kızlar dayanamadım oturduğum semtte özel bir polikliniğe gittim kan testi yaptırdım yarım saatte çıktı sonuç pozitif ama bu yazdıklarınızda kafamda eşime söylemeyi düşünmüyorum kızar çünkü yani ben heveslendim de olmazsa diye kızar bir de heveslenir sonra üzülmesini istemem yani kanda dahi pozitif çıkarsa sonradan negatif olma ihtimali var mı?
daha öncede söylemiştim kanda gebe göründüğüm halde idrarde negatif çıkmıştım gerçi benim değerlerim çok düşüktü ama cesaretini topla kan testi yaptır derim sana tatlım
inşallah tatlım sende yap şımarıklığını valla biz bu şımarıklığı hakediyoruz iğneler ultrasonlar rahim filmleri hormon testleri erkeklerin tek yaptığı sperm vermek herşey biz kadınlara gerçi biz ilk aşılamadan sonra annemlerin yazlığına gitmiştik sırf ben iş yapmayayım diye eşim okadar çok yardım etmiştiki babam anneme eşim için vallaha iyi gelinin var senin boşboğazlığı yapmıştıda annemden yemişti paparayı :jeyyar: ben derimki sen tadını çıkar bu anların aklına kötüyü getirme eşinlede paylaş madem bukadar sabrettin akşam işten gelmesini bekle benim en büyük hayalim yüz yüze söylemekti olmadı bir dahakine inşallah ama sen eve geldiğinde mutlaka paylaş eşinle valla haketik biz bunu.
sevgili burp yazdıklarını okuduğumda seni çok iyi anladım. Ben de aynı tepkileri verirdim diye de düşündüm. Hatta şu anda da gel gitler yaşıyorum. 12 Eylülde aşılama yaptırdım bugün 12. günüm ve kan testi yaptırmaya cesaretim yok. Dün dayanamayıp gebelik testi yaptım ama (idrar) negatif çıktı ve şimdi çok korkuyorum yaaa. Galiba ilk aşılamam tutmayacak...
merhaba kızlar.yazdıklarınızı okudum.cevap yazamadım cünki canım cok sıkkın.sadece hamile olduğunu öğrenenen arkadaşım hayırlı olsun tebrik ederim.darısı başımıza.
doktordan geldim şimdi.asistanı baktı kendi tatilde.kist varmış ve pek iyi görünmediğini söyledi.hocayı bekliyelim dedi.ilaçta vermedi.yani bu ay kaldı.beni listeden silin kızlar.sinirlerim bozuldu.şimdi ne olucak ya.ufffff isyan etmek istiyorum bazen......
kızlaaar gaza geldim burp gittim kan testi yaptırdım az önce saat 18.00 de çıkacak sonucu. Hayırlısı olsun ama içim kıpır kıpır oooof oooffffffff
canımm kıyamam sağol paylaştığın için ne desem boş bende burda saçma sapan sabırsızlıkla şımarıklık yapıyorum inşallah allahım bir daha yaşatacak o duyguları sana..
yapacaksın tabi sonuçta her türlü rezilliği biz çekiyoruz onların yaptığı bir sperm vermek ki o da çok zormuşmuş benimki öyle demişti ya hala inanamıyorum....
merhaba kızlar.yazdıklarınızı okudum.cevap yazamadım cünki canım cok sıkkın.sadece hamile olduğunu öğrenenen arkadaşım hayırlı olsun tebrik ederim.darısı başımıza.
doktordan geldim şimdi.asistanı baktı kendi tatilde.kist varmış ve pek iyi görünmediğini söyledi.hocayı bekliyelim dedi.ilaçta vermedi.yani bu ay kaldı.beni listeden silin kızlar.sinirlerim bozuldu.şimdi ne olucak ya.ufffff isyan etmek istiyorum bazen......
inşallah canım hadi bakalım merakla bekliyoruz..
AAAAAAaa ben seni böyle mi bıraktın geçen akşam ama? Eh hormonlar alt üst, ağlıyoruz bu günlerde de, ağlıyoruz diye de salma kendini. Haydi toplan ama, daha bize güzel haberler vereceksin. Hadi göreyim seni.
beraber savaşacağız desene allah kısmet ederse benim yumişler gelişirse ekimde aşılama olacağım....... kasımda da göbişli forumlara bakarız hepimiz inşallah........
ah canlarım ya iyiki varsınız nede güzel yazmışsınız.....
biliyorum ama bi yanım yeter artık bırak uğraşma diyor diğer yanım yılmak yok yola devam.gel gitler yaşıyoruz işte.ama yoruluyorum.kaçıp gitmek kimsenin beni tanımadığı bi yerde yeniden yaşama başlamak istiyorum.bütün sorulardan kaçmak istiyorum.
cnm bnm inşallahhhh Allahım kucağımızı boş koymasın çok zor heleki aradan yıllar geçtiysesenağlamadahada zor:gitme:
canım ya seni üzmeyeceksem sorabilir miyim ne kadar geçti diye?........ olsun hem giden yıllar olsun ya sen üzülme sen gitme yeter..... yola devam .......
canım ya seni üzmeyeceksem sorabilir miyim ne kadar geçti diye?........ olsun hem giden yıllar olsun ya sen üzülme sen gitme yeter..... yola devam .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?