insan bazen gerçekten umutlarını kaybediyo...9 eylülde aşılama yaptırdım dün idrar testi yaptım negatif çıktı yıkıldım bir anda eşime söyledim izin almış gelmiş işten yazık oda beni teselli etmeye çalışıyo ama o bendende çok üzüldü... yine deneriz sıkma canını diyo ama ben kararsızım bir ay ara verip kendimi toparlamak istiyorum ama bu ay henüz adet olmadım günüm yarın hamile değilsem adet olayım bide onunla uğraşmak istemiyorum...
merhaba arkadaşlar öncelikle bana iltifat eden arkadaşlara tesekkürler.kendimi çok iyi hissetmemi sağladınız.
doktorumu aradım tatildeymiş acayip kötü oldum.bayramda olmıyım derken bayram bitti doktor yok.asistanı varmış bende istemedim.bu ay kalsın dedim.ama ikna ettiler.bakalım yarın bakıcak kist yoksa iğneye başlıcam.
Offf kızlar hoplaya zıplaya bu sayfayı açtım farklı olacak pozitiflerle dolacak dedim hala güzel haber alamadık ay bitiyor olumsuz hiç bir şey olmasın dedim sonuçları bile negatif yazmak yerine farklı kelimelerle açıkladım ilk aşılamamda yani ağustos ayında çok olumsuzdum hep olmayacak tutmayacak imkansız dedim dedim sonu düşük olmasına rağmen tuttu bana umut verdi ama cuma günü doktorum yumurtalık rezervimin az olduğunu söylemesi ile moralim tekrar sıfır oldu ki bu bana ilk kez söylenmiyordu. Üstelik bugün 4. iğneye rağmen sadece bir yumurtamın geliştiğini duyunca iyicene moralim bozuldu. Tek atımlık kurşunum var nasıl moralim bozuldu anlatamam. Üstelik aşılamamın denk geleceği gün iş yerimin hem açılış günü hemde sınav yapacağız ve görevliyim ha birdeakademik kurul tooplantısı var nasıl gitmemezlik yapacağım bilmiyorum. Tüm bu olanlar moralimi bozuyor ne diyebilirimki savaş kızıştı kıran kırana mücadele veriyoruz allah hepimizin yardımcıısı olsun. Allah bundan sonra güzel haberler nasip eder inşallah olumsuz sonuç alan arkadaşlarada bir an önce güzel haberler nasip olur inşallah.
kızlar yarın randevu aldım aşılama tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla çok heyecanlıyım saat 11de gidicez bakalım herşey yolundamı bana dua edin nolur
kızlar merhaba.
vala inşallah pıtır pıtır hamilelik haberlerini bekliyoruz artık. zaman geçtikçe sonuçları göreceğiz hayırlısıyla.
kızlar hormon aldığımız için böyle ağlamak zırlamak gibi şeyler çok normal. sakin olmaya çalışalım. ben de inanılmaz ağlak oluyorum son aylarda.
bu arada benim 9. iğnem vuruldu bugün.
11. günümdeyim.
rahim duvarı 10 küsür mm. iki tane yumurta var, 18-19 mm.
yarın çatlatma iğnesi, cumartesi aşılama inşallah.
ha, kafaya takıyor muyum, olacak mı diye? yooo, alakası yok :sm_cool:
çatlıyorum meraktan bu ay olacak mı diye, çaktırmayın :)
ama biraz vurdum duymaz olmak gerek, olursa olur, olmazsa ilerde zaten olur. sağlıklı olsunlar da..
kızlar günaydın yardım edin bugün aşılamanın 8. günü ve bir hemşire arkadaşım bazen 7 gün sonra bile çıkyor demişti bende gittim test aldım 2.çizgi silik çıktı ne anlama geliyor.2.çizgi silik çıkıp hamile olmayan var mı lütfen yardım edin kan testini ne zaman yaptırayım ..
kızlaar yArDIm !! 3 gündür olur olmadık şeylere ağlıyorum;psikolojimmi bozuldu anlamadım;zırt pırt sulugöz modundayım;napacağımı bilemiyorum..
Canım, ben tebrik edeyim seni şimdiden. ikinci çizgisi silik çıkıp da hamile olmadığını söyleyeni hiç duymadım ben. Hadi hemen kan tahliline, ne duruyorsun? Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım benim. YAŞASIN YAHUUUUU.
meraba kızlar.bugün dr a gittim geçen hafta cumartesi bitmişti klomen pazartesi muayene oldum 10mm di bugün 17mm olmuş kan verdim çatlatma iğnesini yarın yaptırıcam.cumartesi günüde aşılamam olacak inş.bu 3. aşılama ve son olur tutar inş.dua edelim birbirimize arkadaşlar.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama biraz zor oluyo.
insan bazen gerçekten umutlarını kaybediyo...9 eylülde aşılama yaptırdım dün idrar testi yaptım negatif çıktı yıkıldım bir anda eşime söyledim izin almış gelmiş işten yazık oda beni teselli etmeye çalışıyo ama o bendende çok üzüldü... yine deneriz sıkma canını diyo ama ben kararsızım bir ay ara verip kendimi toparlamak istiyorum ama bu ay henüz adet olmadım günüm yarın hamile değilsem adet olayım bide onunla uğraşmak istemiyorum...
ya ama daha erken değil mi adetin 20.günü aşılamanın 8. günü napıyım ya kafayı yicem
ya ama daha erken değil mi adetin 20.günü aşılamanın 8. günü napıyım ya kafayı yicem
bu arada kızlar bu ay aşılamam bayrama denk geldiğinden olamadı 3 aydır böyle erteleniyor inşallah ekimde olurum 2.aşılamamı Allahı bu yolda emkelerimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:
Olsun arkadaşım, vardır bunda da bir hayır. Sana bebeğini müjdeleyen son aşılaman olur inşallah.
kızlar günaydın yardım edin bugün aşılamanın 8. günü ve bir hemşire arkadaşım bazen 7 gün sonra bile çıkyor demişti bende gittim test aldım 2.çizgi silik çıktı ne anlama geliyor.2.çizgi silik çıkıp hamile olmayan var mı lütfen yardım edin kan testini ne zaman yaptırayım ..
bu arada kızlar bu ay aşılamam bayrama denk geldiğinden olamadı 3 aydır böyle erteleniyor inşallah ekimde olurum 2.aşılamamı Allahı bu yolda emkelerimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:
yani benim bildiğim bu idrar testleri kolay kolay ikinci çizgiyi göstermez ama bildiğim başka bir şeyde çatlatma iğnelerinin etken maddesi hamile kadın idrarından elde ediliyor dolayısıyla biraz olsun hamilelik değerleri yükseltiyor ama bunun etkisinide en fazla bir hafta olarak duydum vee son olarak tabiki biz doktor değiliz oradan buradan duyulanlar birazda tecrübe benderimki sen tadını çıkar 12. günde git bir kan testi yaptır allah korusun negatif bir sonuç alsanda sevndiğin yanına kar kalır öylede üzülüyoruz böylede üzülüyoruz değilmi ama ozaman hobaaareeeeyy diyelim :)))))))))
çok sağol canım bütün gerginliğimi aldın götürdün dimi ama sonuçta olumsuzluğa alıştık napalım kısmet beklemekten başka çare yok
kızlar dayanamadım oturduğum semtte özel bir polikliniğe gittim kan testi yaptırdım yarım saatte çıktı sonuç pozitif ama bu yazdıklarınızda kafamda eşime söylemeyi düşünmüyorum kızar çünkü yani ben heveslendim de olmazsa diye kızar bir de heveslenir sonra üzülmesini istemem yani kanda dahi pozitif çıkarsa sonradan negatif olma ihtimali var mı?
yani benim bildiğim bu idrar testleri kolay kolay ikinci çizgiyi göstermez ama bildiğim başka bir şeyde çatlatma iğnelerinin etken maddesi hamile kadın idrarından elde ediliyor dolayısıyla biraz olsun hamilelik değerleri yükseltiyor ama bunun etkisinide en fazla bir hafta olarak duydum vee son olarak tabiki biz doktor değiliz oradan buradan duyulanlar birazda tecrübe benderimki sen tadını çıkar 12. günde git bir kan testi yaptır allah korusun negatif bir sonuç alsanda sevndiğin yanına kar kalır öylede üzülüyoruz böylede üzülüyoruz değilmi ama ozaman hobaaareeeeyy diyelim :)))))))))
ya canım herşeyde bir hayır vardır iğnelerini olmuşmuydun sen?
seni forumun en kurtlu savaşçısı ilan ediyorum hatun 8. gününden hamilelik haberi alan kaç kişi vardırki :,)))))))))) inşallah sonuna kadar her şey yolunda gider sonuçta bir hamilelik sözkonusu sen kendine dikkkat et eşinlede paylaş derim bizim için bu haberler çok önemli yıllardır veremediğimiz haberler bunlar paylaşmakta fayda var ki gördüğüm kadarı ile sabırsızsın istesende skalayamazsın :))))))))))))))))))
hadi inşallah ilerleyen günlerde yüksek hcg değerleri söylersin inşallah bize
ya varya bu kadar mı kendimi belli etmişim :) canım çok sağol inan gülme krizine girdim yani diyosun ki hamile olma olasılığım çok yüksek
ben neden şüpheliyim şu çatlatma iğnesi muhabbetinden inşallah burda hepimiz güzel haberlerimizi paylaşıcaz desteğiniz için hepinize teşekkürler..
inşallah canım benim ilk aşılamam daha gidip doktorada soramıyorum bekle diycek eminim.cnm inşallahhh ilerleyen gnlerde beta hcg gün be gün artar:hulya: inş.çatlatma iğnesinden değildir:sinifsinif:kaçıncı aşılamandı?kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?