Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aman yarabbi işte ilk müjdeli haber bana inan hamilesin canım sen çünkü eğer çizgi çıkmazsa bhcg sonradan yükselmiş oluyor ama eğer ikinci çizgi az da olsa varsa %99 hamilesin başlayalım biz de patik filan örmeye yani :)))))

bir önceki mesajımı da sana yazmıştım ama heyecandan yanlış tuşa basmışım teyze olmak kolay değil tabi heyecanlanıyor insan tekrar hayırlı olsun canım hihoyyyt

ya ama daha erken değil mi adetin 20.günü aşılamanın 8. günü napıyım ya kafayı yicem

kafa yiyacak bişey yok zaten sonuç ne çıkarsa çıksın 2 gün sona tekrar kan istiyorlarmış sen erken öğrenmenin keyfini çıkar biriniz verin artık şu müjdeli haberi ama artık :içelim:

:CüvCüv:
walla şekerim şımar şımar ve şımar bildiğin tüm şımarıklığı yap bizim aklımıza gelmeyenleri ilerde bize de anlatırsın tadını çıkar :CüvCüv:

Kızlar selam,

Az önce doktordan geldim, son kontrol için. benim yumurtalar çatlatma iğnesini beklemeyeye karar vermişler, aşılamam yarına alındı. Bu halde ne kadar şansım var bilmiyorum ama ben yine de denemek istiyorum. Ne olur dualarınızı esirgemeyin.

aman inşallah herşey yolunda gider yumoşların aceleci olduğu kadar başarılıdırlarda inşallah

kesinlikle öyle düşünme benimde çok apar topar oldu inşallah sonuç iyi olacak hadi canım dua edelim yarın için bol bol..allah hayırlısını versin .

:CüvCüv:

walla şekerim şımar şımar ve şımar bildiğin tüm şımarıklığı yap bizim aklımıza gelmeyenleri ilerde bize de anlatırsın tadını çıkar :CüvCüv:

canım bütün yazdıkların için çok çok sağol herşeyi baştan okudun herhalde tek şüphem şu çatlatma iğnesi bu arada eşimede söyledim yarın ege üniversitesinde beta hcg miydi neyse işte ona baktırmaya gidicez.erken ama eşim haftaya bi daha gideriz dedi yani sende diyosunki çatlatma iğnesi etkisi değildir öyle mi? sonuç negatifte çıksa allah bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin arkadaşlar hepimize..

bende ikinciye basladim.bugun ignelerimin 2ncisini yaptirdim.HERSEY GUZEL OLACAK INSALLAH!bu arada sonuc alan ve alacak olanlari karistirdim.insallah hayilisi olur.kafam karisik biraz da....

sen kaç yıldır istiyosun cnmcm ne probleminiz vr

canım bizde 3 yıllık evliyiz ilk 2yıl gezelim tozalım rahat rahat diye istemedik 2 yılın sonunda yani geçen yıl bu zamanlar kendiliğinden oldu ancak o da bozulmuş gebelik(bebeğin anne karnında ölmesi ve anneyi ölüme sürükleyebilen bir durum) teşhisiyle kürtajla 3 aylıkken alındı dr 3 ay korun sonra düşün dedi ancak bir türlü olmadı bende okulda bu aşılama ile kolay olduğunu duyduğum için deneyim dedim ama malesef sonuç negatif oldu...... bakalım önümüzdeki ay yumiş gelişirse tekrar deneyeceğiz....rabbim dileyen hiç kimseyi boş çevirmez inşallah..... sorun geçen ay bendeydi açkçası sol yumurtada beklenen yumiş gelişmeyince tedavi ekime kaldı(kaybettiğimde ekimde olmuştu inşallah onun yerine gelir diye avutuyorum kendimi).....nasıl bir hesaplaşmaysa benimki de....

canım ya seni üzmek istemem ama benimkiler çatlatma iğnesi bile yapmamıştım bir kontrole gideyim dedim birde baktık ki dayanamayıp çatlamıştı bende vay be çok istekliler ve aceleciler diye öyle sevinmiştim ki...... ama sonuç malesef negatif oldu... dr iyi bir yumurtaysa 48 saate kadar yaşayabilir diyor ama yumurta ne kadar iyi nasıl bileceğiz dayanıklılık süresini... normali 12-24 saat falan yaşıyormuş hesap böyle yapılırsa pek ümidim yoktu açıkçası ve öylede oldu....ama bu değildirki seninki kalitesiz belkide o 48 saat yaşayanlardadır:) inşallah güzel haberler verirsin......

bende ikinciye basladim.bugun ignelerimin 2ncisini yaptirdim.HERSEY GUZEL OLACAK INSALLAH!bu arada sonuc alan ve alacak olanlari karistirdim.insallah hayilisi olur.kafam karisik biraz da....

canım senin rumuzu successfulresults olarak değiştirelim yaa yoksa sen tekrar tekrar mazallah şaka bir yana bu son deneme olur inşallah müjdeli sonuuç alırsın

merhaba 2. aşılamanı ilkinden kaç gün sonra başladın.inşallah bu son olur hayırlısıyla

canım bhcg testi ile yazılanları okursan evet pregnyl iğnesinin 10-14e kadar yanıltma yapabilir yazıyor bu doğru ama bu ihtimal %0.1 yani binde bir diyor içini rahat tut ve isim bul hatta isimler mi desek bilemiyorum kaydirigubbakcemile5

sonunda ilk müjdeli haberimizi aldık.ne güzel yaa.cok mutluyum.böylece negatif durumu kırılmış pozitiflere yol açılacak.valla dünyanın en erken hamile olduğunu öğrenen arkadasım hayırlı olsun.bebeklerine anlatacak güzelde bi anı oldu bu.....

kejecim kaç gün kaldı test yapmana sabırsızlıkla bekliyorum.sende güzel haber vericen bize.

özlemcim geçmiş olsun hasta diye durumunu işaretlemissin.bu havalar feci yapıyor dikkat etvalla heran hamile kalabilirsin.hasta olmaman lazım.

canııım forumu takip edemedim ne olduuuuuuuuuuuuudelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…