Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım burp un derdinden yazamadım sabah erkenden gittim doktora normal alt batın ultrasonu cektirdim.şükür ki bir sey yok .karacigerimde ufak bir kist var. takip edilcek.iyiiydim ama sonra moraller bozuldu.

ben isyan etmicem yinede cok sukur diyorum sağlığım yerinde eşim yanımda.içim yanıyor bende kızıyorum.ama isyan etmicem kızlar.siz edin içinizi dökün ama banada kızmayın.benimde göğüslerime batar sancılar giriyor burp korkuttun beni ya...

canım cok yanıyor benimde hep olmayacak galiba diyorum.en cok annemlerin tesellilri canımı yakıyor.bugun ultrasona babam annemle gittim küçük çocuklar gibi.bazen küçük olmak istiyorum....
ben hep düşünürdüm ya cocugum olmazsa diye.acaba bende mi geçmişte büyük konustum.aslında öyle kötü insanlar varki hemencecik hamile kalan allah bununla sınamaz bizi diye düşünüyorum.

semracım tatlı uykular sen nasılda erken yatıyorsun.kıyamam ya.amma rahatsız etmişsiniz bebişi.doğunca hesabını sorar uykudan uyandırmak nasılmış görürsünüz...

boncuk cum nasılsın daha iyisindir inşallah yaaa.sen anlat biraz kafamızı dagıtalım

sanırım işimi değiştirmem gerekicek benim.istemediğin ot burnunun dibinde biter ya.ben hergün bebeklilerle ve hamilelerle içiçeyim.dahda sinir oluyorum onları gördükçe.bide kazayla oldu işte istemiyorduk yada nasıl oldu anlamadım gibi hikayelerini anlatıyorlar dahada sinir oluyorum.

boncuk cum nasılsın daha iyisindir inşallah yaaa.sen anlat biraz kafamızı dagıtalım

canım benim ne anlatıym ki çok fenayım aynı zamandada bayram temizliği var bizde ben iş yapmıyorum annemler yapıyo ama ben onlardan daha çok yoruluyorum onlar iş yaparken oturamıyorum şimdi gittilerde biraz oturdum...canım sanada çok geçmiş olsun karaciğerdeki kist önemli bişey değil benim kayınvalidemdede vardı şükür ilaçlarla atlattı kist yok oldu şimdi çok iii sadece hayvansal sakatatlardan yani hani şu ciğer böbrek dalak işkembe baş eti gibi iğrenç şeylerden kaçın yazarken bile iğreniyorum ki ben eti bile zar zor yiyen bi insanım .....dr kayınvalideme bunlardan kaçın dedi hatta bi diyet listesi verdi o listeye göre beslendi hiiiiiç kafana takma karaciğer ufak bir parça bile olsa kendini yenileyebilen bir organ bütün dertlerimiz bunun gibi olsun boş veeeeeeerr kendine ii bak canım

Son düzenleme:

ne güzel sağlıkla allahım kucağına almayı nasip etsin yaa çoook güzel bir duygu olsa gerek...

bir de evlendiği gece hamile kalanlar beni çok sinir eder sanki yumurtlama günü mü hesapladılar yok 14.gün bilmemne..haklısın biz yinede isyen etmeyelim kızlar bende az önce eşime anlattım msnde üzüldü o da bende ondan çıkardım sinirimi sen gerçekten çocuk istemiyorsun ondan olmuyo ikimizinde istemesi lazım dedim o da iyi değilsin galiba dedi evet dedim bende..bi yandanda görüyor musluklar açıldı zaten yanımda değil hasretlik var bir de bu üzücü olaylar üst üste ayyyy daraldım yavvv...

denizcim yapma böyle eşini üzme lütfen gurbet ellerde.onun aklı sendedir.yapma canım tamam mı gönlünü al.hem öyle ters teper erkekler.

boncukcum tesekkür ederim.takip edelim dediler.bi ilaç diyet filan vermediler.ama dikkat ederim senin yazdıklarına.başkasına iş yaptırmak cok zordur.içine de sinmez.ama katlanıcan bebişler için.artık bi kaç bayram sonra hep birlikte yaparsınız.hatta sen yaparsın onlar dagıtır.çok güzel olucak...

allah allah çocuk mu kandırıyorlar yat kalk sonra istemeden oldu... istemeseydin önlemini alırdın değil mi? sinirliyim zaten yasakkelime

canım ya bende gıcık oluyorum bugün yazın düğününe gittiğim velimin kızı geldi kız evleneli 5 ay oldu ve 5 aylık hamile yuh dedim ya nasıl beceriyorlar anlamadım ki... evet çoğu zaman sinirimizi garibim eşlerimizden çıkarıyoruz ama aslında onlar bunu hiç hak etmiyorlar çünkü onlar her zaman ne olursa olsun hep yanımızdalar.. hem eşin uzakta senin için oralarda üzülmesin adam değil mi? onlar olmasaydı inan biz bu durumda olamazdık onlar bizim en büyük desteğimiz omzunda ağladığımız ve üzülünce sımsıkı sarıldığımız fırtınada sığındığımız limanlarımız eşimiz canımız dünyamız herşeyimiz ve inan tatlım onlar bunu gerçekten hiç haketmiyorlar... ayyyyyyy üzme adamı yazık yaaaa.. hem bak kendinde üzülüyorsun... lütfen güzel arkadaşım kendimize gelelimmmmopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canımm ya ....a.s.

tuanay fıstık seni görüyorum ve seni kocaman öpüyorummmmm iyi geceler.............

kızlar sizede tabiiii...............

ben geldimmmmmmmmmmmm..bayağıdır giremiyorum nette sorun vardı siteye giremiyodum.neyseki çok şükür girebildim.ben yarın izmire yani memlekete gidiyorum şimdiden hepinizin bayramını kuutlar kocaman öpüyorum sizleri.buarada burp ve özlemcim öğretmenler gününüz kutlu olsun.bende bayram dönüşü regl olcm ve iğnelere başlıcaz tekrar hayırlısıyla.kendinize iyi bakın görüşmek üzere...opuyorumnanaktannaniknanik

ys88 cim hoşgeldin arkadasım iyi yolculuklar.seninde bayramın mübarek olsun değişiklik iyi gelicektir.bi daha bu kadar özletme

mrblar herkese bende 2. aşılamamı yaptırdım bugün 11. gün ama adet olcak gibiyim olmadı biliyorum ya bu arada yazmaya korktum herkes sinirli galiba

canım benim hayırlı olsun aslında bugün kanda baktırsan çıkar bebişin inşallah herkezden önce şu sayfaya bir bebiş haberi vermek sana nasip olur korkmakta haklısın bu nasıl topic demişsindir biz burada az ve öz bir kaç kişi olarak burada tam anlamı ile bir aile olduk ve başımıza bir ot bitmedi bizde önceleri edebimizle forumumuzu açmış inşallahla maaşallahla işi götürürken üst üste yaşadığımız olumsuzluklar çizmeyi taşıran son damlalar oldu e bizde birazcık coştuk ama hemen toparlanırız korkma bizden :))

canlarım burp un derdinden yazamadım sabah erkenden gittim doktora normal alt batın ultrasonu cektirdim.şükür ki bir sey yok .karacigerimde ufak bir kist var. takip edilcek.iyiiydim ama sonra moraller bozuldu.

canım birtanem nazar deyiyor bizlere vallaa ufff evcil hayvan beslemişmiydin birtanem karaciğer kisti hayvanlardan bulaşabiliyormuş bir çeşit parazit diye biliyorum tabi bende doktorum ya her boku biliyorum ya sadece meraktan sordum bitanem bişi bildiğimden değil öyle bir şey duymuştum
ama bildiğim bir şey var bir an önce iyileşmeni istediğim ve birde bebişinin olmasını istediğim :))

ya canım ben 2007 de kulak içi izotomlarının oynaması ve siddetli vertigo nedeni ile 2 hafta endokrin cerrahi bölümünde yatmıştım 2 hafta içinde3 günde bir hastalar değişiyordu 6 hasta göğsünden kitle aldırmıştı ve orada biraz sohbet edince şok olmuştuk hepsinin tüp bebek geçmişi vardı amacım korkutmak değil sadece kontrollü olmanızı istiyorum her yıl ama her yıl mamografi kızlar çünkü erken safhada hiç hasar vermiyor bu illet.

bende canım hık diyorlar kızıyorum gık diyorlar kızıyorum üüzülme diyorlar kızıyorum üzül ağla açıl diyorlar kızıyorum geleyim diyorlar kızıyorum kısaca kızıyorum ama cennet cehennem bu dünyada ilk evlendiğim 4 yıl içinde aman bebekmi allah korusun diyordum hatta ilk iki yıl aldırmayı bile düşünüyordum yanlışlıkla olursa diye şimdide tüm bu büyük konuşmalarımın bedelini ödüyorum
dün gencecik bir arkadaşım aradı tüp bebek tedavisi gördüğümü bilmiyor o yüzden detaylı konuşamadım ama bana doktora gittiğini ve çikolata kistinin çıktığını doktorunun da bir an önce çocuk yapmasını tavsiye ettiğini söyledi biryıl sonra yapmayı düşünüyor ama ben ısrar ettim hemen dene dedim garibim kendini nelerin beklediğinden haberi bile yok

canım benim sen ne iş yapıyordun ?

aman sakın temizlik memizlikle muhattap olma benim büyük ablam titizlik manyaklığından halı silkeleyerek 5 aylık çocuğunu düşürmüştü allah korusun ama bende bu gün hep korkutarak akıl veriyorum zebellah gibi ama ne biliim dikkat et demek istedim

ahh ahh keşke erdemli olmanın aşısı olsa tedavilere başlarken son derece mantıklı insanlarken tedavi sürecinde bir anda sapıtıyoruz ve erdemli olma yetilerimizi kaybediyoruz ama canım hepimizde aynı dert olduğuna göre normal bir his bu bizim için hemde sapıtan hormonların etkisi eşlerede ya sabır diliyorum yok ya dilemiyorum olacaklar tabi biz okadar sıkıntıya göğüs geriyoruz onların tek yaptığı bir kabı doldurmak kapriste sınır tanımayalım vicdanda yapmayalım heu heu kocalar beni zopayla kovalayacaklar yakında klava: klava: klava: klava: karılarımıza kötü örnek oluyorsun diye

yada denizim sen benim önerimi dikkate alma istersen özlem daha akıllıca bir yorum yapmış :))))) bakma bugün merkezde beklerken eşimin nefesinin kokusu ile havalarda uçtum varsın çocukta olmasın bu koku dünyaya bedel tribine girdim :))))) ama kapristende vaz geçmem yani :)))))) bugünlerde ehliyetim var buna :))))

canım benim hoş geldin teşekkür ederiz öğretmenler günümüzü kutladığın için ben okula bile gidemesemde bu aralar umarım kovulmam :))))) canım tüpemi başlayacaksın aşılamamı deneyeceksin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…