şimdi idrar testi silik ama ikinci çizgi var kantesti yaptırdım pozitif doktora ulaşamadım hemşireyle görüştüm yarın gel ayrıntılı beta hcg yapalım dedi ama erken mi diye düşünüyorum ama yarı eşimle gidicez gelin dedi çünkü iğne aşılamadan önce vuruluyor ya ona göre hesaplamak lazımmış yani etkisi gitmiş olabilirmiş bakıcaz artık..
mesajıma cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yarın adet günüm belimde ağrıyo ama inş hamilelik olduğu için ağrıyodur idrar testim inş yanılmıştır bi yandanda adet olucam gibi geliyo bilemiyorum ya çok karışığım...
inş canım çok sağol.bu kez tutunacak inş bebişim yada bebişlerim sırnaşık şey
ayyy ben nerden öğrendim şimdi bu 12. günü:roflol:Özlemcim sana şimdiden söylüyorum ben olurda 5 inden önce bakacağım falan dersem bana engel ol canım yaaa:kedi::dance:Ay inşallah valla;benimde biliyorsun düne kadar kasık ağrım vardı ve bugün kesildi ama göğüs hassasiyeti son sürat devam...Ya benim regl öncesi 1 hafta akıntım olur genelde acaba onu takip etsem anlarmıyım?gerçi fitil kullanıyorum o da akıyor ikisini ayırt edebilirmiyim bilmiyorum ama...
akıntı bence kesin olmaz çünkü hamileyken de artıyor... belirtiler olması iyidir sanırım çünkü bende hiç yoktu ve olmadı...... ama senin olacak eminim ve çok istiyorum artık bu haberleri duymayı ki bizde gaza gelelim ve olumlu düşünelim....... ben seni engellemeye çalışırım tabi ama 15.00 ten sonra ancak okuldan geliyorum....... fitil akıntısı biraz daha beyazımsı gibi oluyor bende sanki..... diğeri o kadar süt gibi olmuyor sende nasıldı tatlım?
mesajıma cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yarın adet günüm belimde ağrıyo ama inş hamilelik olduğu için ağrıyodur idrar testim inş yanılmıştır bi yandanda adet olucam gibi geliyo bilemiyorum ya çok karışığım...
inş kejecim güzel rabbim anne olmak için yanıp tutuşan kullarının kucağını boş bırakmasın inş..
min canım;bu yılbaşına bebişlerimizle girelim inşallahhh:Saruboceq:
Ya nasılım şu an biliyormusun tüylerimi diken diken ettin bitanem yaahihoyyytValla tutup kendimi 15,00ten sonra girerim nete nolacaksırnaşık şey Evet fitil akıntısı tam tabiriyle kesik süt gibi oluyor;akıntı ise daha yapışık bir doku sanki;tam anlatamadım ama dediğin gibi düşününce ikisi farklı;ancak bugün tuhaftırki fitilim sıvı gibi aktı anlamadımCADIARZUCADIARZUfitilim değilse bile ne oldu anlamadım valla ama vajinal akıntı değildi en azındanCADIARZU
tut tabi kendini bekle beni geliyoruuuuuuummmmmmmmm.........
kejecim senin memleket adana değil mi? çünkü ne kadar adanalı tanıdıysam hepsinin her türlü şifresinde nickinde var doğru mu tahminim? canım ya birde keje nedir (meraktan soruyorum) sanki eşkiya filminde duymuştum yanlış hatırlamıyorsam......
fıstıklar ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere.....hepiniz sağlıcakla kalın......
kızlar muhabbet güzel valla ama ben yazılanları okumaktan cevap yazamadım yarın tek tek yazıcam inşallah benim girdiğim saatlerde normalde kimse olmuyor kaçırıyorum muhabbetleri şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz arkadaşlar
Günaydın canım umarım hepimizin dilekleri gerçek olur:1hug:günaydın şekerleropuyorumnanaktannursimcim inşallah gelmez kırmızılar 35deniz cnmcm inşallah hamilesindir.Allahımmm hepimizin dualarını kabul etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?