evet aileler durumu bilince bir umut bekliyorlar...........
benimde ilk denemem olucak.eşimin sperm sayısı düşük.yarın öglen 1 de aşılama olucak umudum yok ama dua edn.korkuyorum çok.
sen temkinli olmaya devam et ağır kaldırma sakın moralinide yüksek tut tatlım
arkadaşlar lütfen bu konuda beni bilgilendirin,aşılamayla hamile kalan bi arkadaşım dediki, çatlatma iğneleri falan hikaye ,bilseydim o kadar vakit kaybetmeden hemen aşılama yaptırırdım dedi,doktor böyle bişi kabul edermi? böyle bişey tavsiye edemisiniz?
nolurrrrrrr yardım edin......
moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama fazlada umutlanip kendimi kaptirmamaya bakiyorum nasibimde varsa olur insallah.....
kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum eşimle ben sebepsiz inferfilite grubundayız ve 2 yıldır doğal yolla olur olur diye bizi bekletti drlarımız daha doğrusu 1 yıl 2 yıllık evliyim 1 yıldır tedavideyiz neyse uzatmayım biz şimdi eşimle bi adım atalım aşılama yaptıralım diyoruz bana bi anlatırmısınız nedir aşamaları ne kadar sürüyor ayrıca devlet hastaneleri bağkura nasıl bir ücret uyguluyor yada özel bi yerde sizin tavsiye etiğiniz yerde olur bağkuru karıştırmazsak ne kadar ücret öderiz bunları eşimle çok merak ediyoruz lütfen beni aydınlatın.
EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç
Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- 18 Eylül
keje-01 ---------------- -------------------------------- ----------------------------
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 14 Eylül --------------------- 25 Eylül
e hadi kızlaaaar güzel haberler vermeye başlayın artık ben km yi sıfırladım bugün ilk defa hcg em 0 çıktı ikinci aşılamaya start verebilirim demek oluyor şimdi adet olmayı bekliyorum bugün yarın teşrif eder inşallah 3. gün bayrama denk gelmez
arkadaşlar bugün aşilamamı yaptırdım.dualarınıza çok ihtiyacim var.
evet canim hala devam ediyo sevinsemmi uzulsemmi inan bilmiyorum.bilmiyorum bana oyle geliyo olabilir ama gittikce sanki koyulasiyo heran adet olabilirim....
canım o hikaye bu hikaye diyip kendinden emin bir şekilde doktor edasıyla ahkam kesenlere hiiç aldırma herkesin vücut yapısı sorunu ve yumurtlama rezervinden tut bebek oluşumunu sağlayacak yüzlerce etkeni birbirinden farklıdır. Fizyolojik saatinde ne zaman tutacağı şansa kalmış bir şey. Kadının her şeyi normaldir yumurtası çatlamıyordur doktor çatlatma iğnesi verir işe yarar bir diğerindede aynı sorun vardır üstüne bir de eşinin sperm bozukluğu vardır işe yaramaz. Bize düşen doktor hangi yöntemi öneriyorsa ona güvenip o yöntemi uygulamak. Zaten aşılama sürecindede çatlatma iğnesi yardımı ile ilaçlarla uyarılan yumurtalar çatlatılıp 36 saat sonrası sperm enjeksiyonuyla işlem yapııyor. Sen hiç kafanı çevredekilerle karıştırma doktoruna güven ne diyorsa dinle bence tatlım.
canım hayırlısı olsun çok da kaptırma kendini gerçi hepimiz bir gün bile geçse hemen hayaller kurmaya başlıyoruz bebekle ilgili umarım sen bu ay müjdeli haberler verirsin
canım çok güzel yazmışsın aynen katılıyorumkaydirigubbakcemile5
ay canım yaa senin şansızlığın olmuş ilk sefer bence ikinciden hiç korkma eğer aynı kişi yapmayacaksa çünkü normalde hiç acımıyor bu işlemde
canım aynı duyguları paylaşıyoruz bende doktorda karşılaşırız diye endişe ediyorum.
e hadi kızlaaaar güzel haberler vermeye başlayın artık ben km yi sıfırladım bugün ilk defa hcg em 0 çıktı ikinci aşılamaya start verebilirim demek oluyor şimdi adet olmayı bekliyorum bugün yarın teşrif eder inşallah 3. gün bayrama denk gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?