Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tatlım idrar testleri anca günün bir yada iki hafta geçtikten sonra başarılı bir sonuç veriyor düşünsene geçen ay kan testinde hamile çıktım gerçi değerim çok yüksek değildi düşük yapıyordum ama kan testi pozitifti sonucçta sırf o iki çizgi egomu tatmin etmek için kaliteli bir idrar testi aldım ona rağmen tek çizgi çıktı yani havlu atmak için erken kan testide yaptır derim ben.

kızlar günaydın yardım edin bugün aşılamanın 8. günü ve bir hemşire arkadaşım bazen 7 gün sonra bile çıkyor demişti bende gittim test aldım 2.çizgi silik çıktı ne anlama geliyor.2.çizgi silik çıkıp hamile olmayan var mı lütfen yardım edin kan testini ne zaman yaptırayım ..

Hayırlısı olsun canım, inşallah bu aşılamayla güzel haberlerini alacağız. Gelişmelerden haberdar et beni.

Canımcım, daha sonraki sayfalarda moralinin toparladığını okudum ama yine de yazayım. Benim de tutan aşılamamda bir olgun yumurtam vardı. 3'e 4'e bakmıyor bu iş, bir olsun, bizim olsun di mi ama

kızlar yarın randevu aldım aşılama tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla çok heyecanlıyım saat 11de gidicez bakalım herşey yolundamı bana dua edin nolur

Boncuk haydi hayırlısı. Bol şans. Herşey gönlünce olsun, bu ay ve gelecek ay burası hamile haberleriyle dolsun inşallah.

Pike'cim,

Hayırlısı olsun. Benim de dün kontrolüm vardı ve 9. iğnemi dün vuruldum Bugün son kontrol ve çatlatma iğnesi, cumartesi aşılama. Hayırlısı olsun. Hamile olduğumuzu da aynı gün müjdeleriz inşallah.

Canım, ben tebrik edeyim seni şimdiden. ikinci çizgisi silik çıkıp da hamile olmadığını söyleyeni hiç duymadım ben. Hadi hemen kan tahliline, ne duruyorsun? Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım benim. YAŞASIN YAHUUUUU.

kızlaar yArDIm !! 3 gündür olur olmadık şeylere ağlıyorum;psikolojimmi bozuldu anlamadım;zırt pırt sulugöz modundayım;napacağımı bilemiyorum..

AAAAAAaa ben seni böyle mi bıraktın geçen akşam ama? Eh hormonlar alt üst, ağlıyoruz bu günlerde de, ağlıyoruz diye de salma kendini. Haydi toplan ama, daha bize güzel haberler vereceksin. Hadi göreyim seni.

ya ama daha erken değil mi adetin 20.günü aşılamanın 8. günü napıyım ya kafayı yicem

hayırlısı olsun canım benim. Ben de aynı gün aşılama olacağım kısmetse. Takip edebildiğim kadarıyla cumartesi aşılama yaptıracak üç kişi olduk. 3'te 3 olur inşallah.

Ne olursa olsun kan testi yaptırmanı ister doktorun. Bence kan testi yaptırmadan tutmadığından emin olma, idrar testleri her zaman güvenilir olmayabiliyor çünkü.

ya ama daha erken değil mi adetin 20.günü aşılamanın 8. günü napıyım ya kafayı yicem

Diyorum işte güzelim sana, bu saatten sonra durulmaz ki. Evet erken davranmışsın ama emin olmak için kan testi yaptırman lazım. ıdrarda silik çizgi çıkan adama yok gününü bekle bir hafta sonra baktırırsın denir mi, di mi ama? Kan testi yaptırmalısın canım, yine de sen bilirsin.

Son düzenleme:

cnmcm seni yanıltmış gibi olmayım ama daha çok erken çatlatma iğnesi olduysan onun etkisi olabilir çünkü o iğne de beta hcg içeryor...inşallah meleğin seninledir...

bu arada kızlar bu ay aşılamam bayrama denk geldiğinden olamadı 3 aydır böyle erteleniyor inşallah ekimde olurum 2.aşılamamı Allahı bu yolda emkelerimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:

bu arada kızlar bu ay aşılamam bayrama denk geldiğinden olamadı 3 aydır böyle erteleniyor inşallah ekimde olurum 2.aşılamamı Allahı bu yolda emkelerimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:

Olsun arkadaşım, vardır bunda da bir hayır. Sana bebeğini müjdeleyen son aşılaman olur inşallah.

yani benim bildiğim bu idrar testleri kolay kolay ikinci çizgiyi göstermez ama bildiğim başka bir şeyde çatlatma iğnelerinin etken maddesi hamile kadın idrarından elde ediliyor dolayısıyla biraz olsun hamilelik değerleri yükseltiyor ama bunun etkisinide en fazla bir hafta olarak duydum vee son olarak tabiki biz doktor değiliz oradan buradan duyulanlar birazda tecrübe benderimki sen tadını çıkar 12. günde git bir kan testi yaptır allah korusun negatif bir sonuç alsanda sevndiğin yanına kar kalır öylede üzülüyoruz böylede üzülüyoruz değilmi ama ozaman hobaaareeeeyy diyelim :)))))))))

ya canım herşeyde bir hayır vardır iğnelerini olmuşmuydun sen?

kızlar dayanamadım oturduğum semtte özel bir polikliniğe gittim kan testi yaptırdım yarım saatte çıktı sonuç pozitif ama bu yazdıklarınızda kafamda eşime söylemeyi düşünmüyorum kızar çünkü yani ben heveslendim de olmazsa diye kızar bir de heveslenir sonra üzülmesini istemem yani kanda dahi pozitif çıkarsa sonradan negatif olma ihtimali var mı?

birde bu kantesti ayrıntılı titreli olandan değil 1 günde çıkyor diye onu istemedim bu sadece pozitif mi negatif mi olan kantesti

seni forumun en kurtlu savaşçısı ilan ediyorum hatun 8. gününden hamilelik haberi alan kaç kişi vardırki :,)))))))))) inşallah sonuna kadar her şey yolunda gider sonuçta bir hamilelik sözkonusu sen kendine dikkkat et eşinlede paylaş derim bizim için bu haberler çok önemli yıllardır veremediğimiz haberler bunlar paylaşmakta fayda var ki gördüğüm kadarı ile sabırsızsın istesende skalayamazsın :))))))))))))))))))
hadi inşallah ilerleyen günlerde yüksek hcg değerleri söylersin inşallah bize

cnmcm bn iğne değilde klomen kullanıyordum bu ay hesapladık o yzden içmedim ilaçç:gitme:

ya varya bu kadar mı kendimi belli etmişim :) canım çok sağol inan gülme krizine girdim yani diyosun ki hamile olma olasılığım çok yüksek
ben neden şüpheliyim şu çatlatma iğnesi muhabbetinden inşallah burda hepimiz güzel haberlerimizi paylaşıcaz desteğiniz için hepinize teşekkürler..

cnm inşallahhh ilerleyen gnlerde beta hcg gün be gün artar:hulya: inş.çatlatma iğnesinden değildir:sinifsinif:kaçıncı aşılamandı?kaydirigubbakcemile

cnm inşallahhh ilerleyen gnlerde beta hcg gün be gün artar:hulya: inş.çatlatma iğnesinden değildir:sinifsinif:kaçıncı aşılamandı?kaydirigubbakcemile
inşallah canım benim ilk aşılamam daha gidip doktorada soramıyorum bekle diycek eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…