Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu iki hikayeyi okuduktan sonra kendime nasıl kızdım anlatamam haklısınız kızlar tamam benim yaşadığım şey iğrenç bir şey di ama dediğiniz gibi güçlü olmalıyız inşallah kimse yukarıdakiler kadar denemek zorunda kalmaz ama güçlü olmasınıda öğrenmek lazım bu yaşadıklarımızı bir tek biz yaşamıyoruz

İnanırmısın şaşkınım şu an;bende bir yazı okudum bizim forum önce düşük değer çıkıp adet gecikmiş ve olay pozitife dönmüş diye;iyice merak etmiştim.Yarın doktoruma gidecektim zaten ama o da anlayamazki henüz!Tuhafıma giden birşey daha oldu geçen gün bana normalde alkol dokunmaz(şişelerce içmemişsem)tahlil olduğum akşamı içmiştim ve gece istifra ettim;aşılama sürecinde 2.istifra edişim oldu yani...SEn 27 eylülde regl olman gerekirken olmamışmıydın?Peki regl tarihinden önce-14.gün falan-test yaptırmışmıydın canım?

bitanem sana 2 şey sormak istiyorum bir tanede özelden msj atacağım;seni üzmek istemem ama spiral takmalarını anlamadım ayrıca ertesi gün hapı anında içilmiyor -ertesi sabah içiliyor;belli bir saatten sonrada 2.içiliyor akşamına-

kızlar beni merak edipte kimse yazmamış bişey..senağlama küstüm hepinize ben hep merak edip sizdeki gelişmeleri okumak için giriyorum foruma.kafamçokkarıştı ama beni hiç merak etmemişsiniz...neyse keje ve deniz35 hevesinizi kırmak istemem ama bi doktor sitesinde okumuştum dölleme olduktan 24 saat sonra bile kanda gebelik olup olmadığı çıkıyomuş.döllenmeden sonra hemen bhcg hormonu salgılanmaya başlanıyomuş...siz reglinizi bekleyin belkide stresten geç gelebilir...öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:inşallah ikinci ve son aşılamamız olur.....:Saruboceq:mafoldumbenopuyorumnanaktan

hayır hayatım hani son adet gününe göre hesaplıyorlar ya benim son adet günümün ilk günü 27 eylüldü ama bebeğin gösterdiği gelişim 6 haftalıktı aslında 27 eylüle göre 8 haftalık olması gerekiyordu.. dr um bebek geç yerleşmiş ama sende o da çok sağlıklı demişti ..... kısmet olmadı kucağıma almak kader işte ne yapalım..... çok acele etme çünkü kese hemen görünmüyor ayrıca hcg yükselsi ki haftası daha iyi hesaplanabilsin( 5 e yakın olunca umutlanıyorsun ama benim geçen ay 4.38 di geç yerleşebilir dediler yine ama ertesi gün regl oldum) yani yüksek olunca daha iyi olur sabret ve bekle.....hadi hayırlısı...

burpcum bu hikayeyi iyiki bulmuşsun çünkü bu kişiler benim hemşehrim ve ailem birebir tanıyor hiç aklıma gelmemişlerdi şimdi sen yazınca hatırlamış oldum...... bu çift benim ilçem boyabat'tan ....... gerçekten de çok yıprandılar ama bak mükafatlarını da aldılar... sen istanbul un göbeğinde vazgeçmişsin bak insanlar bir umutla nerelerden hemde kaç defa geliyorlar ..bu insanlar delimiydi hiç mi üzülmediler hiç mi yorulmadılar lütfen silkin ve kendine gel... ya ben bile 6 yılın sonunda olmuşum bizimkilerde ankarayı 2 evleri yapmışlar annemin kullanmadığı iğne almadığı kilo kalmamış ama bak şimdi 2 çocuğu var...herkes nerelerden gelip derman arıyorlar herşey senin elinin altında ve sen burun kıvırıyorsun hiç olacak şey mi tatlım ya...... hadi bakalım yola devam.......

benim yarın 12. gün kan testi yaptırsammı acaba dr um bana adeti bekle 3-4 gün geçerse gel dedi. ilk haftalarda idrar"testlerinde hafifi silik çıkıyordu şimdi o siliklik gitti . yazılanları okudum sık sık tekrarlamak gerekiyor diye . 14. tüp bebek denemelerin görünce umutsuzlaştım yaaa. daha yolun 1. aşamasındayım ben

Murceylan44 canım testlere gÜvenme doktorunun dedıĞı zaman yaptır testını.ve ılk aŞılamansa umutlanma bız kızlar mafolduk ÜzÜlmekten hep negatıf...senınde ÜzÜlmenı ıstemıyorum ben aĞlamaktan geberdım Çok umutluydum doktora gıdıp tahlıl yapacaĞı gÜnÜ hayal edıyodum.ama o gÜnÜ gÖremeden bıle 12. GÜn kırmızılar geldı....kaÇ yumurtan bÜyÜmÜŞtÜ sperm ne kadr verıldı ve sorun ne sızde canım

bence acele etmene hiç gerek yok bekle ya 12 gün beklemişsin... regl olunca gitmene gerek kalmamış bir daha hastanelerde koşuşturmamış olursun ki inşallah olmazsın...olmazsanda gider kan testini yaptırırsın daha kesin bir sonuçla dönersin... hadi hayırlısı .....:CüvCüv:

kızlar merabalar kimsecikler yok galiba.
25 ve 26 sında aşılama olan arkadaşlar nerdesinz.nasıl geçiyor günleriniz varmı bi değişiklik.test yaptırdınızmı?

benim 26'sında yapıldı ama bendeki belirti sayısı : 0

hiç bir değişiklik yok bende yani. test de yapmadım, doktorum 11 Ekim dedi kan testi için, o günden önce yapmam herhalde.

sen nasılsın peki? test yapmıştın galiba di mi?

aynı soruyu akşam bende sordum arkadaşlara bende okudum adeti 1 gün geçmiş kan testi yaptırmış değer 2 çıkmış negatif demişler beklemiş 1 hafta adeti gelsin diye olmamış bi daha yaptırmış ki hamile..benim 2 ekimde hadi olmadı dün hastalanmam lazımdı ama şu an hala olmadım yarın sabah kalktığımda sürpriz olmazsa kan testine gidicem geç döllenme diye birşeyler de okudum bir umut allahtan ümit kesilmez bekliycez benim yarın kesin çıkar pozitif mi negatif mi çünkü aşılama olalı 19 gün olmuş olucak paranoya yaptım 5dk bir tuvalete gidiyorum kesin stresten gelmiyor...:)))

arkadaslr kndnizi sıkmyn,bn grmyrm nete.hamilelk zorlyr işe gtmk zor olyr,midem kötü.bilgsym çalndı,yenisini alıralmz detayları yazıcam.

valla 19 gün hiç az değil umarım hamlesindir..........senin sayende şu sayfa bir pozitif görsün..........

arkadaslr kndnizi sıkmyn,bn grmyrm nete.hamilelk zorlyr işe gtmk zor olyr,midem kötü.bilgsym çalndı,yenisini alıralmz detayları yazıcam.

ya senin tutmuştu değil mi canım..... eeeeee nasıl gidiyor bakalım? bu arada kaçıncıda tutturdun sen?:ecrin_bebek:

canım bugün bir ebe arkadaşımla konuştum ilişki olduktan ya da aşılama vs. 5 gün sonra oluyormuş ama geç döllenme diye birşey varmış kısmet artık..yarında olmazsa gidicem benim telaşım ya kist oluştu çünkü hiç şaşmaz ameliyat oldum ondan sonra kaç aydır 28 günde bir sanki doğum kontrol ilacı kullanıyor gibi düzenli..ama yaptığım incir kürü geciktirdiyse bilemem..neyse bekliycez ...

canlarım belirti aramayın kendinizde bende gebelik belirtisi çoktu ama 12.günde regl oldum.hepsi iğne ve ilaçlardan.kendinizi dinlemeyin...bekleyin bizim gibi hayal kırıklığına uğramayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…