arkadaşlar bugün aşilamamı yaptırdım.dualarınıza çok ihtiyacim var.
e hadi kızlaaaar güzel haberler vermeye başlayın artık ben km yi sıfırladım bugün ilk defa hcg em 0 çıktı ikinci aşılamaya start verebilirim demek oluyor şimdi adet olmayı bekliyorum bugün yarın teşrif eder inşallah 3. gün bayrama denk gelmez
burp cum çok teşekkür ederim allah razı olsun sen bana yardım ettin allahta sana yardım etsin gecen yıl rahim içi filmi çektirdim eşim 3 kere sperm testi verdi ama yine verir sorun değil.3 ay yumurtlama takipi yaptırdım ondada sorun yok anlayacağın hiçbir şeyde sorun yok hormonlarımız falan iyi ama maalesef bebek olmuyor ben şuan çalışmıyorum eşimin bağkurundan yararlanıyorum artık ne yapalım biraz zora katlanacaz.
hadi bakalim canim insallah hersey istedigin gibi olur ve bebegini 9 ay sonra kucagina alirsin....
canım ciddi misin ya?
kesinlikle özlemcim çünkü kime sorsam smear testi kadar bile canım yanmıyor diyor benimkide öyleydi senin doktorunun eli ağırmış ağır olacağına uğurlu olsaymış ya :))))))))
selam kızlar bugün dr a gittim 3.aşılama için start verdik yarın klomene başlıyorum.dr um 3aşılamayıda klomenle yapmayı tavsiye etti ama yinede bana bıraktı bende tavsiyesini dinledim iyimi yaptım bilmiyorum içimde bi endişe var.dr um 3 aşılamayıda klomenle yapalım sonra başka ilaca geçeriz dedi.3. aşılamadan sonra devlet karşılamıyo bildiğim kadarıyla fiyatlar nekadar çok zorlarmı bizi bilmiyorum.inş bu sefer tutarda bunları düşünmeme gerek kalmaz.allah yardımcımız olsun.
e hadi kızlaaaar güzel haberler vermeye başlayın artık ben km yi sıfırladım bugün ilk defa hcg em 0 çıktı ikinci aşılamaya start verebilirim demek oluyor şimdi adet olmayı bekliyorum bugün yarın teşrif eder inşallah 3. gün bayrama denk gelmez[/QUOT
ooooooooo cok iyi,hadi gozun aydin...onumuzdeki ay hayirlisi ile hamile kalip 9 ay sonra dogurursun insallah..benimde bugun asilamada 14 gunum kan testi yapmadim ama idrar testinde negatif cikti maalesef..belkide erkendir idrar testi icin.rabbim hayirlisini ,sagliklisini nasip etsinn insallah.
canım ya bunun eli çok hafifti belkide ilk kez olduğu için kendimi çok kastım ama ne yapayım o iğrenç aleti gördüm:))))))
arkadaşımya o iğrenç dediğin alet ne?bende düşünmeye başladım şiimdi.farklı aletler mi kullanıyorlar diye.
kızlar.. ben pazar günü 2. aşılamamı oldum. fakat sürekli ağrım var.. bu normalmi.. ilk aşılamamda hiç ağrım olmamıştı. şimdiki kasıklarımda ve karnımda ağrı yapıyor.. o günden beri kramplar giriyor.. sizde de bu gibi şikayetler oldumu? nedir bu ağrılar sizce?? bana yardımcı olursanız sevinirim..
canım hayırlısı olsun umarım ilk denemende hamile kalırsına.s.
yarın aşılamam var kızlar seviniyorum çünkü yumurta oluşmadığı için olmuyordu 19,5 olmuş 2 tene prgly (galiba) iğne oldum heyecandan fazla bakamadım iğnenin adına yarında ilk aşılamam olucak allah isteyen herkese versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?