Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemimmm yarın buyuk gun hayırılısıyla ol inşallah su rahim filmin kolay gecer umarım

tuanayım az kaldı benim regl gününüe belirtiler basladı.sende ne var ne yok.annemden sonraeşim hasta iki gündür sürekli ateşi cıkıyor serum iğne ilaç perişan oldu dağ gibi adam.

ben dolduruyorum sayfaları sonra girebilirseniz boş kalmasın okurken canınız sıkılmasın diyeee.

yazabiliyorken mis gibi döktüreyim şöyleee yahuuuuuuuuuu
ah kızlar keske bu ay bi mucize gerçekleşse di mi..
nasıl guzel olur yaaaaaaaaaaa
umut bitmiyo işte

yeni yıla hamile haberiyle girsem keşke
birden modum değişiverdi yine yaaaa
offf offff keşke simdi sizde olsaydı ınız

ne yazmıştın arkadasım yaaaa...
merak ettim...
bu site bazen deli ediyor insanı...
burp ten ses yok nerelerdeki...
tuanayda yokkkk
zayıf not vericem bu kızlara
bi semra gelmiş...

hep ben mi alacağım yoklamaları birazda sen al tatlımmmm... notlarını e-okula girmeyi unutma:) devmsızlık 20 gün olursa tabi mazeret varsa sorun olmaz ama sınıfta kalırsınız... benim adım sıfırcı özlem ona göre... nasılım bebing kızdım bak bizim tembel şekerlere...opuyorumnanaktan

denizim ya inşallah herşey yolunda gider tatlım... ilaçlar ateş pahası zaten... rüyan neydi ben kaçırmışım sanırım gerçi giremedim ki siteye yarım yamalak okudum... senin rüyan mezarlıklı birşey miydi sanki? ayy yazarken bile için ürperdi ... iyeye yor iyi olsun hep öyle derler çünkü kötü düşünme onu çekersin... aman aman kalsın o biz iyiyi düşünelim... ölü gördüysende üzülme o kişinin ömrü uzamıştır derler ya da ölü görmek diri görmek derler yani uzun zamandır görmediğin birini görebilirsin... öptümmmmm

özlemcim cumaya eczaneler kapalı olcakmış ilaçlarını al rahim filmi için sonra sorun cıkmasın

canım ya benim özel hastanede yapılıyor işlemlerim zaten e onuda onlar düşünürler umarım ama yinede çok teşekkür ederim çok ilgili ve çok tatlısın....

canım ya tabi anlatacaksın ki rahatlayacaksın bizde bir sonraki aşamayı seninle öğreneceğiz... benim içime erkek gibi doğuyor nedense ama hayırlısı ve sağlıklısı en önemlisi... acıkarak uyanmak gerçekten çok tuhaf oluyor gecenin bir yarısı açlıktan ölecekmiş gibi... yesinde büyüsün annesi yeğenimize iyi bak... sende kendine çok dikkat et..opuyorumnanaktan

burp cum gunler geciyor teste az kaldı fakat bi türlü görüşemiyoruz.haberi alıcan biz öğrenemicez bu gidişle...çok heyecanlıyım

evet ya bu burp nerede yoksa kocişi aman kalkma diye yatırıyor mu:) ayy olsunda şimdilik girmesin o da olur.... ama merak ediyoruz işte... bence burpum girememiştir yoksa bizi habersiz bırakmaz...

tuanay özlem burp deniz nbnh ys88 biliyorum giremiyorsunuz.kızlar lutfen irtibatı kopartmıcak baska bir yol bulalım bigün bu sayfaya hiç açılmıcak diye dusunuyorum...

canım ya ben yeşim hariç kimsenin msn ini bilmiyorum... gerçi pek onu açmıyorum aslında ama yinede önlem olarak alabiliriz adreslerimizi...

özlemimmm yarın buyuk gun hayırılısıyla ol inşallah su rahim filmin kolay gecer umarım

bebingim evet ya büyük gün geldi çattı ... dr umu aradım o kahverengi lekelenmeleri de sordum normal dedi... kısa bir işlem ama istersen az bir narkozla hallederiz dedi... bakalım yarın öğlene kadar hallederim inşallah... bıktım ya gidip gelmekten valla...

tuanayım az kaldı benim regl gününüe belirtiler basladı.sende ne var ne yok.annemden sonraeşim hasta iki gündür sürekli ateşi cıkıyor serum iğne ilaç perişan oldu dağ gibi adam.

hadi bakalım geliyor seninki desene... her ikisinede büyük geçmiş olsun aman ha sende kendine dikkat et...

ben dolduruyorum sayfaları sonra girebilirseniz boş kalmasın okurken canınız sıkılmasın diyeee.

bende sana döndüm ya şimdi çok rahat site bakımdan yeni çıktı ya:) ay sanki araba nerdeyse her ay bakım istiyor.. gerçi bayan sitesi ya o da bakım ister tabi....alkisalkisalkis

yazabiliyorken mis gibi döktüreyim şöyleee yahuuuuuuuuuu
ah kızlar keske bu ay bi mucize gerçekleşse di mi..
nasıl guzel olur yaaaaaaaaaaa
umut bitmiyo işte

ayyyy ağzından bal damlıyor inşallah olur ya....

bende döktürdüm bugün kızlar girerlerse sıkılmazlar:)

yeni yıla hamile haberiyle girsem keşke
birden modum değişiverdi yine yaaaa
offf offff keşke simdi sizde olsaydı ınız

sıkma kendini biz ne önemli günleri kaçırdık sanki bu çok mu daha önemli ... olur inşallah herşeyin bir vakti zamanı var işte biz ne yaparsak yapalım olmaz herşey allahtan... dua etmekten başka yapacak birşey malesef yok... dua edin rahatlayın ve olacağına inanalım ne olur... umutsuzluk olmasın... her ay umut doğursun ....:Saruboceq:

amaaaaaaa kimse yok ben çıkıyorum halbuki neredeyse ışık hızıyla yazıp cevaplıyordum... uzun bir aradan sonra hemde ilk defa........ bu kez çok hızlıııııııııııııı... neyse ilerleyen saatlerde tekrar bakarım belki... öptüm herkesi...

aaaaaaaa hala kimse yok... neyse herkese iyi geceler tatlı rüyalar.....

oh şimdi düzeldi ya kızlar 2 gündür giremiyorum girdiğim zamanda yazdıklarım gidiyor inşallah şimdi gitmez...
öncelikle semracım allahım inşallah ne olursa olsun hayırlı sağlıklı bir evlat versin cinsiyeti ne olursa olsun..kendi adıma o kadar mutluyum ki senin mutluluğunu paylaşmaktan bizimle aynı zorlukları yaşayan biri olarak umut oluyorsun..onun için sakın yazmak istemiyorum falan deme bizi hiç üzmüyorsun...
özlemcim inşallah filmin rahat geçer ve sonuçları güzel olur hemen hamiş kalırsın..
bebingcim doğru söylüyorsun eşimi özlediğim ve merak ettiğim için kabuslar görüyorum çok zor sevdiğinin yolunu beklemek sıkıntılarını belli etmemek ve daha fazlası onun senden çok sıkıldığını bildiğin için daha kötü hissetmek inşallah çarcabuk zaman geçicek ve kavuşucaz..
burpcum sınıfta kalıcak devamsızlıktan:)) ya giremedi o da ya da dersler çok yoğun az kaldı inşallah 8 aralık bayarm olucak bize..
bende adet olmayı bekliyorum doğum kont. ilacım bitti 2-3 kadar olursam tüp bebek için merkeze başlıycam inşallah..
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…