Kızlar iyi geceler hepinize,bu akşam giremedim.Lise ve üniversiteyi beraber okuduğum canım dostum geldi,kanadadaydı.Çok özlemişim.Hasret giderdik.
Burp,seni pek bir pozitif gördüm cnm.Umarım sonuna kadar böyle gider.Bizleri de pozitif etkiliyorsun.Sakın bozulma...
Bebing,sen bu sayfanın akide şekerisin bence.Kendi kendine konuşman,yorumlar yapman benim yüzümde tebessüm oluşturuyor.Sende hep böyle kal,hiiiiiç bozulma:)
Semracım,bugünlerde geçecek ve bir bakmışsın ki,senin velet kollarında.Tadını çıkar,ağrılar gelir geçer.Önemli olan,duyduğun sevinç ve içinde büyüyen candır.Allaha emanet olun.Keşke bizde görebilsek o günleri.
Denizcim,tabii ki o bölge müdürünün yardımı olabilir,ortalama yüzde 25 karla alabilirsiniz,depocu karı olmadan.Böyle bir fırsatın olursa hiç kaçırma.
Öslemcim,hayatta benim kadar korkak bir insan tanımıyorum.Ama benimle yarışırım diyorsan sen bilirsin.Ben anestezi almaktan da çok korktuğum için istemedim.Doktorunada bağlı.Benim arkadaşım çekmişti.Her aşamasını tek tek anlatarak çekti.Acıyacağı zamanı ne kadar süreceğini sabırla anlatarak çekti.Canım yandı ama dayanabileceğim kadar.Arabamı kendim kullanarak geldim eve.Sen içini rahat tut.Nasıl rahat hissedeceksen öyle çektir.Kabusa çevirme günlerini.Ben boşuna çevirmişim.
semracım iyiyim bende sağol.yorucu iş seninki cocuklar doluşuverirler tenefüste..sürekli ayaktasın tabi idare edebildiğin kadar dayan cünki evdede sıkılır kendini dinlersin.bebek alışverişyle vakit geciririsin.bol bolda bebek le ilgili kitaplar oku bilgilen sonra vaktin olmaz..şimdi ürünler bakımlar öyle değişiyorki çok pratik ürünler var.ama aileler bilmiyorlar.dinlenmeyi ihmal etmee.kendini ve bebeğini düşün
özlemcim aşkolsun bi tuanay iki satır yazmısın
benim basım kel mii
hımmmm tuanay ve deniz teşrif etmişler sonunda...
yazın bişeylerde yasadığınızı bilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?