İnşallah canım hayırlısıyla atlatırsın!Zor olsada moral çok büyük etken;dikkat et kendine..Cumartesi müsait olursan haber verirsin durumunu..İnşallah kavuşursun bu kez meleğine
canım benim çok sağol.birazdan çatlatma iğnesi vurdurmaya gidicem öncekilerde pregnyl kullanmıştım bukez onu bulamadım ovitrella ydı ismi sanırım onu vurulcam.cumarteside habr veririm girebilirsem.
hayırlısı olsun canım benim. Ben de aynı gün aşılama olacağım kısmetse. Takip edebildiğim kadarıyla cumartesi aşılama yaptıracak üç kişi olduk. 3'te 3 olur inşallah.
hadi hayırlısıyla bakalım inş hep beraber müjdeli haberler veririz 12 gün sonra.
canımcım kolay gelsin hadi bakalım hayırlısı bende ovitrella kullanmıştım hatta kendi kendime karnımdan attım:1rolleyes:
yapabilirmiyim emin olamadım yinede hemşireye vurdurucam malum 3. aşılama bi aksilik olmasın istiyorum.
özlemcim geçmiş olsun hasta diye durumunu işaretlemissin.bu havalar feci yapıyor dikkat etvalla heran hamile kalabilirsin.hasta olmaman lazım.
özlemcim nasılsın canım?yahu kimse kalmadımı bu saatte forumdaa:sinifsinif:
canım benim çok sağol.birazdan çatlatma iğnesi vurdurmaya gidicem öncekilerde pregnyl kullanmıştım bukez onu bulamadım ovitrella ydı ismi sanırım onu vurulcam.cumarteside habr veririm girebilirsem.
iyiyim canım ya oyun oynuyordum sen nasılsın tatlım?opuyorumnanaktan
kızlaaarr bişey soracağım aşılamadan 12 gün sonra belli oluyormuu??? yoksa reg gününü mü beklemek gerekiyor?Bu arada dualarım sizinle!!!
kızlaaarr bişey soracağım aşılamadan 12 gün sonra belli oluyormuu??? yoksa reg gününü mü beklemek gerekiyor?Bu arada dualarım sizinle!!!
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden....
yani sonuç kesinleştimiiiiidelikafadulden
Napayım canım bende facebook ta takılıyordum :) Aman dikkat et kendine zaten mevsim değişikliğinden salgınlar başladı:sinifsinif:
valla canım dr lar belli olmaz illa kan testi diyorlar ama bu bölümde 7 yıl bekleyip ilk aşılamad tutturan birini okumuştum onun 12. gün silikte olsa çıkmış, 2. günde aynı şekilde çıkmış ve şimdi hamişşşşşş...... yani belli olabilir de olmayabilirde........ ama bence sabredebilirsen bekle tatlım daha kesin bir sonuç alırsın........inşallah güzel haberlerinle sevineceğiz ve dahada güzelleşecek sayfalarımız........:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
şimdi idrar testi silik ama ikinci çizgi var kantesti yaptırdım pozitif doktora ulaşamadım hemşireyle görüştüm yarın gel ayrıntılı beta hcg yapalım dedi ama erken mi diye düşünüyorum ama yarı eşimle gidicez gelin dedi çünkü iğne aşılamadan önce vuruluyor ya ona göre hesaplamak lazımmış yani etkisi gitmiş olabilirmiş bakıcaz artık..
valla canım dr lar belli olmaz illa kan testi diyorlar ama bu bölümde 7 yıl bekleyip ilk aşılamad tutturan birini okumuştum onun 12. gün silikte olsa çıkmış, 2. günde aynı şekilde çıkmış ve şimdi hamişşşşşş...... yani belli olabilir de olmayabilirde........ ama bence sabredebilirsen bekle tatlım daha kesin bir sonuç alırsın........inşallah güzel haberlerinle sevineceğiz ve dahada güzelleşecek sayfalarımız........:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?