ben de bu konuda keje`ye katılıyorum burp`cüm üstelik bırak başka yumurtaların gelişmedi diye üzülmeyi sağlıklı bir bebeğimizin olması için zaten 1 tane yumurta yeterli, değil mi canım benim? Hem bu işler Allah`ın bileceği işler sen içini ferah tut Rabbim dualarımızı duyar. benim dualarım seninle biliyorum ki diğer arkadaşlarınki de. hepimiz için aynı güzel şeyleri diliyor biz evrene güzel mesajlar yolluyoruz sonuçta alacağımız sonuçlar da en az gönderdiğimiz mesaj kadar güzel olacak sen merak etme
işte burası bunun için var yaaaa istediğin kadar tecrübe et herşeyi birimizin bildiği birimizin bilmediğine ilaç gibi geliyor demek sonradanda gelişebiliyor yumurta bak bu haber çok iyi geldi saol canım hele moral dedin ya bir anda sirkelenmemi sağladın dimi burada birbirimize moral verip dik olmamızı sağlayalım karalar bağlamak çok kolay bir anda sirkeledin beni :lepi: canım allah razı olsun bir günde gitmeyivereyim yahu gerçi çok önemli gün ogün ama olsun bir bahane uydurururz artık
ben de bu konuda keje`ye katılıyorum burp`cüm üstelik bırak başka yumurtaların gelişmedi diye üzülmeyi sağlıklı bir bebeğimizin olması için zaten 1 tane yumurta yeterli, değil mi canım benim? Hem bu işler Allah`ın bileceği işler sen içini ferah tut Rabbim dualarımızı duyar. benim dualarım seninle biliyorum ki diğer arkadaşlarınki de. hepimiz için aynı güzel şeyleri diliyor biz evrene güzel mesajlar yolluyoruz sonuçta alacağımız sonuçlar da en az gönderdiğimiz mesaj kadar güzel olacak sen merak etme
valla kızlar tek tabanca ile savaşıyorum zaten ağustos ayındanda gazi madalyamda var :)))) ama olsun en azından savaşıyoruz oturduğumuz yerden sızlanmıyoruz bu aşılama tutmazsa direk tüp bebek düşünüyorum ne yüzsüzüs dimi yılmak bilmiyoruz iş yerinede şöyle püsküllü bir bahane bulurum olur biter demin karalar bağlamıştım şimdi çok relaksım vallaaha sakinleştirici gibi geldiniz vallaa :))))))))
ya benim güzel arkadaşım neden böyle yapıyorsun? komutan böylr olursa biz askerler ne yapacağız:) tek atımlık kurşun dahi olsa sen halledersin komutanım keskin nişancısındaı sen....... hem o tutan aşılamanda kaç yumurta oluşmuştu ki?.... bence sen herşeyden daha değerli ve önemlisin o nedenle raporunu al yoluna devam et .......sen olmadan da kutlarlar nasıl olsa değil mi? ya da alamazsan okulda bulunmadığın zamanları hastanede değerlendir ( biraz mekik dokursun:) ama değer be!) canım benim allah hepimizin güzel haberlerini görmeyi nasip etsin inşallah.............aşılamanı akşam yapsa dr un olmaz mı?Offf kızlar hoplaya zıplaya bu sayfayı açtım farklı olacak pozitiflerle dolacak dedim hala güzel haber alamadık ay bitiyor olumsuz hiç bir şey olmasın dedim sonuçları bile negatif yazmak yerine farklı kelimelerle açıkladım ilk aşılamamda yani ağustos ayında çok olumsuzdum hep olmayacak tutmayacak imkansız dedim dedim sonu düşük olmasına rağmen tuttu bana umut verdi ama cuma günü doktorum yumurtalık rezervimin az olduğunu söylemesi ile moralim tekrar sıfır oldu ki bu bana ilk kez söylenmiyordu. Üstelik bugün 4. iğneye rağmen sadece bir yumurtamın geliştiğini duyunca iyicene moralim bozuldu. Tek atımlık kurşunum var nasıl moralim bozuldu anlatamam. Üstelik aşılamamın denk geleceği gün iş yerimin hem açılış günü hemde sınav yapacağız ve görevliyim ha birdeakademik kurul tooplantısı var nasıl gitmemezlik yapacağım bilmiyorum. Tüm bu olanlar moralimi bozuyor ne diyebilirimki savaş kızıştı kıran kırana mücadele veriyoruz allah hepimizin yardımcıısı olsun. Allah bundan sonra güzel haberler nasip eder inşallah olumsuz sonuç alan arkadaşlarada bir an önce güzel haberler nasip olur inşallah.
ya benim güzel arkadaşım neden böyle yapıyorsun? komutan böylr olursa biz askerler ne yapacağız:) tek atımlık kurşun dahi olsa sen halledersin komutanım keskin nişancısındaı sen....... hem o tutan aşılamanda kaç yumurta oluşmuştu ki?.... bence sen herşeyden daha değerli ve önemlisin o nedenle raporunu al yoluna devam et .......sen olmadan da kutlarlar nasıl olsa değil mi? ya da alamazsan okulda bulunmadığın zamanları hastanede değerlendir ( biraz mekik dokursun:) ama değer be!) canım benim allah hepimizin güzel haberlerini görmeyi nasip etsin inşallah.............aşılamanı akşam yapsa dr un olmaz mı?
dimi yaa başından beri ben atıp tuttum aman moral aman güçlü olalım ilk toslayanda ben oldum valla aşılaması tutmayan kızlar benim kadar sızlamadılar gerçektende moralli olmamız gerekiyor kızlar canım sıkıldı çünkü sınavda jüri üyesiyim mutlaka olmam gerekli ama yerime birini ayarlamaya çalışacağım cünkü akşam spermler hareketliliğini yitirir o yüzden işimi şansa bırakmakta istemiyorum önceki aşılamada 3 yumurtam oluşmuştu en son biri 18 mm diğerleride aslında kayda değer boyutta değildi biri 11 mm diğeride 13 mm falandı aslında fasülyedendi onlarda dimi gene aynı kapıya geliyor tek yumurta inşallah bu yumurta beni yarı yolda bırakmaz canımsınız kızlar valla ilaç gibi geliyorsunuz
Offf kızlar hoplaya zıplaya bu sayfayı açtım farklı olacak pozitiflerle dolacak dedim hala güzel haber alamadık ay bitiyor olumsuz hiç bir şey olmasın dedim sonuçları bile negatif yazmak yerine farklı kelimelerle açıkladım ilk aşılamamda yani ağustos ayında çok olumsuzdum hep olmayacak tutmayacak imkansız dedim dedim sonu düşük olmasına rağmen tuttu bana umut verdi ama cuma günü doktorum yumurtalık rezervimin az olduğunu söylemesi ile moralim tekrar sıfır oldu ki bu bana ilk kez söylenmiyordu. Üstelik bugün 4. iğneye rağmen sadece bir yumurtamın geliştiğini duyunca iyicene moralim bozuldu. Tek atımlık kurşunum var nasıl moralim bozuldu anlatamam. Üstelik aşılamamın denk geleceği gün iş yerimin hem açılış günü hemde sınav yapacağız ve görevliyim ha birdeakademik kurul tooplantısı var nasıl gitmemezlik yapacağım bilmiyorum. Tüm bu olanlar moralimi bozuyor ne diyebilirimki savaş kızıştı kıran kırana mücadele veriyoruz allah hepimizin yardımcıısı olsun. Allah bundan sonra güzel haberler nasip eder inşallah olumsuz sonuç alan arkadaşlarada bir an önce güzel haberler nasip olur inşallah.
canım herşeyde bir hayır vardır.. dur bakalım... belkide bunları yaşaman gerektiği için hepsi aynı güne denk geliyor.. bilemeyiz.. inşallah o gün için düşündüğün tüm olumsuzluklara rağmen bu ay tutar.. sen moralini bozma.. kafana takma.. rahat ol..Allah "ol" dedikten sonra isterse yumurtan yarım olsun gene tutar.. moral bozmak yok.. inşallah sende bize güzel haberler verirsin.. hadi hayırlısı.. çok öpüyorum.. :1hug:
tamam şekerim haberdar ederim ama dedim ya benim cesaretim yok aslında umudum da yok bu ay olmazsa ameliyat olucam myom için sonra da nisan mayıs gibi tüp bebek yapmayı planlıyoruz o nedenle doktora bile gitmek içimden gelmiyor açıkcası
Offf kızlar hoplaya zıplaya bu sayfayı açtım farklı olacak pozitiflerle dolacak dedim hala güzel haber alamadık ay bitiyor olumsuz hiç bir şey olmasın dedim sonuçları bile negatif yazmak yerine farklı kelimelerle açıkladım ilk aşılamamda yani ağustos ayında çok olumsuzdum hep olmayacak tutmayacak imkansız dedim dedim sonu düşük olmasına rağmen tuttu bana umut verdi ama cuma günü doktorum yumurtalık rezervimin az olduğunu söylemesi ile moralim tekrar sıfır oldu ki bu bana ilk kez söylenmiyordu. Üstelik bugün 4. iğneye rağmen sadece bir yumurtamın geliştiğini duyunca iyicene moralim bozuldu. Tek atımlık kurşunum var nasıl moralim bozuldu anlatamam. Üstelik aşılamamın denk geleceği gün iş yerimin hem açılış günü hemde sınav yapacağız ve görevliyim ha birdeakademik kurul tooplantısı var nasıl gitmemezlik yapacağım bilmiyorum. Tüm bu olanlar moralimi bozuyor ne diyebilirimki savaş kızıştı kıran kırana mücadele veriyoruz allah hepimizin yardımcıısı olsun. Allah bundan sonra güzel haberler nasip eder inşallah olumsuz sonuç alan arkadaşlarada bir an önce güzel haberler nasip olur inşallah.
kızlar yarın randevu aldım aşılama tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla çok heyecanlıyım saat 11de gidicez bakalım herşey yolundamı bana dua edin nolur
kızlar yarın randevu aldım aşılama tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla çok heyecanlıyım saat 11de gidicez bakalım herşey yolundamı bana dua edin nolur
Valla bende heyecanlandım duyunca!Hayırlısı olsun canım;mutlaka haberdar et benide olur mu?
hayırlısı olsun canım herşey yolunda gitcek inşallah buraları güzel haberlerle doldurucaz..
evet canım ameliyattan sonra 4 ay kadar beklemek gerekiyormuş hem belki ameliyattan sonra kendiliğimden hamile kalabilirim çünkü myomdan başka bir sebep bulamadılar o da aradan çıksın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?