kızlaaar ben geldim! yarın kontrolum var;doktorum cumartesi çatlatma iğnesi yapıp pazarteside-bayramın 2. günü aşılamayı yaparız büyük ihtimalle dedi ama yarın tam netleşecek anladığım kadarıyla.ya bu çatlatma iğnesi nasıl yapılıyor bir sürü değişik şey okuyorum bununla ilgili anlamadım!İçim şimdiden kıpır kıpır:kedi:
kizlar benimkii bu ayda olmadii insallah sizinki olur saglik olsun ne diyeyim yapacak bisey yok.
Aşılamanın tutmadığı sıkıntısını azaltma yöntemleri.
1- Önce telkin hayırsız olacağına geç olsun güç olmasın
2- Ya bulupta kaybetseydim dahamı iyiydi
3- Okadar çocuğunu kaybeden kadın var aman allah korusun
4- Zaten bu aşılama, tüpte kesin tutar ama bir aşılama daha yaptırayım olmazsa kesin tüpe geçeceğim ama inşallah bir sonraki aşılamada tutar
5- Tedavi sürecinde evi istediğim gibi temizleyemedim hazır müsaitken evi bi köşe bucak temizleyeyim.
6- Ay kaç gündür kendimi kastım şöyle gönül rahatlığı ile bi hoplayım zıplayayım
7- Amaaan herkezin eninde sonunda oluyor benimde olacakta işte bu sürecin sıkıntısı kötü
8- Heh he şimdi istediiim şeyleri yiyeyim şööyle bir kola da içeyim
9- Bir sonraki adetim nezamanmış aman ovulasyonuda kaçırmayalım deneyelim gene
10- Bir sonraki aşamaya geçelim bir daha deneyelimde dur tarihleri hesaplayalım
:)))))))))) üç aşağı beş yukarı böyle değilmi arkadaşlar benim ek olarak iş yerime uydurma stresi var tedavi sürecini
birteksen canım çok geçmiş oolsun ama tek bir şey insanı avuutuyor bir sonraki aşamaya hazırlanmak eninde sonunda olacak işte keşke geleceği görebilseydik dimi
hadi bakalım savaşa devam
Kizlar inanin size coook tessekkur ediyorum,her ne kadar birbirimizi tanimasak bile cok guzel destek oluyoruz birbirimize en onemliside bu zaten.Dilerimkii allahtan insallah hepimizin bir gun olacak bebisleri ve simsikiya sarilicaz onlara,o mis gibi kokularini icimizee cekicezz ANNEMMM DIYEBILICEZ birgun ben inaniyorum,onlar bizim kiymetlimiz olacak...
Nezaman bir hamile bayan gorsem inanin bakamiyorum,bi bebek verseler kucagima aglamamak icin kendimi zor tutuyorum,sevsem ayy yazik olmuyoda cok seviyo cocuklari diyecekler gibi geliyo veya ilgisiz kalsam bu seferde kiskanclik yapiyorum sanacakalr bilmiyorum yaaaaaa.........
AMA O KAYINVALIDEM beni coook uzdu kiizi hamile diyee beni kaldirip kizini oturtmasi okadar zorumaaa gittikii kizida 1 aylik hamile yaaa bunu benim yanimda bari yapma yaaa allahtan kork yaaa hicmi icin sizlamadi...KUSURA BAKMAYIN KIZLAR COK DOLDUM INANIN ARTIK HERSEY BANA BATIYO
hayırlı olsun sana bayram hediyesi olur inşallah bebişin çatlatma iğnesini aşılamadan 36 saat önce akşam 10 - 11:30 arası oluyorsun hiç sıkıntı veren bir iğne değil rahat ol :)
canım ya çok haklısın ama hiç kendini sıkma o kadar herkes yaptığıyla kalır ve herkes kendi değerini kendi belirler....... ne yapıyorlar kendilerine düşman kazanmaktan başka... dileklerin hepimizin dilekleri, özlemleri inşallah bu mübarek günlerde rabbim de hayırlı yazılar yazmıştır herkese...........
Kizlar inanin size coook tessekkur ediyorum,her ne kadar birbirimizi tanimasak bile cok guzel destek oluyoruz birbirimize en onemliside bu zaten.Dilerimkii allahtan insallah hepimizin bir gun olacak bebisleri ve simsikiya sarilicaz onlara,o mis gibi kokularini icimizee cekicezz ANNEMMM DIYEBILICEZ birgun ben inaniyorum,onlar bizim kiymetlimiz olacak...
Nezaman bir hamile bayan gorsem inanin bakamiyorum,bi bebek verseler kucagima aglamamak icin kendimi zor tutuyorum,sevsem ayy yazik olmuyoda cok seviyo cocuklari diyecekler gibi geliyo veya ilgisiz kalsam bu seferde kiskanclik yapiyorum sanacakalr bilmiyorum yaaaaaa.........
AMA O KAYINVALIDEM beni coook uzdu kiizi hamile diyee beni kaldirip kizini oturtmasi okadar zorumaaa gittikii kizida 1 aylik hamile yaaa bunu benim yanimda bari yapma yaaa allahtan kork yaaa hicmi icin sizlamadi...KUSURA BAKMAYIN KIZLAR COK DOLDUM INANIN ARTIK HERSEY BANA BATIYO
keje canım hayırlı olsun inşallah ....... belli mi olur belki annesine bayram hediyesi olur :)
hadi hayırlısı canım ya inşallah çok kolay bir aşılama geçirirsin ve bu ayın hamişlerinden olursun:CüvCüv:
canım ben de merak etmiştim seni pzt si gidecektin ya dr a cmt senin kaçıncı günün oluyor 12.gün mü benim gibi benimde cmt si kontrolüm var bakalım büyümüş mü yumişler canım çatlatma iğnesi benim kalçadan yapılmıştı korkucak birşey yok yani kaç yumurtan varmış bu arada
canım üzülme diyeceğim ama insan üzülüyor biliyorum hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bebişlerimize kavuşacağımız aylar yakındır:1hug:
Merhaba arkadaşlar; benim de ilk aşılamam 12 eylülde oldu ve şu anda 5. güne geldim ama beklemek o kadar zor ki beni en iyi anlayacak kişiler sizlersiniz. Allahım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder ve inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Eşimin de benim de bir sorunumuz olmadığını söylüyor doktorum. Rahmimin sola deviye olduğunu ve bu anatomik bir bozukluk olduğu için belki bu yüzden olamayacağınıda söyledi. Yani ne ile savaştığımı bilmiyorum açıkcası:uhm: Sizce ne zaman test yaptırmalıyım adetin gecikmesini beklememi söyledi doktorum ama ben o kadar sabırsızlanıyorum ki hemen öğrenmek istiyorum. Tabi herşeyin hayırlısını versin Allahım.
Canım çok teşekkür ederim, senin de dediğin gibi beklemek en doğrusu olacak galiba, zaten araya bayramda giriyor zamanın nasıl geçtiğini bilmeyeyim istiyorum açıkcası. Bankada çalışmak zaten çok stresli belkide stres yüzünden tutmuyordur. Hayırlısı olsun artık. Bu ay birçoğumuz aşılama yaptıracak ve umarım isteyen herkesin bebeği olur. İyiki varsınız.
Merhaba arkadaşlar; benim de ilk aşılamam 12 eylülde oldu ve şu anda 5. güne geldim ama beklemek o kadar zor ki beni en iyi anlayacak kişiler sizlersiniz. Allahım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder ve inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Eşimin de benim de bir sorunumuz olmadığını söylüyor doktorum. Rahmimin sola deviye olduğunu ve bu anatomik bir bozukluk olduğu için belki bu yüzden olamayacağınıda söyledi. Yani ne ile savaştığımı bilmiyorum açıkcası:uhm: Sizce ne zaman test yaptırmalıyım adetin gecikmesini beklememi söyledi doktorum ama ben o kadar sabırsızlanıyorum ki hemen öğrenmek istiyorum. Tabi herşeyin hayırlısını versin Allahım.
Canım bugün tekrar gideceğim;3 yumurta oluşmuş solumda ancak biri diğerlerine göre büyük çıktı:1rolleyes:aslını bugün öğreneceğim;1830 da randevum var;denilene göre cmt çatlatma iğnesi;pazartesi aşılama olacak ama bakalım bugün bir gideyimde tam netleşsin canım.Cumartesi haber vermeyi unutma olur mu canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?