Canım doktormu dedi 3 defa deniyelim olmazsa tüp bebek deneriz diye benim doktorum aşılama isterseniz deniyelim yada isterseniz tüp bebekde olabilir fazla yıpranma aşılama dedi
canım ya birşey soracaktım tüp bebek uygulaması için 3 defa aşılama yaptırmak gerekiyor mu? yoksa hemen geçilebilir mi? birde ankara da tavsiye edebileceğiniz bir merkez var mı? bugün çok soru sordum galiba affedin n'olur.............opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşım senin denizlide doktorun kim? çok yüksek bi fiyat vermiş.benim bi arkadaşım denizlide tup bebek yapan yok diye izmir e gitmişti.
merhaba canım, ben rıdvan erdemire gidiyorum. özel sağlık hastanesinde oluyor tahlillerim ve hastane zaten bu doktorun. içinde tüp bebek merkezi de var. ayrıca büyük şehirler dışında ilk tüp bebek merkezini bu adam açmış, ben bunu öğrendiğim için bu doktora gidiyorum. fiyat konusunda doktor bunu söyledi. oysa pek para canlısı biri değil, çünkü iğnelerimi onun hastanesinden alıyordum ve bana hep şu fiyattan al dediğimi söylersin diye ucuz iğne almamı sağlardı. gerçi tüp bebeğe işim kalırsa ben de izmiri tercih etmeyi düşünüyorum. ege tıp fakultesindeki doktorlar çok iyiymiş...
valla izmir i herkes övüyor.inşallah kısa sürede kavuşursun bebeğine.
sevgili özlem sorunu ben cevaplayım, ben ilk aşılamada yumişler çatlamadığı için başarısızlık yaşadım. ara vermeden doktor ikinciye geçti. ben şansı daha fazla olduğundan tüp bebek istedim, doktor en az iki aşılaman başarısız geçince devlet tüp bebeği ödüyor deyince ikinci aşılamaya öyle karar verdim. denizlide doktorum ve tüp için 4.5 milyar dedi tabii iğneler hariç. ki sen ankarada tedavi olacaksın galiba daha çok tutar. maddi durumun iyi ise aşılama olmadan tüp bebek tedavisine geçmeni öneririm. bu arada 4 gün sonra benim aşılama sonucu belli olacak, allah hepimizin yüreğindekini hayırlısıyla verir inşallah...
arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim...ancak dün dr a gittim yumurtam solda 1 tane var 9. gün olmasına rağmen 3mm kadar yani gelişmemiş..... bütün gece ağlamaktan öldüm....ama elden gelen bir şey yok ne yaparsam yapayım boş...... benim merak ettiğim birkaç soru var bilenler yardımcı olursa sevinirim çünkü moralim bozulunca dr a sormadım.... bu yumurta gelişmediyse ilerleyen günlerde de mi gelişmiyor? gelişmiyorsa çatlamaz değil mi çatlamazsa da nasıl adet görüyoruz? birde ilk klomen kullandığım ay soldaydı yine gelişmemişti geçen ay sağda gelişti ama aşılama tutmadı bu ay yine solda ve iğne kullandığım halde gelişmedi.. bu durumda benim sol yumurtalığımda sorun mu var oluyor anlamadım.. kürtajdan sonra mı oldu bilemedim geriye doğru hamile kaldığım aya geldiğimde sol yumurtadan bebeğin geliştiğine ulaşıyorum bu durumda sol yumurtalığım acaba kürtajda mı zarar gördü zarar gördüyse yapılacak bir tedavi var mı? çünkü yumurta var ama gelişmiyor.......
bende doktora sormuştum.yumurta takibi yaaptırdığım dönem o ay yumurta oluşmadı fakat adet oldum diye.doktorda adet olabilirsin illa yumurtlama gerekmez ordaki dokular atılıyor diye.
arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim...ancak dün dr a gittim yumurtam solda 1 tane var 9. gün olmasına rağmen 3mm kadar yani gelişmemiş..... bütün gece ağlamaktan öldüm....ama elden gelen bir şey yok ne yaparsam yapayım boş...... benim merak ettiğim birkaç soru var bilenler yardımcı olursa sevinirim çünkü moralim bozulunca dr a sormadım.... bu yumurta gelişmediyse ilerleyen günlerde de mi gelişmiyor? gelişmiyorsa çatlamaz değil mi çatlamazsa da nasıl adet görüyoruz? birde ilk klomen kullandığım ay soldaydı yine gelişmemişti geçen ay sağda gelişti ama aşılama tutmadı bu ay yine solda ve iğne kullandığım halde gelişmedi.. bu durumda benim sol yumurtalığımda sorun mu var oluyor anlamadım.. kürtajdan sonra mı oldu bilemedim geriye doğru hamile kaldığım aya geldiğimde sol yumurtadan bebeğin geliştiğine ulaşıyorum bu durumda sol yumurtalığım acaba kürtajda mı zarar gördü zarar gördüyse yapılacak bir tedavi var mı? çünkü yumurta var ama gelişmiyor.......
burp canım ya çok tatlısın bana iyi moral oldun ............ ALLAH herkesin kalbine göre versin inşallah...... şu dakikaya kadar çok kötüydüm yazını okuyunca keyfim yerine geldi ...... bir kere daha ççoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?