bir önceki mesajımı da sana yazmıştım ama heyecandan yanlış tuşa basmışım teyze olmak kolay değil tabi heyecanlanıyor insan tekrar hayırlı olsun canım hihoyyytkızlar günaydın yardım edin bugün aşılamanın 8. günü ve bir hemşire arkadaşım bazen 7 gün sonra bile çıkyor demişti bende gittim test aldım 2.çizgi silik çıktı ne anlama geliyor.2.çizgi silik çıkıp hamile olmayan var mı lütfen yardım edin kan testini ne zaman yaptırayım ..
ya ama daha erken değil mi adetin 20.günü aşılamanın 8. günü napıyım ya kafayı yicem
bak tam 9 aydır aşılama olması için gidip geliyorum çukulata kistim vardı ve 2 ameliyat geçirdim biri açık biri kapalı tahliller git gel cabası haziranda ameliyat oldum tam dedim aşılamaya geçicez ağustosta tekrar kist çıktı aşılama iptal..bu ay allahım rast getirdi ve aşılama olabildim ve kesin sonuç için bekliyorum seni anlıyorum ben günlerce ağladım yine mi sonuç yok hala aynı yerde sekiyoruz diye lütfen bırakma kendini herşeyin bir zamanı var...emin ol hepimiz bu aşamaları atlattık ve ben hala kesin olarak sevinemiyorum dediğim gibi durmak yok yola devam:))))))))))
Kızlar selam,
Az önce doktordan geldim, son kontrol için. benim yumurtalar çatlatma iğnesini beklemeyeye karar vermişler, aşılamam yarına alındı. Bu halde ne kadar şansım var bilmiyorum ama ben yine de denemek istiyorum. Ne olur dualarınızı esirgemeyin.
Kızlar selam,
Az önce doktordan geldim, son kontrol için. benim yumurtalar çatlatma iğnesini beklemeyeye karar vermişler, aşılamam yarına alındı. Bu halde ne kadar şansım var bilmiyorum ama ben yine de denemek istiyorum. Ne olur dualarınızı esirgemeyin.
:CüvCüv:
walla şekerim şımar şımar ve şımar bildiğin tüm şımarıklığı yap bizim aklımıza gelmeyenleri ilerde bize de anlatırsın tadını çıkar :CüvCüv:
sen kaç yıldır istiyosun cnmcm ne probleminiz vr
Kızlar selam,
bende ikinciye basladim.bugun ignelerimin 2ncisini yaptirdim.HERSEY GUZEL OLACAK INSALLAH!bu arada sonuc alan ve alacak olanlari karistirdim.insallah hayilisi olur.kafam karisik biraz da....
bende ikinciye basladim.bugun ignelerimin 2ncisini yaptirdim.HERSEY GUZEL OLACAK INSALLAH!bu arada sonuc alan ve alacak olanlari karistirdim.insallah hayilisi olur.kafam karisik biraz da....
canım bütün yazdıkların için çok çok sağol herşeyi baştan okudun herhalde tek şüphem şu çatlatma iğnesi bu arada eşimede söyledim yarın ege üniversitesinde beta hcg miydi neyse işte ona baktırmaya gidicez.erken ama eşim haftaya bi daha gideriz dedi yani sende diyosunki çatlatma iğnesi etkisi değildir öyle mi? sonuç negatifte çıksa allah bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin arkadaşlar hepimize..
kejecim kaç gün kaldı test yapmana sabırsızlıkla bekliyorum.sende güzel haber vericen bize.
kızlar dayanamadım oturduğum semtte özel bir polikliniğe gittim kan testi yaptırdım yarım saatte çıktı sonuç pozitif ama bu yazdıklarınızda kafamda eşime söylemeyi düşünmüyorum kızar çünkü yani ben heveslendim de olmazsa diye kızar bir de heveslenir sonra üzülmesini istemem yani kanda dahi pozitif çıkarsa sonradan negatif olma ihtimali var mı?
canııım forumu takip edemedim ne olduuuuuuuuuuuuudelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?