arkadaşlar bayadır hamilelik belirtileri bölümünde kan testi sonuçlarına bakıyorum sonuçlara göre adetten 1 hafta önce hatta adet günü geçtikten sonra bile değerleri 2 civarında çıkan bir çok arkadaşın 1 hafta sonra test tekrarı yaptıklarında değerin yükseldiğini ve pozitif olduğunu yazmışlar geç döllenme diye birşey oluyormuş bende daha önce böyle birşey okumamıştım kan sonucunda bile yanılma olabiliyormuş...anlamadım bu işi off kafam karman çorman ben hala adet olmadım bugün olmam lazımdı geçen aya göre... miğdem yanıyor çok bir de bugün biraz bulandı ama kasıklarımda ağrıyor..aşılama olupta adeti geciken var mı biliyor musunuz burda gördüğüm arkadaşların hepsi regl oldu galiba.pazartesiye kadar olmazsam bi kan daha yaptırıcam...
değer 25 ten daha düşük mü olmalı normal sayılması için.... örneğin benimki 5 küsür çıktı diyelim yani iyi olmuş sayılıyor..... ya bunu bana niye yapmadılar ki? canım ya çok soru sordum kusura bakma.....opuyorumnanaktan
ya kızlarrrrrrrrr bana cevap verin lütfennnn....
burpcum canım seni çok iyi anlıyorum çünkü hepimiz bebiş için aşılama yolundayız ve senin yaşadıklarını düşündükçe ben de kötü oluyorum aklıma geldikçe senin için dua ediyorum canım şuanda bebekden vazgeçmen çok normal bence biraz toparlan kendini iyi hissettiğinde zaten kendiliğinden bebek istemeye başlayacaksın zaman gerçekten herşeyin ilacı görüceksin ve inşallah bu sefer sağlıklı güzel bir bebeğe kavuşacaksın herzaman senin yanındayız biliyorsun :1hug:
canım sana adetin 3.günü hormon testleri yapmadılar mı yapmışlardır mutlaka düşük çıkması iyi bildiğim kadarıyla benim 6 ay kadar önce 9 çıkmıştı bu ay 7 çıkmış normal aralığında görünüyor dr una bir danış istersen
canım ya yapılmış bana eşim kendinden haberin yok senin diye biraz serzenişte bile bulundu .... ilginç ama örnek verdiğim değer gibiymiş bilmeden malum oldu sanırım:) değerim 5.44 müş sanırım iyiymiş burp öyle dedi.... ama benim bir fikrim yok yalnız sende düştü dediğine göre iyi olmalıyım sanırım değil mi?opuyorumnanaktan
kejecim canım sen nerelerdesin iyimisin
canım ya yapılmış bana eşim kendinden haberin yok senin diye biraz serzenişte bile bulundu .... ilginç ama örnek verdiğim değer gibiymiş bilmeden malum oldu sanırım:) değerim 5.44 müş sanırım iyiymiş burp öyle dedi.... ama benim bir fikrim yok yalnız sende düştü dediğine göre iyi olmalıyım sanırım değil mi?opuyorumnanaktan
iyiyim canı çok şükür;eşim iş dolayısıyla gidecekti koşuşturmacamız oldu derken nete girsemde çok geç saatlerde girmiştim.Birşey soracağım çok saçma gelecek ama 14.günden sonra bhcg değeri değişmez di mi?Bunuda herkes bana sorduğundan soruyorum
neden soruyorsun merak ettim.....CADIARZU
ya canım biliyorsunki ben 14.gün tahlil oldum ama eşim başta olmak üzere herkes hamile olduğum inancındaymış anladığım kadarıyla-hatta test olduğum gün eşim bu değer değişmiyormu-diye sordu;kafama takıldı şimdi..Reglime gelince yarın regl olmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?