selam arkadaşlar.bugün sonuçlarımı gösterdik doktora yeni geldim eve.bayram mayram dinlemedim gittim valla.sonuçlar çok güzelmiş.bir problem yok dedi.
bebğim gayet sağlıklı buyüyomuş teyzeleri.eşim doktora diyoki bakamazmıyız bebeğe,doktorda güldü hergün bebeğemi baklır diyo.eşim elinden gelse bi ultrason alıp evde kendisi bakıcakmış,öyle diyo..bugün 13.haftam doldu.14. haftaya giriyoruz.hergeçen gün dualarınaza DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR...allahy hepimizin tüm isteklerini gönlüne göre versin.allah yardımız olsun...BURPCUM YANINDAYIZ..
özlemcim agresif olmuşssun.olma pozitif ol sen.gelmedi mi kırmızıların yawww
semracım oh sonuclar iyiymiş cok sevindim...
bol bol yedim içtim dinlendim tatlım kayınvalideler bile ayağımıza geldiler kendileri getirip kendileri yedirdiler üstüne birde ütü yaptırdı eşim kayınvalideye :))) tadını çıkarıyorum sayılı günün :)))) salı günü dersim yok ama çarşamba mutlaka iş başı yapmam lazım müfredatımın gerisinde kalıırım yetiştiremem zaten vize notlarını vermem lazım ama genede koşturmamaya çalışırım arabayla gider gelirim bizim iş yerinin orada otopark ücretleri evlat acısı gibi ama evlat özlemi için kıyacağız paraya :)))) Ama genede ümidim okadar azki 3 hücreli zigotumun tutunması mucize :gitme: mucize bekliyoruz bizde
sen nasılsın tatlım bebişimize ilk bayramını güzel geçirtiyormusun annesi opuyorumnanaktan ?
Kızlar herkese slm,öslemcim hoşgeldin.Burp,bebing,semra ve deniz hepinizi ayrı ayrı slmlıyorum.Umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir.Güzelce dinlendik ama yarın iş varrrNeyse sağlıklı olalımda iş varsın olsun.
Cnm benim,benim de bu ay ilk iki gün kahvelenme oldu sonra söküldü.Cuma günü hsg çekilecekse,sen ne olur ne olmaz önce bir ultrasonla baktır.Geç döllenme olmuştur,hamile falansındır,(İNŞALLAH)Rahim filmine gelince,o kadar da abartılacak bir işlem değil.Ben yarım saat önce voltaren fitil kullandım.Vajen bölgesine yakın olduğu için ağrı duymanı engelliyor,daha etkili.Doktorumun tavsiyesidir.Biraz ilaç dağılırken hafif bir ağrı hissediyorsun.Çok değil ama.Adetleri ağrılı geçen biri olarak ben,sinek ısırğı gibi birsey diyebilirim.Anesteziye bence gerek yok.Boşuna canını hiç sıkma.Benim kabusum olmuştu ama değmezmiş.Gerçekten rahat ol,endişe etme.Bana hak vereceksin.ya kızlar benim kanamam hiç normal gibi gelmedi bana çünkü kahverengi lekelenme gibi oldu zorla olduğu belliydi yani:) sorun olur mu acaba ya... birde büyük bir ihtimalle cuma günü hsg yapılacak çok korkuyorum ya anestezi olmadan yapılırsa çok mu acı oluyor aşılamadan ne farkı var ne olur yardımcı olun(((
Cnm benim,benim de bu ay ilk iki gün kahvelenme oldu sonra söküldü.Cuma günü hsg çekilecekse,sen ne olur ne olmaz önce bir ultrasonla baktır.Geç döllenme olmuştur,hamile falansındır,(İNŞALLAH)Rahim filmine gelince,o kadar da abartılacak bir işlem değil.Ben yarım saat önce voltaren fitil kullandım.Vajen bölgesine yakın olduğu için ağrı duymanı engelliyor,daha etkili.Doktorumun tavsiyesidir.Biraz ilaç dağılırken hafif bir ağrı hissediyorsun.Çok değil ama.Adetleri ağrılı geçen biri olarak ben,sinek ısırğı gibi birsey diyebilirim.Anesteziye bence gerek yok.Boşuna canını hiç sıkma.Benim kabusum olmuştu ama değmezmiş.Gerçekten rahat ol,endişe etme.Bana hak vereceksin.
burpcum senin yazdıklarını okuyunca gülüyorum,hep doğrulaı söylüyosun.senin sevgili zigotuna gelince...seninki çok nazlı ama dünyaya gelmesinin zamanı var,bunun haberini bu ay hep birlikde alıcaz,sakın kötü düşünme.olumlu bak olumlu olsun.temizlik konusundada elinden geldiğnce yat napalım böyle zamanlarda senin dediğin gibi evlerimizi bok götürsünlaelaelaelaelaeçok önemseme yani 8 aralığı bekle...aaa az kaldı valla.:ecrin_bebek:
burp cum gezmeklere mi gittin bugun yoksun.....
valla bi haftan kaldı...inşallah guzel haber alıcaz..
semracım biz öyle takılıyoruz bu aralar
evet canım dinlendim yarın yeni bir hafta ama artık işe gtmeye zorlanıyorum.sömestr tatiline kadar gidicem ondan sonra evdeyim.bizim iş çok yorucu hep ayaktayım evdede her iş bana bakıyor.artık ocakdan sonra gitmicem işe valla..
burpum ya herşey yoluna girecek bak o minik mucize nelere göğüs gerdi inşallah şimdi orayı işgal edecek ve yerleşecek ... seninki de bizim minik savaşçımız işte....
ya kızlar benim kanamam hiç normal gibi gelmedi bana çünkü kahverengi lekelenme gibi oldu zorla olduğu belliydi yani:) sorun olur mu acaba ya... birde büyük bir ihtimalle cuma günü hsg yapılacak çok korkuyorum ya anestezi olmadan yapılırsa çok mu acı oluyor aşılamadan ne farkı var ne olur yardımcı olun(((
Kızlar herkese slm,öslemcim hoşgeldin.Burp,bebing,semra ve deniz hepinizi ayrı ayrı slmlıyorum.Umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir.Güzelce dinlendik ama yarın iş varrrNeyse sağlıklı olalımda iş varsın olsun.
semracım sen ne iş yapıyorsun?
valla surekli ayakta olmak zor beişle sana.bir an önce ya iş yükünü hafiflet yada bırak canım.
bol bol dinlenmen lazım senin...
bel ağrının nedeni hem bebeğin büyümesi hemde sürekli ayakta durmandandır..ağırlık merkezin değişiyor sonucta
canım ya ne güzel inan çok mutlu oluyorum bunları duyunca... inşallah bizede nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?