Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BURPcum naber?heyecan dorukda mı?
valla ben öyleyim,çok dua ediyorum artık bende burda güzel bir haber almak istiyorum.sabırsızlıkla bekliyorum,gerçi ben inanıyorum oldu defa amaişte olayın kağıda dökülmesi lazım artık.yüce rabbim yanında olsun,daha fazla aratmasın sana tabi herkese..:CüvCüv::ecrin_bebek::teytey:

burp cum lütfen gun azaldıkça umutların artsın niye olmasın ki..olucak diye enerji yayalım lütfen.....
hangi filmleri izledin..... anlat baakalım..

tuanaycım sen nerlerdeydin bayramda....

evet bugün umutlu günümdeyim yarın bende iş başı yapacağım yuh bana 11 gün üzerine işe gideceğim 3 gün üst üste sabah 9 akşam 5 dersim var bugün çok olumluyum inşallah hep böyle gider bana kalırsa ben 8 inden önce idrar testi yapacağım amanın
newmoon u - çılgın haftasonu izledik birde bizim dizilerimiz var internetten indirerek izlediğimiz dexter- house- medium- mentalist - flashforward onları izledik canım

aynen özlemim bende çok helecan yaptım :))) hele bugün nedense daha pozitif düşünüyorum rahim filmi ne kadar uccuzmuş orada ben 2007 de bir alay para vermiştim anestezi taraftarı niye değiller senin rahatın söz konusu neden sıkıntı çekesinki bence sen hiç kafanı yorma canım direk anestezi iste birtanem

canım ya seni çok iyi anlıyorum çalışsan bir türlü çalışmasan bir türlü evde otursan vicdan yaparsın birde dimi eşinle çalışıyor olman çok güzel sabah eşim işe giderken böyle uzun tatillerden sonra işe gidesim gelmiyor seni bırakıp keşke aynı iş yerinde çalışsaydık dedi bak sizin o şansınız var

canım ya seni çok iyi anlıyorum çalışsan bir türlü çalışmasan bir türlü evde otursan vicdan yaparsın birde dimi eşinle çalışıyor olman çok güzel sabah eşim işe giderken böyle uzun tatillerden sonra işe gidesim gelmiyor seni bırakıp keşke aynı iş yerinde çalışsaydık dedi bak sizin o şansınız var[/QUOTE]

canım evet aynen öyle.aynı iş yerinde çalışmak güzel bazen sıkıntılar oluyor ama en azında eşinle..bide şuan için aynı iş yerinde çalışmak benim açımdan pozitiff..kozlar bende ne dersem yaptırıyorum dahada fazlasını yapar ama onada kıyamıyorum,çok zorlanıyor.napalım işte bende en azından 5. ayım bitene kadar çalışırım.böylesi daha iyi.evde olunca insan kendini yiyoo.bide benim evde oturan arkadaşım yok,sıkılırım.

burpum yapma bence kan testiyle öğrenirsin .... evet burada uygun nedense bende anlamadım... bende rahat olsun istiyorum zaten az bir anestezi veriyorlarmış 10 dk idare edecek kadar... bakalım yarın arayımda iyice öğreneyim şu işi..... ayy şimdiden sıkıldım valla...

canım evet aynen öyle.aynı iş yerinde çalışmak güzel bazen sıkıntılar oluyor ama en azında eşinle..bide şuan için aynı iş yerinde çalışmak benim açımdan pozitiff..kozlar bende ne dersem yaptırıyorum dahada fazlasını yapar ama onada kıyamıyorum,çok zorlanıyor.napalım işte bende en azından 5. ayım bitene kadar çalışırım.böylesi daha iyi.evde olunca insan kendini yiyoo.bide benim evde oturan arkadaşım yok,sıkılırım.[/QUOTE]

çalışmak senin için sorun yaratmıyorsa problem olmaz ama yine de fazla yüklenme dikkat et kendine tatlım...

selam kızlar herkesin bayramı güzel geçmiştir umarım...
semracım ne güzel kendi işinizi yapmanız hep böyle bir hayalim olmuştu ama malesef tayinle ordan oraya savrulacağımız bir işi var eşimin..

özlemcim bencede anestezi daha öncede söylemiştim korkutmak istemiyorum herkese göre değişir ama ben çok kötü oldum benden önce bir bayan vardı filmi çekildi çıktı eşimde kapıda bekliyor bayan annesiyle çıkmış gayet normal eşim demiş tamam rahat demek ki ben yarım saat içerden çıkamadım çıkıncada dışarda yürüyemedim eşim arabayla geldi o derece yani 1 saat çektim sonra rahattı ama diyeceğim amacım korkutmak değil ama kişiye göre değişiyor...

burpcum ne güzel bir tatil geçirmişsin eşinle ben tüp bebek sayfalarında okudum transferin 9. günü idrarda çıkmış çift çizgi hep çatlatma iğnesinden de 12 gün geçmiş oluyor ya zaten döllenip bırakılıyor ayy kızlar vurcak beni test yap der gibi oldu ama napıyım bende merakla bekliyorum....

bebingcim herkeste bir telaş biz aynı nolcak böyle bende adet olmayı bekliyorum..hafta sonu olucam büyük ihtimal merkezde tahliller falan yapılıcak doğum kont hapına başlıycam inşallah bir aksilik çıkmazsa..

kızlar bu sorum daha çok burpcume ve tuanayıma gelicek..yarın babamın çok yakın ve eski bir dostuyla randevum var bir ilaç firmasında ege bölge müdürü babamla konuştuk yardımcı olabileceğini söyledi konuya geliyorum şu tüp bebekte kullanılan iğneleri depolardan daha ucuza alabilir miyiz diye..sizce böyle bir şansım var mı elinden birşey gelirse yapar çünkü 20 yıllık aile dostumuz ve kızıda çocukluktan beri arkadaşım...tuanay acaba böyle birşey var mı sende ilaç firmasındasın yani aşılama için iğnelerini nerden aldın?

burpcum benim prtokol hangisi oluyor kısa mı doğum.kont.+adet+iğneler +yumurta toplama +transfer
ben lucrin denilen ilacı kullanacak mıyım?birde iğnelerin duruyorsa unuttum senin gonal f miydi puregon muydu galiba birde menogon varmış..bu iğne isimlerinin üçüde aynı amaç için mi kullanılıyor? ay çok soru sordum ama bende yarın ona göre bir konuşma yapıcam..yani bana hangi marka kullanılacak bilmiyorum ama önceden söylesem iyi olur burpcum kullandığın iğnenin ilaç firma ismini bana özelden atar mısın yani burdan serbestse burdan da yazabilirsin...

özlemcim benim aşılamanın ilki pek acılı değildi.ikincisi biraz daha canımı yaktı.kafamda rahim filmini çok büyütmüştüm acayip stres olmuştum belki ondan acımıştır benim bide doktor bile acır demişti.etkilendim tabi.bendeki asıl sorun verilen ilacın alerji yapma riskiydi ben öyle seyleri acayip kafama takarım o yüzden sen beni dinleme.canın cok tatlıysa anestezili ol ama ben anestezidende korkuyorum.çok korkak biriyim yaaaa.kafanda büyütme ol kurtul.....

semracım iyiyim bende sağol.yorucu iş seninki cocuklar doluşuverirler tenefüste..sürekli ayaktasın tabi idare edebildiğin kadar dayan cünki evdede sıkılır kendini dinlersin.bebek alışverişyle vakit geciririsin.bol bolda bebek le ilgili kitaplar oku bilgilen sonra vaktin olmaz..şimdi ürünler bakımlar öyle değişiyorki çok pratik ürünler var.ama aileler bilmiyorlar.dinlenmeyi ihmal etmee.kendini ve bebeğini düşün

burp cum yoğun günler zamanın hızlı gecmesini sağlıcak ama yorulucaksın dikkat et hergün önemli şimdi senin için.sürekli tetikte ol hatalı hareketler yapma.

idrar testi yapmak yok zamanı beklicen kan testi yapıcan lütfen dayan...

regl tarihlerim allak bullak oldu şimdi ne zaman olacagımı bilmemek sinir ediyor beni yaaa.

çok belim ağrıyor sabahtan beri.asabiyettte basladı.regl belirtileri bunlar hepppp.

bu hafta alışverişe vericem kendimi farkettimde igyecek bişeyim kalmamış nerdeyse 1 senedir pek bişiy almıyorum kendime sürekli hamile kalırım işime yaramaz. hamile kalırsam sunları bunları alırım diye erteliyorum ama vazgectim biraz değişiklik yapmalıyım belki iyi gelir.eskiden alışverişle atardım stresimi sac bas ugrasırdım epeydir bıraktım kendimi....düzelmem lazım di mi kızlar.aslında azda olsa kilo versem o da iyi gelir...ama iştahım tavan yaptı son dönemde sıkıntıdan heralde surekli açımmmm

sayfanın hakimi oldum yine.. bi sürü sey yazmışım okumadan sıkılıcaksınız....bana musade iyi geceler

:teytey:
ayyyyyyy deme denizim ya beni korkuttun valla zaten bahaneye bakıyorum... inşallah sorunsuz bir şekilde aşarız şunu ya bilinmedik bir şey ne kadar da zormuş... sende başlayacaksın değilmi hadi bakalım hayırlısı olsun... eniştemiz ne zaman geliyor hadi geriye sayım yapalım:) en azından farklı konular çıksın ya.... birde burpun haberini de aldıkmı oooooooo süper olur...

ay evet canım ya bizim dr da acır evet dedi... ne yalan söyleyeyim benim gözümü korkuttu canım pek tatlıdır benim biraz çabuk hastalanırım... eşimde bana ^yalandan üflesem rüzgar sanıp hasta oluyorsun ^der... bir keresinde anlatmıştım ya dr o alete kondom takmayı unutmuş sonra içerde kaldı diye eliyle aradı yoktu zaten.. izin vermedim ama eve gelince acaba birşey mi kaptım diye içim içimi yedi karnıma durduk yere ağrılar girdi.. sen neden anesteziden korkuyorsunki ben kürtajda oldum ruhun duymuyor valla ki bu seferki az bir anestezi imiş... 10dan geriye say diyorlar çok zekiyim ya hızlıca sayıyorum bunu hatırlıyorum tabi 2. defa daha say diyorlar ama bu kez hatırlamıyorum ... bir ses iş bitince özlem hanım diye seslendi o kadar ....yani sorun olmuyor ama kısa bir işlem içinde almak istemyorum çookkk karasızım...fisfisfis

bebingcim bak kendine tabi ya... herşeyi boşverdik dediğin gibi bende saçlarımı yaptırdım yeni kıyafetler aldım asıl bunlar ilaç gibi geldi valla... bende kilo versem süper olacak:) sen hakimi ol tabi olmasan sayfa gram ilerlemez valla... sen en son ne zaman adet olmuştun kaç gün geçti? benim gibi 2 ayı aşma:) iştahını kontrol et sonucu kötü oluyor benden söylemesi...

Kızlar iyi geceler hepinize,bu akşam giremedim.Lise ve üniversiteyi beraber okuduğum canım dostum geldi,kanadadaydı.Çok özlemişim.Hasret giderdik.
Burp,seni pek bir pozitif gördüm cnm.Umarım sonuna kadar böyle gider.Bizleri de pozitif etkiliyorsun.Sakın bozulma...
Bebing,sen bu sayfanın akide şekerisin bence.Kendi kendine konuşman,yorumlar yapman benim yüzümde tebessüm oluşturuyor.Sende hep böyle kal,hiiiiiç bozulma:)
Semracım,bugünlerde geçecek ve bir bakmışsın ki,senin velet kollarında.Tadını çıkar,ağrılar gelir geçer.Önemli olan,duyduğun sevinç ve içinde büyüyen candır.Allaha emanet olun.Keşke bizde görebilsek o günleri.
Denizcim,tabii ki o bölge müdürünün yardımı olabilir,ortalama yüzde 25 karla alabilirsiniz,depocu karı olmadan.Böyle bir fırsatın olursa hiç kaçırma.
Öslemcim,hayatta benim kadar korkak bir insan tanımıyorum.Ama benimle yarışırım diyorsan sen bilirsin.Ben anestezi almaktan da çok korktuğum için istemedim.Doktorunada bağlı.Benim arkadaşım çekmişti.Her aşamasını tek tek anlatarak çekti.Acıyacağı zamanı ne kadar süreceğini sabırla anlatarak çekti.Canım yandı ama dayanabileceğim kadar.Arabamı kendim kullanarak geldim eve.Sen içini rahat tut.Nasıl rahat hissedeceksen öyle çektir.Kabusa çevirme günlerini.Ben boşuna çevirmişim.

canım iyi yaparsın değişiklik iyidir bende ne zaman eşim böyle göreve gitse geldiğinde bişeyler yapmış oluyorum saçıma başıma o da bu sefer giderken uyardı geldiğimde böye bulcam diye hiç sevmiyor boyayı kendi saçın daha güzel diyor bana yasak yani bu aralar...:))

canım korkutmak istemedim kendi durumumu anlattaım inşallah göz açıp kapayana kadar geçer..canım tam tarih belli değil ama 15 -20 aralık arası bir tarih olacağı kesin allah izin verirse..

dün gece çok kötü bir rüya gördüm kızlar hiç uyuyamadım ondan sonra mezarlıkta uyuyormuşum aynı yataktaki halim yorganım ,etrafıma bir bakıyorum mezar taşları var ve açık bir alanda uyuyorum sonra da yalnızken birden yatakta biri varmış gibi kollar bacaklar hissediyorum sanki eşim varmış gibi sonra diyorum ki o yok ki daha gelmedi sonra imdaaaaaaaaaaaaaat diye uyandım yani imdaaaaaaaaaaaatın im kısmı rüyamda geçti daaaaat resmen uyanıkken söyledim ayyyy çok kötüydü..bilmiyorum inşallah kötü şeylere delalet değildir kızlar korku filmi gibi valla........

canım sağol valla iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var %25 çok iyi bir rakam fena değil yani inşallah bakalım bugün görüşücem..daha hangi iğneyi ne dozda kullanacağım belli değil ama önceden bilgisi olsunda sonrası kolay olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…