kızlar artık bıktım vallahi dayanamıyorum beklediğim son oldu hastaneyi aradım yumurtalardan biri boş çıkmış diğeri döllenmemiş embriliyog emin olmak için siz genede yarın gelin bazen göremiyoruz sonradan olabiliyor dedi sonra nerede oturduğumu sordu yakın otursam hiç gelmeyin biz sizi ararsak gelin diyecekti yani hiç ümit yok bukadar sıkıntı boşa gitti allah size bu sıkıntıyı yaşatmaz inşallah
tekrar aradım embriliyogla konuştum biri boş çıkmış yumurtalardan diğeride bölünmemiş dedi yarın için tecrübelerinize dayanarak ne söyleyebilirsiniz dedim oda bölünme olmadımı olmuyor ama her olasılık olmasa sizi çağırmazdık dedi ama ümitlenmeyin çok güç dedi yani artık ağlamaktan gözlerim biber gibi yanıyor çok acı şeyler bunlar çok üzücü yaşam sevinci kalmıyor insanda başarısızlık çok kötü bir duygu
canım benim ya neyi nasıl söyleyeceğimi şaşırmış durumdayım inan çok üzüldüm... ama hani derler ya çıkmayan candan ümit kesilmez diye belli mi olur bölünür belki... çok umutlanma ama umudunu da yitirme tatlım biz ne yaparsak yapalım allahın dediği olur ... o nedenle inancımızı kaybetmeyelim ve yine sabredelim... sabreden derviş muradına ermiş misali inşallah bizimde bir gün kucaklarımız dolacak bu sayfada umutsuzluğa yer vermeyelim sağdan soldan heryerden darbe alsakta yola devam edelim... hepimiz bu yolun yolcusuyuz ve bizim otobüs her durakta yolcu indirmiyor ona göre:) kaptan şoförünüz özlem ^^hava ve yol durumu müsait oldukça yola devam edecektir varılacak süre hiç önemli değildir yeterki sağ salim varalım^^der peki ya siz?
ya bıktım artık gerçekten siz beni çok iyi anlarsınız boğazı düğüm düğüm oluyor insanın ablam hamile üst komşum hamile en yakın arkadaşım hamile bir diğer arkadaşım yeni doğum yaptı yani dört bir yanımda insanlar ha diyince hamile kalabilirken bizim bukadar çileye rağmen hamile kalamamamız haksızlık gibi geliyor hani insan teselli eder kendini ya edemiyorumda allah sağlık versinde diyemiyorum 3 aydır ağır dozlar puregon kullandım ve göğsümde bıçak sokması gibi ağrılar oldu buda bana ilerde yaşayacağım sağlık sıkıntılarının adeta habercisi oldu yani sağlığımızında garantisi yokki allah sağlık versin beterinden saklasın diye teselli bulayım işte bu bir sınama ve ben bu sınavı geçemedim bu konuda güçlü olamadım anca 1-2 gün geçecek olayı insanoğlunun herşeyi sindirdiği gibi sindirdikten sonra daha güçlü karşılayabileceğim ama neler yaşadım biliyorsunuz isyan etmeyeyimde ne yapayım bu yaşadığım durumu araştırıyorum ikinci aşılamadaki kabusu saymıyorum bile yumurtanın boş çıkması %1-2 olasılıkmış aynı şekilde bölünmemeside %1-2 olasılıkmış hayatımda bu küçücük olasılıkları bukadar çekene kadar olumlu şeyleride çekmek istiyorum artık eşimle araba aldık tak o sırada iş yerinden maaşları tekledi eşimin canımız çıka çıka ödedik arabayı yeniledik pat gene ödemeleri aksadı eşimin gene canımız çıka çıka ödedik ev aldık çat gene eşimin iş yerindeki ödemeleri teklemeye başladı gene zar zor ödedik evlenirkende herşeyimizi kendimiz yaptık yani hiç bir şeyi kolay elde etmedik okuduğumuz okullara gitmek için sabahlara kadar çalıştık ben bulunduğum konuma gelebilmek için ne kadar sıkıntılı ortamlarda çalıştım anlatamam insan böyle durumlarda oturup kendisine acıyor ve hep olumsuzu görüyor allah beterinden saklasın ama galiba küstüm herşeye
biraz geyiğe vurmak istiyorum kızlar ve acıklıyorum biz bu kadar temizlik hastası cocuğumuz olmuyorsa bu hijyen takıntısından olmasın mı...
kızmayın sakın bişiyler yazmak istiyorum ama kilitlendim kaldım.
burp cum yasadıkların cok agır.bizlerden bile cok agır..hayatında tırmalayarak kazıyarak elde etmişsin herşeyi sanırım cocukda böyle olucak.inanırmısın bilmem ama senin sınavında bu arkadasım yiinede isyan etmemeye calış.
bende hayatımda herseyi hep zorlayarak elde ettim.halada böyle devam ediyor dısardan hersey cok guzel görünsede içi beni yakıyor.yinede etmeyelim isyan bugun yegenimle konuştum telde 3 yasında aylardır göremiyorum teyzem seni cok özledim diyişini duysanız gel diye yalvarısını.bu seviginin yanında kimbilir cocuk sahibi nasıl bir duygu diye dusunuyorum ve sırf bu yuzden sabrediyorum
burp cum bugun yarın sana bizden izin herseyi söylemeye hakkın var ama içini boşialt tekrar toplayacaksın tamam mı
canım ya seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende dr uma söylemiştim tıpta olamayacak ne kadar az bir yüzdelik dilim varsa oraya girmeyi başarıyorum diye... benim sonlanan gebeliğimde öyleydi % 10 civarı kadarmış bu durum en fazla ama ben ne yaptım tak oraya girdim neden amaç yüzdeyi artırmak tövbe tövbe ya... bu sadece bir örnek daha neler var ve sanırım bu gudubetlik sende de var... mıknatıs gibi çekiyoruz ne olurdu ki şimdi bizde herkes gibi normal olsaydık.. ilaçlar beni mahvetti hergün başım dönüyor sebepsiz yere artık gerçekten çok sıkıldım... artık içimden dua etmek bile gelmiyor ... ne diyeyim yani allahın bildiğini kuldan mı saklayayımsanki benimkiler takılıyor yolda ulaşmıyor gibi geliyor artık... kaç ay oldu ya kaç ay benden giden gitti... bambaşka bir şeye dönüştüm insanlıktan çıktım valla....YETEEERRRRRRRRRR diye haykırmak, ağlamak ve kırıp dökmek istiyorum.... yıkıldım ve yıldım artık.... şimdi bazı başlıkları açan arkadaşları çoooookk iyi anlıyorum .... herkese bu yolda bol şanslar dilemekten başka diyeceğim
yok.... ve bugünde hala regl olmadımçıldırmak üzereyim yeter hakikaten yeter ya ... isyan etme diyene kolay benim yerimde olda sende isyan etmede göreyim bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?