Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hımm anladım;ama dur bakalım erken olduğunu düşünsende sonuçta doktorun çağırmış;bi gidersin testini yaptırırsın;Allah korusun negatif bile çıksa reglini bekle;hiçte belli olmaz gibi geliyor bana....

inşallah canım inşallah hamişsindirde onun ağrısıdır...Bak bende heyecanlandım şimdi!

akıntı bence kesin olmaz çünkü hamileyken de artıyor... belirtiler olması iyidir sanırım çünkü bende hiç yoktu ve olmadı...... ama senin olacak eminim ve çok istiyorum artık bu haberleri duymayı ki bizde gaza gelelim ve olumlu düşünelim....... ben seni engellemeye çalışırım tabi ama 15.00 ten sonra ancak okuldan geliyorum....... fitil akıntısı biraz daha beyazımsı gibi oluyor bende sanki..... diğeri o kadar süt gibi olmuyor sende nasıldı tatlım?

inş kejecim güzel rabbim anne olmak için yanıp tutuşan kullarının kucağını boş bırakmasın inş..

Ya nasılım şu an biliyormusun tüylerimi diken diken ettin bitanem yaahihoyyytValla tutup kendimi 15,00ten sonra girerim nete nolacaksırnaşık şey Evet fitil akıntısı tam tabiriyle kesik süt gibi oluyor;akıntı ise daha yapışık bir doku sanki;tam anlatamadım ama dediğin gibi düşününce ikisi farklı;ancak bugün tuhaftırki fitilim sıvı gibi aktı anlamadımCADIARZUCADIARZUfitilim değilse bile ne oldu anlamadım valla ama vajinal akıntı değildi en azındanCADIARZU

canım kendini fazla sıkma bence çünkü hamilelik belirtileri ile aynı kalbini ferah tut... inan ve bekle ..... herşey daha güzel olacak inşallah....

tut tabi kendini bekle beni geliyoruuuuuuummmmmmmmm.........

kejecim senin memleket adana değil mi? çünkü ne kadar adanalı tanıdıysam hepsinin her türlü şifresinde nickinde var doğru mu tahminim? canım ya birde keje nedir (meraktan soruyorum) sanki eşkiya filminde duymuştum yanlış hatırlamıyorsam......

fıstıklar ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere.....hepiniz sağlıcakla kalın......

canım adanalı değilim;iran asıllıyım(baba kökeni) ama doğum yeri istanbul;izmirde büyüdüm:)karışım yani:) keje=seven,sevilen;sevdiği erkeğin mezarı başında ot bitene kadar bekleyen sadık kadın demek :kedi:Evet bende eşkıyada izlemiştimalkisalkisalkis

kızlar muhabbet güzel valla ama ben yazılanları okumaktan cevap yazamadım yarın tek tek yazıcam inşallah benim girdiğim saatlerde normalde kimse olmuyor kaçırıyorum muhabbetleri şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz arkadaşlar

Nerelerdesin canım yaa?inşallah denk geliriz:1hug:

günaydın şekerleropuyorumnanaktannursimcim inşallah gelmez kırmızılar 35deniz cnmcm inşallah hamilesindir.Allahımmm hepimizin dualarını kabul etsin....

dün kan testi yaptırdım aşılamamın 12. günüydü ve hcg 1,08 çıktı kesin bişey söyleyemediler ve doktorumu aradım 16. gün bir daha test yaptır değer çok düşük dedi acaip meraktayım. sizce bu ne anlama geliyor????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…