ne yazmıştın arkadasım yaaaa...
merak ettim...
bu site bazen deli ediyor insanı...
burp ten ses yok nerelerdeki...
tuanayda yokkkk
zayıf not vericem bu kızlara
bi semra gelmiş...
ayy sinir oldum ben giremedim ki girmiş gibi mi göründüm canım ya kızmaa yeni geldim eve..bakalım şu ilaçlar için uğraştım sanırım uygun fiyata alabileceğim..geldim ama çıkmış herkese iyi geceler tatlı rüyalar..ya benim rüyamı yorumluyacak yok mu?çok etkisinde kaldım...
özlemcim cumaya eczaneler kapalı olcakmış ilaçlarını al rahim filmi için sonra sorun cıkmasın
canım ya tabi anlatacaksın ki rahatlayacaksın bizde bir sonraki aşamayı seninle öğreneceğiz... benim içime erkek gibi doğuyor nedense ama hayırlısı ve sağlıklısı en önemlisi... acıkarak uyanmak gerçekten çok tuhaf oluyor gecenin bir yarısı açlıktan ölecekmiş gibi... yesinde büyüsün annesi yeğenimize iyi bak... sende kendine çok dikkat et..opuyorumnanaktanyaaa açamadım dünden beri,bian sizlere bişeyler yazamıcam artık diye çok korkmuştum.nolucak bu sitenin hali bilmiyorum.öncelikle urpcum nerelerdesin hiç yazmıyorsun.seni merak ediyoruzz..bebing,özlem,deniz,tuanay sizlerden naber?ben iyiyim.bebekde iyi,bu cuma 14. hafta biticek.çok heycanlanıyorum 2 hafta sonra cinsiyetini öğrenicez.onu kızım yada oğlum diye sevebilicem.allahım sizlerdeda tattırsın bu duyguyu inşallah çok güzel bişey.bunları paylaşmak için yazıyorum lütfen beni yalnış anlamayın,bazen yazmayayım diyorum sonrada diyorum ki onlar benim kader arkadaşlarım,bende kendi içimde onların yaşadığı acıların bin katını yaşadım zamanıda.bunları sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü sizlerde ümidinizi kaybetmeyin inanın bigün bebişleriniz sizinle olucak diye.dün gece beni acayip bir açlık krizi tuttu saat 02:30 falan ama ölücem bişeyler yemem lazım çok enterandı.sonra eşime kalk bana bişeyler oluyo dedim bişey yemem lazım dedim ama daha önceden böyle bişey görmedim,yaşamadım.ablamı aradım ertesi gün,doktorla konuşmuş,bebeğin ilk hareketleriymiş aama anne öyle hissediyomuş.yani bizim bebeğin hareketi açlık hissi mide kazınması,karında gurultu gibi bişeymiş.çok enteran dimi arkadaşlar.2 gündür yazamadım ya döktüm içimi iyce.nerelerdeyseniz bişeyler yazın özledim sizleri.......a.s.
burp cum gunler geciyor teste az kaldı fakat bi türlü görüşemiyoruz.haberi alıcan biz öğrenemicez bu gidişle...çok heyecanlıyım
tuanay özlem burp deniz nbnh ys88 biliyorum giremiyorsunuz.kızlar lutfen irtibatı kopartmıcak baska bir yol bulalım bigün bu sayfaya hiç açılmıcak diye dusunuyorum...
özlemimmm yarın buyuk gun hayırılısıyla ol inşallah su rahim filmin kolay gecer umarım
tuanayım az kaldı benim regl gününüe belirtiler basladı.sende ne var ne yok.annemden sonraeşim hasta iki gündür sürekli ateşi cıkıyor serum iğne ilaç perişan oldu dağ gibi adam.
ben dolduruyorum sayfaları sonra girebilirseniz boş kalmasın okurken canınız sıkılmasın diyeee.
yazabiliyorken mis gibi döktüreyim şöyleee yahuuuuuuuuuu
ah kızlar keske bu ay bi mucize gerçekleşse di mi..
nasıl guzel olur yaaaaaaaaaaa
umut bitmiyo işte
yeni yıla hamile haberiyle girsem keşke
birden modum değişiverdi yine yaaaa
offf offff keşke simdi sizde olsaydı ınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?