kızlar bu sitenin ne sorunu var anlamadım.çözseler ya su sorunu.kaç saattir uğrasıyorum sayfaya girmek için.zaten sinirim bozuk kıracaktım bilgisayarı.
esimin arkadası aradı daha evleneli 2 ay olmuştu eşi 1,5 aylık hamileymiş.dünyam basıma yıkıldı sanki.tabi onlar adına sevindim ama kendi acım tavan yaptı.sanki içimdeki acıyı biri kurcaladıkca artıyor.biz ne kadar zamandır ugrasıyoruz.cok yorulmuş hissettim kendimi.
öyle bir duygu ki bu artıyor azalıyor fırtınalar kopuyor içimde sonra yerini derin bir sessizlik alıyor sonra yeniden umutlar yeşeriyor sonra tekrar umutsuzluklar baslıyor hep aynı yere dönüyoruz en basına...
sizlerinde canını sıktım özür dilerim ama tek size anlatıyorum birazdan kayınvalidemlere gidicez yine neyin var diyecekler yok yorgunum basım agrıyor üşütmüşüm dünya bahane uydurmak zorunda kalıcam.
arkadaşlar ben geldimmm.bugün kontrolüm vardı.hayırlısıyla atlattık bugünüde.bebeğim çok iyiyiydi.ben yalnış hesaplıyormusum bebeğim 3. ayını bitirmiş.ben daha 2,5 aylık zannediyorum.ama uyuyodu,doktorum bir türlü uyandıramadı.ama kalbi falan çok güzel atıyodu.bakalım salı günü 2li tarama testleri falan var bakalım inşallah bişey çıkmaz.bebğim uyansaydı belki cinsiyetini görebilirdik ama malesef çok uykucuuuuuuuu...neyse arkadaşlar haber vereyim dedim.çok güzel bir duygu.yüce rabbim olmayanların hepsine yaşatır inşallah.
arkadaşlar ben geldimmm.bugün kontrolüm vardı.hayırlısıyla atlattık bugünüde.bebeğim çok iyiyiydi.ben yalnış hesaplıyormusum bebeğim 3. ayını bitirmiş.ben daha 2,5 aylık zannediyorum.ama uyuyodu,doktorum bir türlü uyandıramadı.ama kalbi falan çok güzel atıyodu.bakalım salı günü 2li tarama testleri falan var bakalım inşallah bişey çıkmaz.bebğim uyansaydı belki cinsiyetini görebilirdik ama malesef çok uykucuuuuuuuu...neyse arkadaşlar haber vereyim dedim.çok güzel bir duygu.yüce rabbim olmayanların hepsine yaşatır inşallah.
burp cum ugrmamış onu yok yazalım bugun....
gezmekle iyi yapmışın canım.bu bitkisel takılmanın zararı var mı ki
valla arkadasım doğru dedin.cok bilmek iyi değil.hep derim keske biraz saf olsam ddiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?