Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çatlatma iğnesinin etkisi 10 günden sonra gidiyormuş o nedenle bir daha yaptır ama inşallah vardır ya ben çok sevindirik oldum sayende........

telde söylemedim zaten eve gelmesini bekliyorum birde aşılama olduğum hastaneyi aradım hemşireyle konuştum pazartesi gel beta hcg düzeyine bakalım dedi..

canım ya bende aynı şekilde yaptım negatif çoktı kan testide öyle oldu benimde ilk aşılamam tutmadı.....ne yapalım devam ediyoruz allah hayırlı sağlıklı versin de.... ama inşallah seninki tutmuştur ya......

canım ama yaa;isyan falan etmene gerek yok;hem iyi yönünden düşün;diyelim bu ay başlasaydın;herşey olup biterken kistin ortaya çıksaydı;hem senin için hem bebiş için hemde tedavin için daha mı iyi olurdu?Unutma;hepimiz önce olumsuzluklarımızı/sorunlarımızı/tedavilerimizi yani bebiş oluşumda etken olan tüm sağlık sorunlarımızı sıfırlayabilmek için başlıyoruz tüm bu maratona...En basiti kullandığımız gonal lar vs bunlar bile yumurtamız oluşsun diye...Tam sağlık sorunlarımızı bitirelimki herşey daha kolay olsun;hatta belkide normal yolla bile..

canımm kıyamam sağol paylaştığın için ne desem boş bende burda saçma sapan sabırsızlıkla şımarıklık yapıyorum inşallah allahım bir daha yaşatacak o duyguları sana..

yapacaksın tabi sonuçta her türlü rezilliği biz çekiyoruz onların yaptığı bir sperm vermek ki o da çok zormuşmuş benimki öyle demişti ya hala inanamıyorum....

selam kızlaaar;öncelikle heerkese bol şans diliyorum;pc de sorun var takılıyor;alıntı yapıp cevap vermek istediğim birçok arkadaşıma yazamadım çünkü ekranım kilitleniyor beklerken;akşam tek tek yorum yazacağım ama şimdiden hepinize hayırlısı olsun herşey inşallah demek istedim

olur mu canım ya sinirleri bozmak yok...... bu uzun ve bir o kadar da meşakkatli bir yol ... dur şoför ben burada ineceğim olur mu? daha gideceğin istediğin yere gitmeden........ herşey düzelir onu da halledersin sen...... herşeyin başı sağlık.... canım benim geç olsun da güç olmasın değil mi ya?.......

bak tam 9 aydır aşılama olması için gidip geliyorum çukulata kistim vardı ve 2 ameliyat geçirdim biri açık biri kapalı tahliller git gel cabası haziranda ameliyat oldum tam dedim aşılamaya geçicez ağustosta tekrar kist çıktı aşılama iptal..bu ay allahım rast getirdi ve aşılama olabildim ve kesin sonuç için bekliyorum seni anlıyorum ben günlerce ağladım yine mi sonuç yok hala aynı yerde sekiyoruz diye lütfen bırakma kendini herşeyin bir zamanı var...emin ol hepimiz bu aşamaları atlattık ve ben hala kesin olarak sevinemiyorum dediğim gibi durmak yok yola devam:))))))))))

AAAAAAaa ben seni böyle mi bıraktın geçen akşam ama? Eh hormonlar alt üst, ağlıyoruz bu günlerde de, ağlıyoruz diye de salma kendini. Haydi toplan ama, daha bize güzel haberler vereceksin. Hadi göreyim seni.

Ah canım benim aslında çok haklsın ;tüm dengemiz bozuluyor yaa...Üstüne birde beklemek eklenince iyice şiştim sanırım.Bak valla rahatladım bir anda;yük kalktı sanki üstümden saol canım arkadaşım benim yaa:1hug:

kızlar ben bu pc de sinirden çatlayacağım;akşama görüşürüz;hepinizden güzel haberlerle dolan bir sayfa olur inşşşşşşşşşşallah :Saruboceq:

beraber savaşacağız desene allah kısmet ederse benim yumişler gelişirse ekimde aşılama olacağım....... kasımda da göbişli forumlara bakarız hepimiz inşallah........

cnm bnm inşallahhhh Allahım kucağımızı boş koymasın çok zor heleki aradan yıllar geçtiysesenağlamadahada zor:gitme:

ah canlarım ya iyiki varsınız nede güzel yazmışsınız.....
biliyorum ama bi yanım yeter artık bırak uğraşma diyor diğer yanım yılmak yok yola devam.gel gitler yaşıyoruz işte.ama yoruluyorum.kaçıp gitmek kimsenin beni tanımadığı bi yerde yeniden yaşama başlamak istiyorum.bütün sorulardan kaçmak istiyorum.

dünyanın neresine gidersen git sorunlarında seninle gelir...... eşyalarını, arkadaşlarını, yaşadığın şehri geride bırakabilirsin ama anıların aklın hep seninledir seninle heryerdedir........ unutma güzel arkadaşım......

cnm bnm inşallahhhh Allahım kucağımızı boş koymasın çok zor heleki aradan yıllar geçtiysesenağlamadahada zor:gitme:

canım ya seni üzmeyeceksem sorabilir miyim ne kadar geçti diye?........ olsun hem giden yıllar olsun ya sen üzülme sen gitme yeter..... yola devam .......

canım ya seni üzmeyeceksem sorabilir miyim ne kadar geçti diye?........ olsun hem giden yıllar olsun ya sen üzülme sen gitme yeter..... yola devam .......

cnmcm evlilikte 5.yılımıza girdik valla yaklaşık 1 1,5 yıldır tedaviyle uğraşıyorz oy Allahım demekki bizide böle sınıyor cnm....5 yıldır bişi yk:hulya:

yıllara meydan okuyan savaşçılarım benim bende 7 yıllık evliyim 4 yıldır deniyoruz ilk defa geçen ay aşılama yaptırdık bu ay ikinci aşılama bakalım asıl ben yılları boşa harcadım ilk yıllar deneseydim 24 yaşında üniversite biter bitmez evlendik salak salak bekledik şartlar olgunlaşsın kariyer yok işyerinden izin vermiyorlar derken üreme organlarını dumura uğrattık şimdi belkide çocuğumuzu okula yazdırmıştık ama kısmet işte önemli olan sonucu güzel olsun değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…