Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim bugün 7.gün çok ağrım var ya ağrıda değil sanki kasıklarım yanıyor yani nasıl anlatsam ağrı gibi değil farklı birşey sanki içim acıyor off işte yani bilmiyorum iyiye mi delalet kötüye mi...

canım benim aşılama sonrası 7.gününmü?eğer öyleyse aynısını bende yaşıyorum olduğumdan beri ve bugün doktorumu aradım ;çok normal olduğunu söyledi;hormonların iyice dengesinin bozulduğunu normal regl dönemi hormonları gibi olmadığını söyledi

kızlaar yArDIm !! 3 gündür olur olmadık şeylere ağlıyorum;psikolojimmi bozuldu anlamadım;zırt pırt sulugöz modundayım;napacağımı bilemiyorum..

kızlar merhaba.

vala inşallah pıtır pıtır hamilelik haberlerini bekliyoruz artık. zaman geçtikçe sonuçları göreceğiz hayırlısıyla.

kızlar hormon aldığımız için böyle ağlamak zırlamak gibi şeyler çok normal. sakin olmaya çalışalım. ben de inanılmaz ağlak oluyorum son aylarda.

bu arada benim 9. iğnem vuruldu bugün.
11. günümdeyim.
rahim duvarı 10 küsür mm. iki tane yumurta var, 18-19 mm.
yarın çatlatma iğnesi, cumartesi aşılama inşallah.

ha, kafaya takıyor muyum, olacak mı diye? yooo, alakası yok :sm_cool:

çatlıyorum meraktan bu ay olacak mı diye, çaktırmayın :)

ama biraz vurdum duymaz olmak gerek, olursa olur, olmazsa ilerde zaten olur. sağlıklı olsunlar da..

Hayırlısı olsun canım...Valla kendime anlam veremedim;zır zır herşeye ağlayacak moddayım:sinifsinif::sinifsinif:sende hayırlısıyla atlatırsın aşılamanı inşallah ve sonra gelsin güzel haberler

evet canım ameliyattan sonra 4 ay kadar beklemek gerekiyormuş hem belki ameliyattan sonra kendiliğimden hamile kalabilirim çünkü myomdan başka bir sebep bulamadılar o da aradan çıksın istiyorum

inşallah kendilğinden olur ya......

iyi düşün iyiye delalet olsun canım.......

ne güzel ya böyle kişileri görünce çok seviniyorum......inşallah güzel haberlerini alırız.......

oy oy oy canımcım gelmiş;hoşgelmiiiişşşhihoyyytnasıldı bakalım tatil?

hoşbulduk canım ya tatil olur da güzel olmaz mı ama çok gezdik bütün gün yürüdük nerdeyse dr da gün aşırı birlikte olun demişti zorla yorgun argın birlikte olduk tutar mı artık bilemiyorum şansımıza olursa da gezmeyi seven bir bebek olur herhalde

canım sana hiç yakıştıramadım böyle olumsuz olmayı sen değil miydin bize her zaman moral veren olumlu olalım ki herşey güzel olsun benim de 2 yumurtam oldu hatta bu ay aşılama bile olamadı bayrama denk geldiği için hatta güzel olan yumurtam sağda ve benim sağ tüpüm rahim filminde tıkalı gibi görünüyor fakat dr olumsuz düşünmememi bu şekilde de hamile kalınabileceğini söyleyip beni rahatlattı zaten topu topu tek bir yumurtaya ihtiyacımız var olucaksa bir şekilde olucak onun için kasmaya gerek yok o gün aşılama olsan bile maksimum 1 saat yatırıyorlar sonra istediğin yere gidebilirsin rahat ol ki rahat rahat gelsin bebiş

kızlar yarın randevu aldım aşılama tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla çok heyecanlıyım saat 11de gidicez bakalım herşey yolundamı bana dua edin nolur

hayırlısı olsun canım herşey güzel olucak dualarımız seninle :1hug:

kızlaar yArDIm !! 3 gündür olur olmadık şeylere ağlıyorum;psikolojimmi bozuldu anlamadım;zırt pırt sulugöz modundayım;napacağımı bilemiyorum..

canım nasılsın görüşmeyeli aldığın hormon ilaçları yüzünden hassas olmuşsun normaldir ya da inşallah bebiş geliyordur diyelim

Valla canım sana bişey itiraf edeyim;aşılamadan 1 gün sonra bizede beraber olun demişti doktorum ama o günde benim kasık ağrımdan biz hiç beraber olamadık anlayacağın sadece aşılama oldu:) Bu arada duygusallığım bir yandan ağrılarım bir yandan bakalım:sinifsinif:atlatıcam inşallah!sende özlettin valla kendini:1hug:

canım görüşürüz bundan sonra ben de aşılama yaptırdığım zaman biz de hiç birlikte olmamıştık yani sadece aşılama olmuştu benim tutmamıştı ama inşallah senin tutar

ağlama modum çok yok ama diğer saydıkların bende de mevcut aslında çok yanlış yapıyoruz amöa elden gelmiyor

evet aşılama sonrası 7.gün bitti.iyi bari kötü düşünmemek lazım

meraba kızlar.bugün dr a gittim geçen hafta cumartesi bitmişti klomen pazartesi muayene oldum 10mm di bugün 17mm olmuş kan verdim çatlatma iğnesini yarın yaptırıcam.cumartesi günüde aşılamam olacak inş.bu 3. aşılama ve son olur tutar inş.dua edelim birbirimize arkadaşlar.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama biraz zor oluyo.

İnşallah canım hayırlısıyla atlatırsın!Zor olsada moral çok büyük etken;dikkat et kendine..Cumartesi müsait olursan haber verirsin durumunu..İnşallah kavuşursun bu kez meleğine

evet canım ameliyattan sonra 4 ay kadar beklemek gerekiyormuş hem belki ameliyattan sonra kendiliğimden hamile kalabilirim çünkü myomdan başka bir sebep bulamadılar o da aradan çıksın istiyorum

inşallah canım yaa;hem en azından kafandanda bu problemi çıkarıp relax olabilirsin böyleliklehihoyyytsonra kısmetse gelsin bebişimizŞimdiden bir sürü teyzesi oldu bile:teytey:

kesinlikle canım işin sırrı işi akışına bırakmak çokta takmamak tabi geçen ay ben takmamaktan düşük yaptım öylede olmamak lazım tatile çıkıp üç saat yürümüştüm dağda taşta okadarda olmamak lazım desteğin için çok saol arkadaşım

kızlar yarın randevu aldım aşılama tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla çok heyecanlıyım saat 11de gidicez bakalım herşey yolundamı bana dua edin nolur

allah yardımcın olsun tatlım güzel haberlerle dön inşallah

iyiye yor canım benim geçen ay ilk aşılamamda benimde kasıklarımda ağrılar oluyordu

sorma sorma hormonlarımızla oynanıyor işte allak bullak oluyoruz eşim serseme döndü garibim okadar dengesizleştimki karmaşık duygular içinde oluyoruz işte

insan bazen gerçekten umutlarını kaybediyo...9 eylülde aşılama yaptırdım dün idrar testi yaptım negatif çıktı yıkıldım bir anda eşime söyledim izin almış gelmiş işten yazık oda beni teselli etmeye çalışıyo ama o bendende çok üzüldü... yine deneriz sıkma canını diyo ama ben kararsızım bir ay ara verip kendimi toparlamak istiyorum ama bu ay henüz adet olmadım günüm yarın hamile değilsem adet olayım bide onunla uğraşmak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…