boncuk cum nasılsın daha iyisindir inşallah yaaa.sen anlat biraz kafamızı dagıtalım
gelelim benim bugünkü doktor macerama:.....vallahi çok morelim bozuldu.bebek oldukça iyi kalp atışları dört nala koşar gibi(doktorum öyle dio)ama malesef çok tembel.bugünde kontrolüm vardı ense kalınlığına falan bakmak için çağırdı doktorum ama bizimki yine uyuyo.karnıma vuruyo doktor bi türlü hareket etmiyor.öksür dedi doktor bende öksürdüm tam hareketlendi poposunu döndü tekrar yattı...haydaaaaaa...neyse doktorum 15 dakika yürü dedi bakalım belki uyanır dedi söylediğini yaptık geldik tetrar baktı karnımdan bizimki pozisyon değiştirmiş ama ultrason karşısında tık yok..doktor en korktuğum şeyi söyledi allttan bakıcaz dedi ve baktı.bizim bebek alttan bakılınca fır fır dönmeye başladı.ense kalılığı falan iyi çıktı kan testleriminde sonucunu cuma günü alıcam işte.bakalım hayırlısı.inşallah herşey iyidir.cinsiyette belli olur o zamana.o zaman hep birlikte isim düşünürüz..neyse arkadaşlar benden bu kadar..
sanırım işimi değiştirmem gerekicek benim.istemediğin ot burnunun dibinde biter ya.ben hergün bebeklilerle ve hamilelerle içiçeyim.dahda sinir oluyorum onları gördükçe.bide kazayla oldu işte istemiyorduk yada nasıl oldu anlamadım gibi hikayelerini anlatıyorlar dahada sinir oluyorum.
sanırım işimi değiştirmem gerekicek benim.istemediğin ot burnunun dibinde biter ya.ben hergün bebeklilerle ve hamilelerle içiçeyim.dahda sinir oluyorum onları gördükçe.bide kazayla oldu işte istemiyorduk yada nasıl oldu anlamadım gibi hikayelerini anlatıyorlar dahada sinir oluyorum.
bir de evlendiği gece hamile kalanlar beni çok sinir eder sanki yumurtlama günü mü hesapladılar yok 14.gün bilmemne..haklısın biz yinede isyen etmeyelim kızlar bende az önce eşime anlattım msnde üzüldü o da bende ondan çıkardım sinirimi sen gerçekten çocuk istemiyorsun ondan olmuyo ikimizinde istemesi lazım dedim o da iyi değilsin galiba dedi evet dedim bende..bi yandanda görüyor musluklar açıldı zaten yanımda değil hasretlik var bir de bu üzücü olaylar üst üste ayyyy daraldım yavvv...
boncukcum tesekkür ederim.takip edelim dediler.bi ilaç diyet filan vermediler.ama dikkat ederim senin yazdıklarına.başkasına iş yaptırmak cok zordur.içine de sinmez.ama katlanıcan bebişler için.artık bi kaç bayram sonra hep birlikte yaparsınız.hatta sen yaparsın onlar dagıtır.çok güzel olucak...
mrblar herkese bende 2. aşılamamı yaptırdım bugün 11. gün ama adet olcak gibiyim olmadı biliyorum ya bu arada yazmaya korktum herkes sinirli galiba
canlarım burp un derdinden yazamadım sabah erkenden gittim doktora normal alt batın ultrasonu cektirdim.şükür ki bir sey yok .karacigerimde ufak bir kist var. takip edilcek.iyiiydim ama sonra moraller bozuldu.
ben isyan etmicem yinede cok sukur diyorum sağlığım yerinde eşim yanımda.içim yanıyor bende kızıyorum.ama isyan etmicem kızlar.siz edin içinizi dökün ama banada kızmayın.benimde göğüslerime batar sancılar giriyor burp korkuttun beni ya...
canım cok yanıyor benimde hep olmayacak galiba diyorum.en cok annemlerin tesellilri canımı yakıyor.bugun ultrasona babam annemle gittim küçük çocuklar gibi.bazen küçük olmak istiyorum....
ben hep düşünürdüm ya cocugum olmazsa diye.acaba bende mi geçmişte büyük konustum.aslında öyle kötü insanlar varki hemencecik hamile kalan allah bununla sınamaz bizi diye düşünüyorum.
canım benim ne anlatıym ki çok fenayım aynı zamandada bayram temizliği var bizde ben iş yapmıyorum annemler yapıyo ama ben onlardan daha çok yoruluyorum onlar iş yaparken oturamıyorum şimdi gittilerde biraz oturdum...canım sanada çok geçmiş olsun karaciğerdeki kist önemli bişey değil benim kayınvalidemdede vardı şükür ilaçlarla atlattı kist yok oldu şimdi çok iii sadece hayvansal sakatatlardan yani hani şu ciğer böbrek dalak işkembe baş eti gibi iğrenç şeylerden kaçın yazarken bile iğreniyorum ki ben eti bile zar zor yiyen bi insanım .....dr kayınvalideme bunlardan kaçın dedi hatta bi diyet listesi verdi o listeye göre beslendi hiiiiiç kafana takma karaciğer ufak bir parça bile olsa kendini yenileyebilen bir organ bütün dertlerimiz bunun gibi olsun boş veeeeeeerr kendine ii bak canım
bir de evlendiği gece hamile kalanlar beni çok sinir eder sanki yumurtlama günü mü hesapladılar yok 14.gün bilmemne..haklısın biz yinede isyen etmeyelim kızlar bende az önce eşime anlattım msnde üzüldü o da bende ondan çıkardım sinirimi sen gerçekten çocuk istemiyorsun ondan olmuyo ikimizinde istemesi lazım dedim o da iyi değilsin galiba dedi evet dedim bende..bi yandanda görüyor musluklar açıldı zaten yanımda değil hasretlik var bir de bu üzücü olaylar üst üste ayyyy daraldım yavvv...
ben geldimmmmmmmmmmmm..bayağıdır giremiyorum nette sorun vardı siteye giremiyodum.neyseki çok şükür girebildim.ben yarın izmire yani memlekete gidiyorum şimdiden hepinizin bayramını kuutlar kocaman öpüyorum sizleri.buarada burp ve özlemcim öğretmenler gününüz kutlu olsun.bende bayram dönüşü regl olcm ve iğnelere başlıcaz tekrar hayırlısıyla.kendinize iyi bakın görüşmek üzere...opuyorumnanaktannaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?