boncukcum emin misin bence aşılama çok acı veriyor muayene daha rahat geçiyor... demekki herkesin farklıymış.
canım hz.peygamberimiz çörekotu için demişki sadece ölüme faydası yok die belirtmiş.çörek otu çok faydalı....bence bi dene bende yeni başladım
selam kızlar ! Test sonucumu vermek istedim;hamiş değilim ... Kısmet değilmiş...Bugün tam gaz temizliğe girişeceğim;o yüzden akşam nette olurum :)
boncukcum emin misin bence aşılama çok acı veriyor muayene daha rahat geçiyor... demekki herkesin farklıymış.
kejecim çok kısa yazmışsın olmadı diye.biz senden çok umutluyduk ama yaaaaa.bu ayda listemiz cok kötü oldu.umarım öteki ay bütün sayfa dolar..
burp neler yazmışın inanamıyorum.hep aklıma takılırdı demekki gerçek olabiliyomuş.talihsiz arkadaşım benim.ne olucak şimdi ya.kimse bunu yapanlar acıklada başkalarını uyaralım.müsait olunca anlat.inanamıyorum...
kızlar ya bişey sorucam.... aşılama tedavisi esnasında yani iğneleri vurunurken beyaz bir akıntı oluyomu szdede benim bugün biraz fazla acaba aşılamaya bi zararı olurmu yaa
oradan bir söz verip çıktım kurumu ve doktoru deşifre etmemeye dair bu affedilir yenilir yutulur bir nokta değil ama bilsenizde değişen bir şey olmaz bu kadın işlem yapmadan önce amman allah korusun en korktuğum şey amman amman isme iyi bak emin ol amman diye diye yaptı ve sonuca bakın şu an karnımda bebiş olacağına spiralin batmaları ile oturuyorum dün bütün gün rahmimi çekiştirip durdular aşılama ve spiral için umarım hasar görmemiştir rahmim şimdi spiral batıyor çok rahatsız ediyor rahmim ters olduğu ve adetli olmadığım için çok sıkıntı verdi benim şansımı elimden aldılar benim hiç bir şeye dayancak gücüm kalmadı ağlamaktan serseme döndüm maddi manevi her anlamda kaybımız var ve içimden o kurumdan tek kuruş fayda istemiyorum onları vicdanları ile baş başa bırakıyorum ben şu an herşeye kahretmiş durumdayım ve hiç bir şey yapacak gücüm yok.
VALLA BEN SENDEN ÇOK UMUTLUYDUM CANIM NEYSE ÜZÜLME İLK AŞILAMAYI ATLATTIK %80 TUTMAMA İHTİMALİ OLANIN İNŞALLAH İKİNCİLER TUTAR.HAKKIMIZDA HAYIRLISI ÜZÜLME NE YAPALIM Bİ GERÇEK VAR O DA UMUTLA BEKLEDİĞİMİZ 15 GÜNÜN GÖZYAŞIYLA BİTMESİ....İNŞALLAH BU BEBİŞLERİMİZ İÇİN SON GÖZYAŞLARIMIZ OLUR....:Saruboceq::ecrin_bebek:
kejecim çok kısa yazmışsın olmadı diye.biz senden çok umutluyduk ama yaaaaa.bu ayda listemiz cok kötü oldu.umarım öteki ay bütün sayfa dolar..
hadi canım ciddi olamazsın..... ben sana inanılmaz güveniyordum kesin oldu arkadaşımın diyordum.... eğer öyleyse gerçekten geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefere olur canım benim.... hadi kolay gelsin sana mis gibi yap bakalım evini.......
hayırlısı olsun canım ya ne diyelim ekimde inşallah...
Canım arkadaşlarım benim yaa inanın hiç görüşmemiş olsak bile hepinizi çok seviyorum;beni o kadar duygulandırdınız ki...Mesajlarda sizinde dikkatinizi çekiyormu bilmiyorum ama hepiniz bir bir benden ümitliymişsiniz anladığım kadarıyla:kedi::kedi:sonucum negatif çıkmış olsada bu yazılanlar nasıl bir pozitif enerji verdi bana anlatamam size!Eşimin herzaman dediği ''en kötüyü düşün ki;iyisi olursa süpriz olsun''sözüne uydum;hepinizede bu kelimeyi bir bir söylüyorum canlarım benim!Çünkü bu söz sayesinde kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz;daha nötr davranmaya çalışıyorsunuz ki sonuç böyle negatif :) olunca pek fazlada yıpranmış olmuyorsunuz.:1hug:
Canım arkadaşlarım benim yaa inanın hiç görüşmemiş olsak bile hepinizi çok seviyorum;beni o kadar duygulandırdınız ki...Mesajlarda sizinde dikkatinizi çekiyormu bilmiyorum ama hepiniz bir bir benden ümitliymişsiniz anladığım kadarıyla:kedi::kedi:sonucum negatif çıkmış olsada bu yazılanlar nasıl bir pozitif enerji verdi bana anlatamam size!Eşimin herzaman dediği ''en kötüyü düşün ki;iyisi olursa süpriz olsun''sözüne uydum;hepinizede bu kelimeyi bir bir söylüyorum canlarım benim!Çünkü bu söz sayesinde kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz;daha nötr davranmaya çalışıyorsunuz ki sonuç böyle negatif :) olunca pek fazlada yıpranmış olmuyorsunuz.:1hug:
canım tekrar moralini bozmak istemem amabhcg kaç çıktı? bir de galiba ımoje kaldı haber alcağımız başka var mıydı acaba hatırlayamadım..
canlarım belli bir ölçüsü yok bal tarçın ve çörekotunun ben gözkararı yaptım ama çörek otunu biraz daha fazla koydum normaldede be çok severim zaten.çörek otunu dövüp dövmemek size bağlı ama ben dövmeden yaptım nasıl arzu ederseniz.sabah ve akşam aç karnına 1 veya 2 tatlı kaşığı.bakalım bi de doğal yollardan tedavi edelim kendimizi sonuçta bi yan etkisi yok...öpüyorum hepinizi birbirimizden kopmayalım yazışalım...
arkadasım sana saygı duyuyorum ama nasıl söz verip çıkarsın nasıl bunu yutarsın.ya farketmeselerdi.bunun peşini bırakman bence cok büyük hata olur.para pul önemli değil ama bu affedilcek bi durum değil.eminim cok kotusundur bunnun yanında aşılamnın tutmaması hafif kalır yani.ama yeniden sakin kafayla düşün derim ben.
canım kan testinde FSH normal değerleri var ona göre söylüyorlar bildiğim kadarıyla mesala benim FSH değerim 7,1 yani normal görünüyor
canım ya bu değere ne zaman bakılıyor regl döneminde mi yoksa öncesinde veya sonrasında mı yardımcı olursanız sevinirim gerçekten çok merak ettim... benimde kürtajdan sonra düzensizleşti o nedenle daha önemli benim için .... yaşım 29 daha ama bilemiyorum inşallah yokturda .... FSH değeri aralığı ne olmalıdır ......opuyorumnanaktan
yuttuğum herhangi bir durum yok onlarla ilgili bana fayda sağlayacak bir durumda yok şu an sakinleştirici kullanıyorum ve hala kendime gelemedim hiç bir şey yapmak istemiyorum bu benim seçimimdi hatayı yapan doktor ısrarla savcılığa verilmek istedi karokola götürün tazminat davası açın bana diyip duruyordu ve bunlarda blöf değildi tansiyonu 26 oldu yani gerçekten üzgündü affedilecek yanının olmadığını zaten biliyordu ve ben savcılığa suç duyurusunda bulunursam bu suçlamaları takip eden gazeteciler var ve bu durumla ilgili deşifre olmak istemiyorum benim akademik kariyerim var ve ailem hariç çevremde kimse cocuk istediğimizi ve yardımcı üreme tekniklerinden yararlandığımızı bilmiyor.
canım ya bu değere ne zaman bakılıyor regl döneminde mi yoksa öncesinde veya sonrasında mı yardımcı olursanız sevinirim gerçekten çok merak ettim... benimde kürtajdan sonra düzensizleşti o nedenle daha önemli benim için .... yaşım 29 daha ama bilemiyorum inşallah yokturda .... FSH değeri aralığı ne olmalıdır ......opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?