Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

burpum benim ya inşallah çok güzel günler seninle olur inşallah .... sağlıklı hayırlı güzel bebişlerin olur da biz de resimlerine bakar burdan yeğenlerimizi severiz İNŞALLAH...

imojeeeeeeeeeeeeee nerdesin çok merak ediyorum seni...

selam kızlar ! Test sonucumu vermek istedim;hamiş değilim ... Kısmet değilmiş...Bugün tam gaz temizliğe girişeceğim;o yüzden akşam nette olurum :)

çok üzüldüm keje inşallah önümüzdeki ay bebişine kavuşursun

Ya kızlar bu ımoje nerde sonucu yazmadı Çatladım meraktan...yoksa oda olumsuz da benım gıbı aĞlama krızıne mı gırdı...

burp cum yazdıklarını okuyunca sanada hak veriyorum.eminim suan hissettiklerini anlaamamız mümkün değildir.zaten o doktordan tazminat filan alman bi işine yaramaz.bunu biliyorum zaten amacım o değildi.geçmiişimde bir doktorun yaptıgı yanlışlık yüzünden suan cocuk sahibi olabilmek için uğraşan biriyim.bende doktorumu sikayet etmemiştim cünki benim babamda doktor.ama bunu yapanın kim oldugunun bilinmesini istedim sadece baskalarıda ona gitmesin diye.ya farketmeselerdi.sorusu aklımdan hiç çıkmıyor cünki.bu kabullenilebilir bir hata değil çünki.hayat bizim tercihlerimizden ibaret buda senin tercihin.

imojeeeeeeeeeeeeee nerdesin çok merak ediyorum seni...

Fistigim simdi buradayim ben :)) e ben demistim ya hayatim reglim geldi diye :))
yani olmadi diye yazmistim dun :)) ama iyiyim aglamadim cunku regl geldi ya ondan biliyordum zaten sonucu :))
Kejecim cok uzulmek yok YS88 cim sende uzulmiceksin cunku yolumuza yeni basladik... neyse hersey saglik arkadaslar.. saglik olduktan sonra herseye devam edebiliriz.. tabi yumoslarimiz olmak sartiyla :))) esimi dr aramis pazartesi gormek istiyormus beni.. esasen ben bir ay ara verelim diyordum ama esim dr buna karar verecek.. ikinci durak micro arkadaslar...ve sanirim hemen basliyacagiz. cunku reglin bitmesini beklicez demislerdi ki sanirim pazartesiye kadar duzelir.. kismet be bitanelerim.. ama ben zaten biliyordum regl olunca :) uzulmek yok aglamak hic yok... hersey guzel olacak... :) KOJAMAN`da OPTUM HEPINIZIII :) muckss

dediğin gibi sağlıkolsun arkadaşım napalım herşeyin bir zamanı var aşılaması benden sonra olan bir çok arkadaş regl olmuş benim 17. gün hala olmadım demekki yumurtların çatladığı zamanda yapılmamış aşılama öyle diyorlar ya 14 gün sonra hastalanmak gerekiyormuş neyse sağlık olsun...

günaydın arkadaşlar denizcim bende aşılamanın 18.günü adet oldum
yani illa 14. gün adet olunacak diye bişey yok hakkımızda hayırlısı olsun inş nazlı bebişler çok bekletmezler bizi...

günaydın arkadaşlar denizcim bende aşılamanın 18.günü adet oldum
yani illa 14. gün adet olunacak diye bişey yok hakkımızda hayırlısı olsun inş nazlı bebişler çok bekletmezler bizi...

sağol canım bir an önce olsam da rahatlasam pazartesi kont. var ekimde 2. ye geçicez hemen ara vermek istemiyorum tabi kist oluşmadıysa dediğin gibi canım inşallah çok bekletmez bebişlerimiz..

bence yanlış düşünüyorsunuz çünkü benim aşılama yapıldığı gün zaten yumurtam çatlamıştı aşılamadan sonra 16. gün adet oldum ee yumurta 1 -2 gün önce çatlamıştıysa 17 veya 18 günü buluyor.... tamam 14 diyorlar ama öyle olmayanlar da çoğunlukta.... ya 14 ten önce olanlara ne demeli(12.-13. gün) demekki öyle birşey tam kesin değil.......

sağol canım bir an önce olsam da rahatlasam pazartesi kont. var ekimde 2. ye geçicez hemen ara vermek istemiyorum tabi kist oluşmadıysa dediğin gibi canım inşallah çok bekletmez bebişlerimiz..

inşallah oluşmamıştır canım..... beklemeyelim tabi ya ....artık yeter dimi.........

benimde aşılamam çok rahat geçti hiç ağrı acı hisstemedim muayenede bile derin nefes alıyordum fena oluyordum ama kişiye göre değişir tabi..

benimde aşılama muayenelere göre daha rahat geçmişti evet canım dediğin gibi kişiye göre hatta yapan dr una göre değişiyor demek ki

burpum benim ya inşallah çok güzel günler seninle olur inşallah .... sağlıklı hayırlı güzel bebişlerin olur da biz de resimlerine bakar burdan yeğenlerimizi severiz İNŞALLAH...

Canım sabah yataktan eşim zorla kaldırdı beni sanırım depresyona giriyorum en son eşimden de söz aldım bu spirali asla çıkartmayacağım bu sıkıntıların hepsi bitecek herkezin çocuğu olmak zorunda değil bunların hepsi bana birer işaret artık bebek istemiyorum kendimi mesleğime ve eşime adıyacağım allah size istediğinizi nasip eder inşallah

ertesi gün hapı içtim ve ertesi gün spirali takıldı bu hormonlu bir spiral ve hamilelik oluşumunu %99 engelliyor ertesi gün hapıda%95 engelliyor yani hamilelik söz konusu olamaz olursada eşimle bunca yıllık çabamıza rağmen kalamayıp elalemin herifinden hamile kalırsam asarım artık kendimi

bu hatayı ben farkettim hepsinden önce ama onlarda o kapıdan çıkıp gitmeme izin vermeyeceklerdi anladığım kadarı ikinci kadını aşılamaya aldıklarında farketti durumu bizi oyalıyorlardı o doktoru deşifre edeyim diye kendimi deşifre etmeyi göze alamam zaten bu bebek meseleside benim için kapandı bunlar yenilir yutulur lokmalar değil herşeyin tek bir çözümü var benim için bebek işinden vazgeçmek ben ne bileyim bir başka labaratuarda karışmayacak çocuk doğurduktan sonra dna testi yaptırsam ne yazar bundan sonra benden bukadar allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar spiralimi çıkarttırmayacağım böylece psikolojik olarakda hamilemiyim acaba tribide yaşamayacağım

kızlar moralinizi bozmak istemem ama ben de bütün yöntemleri denedim soğan kürü incir kürü bal tarçın çörek otu eşime de keçiboynuzu kürü ama hala hamile değilim soğan kürü kistleri yok ediyor benimde yok olmuştu ama diğer kürler hamile kalmamı sağlamadı maalesef ben şimdi ara ara kuru incir yemeye çalışıyorum ve de kuru soğanı salatalarda bol bol tüketmeye çalıyorum bunlar biraz adetlerimi düzenledi sanki

canım ya bu değere ne zaman bakılıyor regl döneminde mi yoksa öncesinde veya sonrasında mı yardımcı olursanız sevinirim gerçekten çok merak ettim... benimde kürtajdan sonra düzensizleşti o nedenle daha önemli benim için .... yaşım 29 daha ama bilemiyorum inşallah yokturda .... FSH değeri aralığı ne olmalıdır ......opuyorumnanaktan[/QUOTE]

özlemcim adetin 3.günü yapılan testlerle çıkıyor benim kan testinde FSH ile ilgili bir sürü aralık vermiş ama menepoz için 25 in üzeri olmalı görünüyor

evet çok takılmamak lazım herkesin ilaçlara verdiği tepki farklı bünyesi farklı bak ys88 12. gün hastalandı kısmette ne varsa o olucak..

burp canım ya öyle düşünme ne olur bak burada bebek özlemiyle yanıp tutuşan o kadar insan var ne olur bitanem öyle deme ....... hem bende 6 yıl sonra olan bir bebeğim demiştim hatırlarsan..... sabır sadece sabır....sınanıyoruz bir şekilde işte ....... hem sen çok güzel şeylere layıksın güzel arkadaşım... mutlaka olacak ama biraz zaman ve sabıra ihtiyacın var.... hem tutmuştu senin niye yanlış düşünüyorsun.... yine işine ve eşine önem ver ama bu güzel tabloya birde bebiş ekle...... sen savaşın tam ortasında cepheyi terk edersen askerlerin üzülmez mi kendine güvenleri sarsılmaz mı....... sen böyle yaparsan bizi ÜZMEZ MıSıN? lütfen canım birkez daha sakin bir kafayla düşün... biz seni çok seviyoruz sende bizim için kendine iyi bak.......çok çok öptüm.....

ertesi gün hapı içtim ve ertesi gün spirali takıldı bu hormonlu bir spiral ve hamilelik oluşumunu %99 engelliyor ertesi gün hapıda%95 engelliyor yani hamilelik söz konusu olamaz olursada eşimle bunca yıllık çabamıza rağmen kalamayıp elalemin herifinden hamile kalırsam asarım artık kendimi

canım seni üzmek için sormadım tabiki olmaz bu kadar önlem alındıysa ama çocuktan vazgeçme tamam biraz ara vermen senin ve eşin için iyi olucak zaten haziranda tüp bebek deniycem diyordun o zamana kadar kendini toplamaya çalış belki bir destekle herşey geçicek inşallah tamam zor birşey ama bu senin suçun değil malesef bunu yaşaman lazımmış.tatil gelene kadar işine eşine adarsın kendini ama yazın bu işin peşini bırakma..sonra çok pişman olursun..

özlemcim adetin 3.günü yapılan testlerle çıkıyor benim kan testinde FSH ile ilgili bir sürü aralık vermiş ama menepoz için 25 in üzeri olmalı görünüyor[/QUOTE]

değer 25 ten daha düşük mü olmalı normal sayılması için.... örneğin benimki 5 küsür çıktı diyelim yani iyi olmuş sayılıyor..... ya bunu bana niye yapmadılar ki? canım ya çok soru sordum kusura bakma.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…