kızlar ben size asıl haberi vermiyorum
telefonda embriyolog demişti ya zaten taburcu için merkeze geleceksiniz gelmişken bir daha bakarız eğer bölündüyse transfer yaparız demişti hatta bana sıkışık gel demişti bende sıkışık mıkışık gitmedim tabiki hatta orada gelen çişimi bile yaptım :))) (iyikide yapmışım) biz tekrar sordurduk embriyolog yanımıza geldi dediki döllenme oldu yarına kadar bekleyelim bölünme olursa transfer ederiz ama bu gecikme sperm yada yumurtanın kalitesizliğine işaret transfer edilse bile tutunma olasılığı çok düşük dedi
ne diyorsunuz şimdi kızlar çin işkencesi değilmi
bugün bu olay kesinleşse transfer olmayacağı iki duraklı keyifli bir tatile çıkacaktık yarın akşam
şimdi bu durumda ne tatili ayarlıyabiliyoruz nede ümitlenebiliyoruz
çin işkencesi gibi elimiz kolumuz bağlı
burpcum boşver sen tatili falan en azından küçükde olsa bi ışık yandı sana.inşallah olucakda.benimde bugün öğlen idrar tahlili falan kan testi falan yaptırmıştım ya öğlen idrar çıkmış.ablamın çalıştığı hastaneye gidiyorum ben ablam aradı idrarda enfeksiyon varmış valla canım sıkıldı.doktor çok önemli değil herkesde olur ama hamilelerin dikket etmesi gerekir çok su içsin demiş.bide bilgin varmı bilmiyorum benim rahmim tersmiş,aşılama olurken doktorum böyle bişey demedi şimdiki doktorum ters diyo,normal doğum yapamazmıyım dedim evet yaparsın dedi ama herşeyde içime kurt düşüyo yaa..
hiç birine takılma tatlım ben 7 yıldır gitmedik kadın doğumcu bırakmadım bir alay paralar döktüm ara kanamalarım oluyordu o sıra onlarca kadın doğumcudan görüş aldım artık ben sormuyordum bile onlar rahmin ters biliyormusun ama hiç önemseme sarışınlık esmerlik gibi bir durum bu dediler bana ama bir tanesi ilk üç ay rahim normale dönene kadar ağrı çekersin dediler sendede böyle bir şey olmadığına göre olacak diye bir şey yok şimdi bebek büyüdükçe rahmin normale dönecek yani herkezin gibi olacak doğumdan sonra gene ters olma olasılığıda varmış düzelme olasılığı da varmış ama bu hiç önemli bir durum değilmiş enfeksiyon konusundada yapman gereken tek şey bol su içmek kesinlikle çünkü su içtikçe idrar yolunu temizliyorsun ben üriner sistem antiseptiği kullanmıştım ama şimdi sen kullanamazsın heralde ama bol bol su iç ve umumi yerlerde mümkün olduğunca tuvalete gitme vajinal duştan kaçın birde alakları sıcak tut :))))) bende herbokoloğum mubarek. başıma gelen şeyler oldunca :))))))
burpcum sen istanbulda yaşıyormuşsun sana istersen benim doktorumu önereyim bide ona görün.alanında bir.hastaları hep yurt dışından geliyor.numara.görüşmek istersen randevu ayarlarız.
burpcum boşver sen tatili falan en azından küçükde olsa bi ışık yandı sana.inşallah olucakda.benimde bugün öğlen idrar tahlili falan kan testi falan yaptırmıştım ya öğlen idrar çıkmış.ablamın çalıştığı hastaneye gidiyorum ben ablam aradı idrarda enfeksiyon varmış valla canım sıkıldı.doktor çok önemli değil herkesde olur ama hamilelerin dikket etmesi gerekir çok su içsin demiş.bide bilgin varmı bilmiyorum benim rahmim tersmiş,aşılama olurken doktorum böyle bişey demedi şimdiki doktorum ters diyo,normal doğum yapamazmıyım dedim evet yaparsın dedi ama herşeyde içime kurt düşüyo yaa..
cok alemsinsin valla burp cum.
semracım geçmiş olsun dikkat et kendine...
tuanay cabuk gel öslemi kızdırma asabi bak zaten
denizcim pek iyi sayılmam aslında bugun az daha gasp a ugruyordum.Allah korudu.bi kere daha isyan etmemeyi şükür etmeyi öğrendim kızlar...
denizcim pek iyi sayılmam aslında bugun az daha gasp a ugruyordum.Allah korudu.bi kere daha isyan etmemeyi şükür etmeyi öğrendim kızlar...
sagol denizcim.dükkana bi adam geldi hiç bizimmüşterilere benzemiyo birazda tipi bozuk ama suphelendim tabi insan ayrımı yapmamak için iyi davrandım ama alışveriş tarzıda garipti.butun para verdi o sırada biri daha geldi ona yöneldim obizden dedi.sonra adam kasadan arkama dogru gelmeye basladı anladım o sırada bozuk yok dedim aç kasayı filan dedi.hemen spreyimi .çıkardım.ya onu gördü ya da kasada hiç para yok demiştim yalanımı yuttu bilmiyorum birden bi sessizlik oldu birbirlerine baktılar cıktılar urunler kaldı bi baktım kosarak kactılar.Allahım o sırada beni korudu bişiy yapmalarına engel oldu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?