Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim önce senden baslayayım.ben ergenlik döneminde üst üste iki ameliyat gecirdim doktor ihmali yüzünden bir tanesi çok ciddi bir operasyondu ondan sonra huyum suyum değişti benim korkak ürkek vesveseli bir tip oldum.şimdi anesteziden o yuzden korkuyorum aslında ölüm anlamına gelen herşeyden cok korkuyorum.biran önce ol kurtul kafanda buyutmek daha kotu çünki.
acıtıcak bunu bil ama dayanamıcagın bişey değil e cok kısa sürüyor.....

tuanaycım cok tesekkür ederim hakkımda yazdıkların için.cok mutlu oldum.arkadasla hasret gidermek kadar güzel bişiy yok valla.

ben gecen ay 12 sinde regl oldum yani bu ay 9 u gibi olmam normal tabi biraz sasabilir tedaviden sonra oldugu için.kasık ve bel agrım basladı heran olabilir gibi hissediyorum.olsam olmasam farketmez zaten bi süre düşünmüyoruz tedaviyi.

bende hamile kalırsam diye boyatmıyorum denizcim sacımı.o sürecte boyatamam çok çirkin olur diye.boyası gelmiş sacları hiç sevmemde.ama biraz kestiricem belki balyaj yaptırabilirm.ama kıyafet alışverişi yapğacagım kesin.bekledimde ne oldu sanki kalırsam hamile yine alırım bende.gereksiz yere sıkıntılar yaratıyorum işte.belkide bu kadar kasmam etkiliyor bunyeyi...

canım valla o potansiyel bende var yarışırım:)))

ben o kadar doldurdum sayfaları yine gelen giden yok
olmuyoooo böyle
bayram bitti bahaneler tukendi..
haydi kızlarrrr

evet işimiz zor ama biyandanda alıştım nasıl ayrılcam diyorum.gidebildiğm yere kadar artık.evet okuyorumbişeyler artık herşey çok kolaymış annem öyle diyor.bakalım kolaymı zormu?:sm_confused:

burpcum kan testi yapmadan idrar testi yapma.nefret ediyorum o testten gereksiz yere insanları(bizim gibi çok isteyenleri)üzüyor.ÇOCUK SAHİBİ OLMA'dan sorumlu bakan olsam onu kaldırtırım piyasadan ben 12.13.günümde yapmıştım negatif çıkmıştı üzülmüştüm.kan testi falanda yapmıcaktım ablamın baskısıyla yaptım bak sonuçta birbirini tutmayan 2 sonuç.lütfen o saçma şeyi yapma,o kafasına göre takılıyo işte,çok sinir.sakın yapıpda yiğenimizide kendinide üzme.inşallah olmuştur yaaaaaaa...yasakkelime

özlemcim aşkolsun bi tuanay iki satır yazmısın
benim basım kel mii

canım benim ah bir girebilsem bugün beni sinir etti bu site ..sanada yazdım ama gönderemedim ... yoksa seni hiç unutur muyum ben? opuyorumnanaktan

ne yazmıştın arkadasım yaaaa...
merak ettim...
bu site bazen deli ediyor insanı...
burp ten ses yok nerelerdeki...
tuanayda yokkkk
zayıf not vericem bu kızlara
bi semra gelmiş...

tatil tembelliğini atamadılar bir türlüüü.
canım msn e ekle sen beni
olurda bigün infilak eder bu sayfa görüşemeyiz bi daha

hımmmm tuanay ve deniz teşrif etmişler sonunda...
yazın bişeylerde yasadığınızı bilelim.

ya ben yeni girebildim 2 saattir açmaya çalışıyorum ..sinir oldum yaww

hımmmm tuanay ve deniz teşrif etmişler sonunda...
yazın bişeylerde yasadığınızı bilelim.

ayy sinir oldum ben giremedim ki girmiş gibi mi göründüm canım ya kızmaa yeni geldim eve..bakalım şu ilaçlar için uğraştım sanırım uygun fiyata alabileceğim..geldim ama çıkmış herkese iyi geceler tatlı rüyalar..ya benim rüyamı yorumluyacak yok mu?çok etkisinde kaldım...

ay canım dogru bende bişey yazacaktım diye düşünüyodum.önce hayra yoralım hayır olsun sen güzelce bi dua et.bence esini cok özledin simdi bu tedavi işleri sıkıntı yapıyosun bilinçaltı ruyası bişiy çıkmaz

özlemcim cumaya eczaneler kapalı olcakmış ilaçlarını al rahim filmi için sonra sorun cıkmasın

yaaa açamadım dünden beri,bian sizlere bişeyler yazamıcam artık diye çok korkmuştum.nolucak bu sitenin hali bilmiyorum.öncelikle urpcum nerelerdesin hiç yazmıyorsun.seni merak ediyoruzz..bebing,özlem,deniz,tuanay sizlerden naber?ben iyiyim.bebekde iyi,bu cuma 14. hafta biticek.çok heycanlanıyorum 2 hafta sonra cinsiyetini öğrenicez.onu kızım yada oğlum diye sevebilicem.allahım sizlerdeda tattırsın bu duyguyu inşallah çok güzel bişey.bunları paylaşmak için yazıyorum lütfen beni yalnış anlamayın,bazen yazmayayım diyorum sonrada diyorum ki onlar benim kader arkadaşlarım,bende kendi içimde onların yaşadığı acıların bin katını yaşadım zamanıda.bunları sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü sizlerde ümidinizi kaybetmeyin inanın bigün bebişleriniz sizinle olucak diye.dün gece beni acayip bir açlık krizi tuttu saat 02:30 falan ama ölücem bişeyler yemem lazım çok enterandı.sonra eşime kalk bana bişeyler oluyo dedim bişey yemem lazım dedim ama daha önceden böyle bişey görmedim,yaşamadım.ablamı aradım ertesi gün,doktorla konuşmuş,bebeğin ilk hareketleriymiş aama anne öyle hissediyomuş.yani bizim bebeğin hareketi açlık hissi mide kazınması,karında gurultu gibi bişeymiş.çok enteran dimi arkadaşlar.2 gündür yazamadım ya döktüm içimi iyce.nerelerdeyseniz bişeyler yazın özledim sizleri.......a.s.

semracım heralde kimseler giremiyor sayfaya.deliriyorum yaaa.
yakında kufredicem artık.bi çözüm bulsalar hiç fena olmaz.sende msn ac bizi kaydet bigün giremezsek irtibatı kopartmamış oluruz.
ne guzel bebiş hareketlendi demek.aferin ona.hiç düşünme paylaş tabi arkadasım bizde seninle mutlu oluyoruz.

tuanay özlem burp deniz nbnh ys88 biliyorum giremiyorsunuz.kızlar lutfen irtibatı kopartmıcak baska bir yol bulalım bigün bu sayfaya hiç açılmıcak diye dusunuyorum...

burp cum gunler geciyor teste az kaldı fakat bi türlü görüşemiyoruz.haberi alıcan biz öğrenemicez bu gidişle...çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…