Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım doktormu dedi 3 defa deniyelim olmazsa tüp bebek deneriz diye benim doktorum aşılama isterseniz deniyelim yada isterseniz tüp bebekde olabilir fazla yıpranma aşılama dedi

Evet canım doktor söyledi eğer üst üste 3 aşılamada olmazsa vücut direnç gösteriyor tepki veriyor deyip tüp bebeğe yönlendiririz dedi inşallah bu 2.aşılamam tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz

canım bildiğim kadarıyla 3 defa aşılama yaptırdıktan sonra olmazsa tüp bebek masraflarını devlet karşılıyor.3 defa aşılama yapılmadan tüp bebek yapmak istediğinde devlet karşılamıyor masrafını sen ödüyorsun herşeyi

burp sağol canım beni de eklemişsin listeye ama ben daha adet olmayı bekliyorum henüz başlamadım tedaviye aşılama için tarih belli olduğunda haber veririm sana Eylül ayı hepimize uğur getirir inşallah bol bol bebiş haberleri almak dileğiyle

merhaba arkadaşım senin denizlide doktorun kim? çok yüksek bi fiyat vermiş.benim bi arkadaşım denizlide tup bebek yapan yok diye izmir e gitmişti.

merhaba canım, ben rıdvan erdemire gidiyorum. özel sağlık hastanesinde oluyor tahlillerim ve hastane zaten bu doktorun. içinde tüp bebek merkezi de var. ayrıca büyük şehirler dışında ilk tüp bebek merkezini bu adam açmış, ben bunu öğrendiğim için bu doktora gidiyorum. fiyat konusunda doktor bunu söyledi. oysa pek para canlısı biri değil, çünkü iğnelerimi onun hastanesinden alıyordum ve bana hep şu fiyattan al dediğimi söylersin diye ucuz iğne almamı sağlardı. gerçi tüp bebeğe işim kalırsa ben de izmiri tercih etmeyi düşünüyorum. ege tıp fakultesindeki doktorlar çok iyiymiş...

valla izmir i herkes övüyor.inşallah kısa sürede kavuşursun bebeğine.

arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim...ancak dün dr a gittim yumurtam solda 1 tane var 9. gün olmasına rağmen 3mm kadar yani gelişmemiş..... bütün gece ağlamaktan öldüm....ama elden gelen bir şey yok ne yaparsam yapayım boş...... benim merak ettiğim birkaç soru var bilenler yardımcı olursa sevinirim çünkü moralim bozulunca dr a sormadım.... bu yumurta gelişmediyse ilerleyen günlerde de mi gelişmiyor? gelişmiyorsa çatlamaz değil mi çatlamazsa da nasıl adet görüyoruz? birde ilk klomen kullandığım ay soldaydı yine gelişmemişti geçen ay sağda gelişti ama aşılama tutmadı bu ay yine solda ve iğne kullandığım halde gelişmedi.. bu durumda benim sol yumurtalığımda sorun mu var oluyor anlamadım.. kürtajdan sonra mı oldu bilemedim geriye doğru hamile kaldığım aya geldiğimde sol yumurtadan bebeğin geliştiğine ulaşıyorum bu durumda sol yumurtalığım acaba kürtajda mı zarar gördü zarar gördüyse yapılacak bir tedavi var mı? çünkü yumurta var ama gelişmiyor.......

canım çok teşekkür ederim ama ben daha 1 aşılama oldum..... ayrıca devlet ne kadarını ödüyor ki merak ettim devede kulaksa beklemeye gerek yok diye düşünüyorum ....

kizlar bende bugun kan aldirdim sonucum 10 gun sonra cikicak benide listeye yazin ayyyyyy nasil bekleyecegim 10 gun var daha aceba kendim 1 hafta sonra testmi yapsam

burp canım ben artık eylül değil inşallah ekim savaşçısı olacağım rica etsem beni listeden siler misin? bu arada senin durumun ne oldu? inşallah halletmişsindir .......

canım bildiğim kadarıyla 3 defa aşılama yaptırdıktan sonra olmazsa tüp bebek masraflarını devlet karşılıyor.3 defa aşılama yapılmadan tüp bebek yapmak istediğinde devlet karşılamıyor masrafını sen ödüyorsun herşeyi

canım devlet ne kadarını ödüyor cidden merak ettim?

arkadaşlar ben de şimdi aşılama için bugün yumurta takibindeydim orada sordum tüp bebek merkezleri aşılama için rapor çıkarabiliyorlar ve kullandığımız ilacım 1500 ünitesine kadarını devlet karşılıyor ama bunu sormadan söyleyen yok evet devlet 3. aşılamadan sonra rapor veriyor ve verdiği rapor da 1200 tl lik bölümünü karşılıyor o nedenle aşılamaya başlayacak arkadaşlar bu rapor işini mutlaka hatırlatın biz bu merkezlerden ya da devletten daha zengin değiliz

bende doktora sormuştum.yumurta takibi yaaptırdığım dönem o ay yumurta oluşmadı fakat adet oldum diye.doktorda adet olabilirsin illa yumurtlama gerekmez ordaki dokular atılıyor diye.

bende doktora sormuştum.yumurta takibi yaaptırdığım dönem o ay yumurta oluşmadı fakat adet oldum diye.doktorda adet olabilirsin illa yumurtlama gerekmez ordaki dokular atılıyor diye.

canım sağolasın ya.....

canım nasıl vesveseler böyle aklından çıkart bunları her ay yeni bir ay her adet sonrası yeni üretimlere giriyor bedenimiz bir kere 3 mm olduysa gelecek ay 20 mm olur bunun bir kıstası yokki bu ay şansızlık olmuş okadar belkide hayırlısı buymuş gelecek ay leylekler daha tatlı daha hayırlı bebişler getirecek sana bir ay 3 yumurta olur bir ay 5 olur iğneler bunu geliştirmeye yarıyor moralini yüksek tut vakti zamanı gelmemiş leylekler trafiğe takılmış :) ama sakın bir daha ağlama FSH değerin kaç çıktı ben onu merak ettim. Hani adetin 3. günü yapılan bir hormon testi varya o

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- ------------ --------------------------
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- ----------------------------
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- 12 eylül
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ------------------ ----------------------------------- --------------------------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- 18 Eylül

kızlar sabah hastaneyi aradım 17 den 10 düşmüş hcg oynatıyor beni bu fingirdek yaaa bi düşmedi ama değerin düşmüş olması sevindirici 8 e düşmüşken düşmekte olan bir şey nasıl 10 oradan 17 ye çıkıyor anlamış değilim bana vakit kaybettirdi sonrada okul açılıyor iki hafta sonra her sabah 9 da dersim var çok zor olacak ikinci aşılama benim için offf kasımdada yurt dışına kongreye gitmem lazım of of of diyesim geliyor bir anda kendimi toparlıyor :) ne diyoruz her şeyde bir hayır var can sıkmak yok savaşa devaaaaaam :)))))))))))))))))))

Kızlar sgk tüp bebek yardımı için öncelikle araştırma hastaneleri veya eğitim hastanelerine başvurmak ve
Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair kurumca yetkilendirilen sağlık hizmet sunucularınca sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması, 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi, Uygulamanın yapıldığı merkezin kurum ile sözleşmeli olması, En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması, şartlarının birlikte gerçekleşmesi hâlinde en fazla iki deneme ile sınırlı olmak üzere yardımcı üreme yöntemi tedavilerinin, Bir hastalığın tedavisinin başka tıbbî bir yöntemle mümkün olmaması ve kurumca yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuları sağlık kurulları tarafından tıbben zorunlu görülmesi hâlinde yardımcı üreme yöntemi tedavilerinin, finansmanını sağlıyor
Bunun yanında hastenenin istedikleri
spermiogram en az 3 tane son aylarda olmak şartı ile
Rahim filmi 6 yıl geçerli
Eğer kadında bariz bir infertilite tespit edilemezse erkekten spermiogram dışında üroloji raporuda isteniyor.
Mutlaka adetin 3. günü yapılan hormon testi isteniyor
3 gün cinsel ilişkiye girmeden yaptıracağınız smear testi sonucu isteniyor.
iki aşılama yaptırmış olmanız tüp bebek tedavisine geçebilmeniz için yeterli
tüm bunlar sonucunda devlet hastanesinde yaparsanız aşılama için ilaçlar hariç para ödenmiyor devlet ilaçların %50 sini ödüyor tüp bebek için 490 tl gibi bir ücret ödüyorsunuz toplamda iki aşılama iki tüp bebek hakkı var
ama rapor çkartmaya gelince kesinlikle çalışmıyor olmak lazım çünkü okadar çok git gel yapmak gerekiyorki iş yerinden izin almayla olacak iş değil bu dolayısıyla merkezlere para kazandırmaya devam ediyoruz malesef.

burp canım ya çok tatlısın bana iyi moral oldun ............ ALLAH herkesin kalbine göre versin inşallah...... şu dakikaya kadar çok kötüydüm yazını okuyunca keyfim yerine geldi ...... bir kere daha ççoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim......

selam burp seninde şu durumun amma karışık.bi netleşse artık iyi olucak.valla bana sıkıntı oluyor.

yaaaaaaaa ben nasil bekliycem 10 gun daha yaaaaaa uff valla strese girdim bazen diyorumki yok yok bu sefer kesin oldu sonrada diyorumki kendi kendime fazla umutlanma diyorum ayy yok ben dayanamam 10 gun 7 gunde ben bi test yaparaim ama bu seferde idrarda cikmazsa iyicee kudururum yaaa bilmiyorum ama su bi kesin 10 gune daha coooooooooooooooooook var

e keyfinin yerine gelmesini engelliyecek olumsuz bir durum yokta onun için :) hadi cadolozlarımız gelipte bizi uykusuz bırakmadan kocişlerimizle son son keyif yapalım :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…