Öslemim,tatlım bu güzel günün kutlu olsun.Demek hala adet olmadın.Benim de gelmeyince,günde 2-3 bardak kekik ve adaçayını karıştırdım,içtim ve ertesi gün sular seller gibi geldi,söküldü,bir de aspirin aldım.Bir sürü yumurta vardı,hepsinin atılması gerekiyor.Sende dene hayatım,belki faydası olur.
bir forumda bukadar insan aynı dili konuşabilirmi hepimiz tek ağızdan aynı duyguları paylaşıyoruz aynı yılgınlığı isyanı yaşıyoruz ve aynı acıları paylaşıyoruz umutların tükendiği kızgınlıkların üste çıktığı an artık polyannayı oynamakta bir yere kadar değilmi tuanayım
biraz gerçekçi olma vakti geldi e taş olan çatlar mikroenjeksiyon denedim en pahalı ilacı kullandım en ağır dozajı kullandım 2500 sırf ilaca verdim her yerim mosmor oldu dünyanın kanını verdim iğnesini verdim bunun sonucu tek yumurta oda bölünmedi transfer aşamasına bile gelemedim çüşşşşşşşşşşş derim ben bu işe yok artık ne öyle polyannacılık oynayamıyacağım sağlık olsun diyemiyeceğim göğüslerime bıcaklar saplanıyor eminim bir on yıla kalmaz göğüs kitleleri ilede boğuşurum ne bu yaa başlarım veledine
valla burpum o 14 doğuran ve hiç ibadet ,namus nedir bilmeyen ecnebiye veren allah bizi hiç mi duymaz ya... ya rabbim diye açılan ellere sağlıklı hayırlı bir evladı nasip etmez mi... benimle düşük yapanların hepsi kucağına bebeklerini aldı bense ellerim bomboş... bu adalet mi şimdi türkiye de olmayan adalet burada da mı işlemez... ilk orucu tuttuğumda 4. sınıftaydım ve yarım gün bile tutmadım hep tam tuttum o minik kızın yüreğinin güzelliği bile kar etmedi kendime hiiiiççç yatırım yapmamışım gibi geldi ki benim dini yönüm iyi sayılacak derecededir şükür demesini bilirdim ama gerçekten pollyanna gibi yapamıyorum yapamayacağım ve hatta yapmayacağımmmm yeter ya her gelen acıyan gözlerle bakıyor artık ben istemiyorum deyip kimseye bu konu hakkında hiçbirşey söylemeyeceğim....
çekenin derdinden çeken anlar tabi ki hepimizin ağzı bir olacak çünkü bu adaletsiz yolda kolkola girmiş bilinmediğe gidiyoruz... evet bu kullandığımız ilaçlar bakalım sonra başımıza ne açacak olmazzz her kötü bizi bulmazsa olmaz çünkü.... benden de çüüüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ay ya rahatlamaya ihtiyacım var ...... bu adet öncesi sendromuna bağlı bir asabiyet hakim bende......
gelelim benim bugünkü doktor macerama:.....vallahi çok morelim bozuldu.bebek oldukça iyi kalp atışları dört nala koşar gibi(doktorum öyle dio)ama malesef çok tembel.bugünde kontrolüm vardı ense kalınlığına falan bakmak için çağırdı doktorum ama bizimki yine uyuyo.karnıma vuruyo doktor bi türlü hareket etmiyor.öksür dedi doktor bende öksürdüm tam hareketlendi poposunu döndü tekrar yattı...haydaaaaaa...neyse doktorum 15 dakika yürü dedi bakalım belki uyanır dedi söylediğini yaptık geldik tetrar baktı karnımdan bizimki pozisyon değiştirmiş ama ultrason karşısında tık yok..doktor en korktuğum şeyi söyledi allttan bakıcaz dedi ve baktı.bizim bebek alttan bakılınca fır fır dönmeye başladı.ense kalılığı falan iyi çıktı kan testleriminde sonucunu cuma günü alıcam işte.bakalım hayırlısı.inşallah herşey iyidir.cinsiyette belli olur o zamana.o zaman hep birlikte isim düşünürüz..neyse arkadaşlar benden bu kadar..
canım birde konuşuyorsun herkezin bir mahremiyeti var tabiki çocuğu öyle dürterseniz yok öksür yok tıksır ne istiyorsun el kadar sebiden birde tembel diyorsun bak annesini daha fazla üzmeden geldi maşallah sağlıkla gelecek sana ya bizim eşşoolueşşeklere nedemek lazımklava: klava: klava: dövmekten doyamam bir gelse
öncelile arkadaşlarım burp ver özlem öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım..burpcum ne biliyim seni teselli etmek istemiyorum.benim senden hala umudum var..
bende nekadar insanların arkasını kolladıysam iş çevirmediysem arkamdan iş çevirmişlerdir insan böyle durumlarda durup hayatını sorguluyor nerede yanlış yaptım diye kimseye bir zararım yoktur ve çok küçük yaşlardan beri allah inancım okadar çoktuki her zaman duamı ederdim tamam ibadet etmem ama allah inancım her zaman vardır ve yapılmaması gerekeni yapmam ahlaksız hiç bir davranışım olmadı hayatım boyunca işlediğim en büyük günah eşimle 6 yıl çıkmaktı yani demekki şu sonucumu çıkarıyoruz allah sevgili kulunamı çile çektiriyor
gelelim benim bugünkü doktor macerama:.....vallahi çok morelim bozuldu.bebek oldukça iyi kalp atışları dört nala koşar gibi(doktorum öyle dio)ama malesef çok tembel.bugünde kontrolüm vardı ense kalınlığına falan bakmak için çağırdı doktorum ama bizimki yine uyuyo.karnıma vuruyo doktor bi türlü hareket etmiyor.öksür dedi doktor bende öksürdüm tam hareketlendi poposunu döndü tekrar yattı...haydaaaaaa...neyse doktorum 15 dakika yürü dedi bakalım belki uyanır dedi söylediğini yaptık geldik tetrar baktı karnımdan bizimki pozisyon değiştirmiş ama ultrason karşısında tık yok..doktor en korktuğum şeyi söyledi allttan bakıcaz dedi ve baktı.bizim bebek alttan bakılınca fır fır dönmeye başladı.ense kalılığı falan iyi çıktı kan testleriminde sonucunu cuma günü alıcam işte.bakalım hayırlısı.inşallah herşey iyidir.cinsiyette belli olur o zamana.o zaman hep birlikte isim düşünürüz..neyse arkadaşlar benden bu kadar..
bu benim olay forumumuzda bardağı taşıran oldu artık kızlar ağzımıza geleni sayıp deşarj olma vaktidir ne bu aman allah hayırlısını versin inşallah olacak maşallah olacak ne bu ya bbabayı oldu bir kaç gün isyan edelim belki böyle tutar
olucak ben inanıyorum sizlerinde olucak.umudunu kaybetme hiç,isyanda etme sakın sabret lütfen beni yalnış anlama sabret.benimkide gelince ense kalınlığımı nedir geç kalınmış bakılması lazımmış ondan çok ısrar ettik yoksa....canım ben yatıyorum inşallah yarın senden güzel bir haber alıcam.kendine ii bak.kendini ihmal etme,bunlar hep sebeb.
olucak ben inanıyorum sizlerinde olucak.umudunu kaybetme hiç,isyanda etme sakın sabret lütfen beni yalnış anlama sabret.benimkide gelince ense kalınlığımı nedir geç kalınmış bakılması lazımmış ondan çok ısrar ettik yoksa....canım ben yatıyorum inşallah yarın senden güzel bir haber alıcam.kendine ii bak.kendini ihmal etme,bunlar hep sebeb.
ne bileyim canım ya sinir anında olmadık şeyleri söylüyoruz sonrada pişman oluyoruz...lmaz:
mrblar herkese bende 2. aşılamamı yaptırdım bugün 11. gün ama adet olcak gibiyim olmadı biliyorum ya bu arada yazmaya korktum herkes sinirli galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?