Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

allaaaah kim tutar biziiiii bir anda asık çatık kaşlarım yukarı kalktı bir anda içimi neşe ve ümit kapladı alkisalkisalkis canlarım benim iyiki varsınız valla kocam okadar uğraşıyor böyle moral veremiyor burası bir başka moral oluyor insana :))))))))))

Baktın bahane uyduramadın :) gelip kaçırırız yahu seni:lepi::lepi:

Evet yaaa;altı üstü bi yumurtacık;gerisi Allah ıma kalmış...Yazılmışsa kaderimize isterse sıfır yumurta olsun:sm_cool:

valla kızlar tek tabanca ile savaşıyorum zaten ağustos ayındanda gazi madalyamda var :)))) ama olsun en azından savaşıyoruz oturduğumuz yerden sızlanmıyoruz bu aşılama tutmazsa direk tüp bebek düşünüyorum ne yüzsüzüs dimi yılmak bilmiyoruz iş yerinede şöyle püsküllü bir bahane bulurum olur biter demin karalar bağlamıştım şimdi çok relaksım vallaaha sakinleştirici gibi geldiniz vallaa :))))))))

:teytey::teytey:işte budur!!!:hooray::hooray:

ya benim güzel arkadaşım neden böyle yapıyorsun? komutan böylr olursa biz askerler ne yapacağız:) tek atımlık kurşun dahi olsa sen halledersin komutanım keskin nişancısındaı sen....... hem o tutan aşılamanda kaç yumurta oluşmuştu ki?.... bence sen herşeyden daha değerli ve önemlisin o nedenle raporunu al yoluna devam et .......sen olmadan da kutlarlar nasıl olsa değil mi? ya da alamazsan okulda bulunmadığın zamanları hastanede değerlendir ( biraz mekik dokursun:) ama değer be!) canım benim allah hepimizin güzel haberlerini görmeyi nasip etsin inşallah.............aşılamanı akşam yapsa dr un olmaz mı?

dimi yaa başından beri ben atıp tuttum aman moral aman güçlü olalım ilk toslayanda ben oldum valla aşılaması tutmayan kızlar benim kadar sızlamadılar gerçektende moralli olmamız gerekiyor kızlar canım sıkıldı çünkü sınavda jüri üyesiyim mutlaka olmam gerekli ama yerime birini ayarlamaya çalışacağım cünkü akşam spermler hareketliliğini yitirir o yüzden işimi şansa bırakmakta istemiyorum önceki aşılamada 3 yumurtam oluşmuştu en son biri 18 mm diğerleride aslında kayda değer boyutta değildi biri 11 mm diğeride 13 mm falandı aslında fasülyedendi onlarda dimi gene aynı kapıya geliyor tek yumurta inşallah bu yumurta beni yarı yolda bırakmaz canımsınız kızlar valla ilaç gibi geliyorsunuz

bak o da tek yumurtaymış dimi ya.... allah verdikten sonra tek yumurtaya da verir..... hem biz hepimiz tek yumurta ürünü değil miyiz?... takma kafana o kadar tatlım ya......

yaa en çok ne koyuyor biliyormusunuz kızlar komşulardan iki ses geldi ah oh ah oh :)))))))) sonra geldiler bize bebeğimiz olacak dediler eşimle biz bunca yıllık uğraşmalarımızdan sonra öyle koyduki bize maşallah tabiki doğal olan bu aama acaba biliyorlarmı sahip oldukları şeyin nekadar önemli olduğunu nasıl bir mucize olduğunu biz yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz ama iki ah uh iş tamam yaaaa kızlar olacak işmi bu :)))))))))))) kendimizi haset hissedeiyoruz hamile kadın gördümmü tepem atıyor ne oluyor yaaaa bana diyorum kendime inanamıyorum ilk evlendiğim 4 yıl aman allah korusun hamile kalırsam kariyerim mahvolur diyen ben şimdi halime bakın yeni evli herkeze aman hemen çocuk yapın diyorum

canım herşeyde bir hayır vardır.. dur bakalım... belkide bunları yaşaman gerektiği için hepsi aynı güne denk geliyor.. bilemeyiz.. inşallah o gün için düşündüğün tüm olumsuzluklara rağmen bu ay tutar.. sen moralini bozma.. kafana takma.. rahat ol..Allah "ol" dedikten sonra isterse yumurtan yarım olsun gene tutar.. moral bozmak yok.. inşallah sende bize güzel haberler verirsin.. hadi hayırlısı.. çok öpüyorum.. :1hug:

inşallah canım zaten dersler başlamadan aman ikinci aşılama aradan çıksın dedim ama kötü patladı öyle bir güne denk geliyorki aşılama şimdi perşembeye kalsa çok güzel olacak aslında inşallah herşey yolunda giderde hatta varsın çarşambaya yada salıyada denk gelsin yeterki sonu hayırlı olsun :) desteğin için teşekkür ederim allah hepimize hayırlı bebişler nasip eder inşallah

niçin nisan mayısı bekliyosun ameliyat tan sonra bekleniyor mu?

seni çok iyi anlıyorum benimde şaılamam bir telaş bir koşuştıurmaca içinde olmuştu eşim göreve gigcek diye iğneden 26 saat sonra yapıldı. hayırlısı neyse o olucak çok da takmamak lazım valla izin imkanın varsa al işi falan düşünme naparlarsa yapsınlar zaman kaybetme canım içini de ferah tut..

kızlar yarın randevu aldım aşılama tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla çok heyecanlıyım saat 11de gidicez bakalım herşey yolundamı bana dua edin nolur

kızlar yarın randevu aldım aşılama tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla çok heyecanlıyım saat 11de gidicez bakalım herşey yolundamı bana dua edin nolur

hayırlısı olsun canım herşey yolunda gitcek inşallah buraları güzel haberlerle doldurucaz..

Valla bende heyecanlandım duyunca!Hayırlısı olsun canım;mutlaka haberdar et benide olur mu?

evet canım ameliyattan sonra 4 ay kadar beklemek gerekiyormuş hem belki ameliyattan sonra kendiliğimden hamile kalabilirim çünkü myomdan başka bir sebep bulamadılar o da aradan çıksın istiyorum

evet canım ameliyattan sonra 4 ay kadar beklemek gerekiyormuş hem belki ameliyattan sonra kendiliğimden hamile kalabilirim çünkü myomdan başka bir sebep bulamadılar o da aradan çıksın istiyorum

inşşşşallah tatlım hiç gerek kalmaz ..kendiliğinden oluverir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…