Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı olsun sana bayram hediyesi olur inşallah bebişin çatlatma iğnesini aşılamadan 36 saat önce akşam 10 - 11:30 arası oluyorsun hiç sıkıntı veren bir iğne değil rahat ol :)

kizlar benimkii bu ayda olmadii insallah sizinki olur saglik olsun ne diyeyim yapacak bisey yok.

Aşılamanın tutmadığı sıkıntısını azaltma yöntemleri.

1- Önce telkin hayırsız olacağına geç olsun güç olmasın
2- Ya bulupta kaybetseydim dahamı iyiydi
3- Okadar çocuğunu kaybeden kadın var aman allah korusun
4- Zaten bu aşılama, tüpte kesin tutar ama bir aşılama daha yaptırayım olmazsa kesin tüpe geçeceğim ama inşallah bir sonraki aşılamada tutar
5- Tedavi sürecinde evi istediğim gibi temizleyemedim hazır müsaitken evi bi köşe bucak temizleyeyim.
6- Ay kaç gündür kendimi kastım şöyle gönül rahatlığı ile bi hoplayım zıplayayım
7- Amaaan herkezin eninde sonunda oluyor benimde olacakta işte bu sürecin sıkıntısı kötü
8- Heh he şimdi istediiim şeyleri yiyeyim şööyle bir kola da içeyim
9- Bir sonraki adetim nezamanmış aman ovulasyonuda kaçırmayalım deneyelim gene
10- Bir sonraki aşamaya geçelim bir daha deneyelimde dur tarihleri hesaplayalım

:)))))))))) üç aşağı beş yukarı böyle değilmi arkadaşlar benim ek olarak iş yerime uydurma stresi var tedavi sürecini
birteksen canım çok geçmiş oolsun ama tek bir şey insanı avuutuyor bir sonraki aşamaya hazırlanmak eninde sonunda olacak işte keşke geleceği görebilseydik dimi
hadi bakalım savaşa devam

Kizlar inanin size coook tessekkur ediyorum,her ne kadar birbirimizi tanimasak bile cok guzel destek oluyoruz birbirimize en onemliside bu zaten.Dilerimkii allahtan insallah hepimizin bir gun olacak bebisleri ve simsikiya sarilicaz onlara,o mis gibi kokularini icimizee cekicezz ANNEMMM DIYEBILICEZ birgun ben inaniyorum,onlar bizim kiymetlimiz olacak...
Nezaman bir hamile bayan gorsem inanin bakamiyorum,bi bebek verseler kucagima aglamamak icin kendimi zor tutuyorum,sevsem ayy yazik olmuyoda cok seviyo cocuklari diyecekler gibi geliyo veya ilgisiz kalsam bu seferde kiskanclik yapiyorum sanacakalr bilmiyorum yaaaaaa.........
AMA O KAYINVALIDEM beni coook uzdu kiizi hamile diyee beni kaldirip kizini oturtmasi okadar zorumaaa gittikii kizida 1 aylik hamile yaaa bunu benim yanimda bari yapma yaaa allahtan kork yaaa hicmi icin sizlamadi...KUSURA BAKMAYIN KIZLAR COK DOLDUM INANIN ARTIK HERSEY BANA BATIYO

Son düzenleme:

canım ya benim de en çok uyguladığım teknik 5. madde......... 1,2,3 genele fazlasıyla uygun süper olmuş valla ellerine sağlık...........hihoyyyt

canım ya çok haklısın ama hiç kendini sıkma o kadar herkes yaptığıyla kalır ve herkes kendi değerini kendi belirler....... ne yapıyorlar kendilerine düşman kazanmaktan başka... dileklerin hepimizin dilekleri, özlemleri inşallah bu mübarek günlerde rabbim de hayırlı yazılar yazmıştır herkese...........

hayırlı olsun sana bayram hediyesi olur inşallah bebişin çatlatma iğnesini aşılamadan 36 saat önce akşam 10 - 11:30 arası oluyorsun hiç sıkıntı veren bir iğne değil rahat ol :)

inşallah canımhayırlısıyla bi atlatsam;ilk oluşun heyecanı;ne olacağını bilememenin tedirginliği derken;Allah tan buradaki bu yorumlar varda insan moral buluyor:1rolleyes:

bende aynen özlem e katılıyorum!kendi ayıbından başka birşey değil;sende sakın gazına gelme;zaten niyet ortada sana nispet yapmakklava:Emin ol arkadaşım sen ne kadar rahat davranabilirsen o da o kadar rahatsız olacaktır:tomato:

keje canım hayırlı olsun inşallah ....... belli mi olur belki annesine bayram hediyesi olur :)

özlemin yorumundan alıntı alıp sana cevap yazdım ama birşey eklemeliyim ki;o da sen huzurlu olduğun sürece ve kendini üzmediğin sürece herşey olacağına varacaktır ve inanıyorum ki herşeyin hayırlısı olacaktır:Saruboceq:

Canım bugün tekrar gideceğim;3 yumurta oluşmuş solumda ancak biri diğerlerine göre büyük çıktı:1rolleyes:aslını bugün öğreneceğim;1830 da randevum var;denilene göre cmt çatlatma iğnesi;pazartesi aşılama olacak ama bakalım bugün bir gideyimde tam netleşsin canım.Cumartesi haber vermeyi unutma olur mu canım...

Merhaba arkadaşlar; benim de ilk aşılamam 12 eylülde oldu ve şu anda 5. güne geldim ama beklemek o kadar zor ki beni en iyi anlayacak kişiler sizlersiniz. Allahım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder ve inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Eşimin de benim de bir sorunumuz olmadığını söylüyor doktorum. Rahmimin sola deviye olduğunu ve bu anatomik bir bozukluk olduğu için belki bu yüzden olamayacağınıda söyledi. Yani ne ile savaştığımı bilmiyorum açıkcası:uhm: Sizce ne zaman test yaptırmalıyım adetin gecikmesini beklememi söyledi doktorum ama ben o kadar sabırsızlanıyorum ki hemen öğrenmek istiyorum. Tabi herşeyin hayırlısını versin Allahım.

canım öncelikle hayırlı olsun;umarım ilk aşılamanda bebişin olurbencede beklemelisin ama illa merakımı gidereyim diyorsan fortel hassas gebelik testi var;aşılamada ne kadar doğru çıkar bilemiyorum ama normalde ilişki sonrası 7. gün kullanabiliyorsun öğrenmek için;ama dediğim gibi yanıltma payı yüksek olur;boşu boşunada stres yapmış olursun gibi geliyor bana...

Canım çok teşekkür ederim, senin de dediğin gibi beklemek en doğrusu olacak galiba, zaten araya bayramda giriyor zamanın nasıl geçtiğini bilmeyeyim istiyorum açıkcası. Bankada çalışmak zaten çok stresli belkide stres yüzünden tutmuyordur. Hayırlısı olsun artık. Bu ay birçoğumuz aşılama yaptıracak ve umarım isteyen herkesin bebeği olur. ıyiki varsınız.

Maalesef en kötü etken stres canım yaa...Bende bayramda aşılamamı yaptıracağım kısmetse;zaten tam günüde bugünkü kontrolumde söylenecek...Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun gerçekten:Saruboceq:Güzel haberlerini bildirirsin inşşallahhihoyyyt

Dualarım hepinize ulaşır inşallah. Bayramda yaptırıyorsun ya bayram tadında bir haber alırsın inşallah canım.:CüvCüv:

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah olur .....test için 12 13 gün geçsin sonra yap. önce yaparsan olumsuz bir yanıt verebilir üzülürsün ......ne gerek var boş yere üzme kendini.....

arkadaşlarım ne güzel yazmışsınız.çok mutlu oldum bi sürü sayfa doldurmuşunuz.bayram önü olduğu için ben cok yoğunum.ama yoğun olmakda güzel vaktin geçtiğini anlamıyor insan.regl olmama az kaldı.eskiden olmamayı isterdim.şimdi olmayı ve tedaviye başlamayı istiyorum.

özlemcim; metal alet bende kullanılmadı rahim filminde kullanılmıştı.aşılamada smear testindedki plastik alet kullanıldı.senin kendini sıkmana o sebeb olmuştur.

burp valla super sıralamışsın listeyi.5.madde benim favorim.zaten bu maddelerin hepsini bende uyguluyorum.

canım takma o kavinvalidenin düşüncesizliği olmuş ben de aynı şeyi tatilde abimlerle yaşamıştım bebek istediğimizi biliyorlar fakat olmadığını bilmiyorlar ve abimin eşi hamile benimde tam adet olduğum gün onlara gittik ve durmadan bebeğin ultrason görüntülerini gösterdiler ve bebek muhabbeti yaptılar eşimle ben artık ne desek nasıl davransak bilemedik kendi halimize mi üzülsek yeğenim oluyor diye sevinsek mi bilemedik ve bizim gelin hala olarak hiç hevesli olmadığımı belirtip bir de laf söyledi üstüneklava:

canım ne güzel 3 yumurtan oluşmuş darısı başıma inşallah cmt si bende güzel haberler veririm

canım aşılaman hayırlı olsun rahmin sola mı doğruymuş ne anlamadım bana da dr rahmin arkaya doğru ama bir problem olmaz dedi test için de bence biraz daha bekle istersen henüz hamileysen bile çıkmaz boşu boşuna moralini bozmuş olursuna.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…