negatif sonuç alan canlarım sizler için çok üzüldüm ama şu an benim durumumda size bile imrenebilirim en azından layıkıyla denemenizi yaptınız ve 12 gün olsada ümitle beklediniz ben başkasının sipermini alıp ertesi gün hapları içerek spiraller takılarak eve döndüm ve hakkım elimden alındı ne olur beni göz önünde tutup üzülmeyin ben şu beterin beteri denilenim işte güçlü olun şu duurumunuzda bile şanslı sayılırsınız
selam kızlar ! Test sonucumu vermek istedim;hamiş değilim ... Kısmet değilmiş...Bugün tam gaz temizliğe girişeceğim;o yüzden akşam nette olurum :)
kejecim çok kısa yazmışsın olmadı diye.biz senden çok umutluyduk ama yaaaaa.bu ayda listemiz cok kötü oldu.umarım öteki ay bütün sayfa dolar..
Canım arkadaşlarım benim yaa inanın hiç görüşmemiş olsak bile hepinizi çok seviyorum;beni o kadar duygulandırdınız ki...Mesajlarda sizinde dikkatinizi çekiyormu bilmiyorum ama hepiniz bir bir benden ümitliymişsiniz anladığım kadarıyla:kedi::kedi:sonucum negatif çıkmış olsada bu yazılanlar nasıl bir pozitif enerji verdi bana anlatamam size!Eşimin herzaman dediği ''en kötüyü düşün ki;iyisi olursa süpriz olsun''sözüne uydum;hepinizede bu kelimeyi bir bir söylüyorum canlarım benim!Çünkü bu söz sayesinde kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz;daha nötr davranmaya çalışıyorsunuz ki sonuç böyle negatif :) olunca pek fazlada yıpranmış olmuyorsunuz.:1hug:
canım ya benim eşimde hep bunu söyler.ama ben hiç uygulayamam.napıcan simdi devam mı ara vericen mi.yalnız ara versende kist varmı diye kontrol ettir.benim gibi olmasın.
imojeeeeeeeeeeeeee nerdesin çok merak ediyorum seni...
Fistigim simdi buradayim ben :)) e ben demistim ya hayatim reglim geldi diye :))
yani olmadi diye yazmistim dun :)) ama iyiyim aglamadim cunku regl geldi ya ondan biliyordum zaten sonucu :))
Kejecim cok uzulmek yok YS88 cim sende uzulmiceksin cunku yolumuza yeni basladik... neyse hersey saglik arkadaslar.. saglik olduktan sonra herseye devam edebiliriz.. tabi yumoslarimiz olmak sartiyla :))) esimi dr aramis pazartesi gormek istiyormus beni.. esasen ben bir ay ara verelim diyordum ama esim dr buna karar verecek.. ikinci durak micro arkadaslar...ve sanirim hemen basliyacagiz. cunku reglin bitmesini beklicez demislerdi ki sanirim pazartesiye kadar duzelir.. kismet be bitanelerim.. ama ben zaten biliyordum regl olunca :) uzulmek yok aglamak hic yok... hersey guzel olacak... :) KOJAMAN`da OPTUM HEPINIZIII :) muckss
günaydın arkadaşlar denizcim bende aşılamanın 18.günü adet oldum
yani illa 14. gün adet olunacak diye bişey yok hakkımızda hayırlısı olsun inş nazlı bebişler çok bekletmezler bizi...
dediğin gibi sağlıkolsun arkadaşım napalım herşeyin bir zamanı var aşılaması benden sonra olan bir çok arkadaş regl olmuş benim 17. gün hala olmadım demekki yumurtların çatladığı zamanda yapılmamış aşılama öyle diyorlar ya 14 gün sonra hastalanmak gerekiyormuş neyse sağlık olsun...
sağol canım bir an önce olsam da rahatlasam pazartesi kont. var ekimde 2. ye geçicez hemen ara vermek istemiyorum tabi kist oluşmadıysa dediğin gibi canım inşallah çok bekletmez bebişlerimiz..
benimde aşılamam çok rahat geçti hiç ağrı acı hisstemedim muayenede bile derin nefes alıyordum fena oluyordum ama kişiye göre değişir tabi..
burpum benim ya inşallah çok güzel günler seninle olur inşallah .... sağlıklı hayırlı güzel bebişlerin olur da biz de resimlerine bakar burdan yeğenlerimizi severiz İNŞALLAH...
hakslın canım kendi durumunu kendin daha iyi değerlendirirsin..bunu sadece kendin ve eşinle yaşaman daha iyi.. çok üzgünüm eşime de anlattım çok sinirlendik seni üzmezsem birşey soracağım şimdi bu gebeliğin oluşmaması için herşey yapıldı değil mi ben spralin korunma yönteminden başka bir işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum da ondan soruyorum yanlış anlama sakın...
burp cum yazdıklarını okuyunca sanada hak veriyorum.eminim suan hissettiklerini anlaamamız mümkün değildir.zaten o doktordan tazminat filan alman bi işine yaramaz.bunu biliyorum zaten amacım o değildi.geçmiişimde bir doktorun yaptıgı yanlışlık yüzünden suan cocuk sahibi olabilmek için uğraşan biriyim.bende doktorumu sikayet etmemiştim cünki benim babamda doktor.ama bunu yapanın kim oldugunun bilinmesini istedim sadece baskalarıda ona gitmesin diye.ya farketmeselerdi.sorusu aklımdan hiç çıkmıyor cünki.bu kabullenilebilir bir hata değil çünki.hayat bizim tercihlerimizden ibaret buda senin tercihin.
canlarım belli bir ölçüsü yok bal tarçın ve çörekotunun ben gözkararı yaptım ama çörek otunu biraz daha fazla koydum normaldede be çok severim zaten.çörek otunu dövüp dövmemek size bağlı ama ben dövmeden yaptım nasıl arzu ederseniz.sabah ve akşam aç karnına 1 veya 2 tatlı kaşığı.bakalım bi de doğal yollardan tedavi edelim kendimizi sonuçta bi yan etkisi yok...öpüyorum hepinizi birbirimizden kopmayalım yazışalım...
bence yanlış düşünüyorsunuz çünkü benim aşılama yapıldığı gün zaten yumurtam çatlamıştı aşılamadan sonra 16. gün adet oldum ee yumurta 1 -2 gün önce çatlamıştıysa 17 veya 18 günü buluyor.... tamam 14 diyorlar ama öyle olmayanlar da çoğunlukta.... ya 14 ten önce olanlara ne demeli(12.-13. gün) demekki öyle birşey tam kesin değil.......
canım ya bu değere ne zaman bakılıyor regl döneminde mi yoksa öncesinde veya sonrasında mı yardımcı olursanız sevinirim gerçekten çok merak ettim... benimde kürtajdan sonra düzensizleşti o nedenle daha önemli benim için .... yaşım 29 daha ama bilemiyorum inşallah yokturda .... FSH değeri aralığı ne olmalıdır ......opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?