kızlar şimdi dr dan geldim yumurtalarım çok büyümüş ve sayısı çoğalmış iğnemin dozunu düşürdü ve aşılamam salı günü olucak dr.um şansımın bu sefer çok daha ii olduğunu söyledi yumurtalarım çok kaliteliymiş hatta senden çoğul gebelik bekliyorum dedi...çok heyecanlıyım
burp canım ya öyle düşünme ne olur bak burada bebek özlemiyle yanıp tutuşan o kadar insan var ne olur bitanem öyle deme ....... hem bende 6 yıl sonra olan bir bebeğim demiştim hatırlarsan..... sabır sadece sabır....sınanıyoruz bir şekilde işte ....... hem sen çok güzel şeylere layıksın güzel arkadaşım... mutlaka olacak ama biraz zaman ve sabıra ihtiyacın var.... hem tutmuştu senin niye yanlış düşünüyorsun.... yine işine ve eşine önem ver ama bu güzel tabloya birde bebiş ekle...... sen savaşın tam ortasında cepheyi terk edersen askerlerin üzülmez mi kendine güvenleri sarsılmaz mı....... sen böyle yaparsan bizi ÜZMEZ MİSİN? lütfen canım birkez daha sakin bir kafayla düşün... biz seni çok seviyoruz sende bizim için kendine iyi bak.......çok çok öptüm.....
çok sevindim inşallah hadi bakalım allah eli ayağı düzgün sağlıklı versin ayy ikizde olursa ne güzel olur yani şahsen ben isterim seni bilemem..:)))salı günü adetinin kaçıncı günü olucak? bu ikinci aşılamaydı değil mi inşallah bu sefer olur..
selam arkadaslar pek giren olmamış nete.sayfalar coğalmamış.yoksa herkes kactı mmı? benim misafirim vardiı o yuzden simdi girebildim.ama kimse yok
canlarım benim beni anlayabilecek bir tek siz varsınız bu bıçağın kemiğe dayandığı nokta böyle bir şeyi gerçekten kaldıramıyorum ama bebekten vazgeçme fikri beni gerçekten rahatlattı çünkü işlemleri kaldıracak gücüm kalmadı belki zamanla fikrim değişir ama şu an yaşadıklarımı gerçekten kaldıramıyorum siz beni görün dhaada güçlenin ve daha şevkle sıkı tutunun beni kıstas almayın aksine kendinizi şanlı hissedin ve sonuca yaklaştığınızı düşünün sizi olumsuz etklilemek en son isteyeceğim şey şu an hepiniz için dua ediyorum allah hiç birinize bu yaşadıklaırmı yaşatmasın
canım seni üzmek için sormadım tabiki olmaz bu kadar önlem alındıysa ama çocuktan vazgeçme tamam biraz ara vermen senin ve eşin için iyi olucak zaten haziranda tüp bebek deniycem diyordun o zamana kadar kendini toplamaya çalış belki bir destekle herşey geçicek inşallah tamam zor birşey ama bu senin suçun değil malesef bunu yaşaman lazımmış.tatil gelene kadar işine eşine adarsın kendini ama yazın bu işin peşini bırakma..sonra çok pişman olursun..
canım ne bileyim dedim ya üstüne görüyosundur en son umudum sendi.ya kızlar bu ay ne oluyo bize bi bebeği tutturamadık ne kdr tembeliz böle.aşılamadan 2 gün sonra bize ilişki serbestti ama ben ikinci aşılamada yasak dinlemicem tam gaz çalışcam başka türlü olacağı yok.bişekilde başarmak zorundayız.nerde bbebek kıyafeti görsem ağlamaktan geberiyorum....bende seni öptüm en kocamanından.mikron hayırlı olsun inşallah bu defa yüzün güler.allah yardımcın olsun.bizzleri unutma gelişmeleri yaz....:Saruboceq:allahım ne olursun günahlarımızdan dolayı bizi bu şekilde cezalandırma ahirette çekelim cezamızı.bize bir tanecik olsun evlat nasip eyle...:Saruboceq:Fistigim simdi buradayim ben :)) e ben demistim ya hayatim reglim geldi diye :))
yani olmadi diye yazmistim dun :)) ama iyiyim aglamadim cunku regl geldi ya ondan biliyordum zaten sonucu :))
Kejecim cok uzulmek yok YS88 cim sende uzulmiceksin cunku yolumuza yeni basladik... neyse hersey saglik arkadaslar.. saglik olduktan sonra herseye devam edebiliriz.. tabi yumoslarimiz olmak sartiyla :))) esimi dr aramis pazartesi gormek istiyormus beni.. esasen ben bir ay ara verelim diyordum ama esim dr buna karar verecek.. ikinci durak micro arkadaslar...ve sanirim hemen basliyacagiz. cunku reglin bitmesini beklicez demislerdi ki sanirim pazartesiye kadar duzelir.. kismet be bitanelerim.. ama ben zaten biliyordum regl olunca :) uzulmek yok aglamak hic yok... hersey guzel olacak... :) KOJAMAN`da OPTUM HEPINIZIII :) muckss
kızlar şimdi dr dan geldim yumurtalarım çok büyümüş ve sayısı çoğalmış iğnemin dozunu düşürdü ve aşılamam salı günü olucak dr.um şansımın bu sefer çok daha ii olduğunu söyledi yumurtalarım çok kaliteliymiş hatta senden çoğul gebelik bekliyorum dedi...çok heyecanlıyım
canım ne bileyim dedim ya üstüne görüyosundur en son umudum sendi.ya kızlar bu ay ne oluyo bize bi bebeği tutturamadık ne kdr tembeliz böle.aşılamadan 2 gün sonra bize ilişki serbestti ama ben ikinci aşılamada yasak dinlemicem tam gaz çalışcam başka türlü olacağı yok.bişekilde başarmak zorundayız.nerde bbebek kıyafeti görsem ağlamaktan geberiyorum....bende seni öptüm en kocamanından.mikron hayırlı olsun inşallah bu defa yüzün güler.allah yardımcın olsun.bizzleri unutma gelişmeleri yaz....:Saruboceq:allahım ne olursun günahlarımızdan dolayı bizi bu şekilde cezalandırma ahirette çekelim cezamızı.bize bir tanecik olsun evlat nasip eyle...:Saruboceq:
canım hayırlısı olsun inşallah bu defa yüzün güler.üzülmezsin emeklerin boşa gitmesin...kaç yumurtan var iğne ne kulllanıyosun tatlım...fazla heyecan stres yok relax ol...:hulya:kaydirigubbakcemile3
özlemcim adetin 3.günü yapılan testlerle çıkıyor benim kan testinde FSH ile ilgili bir sürü aralık vermiş ama menepoz için 25 in üzeri olmalı görünüyor
Benim tam regl gunumde regl geldi yani dr nasil ayarladi bunu anlamadim cunku normalde bir kac gun onden gelirdi benim. herneyse ama benim hala bitmedi? 29 unda oldum bugun ayin 3`u yani normal sartlarda 2,5 - 3 gun en en fazla 4 gun suruyordu yani umarim yarin biter.. p.tesi dr. ye gidicez yine o ultrasyona giricem hani cubukluumarim sizler iyisinizdir arkadaslar.. optum hepinizi...
canlarım benim beni anlayabilecek bir tek siz varsınız bu bıçağın kemiğe dayandığı nokta böyle bir şeyi gerçekten kaldıramıyorum ama bebekten vazgeçme fikri beni gerçekten rahatlattı çünkü işlemleri kaldıracak gücüm kalmadı belki zamanla fikrim değişir ama şu an yaşadıklarımı gerçekten kaldıramıyorum siz beni görün dhaada güçlenin ve daha şevkle sıkı tutunun beni kıstas almayın aksine kendinizi şanlı hissedin ve sonuca yaklaştığınızı düşünün sizi olumsuz etklilemek en son isteyeceğim şey şu an hepiniz için dua ediyorum allah hiç birinize bu yaşadıklaırmı yaşatmasın
canım seni üzmek için sormadım tabiki olmaz bu kadar önlem alındıysa ama çocuktan vazgeçme tamam biraz ara vermen senin ve eşin için iyi olucak zaten haziranda tüp bebek deniycem diyordun o zamana kadar kendini toplamaya çalış belki bir destekle herşey geçicek inşallah tamam zor birşey ama bu senin suçun değil malesef bunu yaşaman lazımmış.tatil gelene kadar işine eşine adarsın kendini ama yazın bu işin peşini bırakma..sonra çok pişman olursun..
hadi hayırlısı olsun canım ya bu sıralar moralimiz bozuldu senden bir hamilelik haberi gelirde inşallah moralimiz düzelir:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?