Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım o hikaye bu hikaye diyip kendinden emin bir şekilde doktor edasıyla ahkam kesenlere hiiç aldırma herkesin vücut yapısı sorunu ve yumurtlama rezervinden tut bebek oluşumunu sağlayacak yüzlerce etkeni birbirinden farklıdır. Fizyolojik saatinde ne zaman tutacağı şansa kalmış bir şey. Kadının her şeyi normaldir yumurtası çatlamıyordur doktor çatlatma iğnesi verir işe yarar bir diğerindede aynı sorun vardır üstüne bir de eşinin sperm bozukluğu vardır işe yaramaz. Bize düşen doktor hangi yöntemi öneriyorsa ona güvenip o yöntemi uygulamak. Zaten aşılama sürecindede çatlatma iğnesi yardımı ile ilaçlarla uyarılan yumurtalar çatlatılıp 36 saat sonrası sperm enjeksiyonuyla işlem yapııyor. Sen hiç kafanı çevredekilerle karıştırma doktoruna güven ne diyorsa dinle bence tatlım.

kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum eşimle ben sebepsiz inferfilite grubundayız ve 2 yıldır doğal yolla olur olur diye bizi bekletti drlarımız daha doğrusu 1 yıl 2 yıllık evliyim 1 yıldır tedavideyiz neyse uzatmayım biz şimdi eşimle bi adım atalım aşılama yaptıralım diyoruz bana bi anlatırmısınız nedir aşamaları ne kadar sürüyor ayrıca devlet hastaneleri bağkura nasıl bir ücret uyguluyor yada özel bi yerde sizin tavsiye etiğiniz yerde olur bağkuru karıştırmazsak ne kadar ücret öderiz bunları eşimle çok merak ediyoruz lütfen beni aydınlatın.

moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama fazlada umutlanip kendimi kaptirmamaya bakiyorum nasibimde varsa olur insallah.....

valla çatır çatır kaptır bir günde bir gündür umut dünyası valla öylede üzülüyor insan böylede üzülüyor bir kaç gün hamile tribine girersin en azından :)

Önce rahim filmi çektirmen gerekiyor ağrı eşiğine göre hafif anestezili yada anestezisiz yaptırabilirsin. (6 yıl geçerli)
Sonra smear testi
eşinin spermiogramı son bir kaç aylık en az 3 tane
adetinin 3. günü yaptıracağın hormon testi ve ultrasonla iğnelere yada ilaca başlıyorsun doktorun belirliyor hangisini kulanacağını. 12-15 gün içersinde yumurtanın minumum 12-13 mm olması gerekiyor ve sana en son çatlatma iğnesi veriyorlar ve iğneden 36 saat sonra 3-5 günlük cinsel perhizli olan eşinden alınan spermle (spermleri yıkıyor ve en başarılıları ayıklıyorlar) bir katater yardımı ile rahmine enjeksiyon yapıyorlar . Ağrısız basit bir işlem sonrasında 14-15 gün sonra test yaptırıp sonucu öğreniyorsun. İlaç ücreti bünyeye göre değişiyor . İğneler benimki raporla olduğu halde 530 tutmuştu ben ssk raporu çıkartmıştım devlet %50 sini ödüyor.Eğer çalışıyorsan ve sıkı bir iş yerin varsa canını sıkmayayım ama imkansız gibi birşey benim defalarca gidip gelmem gerekti ben öğretim görevlisiyim yaz tatilinde dersler yoktu rahat rahat gidip geldim ama başka türlü devlet düz duvara tırmandırıyor resmen. Hap kullanırsan onlar daha uygun sanırım. Sana kolay gelsin canım

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI

Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ------------------ ----------------------------------- --------------------------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- 18 Eylül
keje-01 ---------------- -------------------------------- ----------------------------
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 14 Eylül --------------------- 25 Eylül

e hadi kızlaaaar güzel haberler vermeye başlayın artık ben km yi sıfırladım bugün ilk defa hcg em 0 çıktı ikinci aşılamaya start verebilirim demek oluyor şimdi adet olmayı bekliyorum bugün yarın teşrif eder inşallah 3. gün bayrama denk gelmez

:1no2:
kendimi de ekledim heyecanla bekliyorum :uhm:

burp cum çok teşekkür ederim allah razı olsun sen bana yardım ettin allahta sana yardım etsin gecen yıl rahim içi filmi çektirdim eşim 3 kere sperm testi verdi ama yine verir sorun değil.3 ay yumurtlama takipi yaptırdım ondada sorun yok anlayacağın hiçbir şeyde sorun yok hormonlarımız falan iyi ama maalesef bebek olmuyor ben şuan çalışmıyorum eşimin bağkurundan yararlanıyorum artık ne yapalım biraz zora katlanacaz.

hadi bakalim canim insallah hersey istedigin gibi olur ve bebegini 9 ay sonra kucagina alirsin....

arkadaşlar bugün aşilamamı yaptırdım.dualarınıza çok ihtiyacim var.

evet canim hala devam ediyo sevinsemmi uzulsemmi inan bilmiyorum.bilmiyorum bana oyle geliyo olabilir ama gittikce sanki koyulasiyo heran adet olabilirim....

canım hayırlısı olsun çok da kaptırma kendini gerçi hepimiz bir gün bile geçse hemen hayaller kurmaya başlıyoruz bebekle ilgili umarım sen bu ay müjdeli haberler verirsin

canım çok güzel yazmışsın aynen katılıyorumkaydirigubbakcemile5

canim inan hayal falan kuramiyorum zaten kafam karisik kendimide kandirmak istemiyrom neyse 2 3 gun daha adet olmazsam test yaparim artik yada ozamana kadar kanamam gelir buyuk bi ihtimal eger hamile degilsem tabiki....

canım ya hayırlı olsun......... hadi bakalım art arda hamiş kalırız inşallah.........:ecrin_bebek::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…