Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben size asıl haberi vermiyorum
telefonda embriyolog demişti ya zaten taburcu için merkeze geleceksiniz gelmişken bir daha bakarız eğer bölündüyse transfer yaparız demişti hatta bana sıkışık gel demişti bende sıkışık mıkışık gitmedim tabiki hatta orada gelen çişimi bile yaptım :))) (iyikide yapmışım) biz tekrar sordurduk embriyolog yanımıza geldi dediki döllenme oldu yarına kadar bekleyelim bölünme olursa transfer ederiz ama bu gecikme sperm yada yumurtanın kalitesizliğine işaret transfer edilse bile tutunma olasılığı çok düşük dedi
ne diyorsunuz şimdi kızlar çin işkencesi değilmi
bugün bu olay kesinleşse transfer olmayacağı iki duraklı keyifli bir tatile çıkacaktık yarın akşam
şimdi bu durumda ne tatili ayarlıyabiliyoruz nede ümitlenebiliyoruz
çin işkencesi gibi elimiz kolumuz bağlı

denizcim yapma böyle eşini üzme lütfen gurbet ellerde.onun aklı sendedir.yapma canım tamam mı gönlünü al.hem öyle ters teper erkekler.

haklısın canım yok öyle uzatmadım zaten anlayışlı o da sağ olsun..ama bu hormonlar abzen tavan yapıyor..

çok doğru söylüyorsun ama yanımda olsa omzunda ağlasam bu kadar dolmuycam ama onada dedim amacım seni üzmek değil diye burpun dediği gibi nefesimiz bile yeter birbirmize ama ben kendime kızıp hazmedemiyorum neden ikimizden birşey ailemize katılmasın mutluluğumuza mutluluk katsın..ne bileyim ya çocuk olana kadar bu gel gitleri yaşıycaz galiba olmazsa bi yerden sonra tak der bırakırız herşeyi napalım dünya turuna çıkarız bizde:)))

canım senide dinliyorum tabiki arada lazım onlara dediğin gibi işleri 5 dk biz çekiyoruz bu kadar sıkıntıyı ama onlarda biliyor ya ne çektiğimiz bizim arada hormonlar tavan yapınca yaptıklarımız herhalde anlamsız geliyordur ben saçmalamaya başlayıp olmadık şeylere sarınca gülmeye başlıyor bizimki bu sefer daha çok geliyorlar..))))..bütün uğraşlarımız onları daha çok mutlu edebilmek için...

ya varyaklava:geliyor ilk cümleyi okudum tamam dedim olmuyacak ..ama bak hala umut var transfer olunca git yine tatile (tabi nasıl bi tatil bilmiyorum biryerlere tırmanmada) iyi bile gelir kendini yormadan oh evde iş yok güç yok hazır yemek gez dolaş..
allahın mucizesi çoktur yine kk da bişey okudum çukulata kisti bölümünde kız laparaskopi olucak kisti aldırmak için çocuk istiyorlar hastaneye yatıyor adetide bir hafta geçmiş tahlil yaptırsana onda da var suç bizim öyle birşey olsa valla beklemeyiz neyse olmuş ameliyat çıkmış hastaneden kistide almışlar 1 hafta geçmiş yok yine gitmiş doktora ameliyat düzeni bozar demiş biraz daha beklemiş yok hala..kan tahlili yaptırmış sonunda hamile düşünsenize hamileyken ameliyat olmuş neyse bir telaş çocuğa bişey olacak diye hep kontrol tahliller falan doğrumuş şimdi çocuğun eli yüzü aklı maşallah herşeyi yerindeymiş düşünsenize girildi kurcalandı ama çocuk düşmemiş...

inşallah yarında transferin olur ve nokta atışı yapıp tek yumurtayla bu işi bitirirsin...

canım benim içimizde en zor durumda olan sensin tüm bunlara ek olarak birde eşinin hasretini çekiyorsun evet hepimiz sürekli bir aynı şeyleri yaşıyoruz hele son günlerde tamamen her birimizin yazdıklarında okadar ortak nokta görüyorumki sanki ben yazmışcasına katılıyor ve aynı duyguları yaşıyorum ama senin bir farkın daha var oda eşinin görevde olması ama seni rahatlatacakmı bilmiyorum ama uzaktada olsa ağlıyorsun yanındada olsa ağlıyorsun :)))))))))

nerelerdesin canım sen ya özlettin kendini valla .. senin de bayramın kutlu olsun kendine iyi bak....opuyorumnanaktan

allah iyiliğini versin canım ya önce çok korktum ama sonra ay nasıl sevindim bilemezsin... sen deseydin ya sizhiç merak etmeyin ben tuttumuydu bırakmam diye hatırlarsan yazın seni bırakmamışlardı... bu kez de inşallah öyle tutunur ve bırakmazlar:) ben demiştim çıkmayan candan umut kesilmez diye bak döllenme olmuş yarın inşallah transferinde olur ve biter artık.... gelsin minik cadı.... :Saruboceq:

denizcim sen gez toz eğlenmene ve moral depolamaya bak ... eşiin gelince herşey çok daha güzel olacak... rahatla biraz tatlım....

burp cum zopamı hazırladım geliyorum dayaga.ne bu kızım tatil de tatil.baslıcam şimdi tatiline.bak mucize işte otur oturdugun yerde ya yarın bölünür ve transfer olursa kırıp bacagını oturucaksın bekliceksin.belki de tutunur mucize gercekleşir.lütfen olumsuzluğu bir kenara bırak...önüne bak.

magazacılık yapıyorum canım...

tuanaycım cok bosladın bizi.canım istemiyor girmek demişsin ama bizde zorlama var.giriceksin.bizi yalnız bırakmıcaksın..

denizcim sen gez toz eğlenmene ve moral depolamaya bak ... eşiin gelince herşey çok daha güzel olacak... rahatla biraz tatlım....

sağol canım sayenizde rahatlıyorum zaten o kadar iyi geliyor ki burası tamam üzülüyoruz bazen her birimizin başına gelen olumsuzluklara üzülüyoruz ama yinede iyi geliyor hergün birbirimizden birşeyler öğreniyoruz sadece tedavi anlamında değil hayata dairde..birimiz takıldığı zaman öbürümüz tutup kaldırıyor sonra o kaldıran düşüyor ama olsun onu kaldıranda çıkıyor.)))kısacası sizleri tanımasamda çok seviyorumm:))))

canım çok haklısın ama emin ol rahatlatıyor..ama ben yanımdayken daha çok ağlıyorum:)))))aslında olmaması daha iyi:)))

canım hoşgeldin sanada iyi bayramlar ve iyi yolculuklar...

canım ya ne güzel anlatmışsın bunun üstüne ne söylenir ki .....opuyorumnanaktan

özlemcim gelmedi mi kırmızılar gelsinde önümüze bakalım artık...

ay gelmedi ya gıcık oluyorum 2 ay oldu valla neredeyse bari bebiş olaydı 2 aylık olmuştu :) evet artık bende gelsinde önümüze bakalım diyorum... zaten o hsg midir nedir ondan 1 ay sonra olacak herşey daha çok var ya öffff sıkıldım valla.... neyse ya sağlıcakla olsunda 2 ay geç olsun ne yapayım öleyim mi yani....

benimde iki tanıdığım birden hamileliğin ilk ayında apandist ameliyatı olmuştu ama çikolata kisti tam yerinden olmuş allah korumuş vallaha

ya bende sevineyimmi bu iyi birşeymi manyağa döndük hastaneden çıktık bende tık yok ha taburcu olmuşum ha embriyolog döllenme olmuş dedi eşimi işe bırakıcam yola çıktık dikiz aynasına bakarken bir baktım benimkinin gözünden iki damla yaş düşmüş küçük emrah kıvamı bir ifade sonradan benim jeton düştü o embriliyog iiyi birşeymi söyledi yani diyorum oda diyorki bir ümit daha doğdu bak işte dedi ama adam okadar olumsuz konuştuki ümitlenemedim bile yani ne düşüneceğimi şaşırdım gerçekten iyi bişimi bu

oturacağım söz bir transfer olsun haftaya çarşamba gününe kadar yatalak gibi yatanzi

canım çok haklısın ama emin ol rahatlatıyor..ama ben yanımdayken daha çok ağlıyorum:)))))aslında olmaması daha iyi:)))

insan herşeye alışıyor durum ne gerektiriyorsa o duruma eli mahkum alışıyor ama dün embriliyogdan aldığım haberi eşime verdiğimde işten atlayıp yanıma gelmek istedi bende işte kalması gerektiğini evde derdimize yanıp daha çok üzüleceğimizi işte en azından projeler ile kafasının dağılacağını söyledim şimdi sizde uzakta olunca biraz daha az bu konuya odaklanmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…