Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım hayırlısıyla atlatırsın!Zor olsada moral çok büyük etken;dikkat et kendine..Cumartesi müsait olursan haber verirsin durumunu..İnşallah kavuşursun bu kez meleğine

canım benim çok sağol.birazdan çatlatma iğnesi vurdurmaya gidicem öncekilerde pregnyl kullanmıştım bukez onu bulamadım ovitrella ydı ismi sanırım onu vurulcam.cumarteside habr veririm girebilirsem.

canım benim çok sağol.birazdan çatlatma iğnesi vurdurmaya gidicem öncekilerde pregnyl kullanmıştım bukez onu bulamadım ovitrella ydı ismi sanırım onu vurulcam.cumarteside habr veririm girebilirsem.

canımcım kolay gelsin hadi bakalım hayırlısı bende ovitrella kullanmıştım hatta kendi kendime karnımdan attım:1rolleyes:

kızlaaarr bişey soracağım aşılamadan 12 gün sonra belli oluyormuu??? yoksa reg gününü mü beklemek gerekiyor?Bu arada dualarım sizinle!!!

yapabilirmiyim emin olamadım yinede hemşireye vurdurucam malum 3. aşılama bi aksilik olmasın istiyorum.

canım nasıl rahat hissedeceksen kendini tabiiki öyle yap;ne demişler Allah ın hakkı 3 tür;gelsin bebişimiz:ecrin_bebek:aşılamadan sonra habersiz bırakma;merak ederim valla

özlemcim geçmiş olsun hasta diye durumunu işaretlemissin.bu havalar feci yapıyor dikkat etvalla heran hamile kalabilirsin.hasta olmaman lazım.

canım ya çok dikkatlisin ve nazik tavrın için çok teşekkür ederim..... doğru hastalanmamak lazım ama okulu yeni sezona hazırlayalım derken kendimi unuttum ......

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden....

kızlaaarr bişey soracağım aşılamadan 12 gün sonra belli oluyormuu??? yoksa reg gününü mü beklemek gerekiyor?Bu arada dualarım sizinle!!!

canım 12 gün sonra kanda belli oluyor dedi dr um.ben ilkinde baktırdım negatifti 2.de baktırmadım 14.gün adet oldum.cumartesi haber veririm mutlaka dua edin.ikinci aşılamam çok sancılı olmuştu bu öyle olmaz inş.

valla canım dr lar belli olmaz illa kan testi diyorlar ama bu bölümde 7 yıl bekleyip ilk aşılamad tutturan birini okumuştum onun 12. gün silikte olsa çıkmış, 2. günde aynı şekilde çıkmış ve şimdi hamişşşşşş...... yani belli olabilir de olmayabilirde........ ama bence sabredebilirsen bekle tatlım daha kesin bir sonuç alırsın........inşallah güzel haberlerinle sevineceğiz ve dahada güzelleşecek sayfalarımız........:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

yani sonuç kesinleştimiiiiidelikafadulden

şimdi idrar testi silik ama ikinci çizgi var kantesti yaptırdım pozitif doktora ulaşamadım hemşireyle görüştüm yarın gel ayrıntılı beta hcg yapalım dedi ama erken mi diye düşünüyorum ama yarı eşimle gidicez gelin dedi çünkü iğne aşılamadan önce vuruluyor ya ona göre hesaplamak lazımmış yani etkisi gitmiş olabilirmiş bakıcaz artık..

Napayım canım bende facebook ta takılıyordum :) Aman dikkat et kendine zaten mevsim değişikliğinden salgınlar başladı:sinifsinif:

nasıl edebilirim tatlım ya sonuçta öğretmenim ve bir sürü minikle uğraşıyorum. eeeee onlarda her zaman hastalanmaya müsait olunca ister istemez bizde etkileniyoruz.... takıl bakalım iyi eğlenceler........hihoyyyt

ayyy ben nerden öğrendim şimdi bu 12. günü:roflol:Özlemcim sana şimdiden söylüyorum ben olurda 5 inden önce bakacağım falan dersem bana engel ol canım yaaa:kedi::dance:Ay inşallah valla;benimde biliyorsun düne kadar kasık ağrım vardı ve bugün kesildi ama göğüs hassasiyeti son sürat devam...Ya benim regl öncesi 1 hafta akıntım olur genelde acaba onu takip etsem anlarmıyım?gerçi fitil kullanıyorum o da akıyor ikisini ayırt edebilirmiyim bilmiyorum ama...

inşallah canım ya güzel haberler verin artık.... bizde peşinden gelelim di mi*kaydirigubbakcemile

arkadaşlar eğer kesin hamileysem 12.gün kuralı değişir 8. gün bakılır kuralı gelir:)))))))))))))yani inşallah..bu sabırsızlığım beni öldürcek..yoruldum kafa patlatmaktan..

mesajıma cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yarın adet günüm belimde ağrıyo ama inş hamilelik olduğu için ağrıyodur idrar testim inş yanılmıştır bi yandanda adet olucam gibi geliyo bilemiyorum ya çok karışığım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…