Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bu ay ikinci asilamami olucam carsamba gunu rahim filmi cekilicek klomen kullanmaya basladim bile bakalim insallah bu sefer tutar hayirlisi

selam kızlar bugün dr a gittim 3.aşılama için start verdik yarın klomene başlıyorum.dr um 3aşılamayıda klomenle yapmayı tavsiye etti ama yinede bana bıraktı bende tavsiyesini dinledim iyimi yaptım bilmiyorum içimde bi endişe var.dr um 3 aşılamayıda klomenle yapalım sonra başka ilaca geçeriz dedi.3. aşılamadan sonra devlet karşılamıyo bildiğim kadarıyla fiyatlar nekadar çok zorlarmı bizi bilmiyorum.inş bu sefer tutarda bunları düşünmeme gerek kalmaz.allah yardımcımız olsun.

cok sevindim canım sıfırlanmasına.hadi şimdiden hayırlı olsun.

kizlar bugun akintim daha bi cogaldi ara ara geliyo birde daha koyulasti rengi yanii olmadi bence bu ayda..sansima kusuyum artik yapilacak birsey yok insallah sizin bebisleriniz tutunmustur size..........................

eğer çalışmıyorsan uğraş rapor çıkarttır derim tatlım çünkü rapor çıkartma işlemleri çalışana zor izin alma açısından öbür yandan biraz sabırlı isen kolayca alırsın tatlım.

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK ıNFERTıLıTE SAVAŞÇILARI

Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- ılk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------ılk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- ılk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- ıKıNCı AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- ılk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- 18 Eylül
keje-01 ---------------- -------------------------------- ----------------------------
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- ılk aşılama --------- 14 Eylül --------------------- 25 Eylül
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- ----------------------
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------

kesinlikle özlemcim çünkü kime sorsam smear testi kadar bile canım yanmıyor diyor benimkide öyleydi senin doktorunun eli ağırmış ağır olacağına uğurlu olsaymış ya :))))))))

canım ya bunun eli çok hafifti belkide ilk kez olduğu için kendimi çok kastım ama ne yapayım o iğrenç aleti gördüm:))))))

ALLAH yardımcın olsun tatlım......

slm bende bu hafta 3. aşılamaya başlıycam inş olur kızlar 2. aşılamam hüsranla sonuçlandı buda olmazsa ben mahvolurum ama yinede allahım hayırlısını versin diyorum hadi bakalım ekime hamiş girelim

kızlar.. ben pazar günü 2. aşılamamı oldum. fakat sürekli ağrım var.. bu normalmi.. ilk aşılamamda hiç ağrım olmamıştı. şimdiki kasıklarımda ve karnımda ağrı yapıyor.. o günden beri kramplar giriyor.. sizde de bu gibi şikayetler oldumu? nedir bu ağrılar sizce?? bana yardımcı olursanız sevinirim..

canım ya bunun eli çok hafifti belkide ilk kez olduğu için kendimi çok kastım ama ne yapayım o iğrenç aleti gördüm:))))))

arkadaşımya o iğrenç dediğin alet ne?bende düşünmeye başladım şiimdi.farklı aletler mi kullanıyorlar diye.

arkadaşımya o iğrenç dediğin alet ne?bende düşünmeye başladım şiimdi.farklı aletler mi kullanıyorlar diye.

tombik bir makasa benziyordu ve metalin huzursuzluk verici soğuğu vardı........ görünce korktum zaten ondandır benim canımın yanması........ rahmi açarken kullandıkları şey işte.......

valla bilemiyorum ben 1 kez aşılama oldum onda da ağrı sancı olmadı.......

canım hayırlısı olsun umarım ilk denemende hamile kalırsına.s.

yarın aşılamam var kızlar seviniyorum çünkü yumurta oluşmadığı için olmuyordu 19,5 olmuş 2 tene prgly (galiba) iğne oldum heyecandan fazla bakamadım iğnenin adına yarında ilk aşılamam olucak allah isteyen herkese versin inşallah..

hayırlısı ....... oluşmuyordu derken bu ay mı oluşmamıştı sonradan gelişti; yoksa hiç mi oluşmuyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…