mucizenin gerçekleşeceği büyük gün iki tanecik yumurtamı toooplayacaklar
boş çıkmaz inşallah kalitelidirler inşallah allahım çok önemli benim için o iki yumurtanın kaliteli olması döllenmesi sonuçta eninde sonunda transfer edecekleri iki yumurtaydı ben hamallık yapmadan turnayı gözünden vursam ne olurdusanki :))) kızlar dua edin bana ne olur

semracım uyusun uyusun bebişinde büyüsün kalbinin yiyeyim onun allah o kalbi sevgi ve sağğlık dolu uzun yıllar sevdikleri ile birlikte atmasını nasip eder inşallah düşünsene doğup büyüyüp çoluk çocuk meslek ev bark sahibi olacak bir kalp içinde atıyor ve senden bir parça maşallah allah sonuna kadar iyi şeyler nasip etsin

NBNH e unutturdun kendini daha çok ziyaret et bizi biz burda özlem bebing tuanay deniz ve iki nazar boncuğumuz boncuk ve semra ile birbirimize güzel haberler verene kadar kader birliği yaptık

valla arkadasım doğru dedin.cok bilmek iyi değil.hep derim keske biraz saf olsam ddiye

ay yok canım ya biz istesekte saf olamayız bunu geçen gün bir daha anladım... ben kim ne söylerse söylesin bir defada anlarım geçen gün çok basit bir cümleyi yanımda ki öğretmen arkadaşa aktarana kadar akla karayı seçtim göbeğim çatladı valla .... aynı öğrenciye anlatır gibi her yolu denedim... ve nihayetinde amacıma ulaştım... ha istediğim ne miydi sosyal kulüpler dosyasının aylık tutanakları... nasıl yapılıyormuş diye sorunca bende matbu bir örnek verdim ama nasıllar devam etti eee bende çıldırdım ama öğretmeniz ya sabrettik yine:) işte bu saftiriklerin herşeyi yolunda gidiyor ha bu arada bu bayan gerçekten her konuda saf ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…