e hadi kızlaaaar güzel haberler vermeye başlayın artık ben km yi sıfırladım bugün ilk defa hcg em 0 çıktı ikinci aşılamaya start verebilirim demek oluyor şimdi adet olmayı bekliyorum bugün yarın teşrif eder inşallah 3. gün bayrama denk gelmez[/QUOT
ooooooooo cok iyi,hadi gozun aydin...onumuzdeki ay hayirlisi ile hamile kalip 9 ay sonra dogurursun insallah..benimde bugun asilamada 14 gunum kan testi yapmadim ama idrar testinde negatif cikti maalesef..belkide erkendir idrar testi icin.rabbim hayirlisini ,sagliklisini nasip etsinn insallah.
teşekkür ederim canım
amman idrar testiyle hiç moralini bozma idrar testi için daha çok erken idrar testi adet gecikmesinden bir hafta sonra anca başarılı sonuç veriyor kan testi yaptır tatlım bence
kızlar.. ben pazar günü 2. aşılamamı oldum. fakat sürekli ağrım var.. bu normalmi.. ilk aşılamamda hiç ağrım olmamıştı. şimdiki kasıklarımda ve karnımda ağrı yapıyor.. o günden beri kramplar giriyor.. sizde de bu gibi şikayetler oldumu? nedir bu ağrılar sizce?? bana yardımcı olursanız sevinirim..
kızlaaar ben geldim! yarın kontrolum var;doktorum cumartesi çatlatma iğnesi yapıp pazarteside-bayramın 2. günü aşılamayı yaparız büyük ihtimalle dedi ama yarın tam netleşecek anladığım kadarıyla.ya bu çatlatma iğnesi nasıl yapılıyor bir sürü değişik şey okuyorum bununla ilgili anlamadım!İçim şimdiden kıpır kıpır:kedi:
canim catlatma ignesi karnindan yapiliyoo, insaalah tutar canim stres yapma dusunmemeye calis okeee.....
kizlar benimkii bu ayda olmadii insallah sizinki olur saglik olsun ne diyeyim yapacak bisey yok.
hayırlısı ....... oluşmuyordu derken bu ay mı oluşmamıştı sonradan gelişti; yoksa hiç mi oluşmuyordu?
yarın aşılamam var kızlar seviniyorum çünkü yumurta oluşmadığı için olmuyordu 19,5 olmuş 2 tene prgly (galiba) iğne oldum heyecandan fazla bakamadım iğnenin adına yarında ilk aşılamam olucak allah isteyen herkese versin inşallah..
kızlaaar ben geldim! yarın kontrolum var;doktorum cumartesi çatlatma iğnesi yapıp pazarteside-bayramın 2. günü aşılamayı yaparız büyük ihtimalle dedi ama yarın tam netleşecek anladığım kadarıyla.ya bu çatlatma iğnesi nasıl yapılıyor bir sürü değişik şey okuyorum bununla ilgili anlamadım!İçim şimdiden kıpır kıpır:kedi:
kizlar benimkii bu ayda olmadii insallah sizinki olur saglik olsun ne diyeyim yapacak bisey yok.
kızlar merhaba,
beni de listeye ekleyin, ilk aşılamamızı deneyeceğiz bu ay hayırlısıyla..
sanırım 26 eylül gibi aşılama yapılır. tabii eğer yumurtalar aşırı uyarılmazsa.
herkesin tedavisi hayırlı olsun.
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç
Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- 18 Eylül
keje-01 ---------------- -------------------------------- ----------------------------
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 14 Eylül --------------------- 25 Eylül
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- ----------------------
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
çukulata kisti hastası olduğum için kistler folikül oluşmasına engel ouyor, aşılama yapılamıyordu.geçen ay kist çıkmıştı erimiş ve folikül oluşmuş umarım anlatabilmişimdir..
kızlar merhaba,
beni de listeye ekleyin, ilk aşılamamızı deneyeceğiz bu ay hayırlısıyla..
sanırım 26 eylül gibi aşılama yapılır. tabii eğer yumurtalar aşırı uyarılmazsa.
herkesin tedavisi hayırlı olsun.
memleket elazığ. adım sema
inşallah hayırlısı. ama çok sabırsızlanıyrum. ayın 14 ve 16 sında evde test yaptım. çıkmayacağını biliyordum da ama rahatlama piskolojisi galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?