Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar şimdi dr dan geldim yumurtalarım çok büyümüş ve sayısı çoğalmış iğnemin dozunu düşürdü ve aşılamam salı günü olucak dr.um şansımın bu sefer çok daha ii olduğunu söyledi yumurtalarım çok kaliteliymiş hatta senden çoğul gebelik bekliyorum dedi...çok heyecanlıyım

çok sevindim inşallah hadi bakalım allah eli ayağı düzgün sağlıklı versin ayy ikizde olursa ne güzel olur yani şahsen ben isterim seni bilemem..:)))salı günü adetinin kaçıncı günü olucak? bu ikinci aşılamaydı değil mi inşallah bu sefer olur..

canlarım benim beni anlayabilecek bir tek siz varsınız bu bıçağın kemiğe dayandığı nokta böyle bir şeyi gerçekten kaldıramıyorum ama bebekten vazgeçme fikri beni gerçekten rahatlattı çünkü işlemleri kaldıracak gücüm kalmadı belki zamanla fikrim değişir ama şu an yaşadıklarımı gerçekten kaldıramıyorum siz beni görün dhaada güçlenin ve daha şevkle sıkı tutunun beni kıstas almayın aksine kendinizi şanlı hissedin ve sonuca yaklaştığınızı düşünün sizi olumsuz etklilemek en son isteyeceğim şey şu an hepiniz için dua ediyorum allah hiç birinize bu yaşadıklaırmı yaşatmasın

canım seni üzmek için sormadım tabiki olmaz bu kadar önlem alındıysa ama çocuktan vazgeçme tamam biraz ara vermen senin ve eşin için iyi olucak zaten haziranda tüp bebek deniycem diyordun o zamana kadar kendini toplamaya çalış belki bir destekle herşey geçicek inşallah tamam zor birşey ama bu senin suçun değil malesef bunu yaşaman lazımmış.tatil gelene kadar işine eşine adarsın kendini ama yazın bu işin peşini bırakma..sonra çok pişman olursun..[/QUOTE]

tüm bunları birer işaret olarak değerlendiriyorum olaylar içine çektikçe içine çekiyor ve gerçekten sınıra geldim kötü bir tramva oldu bneim için normalde çok güçlü bir karekterim vardır yani anasının kuzusu bir tip değilimdir hayatımda böylesi korkunç duygular içinde bulmamıştım kendimi sizde benden feyz alın halinize şükredin ve başarıya yakın olduğunuzu hisedin dualarım sizinle allah bu yaşadığımı sizlere yaşatmasın

değer 25 ten daha düşük mü olmalı normal sayılması için.... örneğin benimki 5 küsür çıktı diyelim yani iyi olmuş sayılıyor..... ya bunu bana niye yapmadılar ki? canım ya çok soru sordum kusura bakma.....opuyorumnanaktan[/QUOTE]

canım maşallah değerin çok güzel menepoza girmen için önünde uzun yıllar var demek oluyor bu

canım bugün benim 12. günüm....bende ikiz istiyorum ama bakalım allahımne verirse alıcaz sağlıklı eli ayağı düzgün olsun ben bişey istemiyorum bu arada canım bu 3. aşılamam

selam arkadaslar pek giren olmamış nete.sayfalar coğalmamış.yoksa herkes kactı mmı? benim misafirim vardiı o yuzden simdi girebildim.ama kimse yok

selam arkadaslar pek giren olmamış nete.sayfalar coğalmamış.yoksa herkes kactı mmı? benim misafirim vardiı o yuzden simdi girebildim.ama kimse yok

moraller bozulup bir bir olumsuz sonuç alınca kopar olduk en erken ben aldım sonucu ama hala bakıyorum bu arada başka sonuç alıcak var mıydı listeyi göremedim aklımda da kalmadı pek ..

tüm bunları birer işaret olarak değerlendiriyorum olaylar içine çektikçe içine çekiyor ve gerçekten sınıra geldim kötü bir tramva oldu bneim için normalde çok güçlü bir karekterim vardır yani anasının kuzusu bir tip değilimdir hayatımda böylesi korkunç duygular içinde bulmamıştım kendimi sizde benden feyz alın halinize şükredin ve başarıya yakın olduğunuzu hisedin dualarım sizinle allah bu yaşadığımı sizlere yaşatmasın[/QUOTE]

güçlü olduğun burda hala bize destek olmaya çalışman bizimle paylaşmandan belli tabiki güçlü olucaksın ama seni tanımasamda bilmesemde kim olduğunu inan kardeşime olmuş en yakın dostuma olmuş kadar çok üzüldüm..daha bu konuyu uzatmaya konuşmaya gerek yok kapatalım seninde moralin bozulmasın artık..kendine çok ama çok dikkat et...

canım ne bileyim dedim ya üstüne görüyosundur en son umudum sendi.ya kızlar bu ay ne oluyo bize bi bebeği tutturamadık ne kdr tembeliz böle.aşılamadan 2 gün sonra bize ilişki serbestti ama ben ikinci aşılamada yasak dinlemicem tam gaz çalışcam başka türlü olacağı yok.bişekilde başarmak zorundayız.nerde bbebek kıyafeti görsem ağlamaktan geberiyorum....bende seni öptüm en kocamanından.mikron hayırlı olsun inşallah bu defa yüzün güler.allah yardımcın olsun.bizzleri unutma gelişmeleri yaz....:Saruboceq:allahım ne olursun günahlarımızdan dolayı bizi bu şekilde cezalandırma ahirette çekelim cezamızı.bize bir tanecik olsun evlat nasip eyle...:Saruboceq:

canım ya çok sevindim darısı başımıza.........

canım hayırlısı olsun inşallah bu defa yüzün güler.üzülmezsin emeklerin boşa gitmesin...kaç yumurtan var iğne ne kulllanıyosun tatlım...fazla heyecan stres yok relax ol...:hulya:kaydirigubbakcemile3

Benim tam regl gunumde regl geldi yani dr nasil ayarladi bunu anlamadim cunku normalde bir kac gun onden gelirdi benim. herneyse ama benim hala bitmedi? 29 unda oldum bugun ayin 3`u yani normal sartlarda 2,5 - 3 gun en en fazla 4 gun suruyordu yani umarim yarin biter.. p.tesi dr. ye gidicez yine o ultrasyona giricem hani cubuklu umarim sizler iyisinizdir arkadaslar.. optum hepinizi...

arkadaşlar bayadır hamilelik belirtileri bölümünde kan testi sonuçlarına bakıyorum sonuçlara göre adetten 1 hafta önce hatta adet günü geçtikten sonra bile değerleri 2 civarında çıkan bir çok arkadaşın 1 hafta sonra test tekrarı yaptıklarında değerin yükseldiğini ve pozitif olduğunu yazmışlar geç döllenme diye birşey oluyormuş bende daha önce böyle birşey okumamıştım kan sonucunda bile yanılma olabiliyormuş...anlamadım bu işi off kafam karman çorman ben hala adet olmadım bugün olmam lazımdı geçen aya göre... miğdem yanıyor çok bir de bugün biraz bulandı ama kasıklarımda ağrıyor..aşılama olupta adeti geciken var mı biliyor musunuz burda gördüğüm arkadaşların hepsi regl oldu galiba.pazartesiye kadar olmazsam bi kan daha yaptırıcam...

canım hayırlısı olsun inşallah bu defa yüzün güler.üzülmezsin emeklerin boşa gitmesin...kaç yumurtan var iğne ne kulllanıyosun tatlım...fazla heyecan stres yok relax ol...:hulya:kaydirigubbakcemile3

canım yumurta sayısını bilemiyorum ama baya bi 16mm büyüklüğündeler buarada ben gonalf kullanıyorum relax olmaya çalışıyorum ama aklıma geldikçe içimde sanki bişeyler kımıldıyor

özlemcim adetin 3.günü yapılan testlerle çıkıyor benim kan testinde FSH ile ilgili bir sürü aralık vermiş ama menepoz için 25 in üzeri olmalı görünüyor

değer 25 ten daha düşük mü olmalı normal sayılması için.... örneğin benimki 5 küsür çıktı diyelim yani iyi olmuş sayılıyor..... ya bunu bana niye yapmadılar ki? canım ya çok soru sordum kusura bakma.....opuyorumnanaktan[/QUOTE]

canım sana adetin 3.günü hormon testleri yapmadılar mı yapmışlardır mutlaka düşük çıkması iyi bildiğim kadarıyla benim 6 ay kadar önce 9 çıkmıştı bu ay 7 çıkmış normal aralığında görünüyor dr una bir danış istersen

hadi hayırlısı olsun canım ya bu sıralar moralimiz bozuldu senden bir hamilelik haberi gelirde inşallah moralimiz düzelir:CüvCüv:

İYİYİM CANIM SAĞOL BENİMDEİLK GÜN LEKE ŞEKLİNDEYDİ İKİNCİ GÜN YOĞUNDU ÜÇÜNCÜ GÜN BİTTİ.BENDE REGLİN 13.GÜNÜ GİTCEM YUMURTLAMAM VAR MI DİE.Bİ DE GENEL KONTROL...DOKTORUMU DEĞİŞTİRCEM BENDE TEDAVİMİ BAŞKA DOKTOR AŞILAMAMI BAŞKA DOKTOR YAPTI AŞILAMAYI YAPAN DOKTORA DEVAM ETCEM ÇOK İLGİLİ BİRİSİ...AMA DİĞER DOKTOR RESMEN BAZEN DALGA GEÇİYO BENİMLE SORULARMLA.O BİRAZ MESLEKTEN BIKMIŞ GİBİ BENİM AŞILAMAMI BİLE BİLE İZİN ALDI BÖLE BİŞEY VAR MI Bİ DE ÖZEL HASTANE.VEGEÇEN AY GONALF İ BOŞYERE ALDIRDI BİZE HİÇ BİR FAYDASI OLMADI...ÜZERİMDE İĞNE DENEDŞ RESMEN DENEME TAHTASI GİBİ..NEYSE ÖPÜYORUM SENİ KİB kaydirigubbakcemile3:hulya:

tüm bunları birer işaret olarak değerlendiriyorum olaylar içine çektikçe içine çekiyor ve gerçekten sınıra geldim kötü bir tramva oldu bneim için normalde çok güçlü bir karekterim vardır yani anasının kuzusu bir tip değilimdir hayatımda böylesi korkunç duygular içinde bulmamıştım kendimi sizde benden feyz alın halinize şükredin ve başarıya yakın olduğunuzu hisedin dualarım sizinle allah bu yaşadığımı sizlere yaşatmasın[/QUOTE]

burpcum canım seni çok iyi anlıyorum çünkü hepimiz bebiş için aşılama yolundayız ve senin yaşadıklarını düşündükçe ben de kötü oluyorum aklıma geldikçe senin için dua ediyorum canım şuanda bebekden vazgeçmen çok normal bence biraz toparlan kendini iyi hissettiğinde zaten kendiliğinden bebek istemeye başlayacaksın zaman gerçekten herşeyin ilacı görüceksin ve inşallah bu sefer sağlıklı güzel bir bebeğe kavuşacaksın herzaman senin yanındayız biliyorsun :1hug:

hadi hayırlısı olsun canım ya bu sıralar moralimiz bozuldu senden bir hamilelik haberi gelirde inşallah moralimiz düzelir:CüvCüv:

inş. canım yaa herkes bugün beni o kadar motive ettiki hepinize çok teşekkür edyorum iyi dilekleriniz için canlarım hep beraber bi bayram yapsak şurda keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…